in

Månadens kärlekshoroskop – så blir ditt kärleksliv i mars

Foto: Justin Follis / Unsplash

Mars ser ut att bli riktigt romantisk och sexig! Flera stjärntecken får chansen att börja om på nytt, och det ligger minst sagt kärlek i luften. Läs månadens horoskop för att ta reda på vad som gäller för just dig. Mer

Månadens horoskop i korthet: 

 • Väduren: Din magkänsla styr dina beslut.
 • Oxen: Du är trött på det ytliga nu.
 • Tvillingarna: Ingen kan köra med dig.
 • Kräftan: Släpp krav och förväntningar på kärleken!
 • Lejonet: Efter regn kommer solsken.
 • Jungfrun: Du träffar någon ny!
 • Vågen: Kan ett förhållande få chansen att blomma ut?
 • Skorpionen: Du inser vad ditt hjärta egentligen vill.
 • Skytten: Det blåser upp till storm.
 • Stenbocken: Någon crushar hårt på dig!
 • Vattumannen: Du har ett starkt behov av trygghet just nu.
 • Fiskarna: Människor dras till dig som bin till honung.

Läs hela månadens horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under månadens första tid behöver du vända dig inåt för att hitta svar och du bör använda den här månaden till att ladda dina batterier. Just nu har du en stark intuition och din magkänsla kommer styra dina beslut. Känslor och tankar blir svårare att formulera i ord den här månaden, och det kan kännas svårt att vara rak och konkret. Omfamna dina känslor! Det här kan bli en tid för dig att reflektera och riktigt känna efter, innan du inleder ditt nya år på riktigt. Månadens sista tid kommer med ny energi och du förvandlas till en duracellkanin som vill göra allt – helst igår. Då får du en möjlighet att ta tag i något du länge drömt om. Kärleken och relationer präglas av en längtan efter något långsiktigt och bestående. Mot slutet av månaden nås du av en insikt gällande en relation, något som leder till en större förändring. 

Kärleksdag: 24 mars

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, att träffa nya människor har aldrig varit svårare, men månaden lyckas ändå präglas av nya bekantskaper. Det här blir en fin tid för dig att hitta nya lösningar för att mätta ditt sociala behov. Kanske kan du hitta ett sammanhang med likasinnade människor som delar dina intressen? Det är nämligen just den typen av förbindelse du längtar efter nu – någon att dela tankar och idéer med. Nu räcker det inte med en snygging, du är trött på det ytliga. Du vill dejta någon som kan utmana dig på ett intellektuellt plan. Mot mitten av månaden blir du närmast besatt av en person som verkligen inte kommer vara inom ramen för “din typ”. Relationer kommer överlag präglas av en mer känslostyrd approach mot slutet av månaden, även om det inte kommer bli helt lätt för dig att uttrycka vad du känner. 

Kärleksdag: 4 mars

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, månaden drar igång med ett fokus på din framtid och karriär. Det här är en perfekt tid för dig att visa framfötterna lite extra! Ta plats och våga visa att du kan styra och vara en ledare. Din kreativitet får sig en riktig boost och det kommer löna sig att drömma stort. Lita på din magkänsla. När det gäller ditt kärleksliv kommer du styra och ställa – nu kan ingen köra med dig! Du attraheras av personer som har koll på sitt och det finns inget utrymme för någon som inte tar några initiativ. Mot slutet av månaden vänder du dig utåt och breddar ditt nätverk. Det här kan bli en bra tid för dejting och nya bekantskaper. Månadens läxa blir att lära sig sätta gränser. Kanske behöver en relation eller ett projekt tydligare gränser? Kanske behöver du låta något brinna till grunden för att börja om och bygga långsiktigt?

Kärleksdag: 5 mars

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, under månaden kommer du behöva en hel del tid för dig själv, och ditt behov av frihet är starkt. Nu pallar du inte förhålla dig till regler, utan behöver snarare kunna komma och gå lite som du vill. Det blir dock en spännande tid för din kreativitet och du sitter inne på en hel del nya idéer. Så försök fokusera på att spåna på saker du vill göra snarare än uppgifter som inte känns meningsfulla. Även dina relationer präglas starkt av din längtan efter frihet, och det kan bli nyttigt för dig att släppa förväntningarna och anta en öppen approach till kärleken. Under månadens mitt blommar kärleken för fullt, och du känner dig antingen lite extra kär eller bara pepp på att träffa någon spännande.

Kärleksdag: 22 mars

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, knäpp fast säkerhetsbältet! Månadens första veckor tar dig nämligen på en emotionell berg- och dalbana. Att släppa taget kan kännas läskigt och svårt, men det är oundvikligt för din personliga utveckling. Kanske innebär det ett avslut? Du behöver oavsett vad gå igenom en tid av prövningar för att komma ut på andra sidan. Det positiva med den här tiden är att nya relationer känns mer meningsfulla. Träffar du en ny person får ni en bra grund att bygga på, och era känslor kan snabbt bli intensiva. Det här blir också en bra tid för ditt liv i sänghalmen, så utnyttja de tillfällen som ges till att experimentera – på egen hand eller med någon annan. Månaden kommer även ge dig energi till att engagera en nära vän eller partner i något större. Kanske kan du introducera hen för dina vänner, eller se om det finns ett gemensamt intresse ni kan utforska ihop? Mot slutet av månaden minskar pressen, och då vågar du vara mer spontan. Det kan dock medföra att du missar viktiga detaljer, så försök att hålla lite koll på ditt schema. 

Kärleksdag: 15 mars

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu ligger det kärlek i luften! Under månaden fokuserar du på dina närmaste relationer till hundra procent. Du söker närhet och kärlek på alla sätt, romantikern inom dig får verkligen blomma ut nu! För en singel kanske det innebär att konsumera alla romantiska komedier som finns, eller en hel del kvalitetstid med en bästis. Det här kan också bli en bra tid för dig att fundera över vad du egentligen vill få ut av ett förhållande. Under månadens andra vecka ökar dina chanser till romans rejält, och här får du goda möjligheter att träffa någon ny. Månaden kretsar mycket kring samarbete överlag, varför inte försöka lära känna en kollega lite bättre? Men mot slutet av månaden bör du fundera lite över dina relationer. Vilka beteenden och situationer är bra för dig? Vad behöver du göra dig av med?

Kärleksdag: 17 mars

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu är det officiellt dags för en vårstädning. Kanske inte i ditt “stökigt på ett charmigt sätt”-hem – utan snarare i din kalender. Under månadens första veckor ligger det ett stort fokus på rutiner. Hur kan du på bästa sätt strukturera din vardag för att maxa din produktivitet utan att bli utarbetad? Det här är även en tid för dig att ta tag i eventuella hälsoproblem. Kanske är det dags att boka en tid hos den där sjukgymnasten? Men det blir inte bara all work and no play. Kanske finns det potential för ett förhållande att blomma ut? Du värderar tid på tu man hand extra högt under den här tiden, vilket är optimalt för lite heta dejter. Men avge inga löften du inte planerar att hålla och undvik att överdriva situationer. Mot slutet av månaden får du en riktig reality-check och nås av viktiga insikter kring din roll inom en relation. Kanske behöver du bli mer självständig, eller mer lyhörd?

Kärleksdag: 20 mars

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, efter en längre tid av spänningar inom relationer är du redo att gå vidare. Månaden kommer med en mer lättsam och lekfull approach till allt vad dejting och kärlek är, och glöden inom dig blir åter tänd. Under mitten av månaden har du som störst chans att träffa någon ny, och även om personen inte är helt redo för en relation har ni väldigt kul ihop. Under månaden sker en förändring. Kanske får du något av en partner du så länge längtat efter? Det kan handla om ett löfte, eller bara en förändring i hens beteende. Det kan även vara en bra tid för dig att bestämma vad en relation ska vara, så ställ den hemska frågan: “vad är vi?”. Oavsett om du ser dig själv med din partner eller någon annan, kommer du under månaden förstå vad ditt hjärta är ute efter i det långa loppet. Månadens sista dagar kan kännas tunga. Under den här tiden behöver vila och återhämtning vara prio ett. 

Kärleksdag: 18 mars

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, home is where the heart is. Eller något i den stilen. Trygghet är viktigt för dig nu, och under månaden upptäcker du att du faktiskt har något att luta dig mot. Kanske rör det sig om en plats, eller så kommer tryggheten i form av personer nära dig? Du tenderar att bli riktigt nostalgisk en tid framöver, och det kan komma tillfällen för dig att få kontakt med dina rötter. Börja mejla med en barndomsvän eller ring upp en släkting och prata minnen. Under månadens sista veckor kan det bli stormigt på relationsfronten. Du har en stark vilja, och saker och ting ser ut att bli rätt intensiva. Å ena sidan kommer du och personen i fråga ha viktiga samtal, och ni är investerade i varandra på ett otroligt sätt. Å andra sidan kan det bli en del konflikter. Tänk först och bråka sen! Det är månadens motto. 

Kärleksdag: 25 mars

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du är riktigt bra med orden just nu. Under den här tiden förbättras också din förmåga att resonera och vara lite mer flexibel i ditt tankesätt. Kanske finns det olika perspektiv som är värda att lyfta? Du känner dig även mån om att dela dina tankar och åsikter, men det finns en risk att det inte alltid uppskattas. Sanningen kan svida, och när du levererar den får du tänka på hur du gör det. Under mitten av månaden ser det ut att bli riktigt hett, och här finns det en stor potential för en ny förälskelse att växa fram. Det kan till och med bli så att någon crushar riktigt hårt på dig! Mot slutet av månaden kan det bli lite kaosigt på arbetsfronten, och risken är att du känner dig överväldigad av stress. Det här kan bli en tid för dig att sätta dig ned och reflektera över vad du egentligen vill just nu, och vart du är på väg i livet. 

Kärleksdag: 22 mars

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, månaden handlar till stor del om din ekonomi. Sätt en budget, betala gamla räkningar och deklarera. Det här kan även bli en gynnsam period, kanske finns det alternativa vägar till inkomst nu? Månaden bjuder på en hel del fynd – så om du har spanat på något ett tag finns det goda chanser att du hittar det du söker till ett nedsatt pris. Människor i din omgivning kan komma att förlita sig på dig lite extra under den här perioden, och kanske är det någon som behöver extra stöd nu. Den här månaden öppnar också upp för en djupare emotionell kontakt. Mot månadens mitt ser det ut att bli riktigt hett. Kanske en dejt som känns kul för stunden? Slutet av månaden blir lättsam, och ditt flört-game når en helt ny nivå. Tyvärr kan det innebära lite drama, men inget du inte kan hantera. 

Kärleksdag: 19 mars

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu är det din tid att skina! Månaden kommer med en stor dos energi och nu får du äntligen kraft till att ta itu med allt du varit sugen på tidigare i år. Du kommer känna dig inspirerad och förvandlas till en riktig idéspruta. Det här är en bra tid för dig att ta den plats du förtjänar och verkligen stå upp för dig själv. Du fullkomligt strålar under den här månaden, och människor dras till dig som bin till honung. Allra bäst chans har du att möta någon under mitten av månaden, och då kan du till och med få lite äkta känslor för någon. För en fisk i förhållande kan månaden innebära att du känner dig mer manad att verkligen visa vad du känner, så passa på att överskölja din partner med komplimanger och kärleksförklaringar. Mot slutet av månaden lugnar saker och ting ned sig lite. Sista veckan kan bli lite tuff, se till att lyfta på locket och ta dina känslor på allvar. 

Kärleksdag: 13 mars

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Månadens kärlekshoroskop: februari

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu känner du ett sug efter umgänge, och överlag är du tillfreds med många av dina vänskapsrelationer. I mitten av månaden finns det en möjlighet för en ny person att göra entré i ditt liv. Kanske är det någon som till en början verkar vara en ny vän, men som senare utvecklas till något mer än så? Personen kommer oavsett göra ett starkt intryck på dig, och oddsen för att hen är unik och speciell på mer än ett sätt är höga! Det ser dock ut att kunna bli lite rörigt ett tag, och risken finns att kommunikationen mellan dig och dina vänner eller kollegor inte kommer fungera perfekt. Kanske känns det svårt att umgås med någon när ni inte riktigt har samma syn på saker? Mot slutet av månaden är du mer benägen att gå på magkänsla, och du får ett större behov av att hela tiden känna efter. Här är dina känslor för någon inte helt uppenbara. Antingen tvivlar du eller så har du svårt att erkänna hur det faktiskt är. Älskar, älskar inte? Det vet du nog innerst inne. 

Kärleksdag: 1 februari

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu är dina ambitioner och mål det enda som får utrymme i ditt liv. Vad ska du bli? Vad ska du göra av ditt liv? Identitetskrisen är ett faktum. Sitt ned i båten och ta det lugnt, men håll hårt i årorna och ro sakta fram så ska du se att en hamn uppenbarar sig. Eller något i den stilen. Det här är i alla fall en bra tid för dig att fokusera på att skriva ner dina mål och nya idéer kring vad du vill göra i livet. Under månaden får du också möjlighet att visa framfötterna. Du får dock se upp för detaljmissar i planeringen, eftersom du är lite extra slarvig just nu. Slutet av månaden kan komma med en del romantiska överraskningar. Här finns möjligheten för den som vill träffa någon ny, och det är i din bekantskapskrets du bör leta. Varför inte be en kompis matcha ihop dig med någon bekant? Sociala medier blir inte helt oväntat din spelplan, är det kanske genom en sexig chatt du hittar din nästa träff?

Kärleksdag: 4 februari

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, kan man ha för många bollar i luften samtidigt? Knappast om man frågar dig. Du är redo för en nystart, och månaden kantas av spontana (och inte alltför genomtänkta) beslut. Det finns en risk att vissa områden i ditt liv blir till en enda röra. Möten glöms bort, och du lyckas inte ens komma i tid till möten framför datorn. Det är faktiskt inte helt ditt fel, du är nämligen inne i en speciellt stressig period just nu. Men samtidigt som de praktiska detaljerna kan bli svåra att få ihop är det här en underbar tid för nya idéer och inspiration. Ta vara på tillfällen för planering av framtida projekt och sätt dig ner för att formulera tankar och idéer. Själva “görandet” lämpar sig bättre mot slutet av månaden. Kärleksmässigt går du lite i samma spår, du kanske känner dig lite rastlös i din nuvarande situation och längtar efter någon som tar dig med storm. Ta det som det kommer, den rätta dyker upp när du minst anar det och är antagligen inte riktigt som du tänkt dig. Utöver den rätte finns det andra människor som tenderar att “dyka upp” under månaden, förvånas inte om du får ett sms från ett ex. 

Kärleksdag: 7de 

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu vill du ha något långsiktigt. Ett giftermål? Ett stabilt boende? Ett bindande kontrakt? Det är en ungefärlig summering av din önskelista. Oavsett partner eller ej är det här en bra tid för dig att dubbelkolla frågor som rör dessa ämnen. Kika så allt står rätt till med din bank, har du lån är det extra viktigt att du har en ekonomisk översikt. Frågor kring delad ekonomi mellan dig och en partner dyker kanske upp, är fördelningen jämlik? Har du själv lånat ut pengar till någon i din närhet kan det här vara en tid för indrivning. Det kan bli en tid av prövningar för dig rent emotionellt, och en situation du trodde dig vara färdig med kommer upp till ytan igen. Ta din tid för att bearbeta vad du går igenom, kanske är det dags att gå i terapi? Du har dock mer meningsfulla konversationer om känslor nu, och djupare ämnen upplevs mer givande än småprat. Har du någon att ligga med ser månaden toppen ut, ditt sexliv har nämligen en stor utvecklingspotential just nu. Se upp för ex och håll ut – slutet av månaden bjuder nämligen på en ljusare tid. 

Kärleksdag: 8 februari

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, gör dig redo för en riktig svängom. Ditt kärleksliv ligger i fokus nu mer än någonsin, och månaden är här för att påminna dig om att relationer sällan är särskilt enkla. Du famlar lite tafatt fram genom romantikens snåriga djungel, och riskerar att möta en hel del trubbel på vägen. Å ena sidan är du uppsnärjd i dina känslor och känner dig riktigt kärleksfull, något du gärna visar upp. Å andra sidan kan det uppstå en del problem när du ska ta till handling, och i vissa fall kan det kännas som att dina ansträngningar motarbetas av en mystisk övermakt. Ett gulligt sms som landar helt fel, nedskjutna förväntningar och allmänna kommunikationssvårigheter utgör månadens prövningar. Men! Ack den som ger sig. Månaden har även potential för att stärka dina förhållanden. Det här är en tid för dig att satsa på långvariga relationer, men kanske inte den optimala tiden att inleda något nytt. Akta dig för förhastade beslut och var tydlig med dina intentioner. Mot slutet av månaden står du i en bättre position gällande att avgöra vad som funkar och inte, så vänta kanske tills dess med att bestämma dig. 

Kärleksdag: 25 februari

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, var inte så hård mot dig själv. Under månadens första tre veckor ligger ett stort fokus på din hälsa och dina rutiner. Tar du för lite pauser? Månaden kan även bli tuff för självkänslan. Motstå lusten av gräma dig över små felsteg eller missar, och var inte för hård mot dig själv när du tar ett steg tillbaka för att pausa. Jobba istället på att göra snälla saker för din hälsa, och skänk en tanke åt vad du faktiskt mår bra av. Men, februari ger även utrymme för romantik. Mot slutet av månaden skiftar ditt fokus istället mot förhållanden, och här finns det god potential för dig att jobba på dina relationer eller träffa någon ny. Slutet av månaden blir även en tid för dig att uppskatta vad du faktiskt åstadkommit, och du kan blicka bakåt på det gångna året och ge dig själv en klapp på axeln. 

Kärleksdag: 18 februari

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, det viktigaste är väl ändå att man har roligt? I alla fall om vi frågar dig. Du kommer endast känna dig intresserad av saker som stimulerar dig kreativt, och vill gärna göra ett djupdyk i njutningens vatten. Det kan dock bli lite problem när du avsäger dig ansvar från vardagssysslor. Utnyttja din kreativa ådra till att liva upp eventuella jobb och projekt under den här tiden. Du intar en kravlös inställning till det mesta, inte minst när det gäller kärleken. Det här är en bra tid för dig att se över hur du och en partner kan utnyttja din liberala inställning till krav för att väcka en gnista i relationen! Utforska lekfulla och kreativa teman tillsammans och månaden blir otrolig. Om du är singel finns det höga odds att du ger dig ut och dejtar, i den mån det är möjligt just nu. Även om det kanske inte är med siktet inställt på något långsiktigt. Se också till att vila ut ordentligt, speciellt i slutet av månaden.

Kärleksdag: 15 februari

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, vad betyder trygghet för dig? Nu hade du kanske sett fram emot att vara på en viss plats och att ha uppnått vissa mål, men saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. Din uppfattning om trygghet och känslan av att vara hemmastadd kommer kanske utmanas nu. Ifall du är mitt uppe i en flytt eller ett annat projekt i hemmet kan de beslut som ska fattas bli fördröjda. Du övertänker saker extra mycket nu, men våga lita på din intuition. Det är en svår tid i överlag just nu, men ta månaden till att överväga vad du kan göra för att trivas bättre. Det kan behövas en struktur för hur mycket tid som ska spenderas i hemmet, och jobbar du hemifrån är det såklart extra viktigt. Under månaden passar det bra med en trip down memory lane. Ring upp en familjemedlem du saknar, och försök ta in element i ditt liv som påminner dig om en fin del av dina rötter. Laga skolmat! Gör ett fotoalbum! Mot slutet av månaden lättar trycket och kärleken tar plats. Du är redo att fokusera på dina egna behov inom relationer, gnistan inom dig är åter tänd. 

Kärleksdag: 19 februari

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu ställs allting upp och ner. Din hjärna går på högvarv men saker och ting får ändå aldrig något riktigt flyt. Månaden kantas av förseningar, missförstånd och en rubbad koncentrationsförmåga. Till och med dina mest genomarbetade planer riskerar att få sig en törn, och din frustration går genom taket. Även om du känner ett driv just nu blir det grundläggande för dig att ta beslut i snigelfart och dubbelkolla allting tusen gånger. Vi vet, du menar aldrig något ont när du råkar skicka fel sms till fel person. Men för att förebygga det behöver du nu sakta ned och ägna dig åt planering på detaljnivå. Det här påverkar i högsta grad ditt kärleksliv, men som tur är lyckas folk ändå dras till dig på ett märkligt sätt. Du flörtar riktigt bra just nu, och risken är till och med att du kanske sänder ut lite fel signaler. Men! Det är faktiskt inte hela världen. Mot slutet av månaden ser du äntligen en hamn efter din stormiga resa, och det blir en tid för långsiktiga och trygga relationer.

Kärleksdag: 21 februari

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, det är inte fel i sig att vara gilla saker. Det fyller faktiskt en praktisk funktion, hur skulle det se ut om du inte försåg hushållet med alla “nödvändiga” apparater och prylar? Du behöver ju ändå de där vinterskorna, och de var faktiskt på rea. Men det här är en tid för dig att se över din ekonomi, och om du mot all förmodan inte har en budget är det på tiden att du utformar en sådan. Men just på grund av din stabila natur kan månaden komma att skrämma dig lite när saker inte blir som du väntat dig. Ha is i magen och fortsätt framåt i lugn takt. Du behöver även reflektera kring hur jämställd din relation är, och vad ni egentligen gör för varandra. Är det möjligtvis någon som skulle kunna bli bättre på att visa hur högt den värderar den andre, och i så fall – hur? Även om en frukost på sängen inte är det ultimata beviset på ett lyckat förhållande är det i alla fall något som skulle kunna ge kärleken lite glöd. 

Kärleksdag: 23 februari

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, öppna ditt hjärta och omfamna kärleken. Månaden handlar i allra högsta grad om relationer, men främst den till dig själv. Februari är här för att påminna dig om att vara snäll mot dig själv. Även när du kämpar i motvind. Kom ihåg att du är din bästa partner, och att göra så gott du kan för att tillgodose dina behov. Dina huvuduppgifter för månaden blir att fokusera på hur du visar tillgivenhet, och att stå upp för din vilja. Nu behöver du också bevisa dina känslor för någon. Gör det på ditt sätt, så länge det är genuint. För att stå upp för din vilja krävs inte mycket egentligen, men det kan kännas svårt att kommunicera just nu. Var tydlig med vad du vill få ut av relationen för att undvika missförstånd.

Kärleksdag: 11 februari

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du har kanske en del stora tankar kring året som gått, och likaså året framför dig. Funderingar kring var du befinner dig i livet och vad du åstadkommit dyker upp. Vad blir ditt nästa drag? Vad borde du fokusera på i framtiden? Och varför går allt så himla långsamt? Det är frågor du ställer dig nu, och du behöver vända dig inåt för svar. Det kan kännas svårt att inspireras i tider som dessa, men försök hitta en tillflyktsort att landa i. Även om den kanske just nu behöver bli mental. Det här är en tid för försoning och förlåtelse, även om det också blir en inre process. Släpp taget om gamla konflikter och be om ursäkt. Mot slutet av månaden känner du dig redo för nya äventyr. Här finns det goda möjligheter för den som vill inleda något nytt, och din attraktionskraft blir stark. 

Kärleksdag: 22 februari

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Månadens kärlekshoroskop: januari

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nytt år och nya tag! Under årets första månad förvandlas du till en arbetsmyra utan dess like. Nu är du redo att hänge dig åt big money moves, men också tråkigare uppgifter. Frågor kring karriär och framtid kommer oavsett vara på tapeten, kanske funderar du över ifall du valt rätt bana? Känns saker och ting så roliga som de borde? Det här kan vara en bra tid för förändring ifall det finns livsval du är intresserad av att ändra, speciellt under mitten av månaden.

Mot andra halvan av månaden ligger fokus på att ta igen förlorad tid med dina nära och kära. Du slits mellan olika umgängen och alla dina vänner verkar vilja ha en bit av dig. Visst, det är en toppentid för vänskap, men kom ihåg att bejaka dina egna intressen också. Gå inte med på att sitta och quiz:a med någon varje fredag av rädsla för att göra hen besviken! Mot slutet av månaden kan det komma en riktigt spännande vändning på dejtingfronten, och för vissa vädurar kan det till och med bli riktigt dramatiskt. Se upp för flörtar som spelar spel med dig och inte planerar att respektera dig, bara att kasta! 

Kärleksdag: 6 januari

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, månaden drar igång med ett brak. Nu lossnar det. Du får en otrolig massa energi och det kan bli lite spretigt och rörigt. Kanske säger du ja till en del åtaganden som känns svåra att fullfölja. Huvudsaken är dock att du lyckas behålla en optimistisk inställning till ditt fullspäckade schema. Även om schemat består av att plugga fulltid, extrajobba och samtidigt måla om i köket. Det kommer dock tyvärr vara svårt för dig att vara nöjd med det du åstadkommer under månaden. Du hakar upp dig på småsaker och är förmodligen överdrivet kritisk till det du tar dig för. Chilla! Det är inte hela världen.

Under månadens andra halva ligger fokuset mer helhjärtat på karriären och här har du goda chanser att lyckas få igenom dina planer och idéer. Det här kan vara en bra tid för att lansera ett nytt projekt eller att axla en roll där ansvaret tidigare känts överväldigande. Du klarar det! Det här är en stark tid för dig, och du fixar mer än du tror. Kärlekslivet kan bli spännande under månaden, men tyvärr är ditt fokus på annat just nu. Du kanske försöker dig på dejting, men sanningen är att det kan bli svårt för dig att behålla koncentrationen. För en oxe som redan har sin kärlek kan månaden kräva att du tar ett steg tillbaka och ägnar tid åt din partner, annars finns risken att hen känner sig lite utanför. 

Kärleksdag: 8 januari

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, året startar dramatiskt för dig. Under januari präglas du av en enda sak: besatthet. Det kan vara en hobby du precis upptäckt och som kommer stimulera dig i ungefär tre veckor innan du går vidare. Men ack vilka otroliga tre veckor du ska ha! Det kan även vara en viss person som du bara inte kan släppa. Plötsligt kommer du på dig själv med att spendera sena kvällar på hens mammas kusins Facebook, och vips så är ett Ratsit-utdrag beställt. Det är okej! Det finns dessutom en hel del potential hos objektet för din besatthet, speciellt på det sexuella planet. Antagligen är det just där ni är som mest kompatibla, även om hen lyckas fånga dig med sin annorlunda och snudd på mystiska framtoning, Spoiler, din käresta är inte mystisk. Bara lite smått frånkopplad från sina känslor.

Under andra halvan av månaden är du redo att ge dig ut på nya äventyr och här kan det finnas god potential att testa sina vingar inom ett helt nytt område. Kanske är det en kul praktikplats eller ett spännande jobberbjudande som är på gång? Only time will tell. PS. Gör dig själv en tjänst och kolla efter bortglömda räkningar mot slutet av månaden. Det är välbehövligt.

Kärleksdag: 11 januari

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, all you need is love! Looove love love! Nej men ärligt talat, hur mysigt med en romantisk start på det nya året? Nu känner du dig riktigt kärlekskrank, oavsett om du har ett objekt för din åtrå eller ej. Kanske blir det bara ett oändligt swipande och långa vinkvällar där du tvingar dina bästisar att berätta om alla detaljer de älskar mest hos sina partners, eller så blir du faktiskt lite kär på riktigt? Det här kan även vara en bra period för nya människor att göra entré i ditt liv, speciellt under mitten av månaden. Men det är även en bra tid för den kräfta som vill jobba lite på en redan existerande relation. Passa på att visa din partner att du uppskattar hen med en romantisk gest.

Mot månadens andra halva blir dina känslor starkare. Här kan gammal oro röras upp, och kanske måste du ta en liten time out för att processa något du försökt glömma. Du kan inte rocka det nya året med massa skräp i bagaget! Red ut det först, och få ett värdigt avslut. Ditt dejtingliv når peak drama mot slutet av månaden, och här bjuds det på en redig dos oklara känslor från din sida. Var du verkligen redo att vara så seriös? Behöver du ta saker och ting lite mindre allvarligt och ha en mer avslappnad inställning till romantik? Eller stryk det förresten, man kan knappast lära gamla kräftor att sitta. 

Kärleksdag: 7 januari

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, första delen av månaden kan kännas lite torr. Du har antagligen en hel del att ta itu med efter allt chill i december. Då var du fullt upptagen med att ta dina behov först och navigera i dejtning-djungeln. Men nu! Nu är det dags för dig att ta fram kalendern, säga upp det där medlemskapet på ett gym du ändå aldrig besöker, rensa inkorgen och börja laga matlådor. Välkommen till ditt nya liv! Men du får goda chanser att göra saker på ditt sätt. Varför inte lägga guldkant i vardagen med extra dyr pasta i dina matlådor, en fin dyr almanacka eller ett gulligt träningsset till din hemma-yoga?

Och oroa dig inte, du behöver inte bara tampas med en grå vardag under månaden. Det blir nämligen åka av i kärlekslivet, och kanske är det just i januari som du träffas av Amors pilar? Här finns det goda möjligheter för ett lejon som längtar efter något mer seriöst. Så överge dina tindermatchningar och omfamna en långvarig relation! 

Kärleksdag: 15 januari

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, månaden börjar lekfullt! Det kan finnas en nyfunnen glädje på arbetsfronten, och möjligheterna för att göra saker och ting på ett lite annorlunda sätt är stora. Det här är en bra tid för att ändra dina rutiner och planera om i schemat. Finns det områden i ditt liv som kanske skulle må bra av en lite förändring? Det är frågor du bör ställa dig själv under månaden. I övrigt ser de första veckorna riktigt fina ut för en jungfru som vill ge sig ut och dejta, även om det såklart kan kännas svårt just nu.

Här kan stjärnhimlen bjuda på en hel del överraskningar. Plötsligt får du en crush på en konstig komiker och trånar efter människor som vågar vara lite dominanta. Våga ta initiativ och tänk utanför boxen, nu kommer du långt på att bjuda på dig själv och ta plats. Mot slutet av månaden kan du bli rätt upptagen med jobb och andra saker som hör vardagen till, passa på att klämma in lite kärlek medan folk fortfarande är uppe i högtidskänslan. 

Kärleksdag: 4 januari

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, månaden tar sin början i hemmet. Januari är en tid för dig att reflektera kring familjerelationer och din boendesituation. Lägg lite extra krut på att vårda relationer med din familj. Kanske har du en släkting som är lite ensam du kan höra av dig till? Kanske behöver du gå tillbaka och hitta trygghet och bli lite ompysslad. Ja, du får faktiskt kräva att en partner lagar en soppa till dig och ger dig en fotmassage. Om du inte alls är sugen på att bli behandlad som ett barn är det kanske någon i din närhet som behöver bli lite mammad. Baka ett bröd till en kompis eller ring upp och kolla hur det gick för vännen som skulle börja gå i terapi.

Mot slutet av månaden blir det fokus på roligare saker. Du får chansen att utvecklas kreativt, oavsett om det är i arbetet eller med en hobby. Skriv, rita och spela musik. Det behöver inte bli bra! Det kan även gå bra på kärleksplanet, och mot slutet av månaden kommer du skicka det där flörtiga dm:et till din crush eller liva upp förhållandet med romantik och dejter. 

Kärleksdag: 19 januari

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under årets första månad är allt möjligt. Först och främst är du mer utåtriktad, du känner dig sugen på att lära känna nya människor och är hungrig på kunskap. Det är såklart inte helt lätt, men det kan bli en toppenmånad att förkovra sig i någon ny obskyr hobby du kan stoltsera med. Typ “Vadå, är inte ni experter på estoniakatastrofen? Ni kanske också borde gå med i estoniagäris och ickebinäris på FB?” Så kan surret med vännerna låta under månadens gång. Nu är du bra på att kommunicera, så varför inte göra verklighet av ditt nyårslöfte att skriva mer? Dagbok, någon?

Månaden kan komma med stora förändringar på relationsfronten. Under hösten har det legat ett stort fokus på jobb och du har varit stressad, nu får du istället tid att satsa på dina relationer. Är det kanske till och med dags att ta steget och flytta ihop med den du dejtar? Det kan bli en del stök, och det här är definitivt inte en friktionsfri tid. Det är klart att det kan bli jobbigt din partner har en del jobbiga vanor, och ni kommer behöva jobba på att acceptera era olikheter. För en singel finns det goda chanser för den som vill träffa någon ny! 

Kärleksdag: 22 januari

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, under månaden ligger en del fokus på din ekonomi. Rädda det som räddas kan! Fakturastopp, budget och äta hemma är sååå inne under januari. I alla fall för dig. Under månaden kommer du även behöva tänka om kring en del saker som kanske känns självklara för dig, eller i alla fall saker som du knappt reflekterat över. Vad får dig att känna dig trygg? Har du några rutiner som bidrar till stabilitet i ditt liv? Du behöver vara snäll mot dig själv nu, och det här kan verkligen vara en tid för selfcare.

Ja, det kan låta klyschigt. Men nu behöver du helt enkelt sjunka ner i badet med en ansiktsmask, och klappa lite på dig själv. Vilket är öppet för fri tolkning. Under månaden blir du äntligen fri från kaoset som var ditt kärleksliv under hösten. Nu blir du istället upptagen med annat, och växlar till en mer lättsam approach till relationer. Dejta? Visst, det ska du få göra. Men det kanske blir mer småflört i dm:s än knasiga one night stands. Och det gillar vi väl? Tegnell approves. 

Kärleksdag: 23 januari

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu blir det fucking åka av. Som om du inte haft nog under året kickar vi igång det nya med lite fokus på dig dig dig. Men det är väl faktiskt på tiden, har du inte varit lite rastlös på senaste? Under månaden kommer många möjligheter erbjudas en handlingskraftig stenbock. Om du funderat på ett nytt projekt så är januari helt rätt tid för dig att så dina frön. Under mitten av månaden har du energi till ungefär allt, och du behöver inte ens tänka på att ta det lugnt. Du kommer belönas för ditt slit och det är du värd.

Nu attraherar du folk som aldrig förr, och det kan till och med vara lite “främling kommer fram på bussen och säger hej”-stämning över månaden. Även om du faktiskt inte behöver andra människor i ditt liv än dig själv just nu. Strunta i all som inte ger dig tydliga besked, nu ligger fokus på dig och enbart saker som gynnar din utveckling! Mot slutet av månaden kan det bli lite stormigare på relationsfronten, och här finns det en risk att någon känner sig lite bortglömd efter alla dina framgångar. 

Kärleksdag: 21 januari

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, under början av månaden går du mycket på känsla. Det här är en bra tid för dig att börja öppna upp dig mer om saker som känns svåra. Ta din magkänsla på allvar. Den vet vad du behöver, och under början av året är det vila. Men sen blir det åka av. Under månadens andra halva ligger mer fokus på dig och dina behov. Nu får du en nystart och en rejäl dos självförtroende som kommer hjälpa dig att ta dig an vad du än drömmer om. Det här är en perfekt tid för att komma igång med nyårslöften och nya projekt. Du riktigt krigar dig fram med goda resultat under den här månaden.

Nu är också en bra tid för dejting och flört. Varför inte lämna ditt nummer till den snygga personen i kassan? Eller ta steget och berätta för din crush om dina känslor? Mot slutet av månaden kan dina känslor inom en nära relation ställas på sin spets. Det kan bli en stormig vändning, men oavsett om den känns positiv eller negativ leder den till något gott i slutet. 

Kärleksdag: 5 januari

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under månaden får du äntligen lite avlastning. December var kanske lite väl hektisk och det låg en del ansvar på dina axlar, men nu är det dags för dig att ta det lite mer piano. Det kan kännas lite rörigt, men månaden kommer bli riktigt inspirerande. Speciellt under månadens första dagar finns det en god chans att något riktigt spännande händer. Kanske får du en riktigt bra idé? Under månaden ligger det stort fokus på dina vänskapsrelationer. Det här är kanske månaden du ber någon av dina kompisar att fixa en blinddejt till dig?

Nu vill du hellre röra dig i större sammanhang, hur det nu ska gå under rådande omständigheter. Mot slutet av månaden drar du dig dock tillbaka lite mer, och njuter av ditt eget sällskap. Det kan kännas lite svårt för dig att uttrycka dina känslor under den här tiden, och du fastnar lätt i dina tankar. Det är okej! Här kan även ditt kärleksliv överraska med en spännande vändning, kanske är det ett spöke från förr som hör av sig?

Kärleksdag: 30 januari

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Månadens kärlekshoroskop: december

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under månaden längtar du ut. Du vill känna vindar från frihetens vingslag. Allt som innebär en bindningstid eller deadline känns jobbigt och ofräscht. Månaden är perfekt för en visionär! Och nu ska du smida medan järnet är varmt, du har nämligen otroliga idéer just nu. Månaden är också perfekt för den som vill förbereda sig inför att göra stora förändringar under nästa år, så varför inte börja spåna på nyårslöften redan nu? På det romantiska planet känner du dig redo att gå vidare. Du som befinner dig i en relation är trött på att älta gamla gräl, och nu får du och din partner nya perspektiv på ert förhållande. Kanske är det här en bra tid för er att försöka vara lite mer självständiga? Det kan vara svårt att få egentid just nu, men det löser ni på ett eller annat sätt. För en singel kan månaden bli het. Men det kommer krävas en del kreativitet för den som letar efter kärleken. Kanske behöver du söka på platser du inte tänkt på innan? Nyår kan bli en väldigt sentimental tid för en kärlekskrank vädur. Men oroa dig inte, du är mer redo än nånsin att gå vidare och starta på ny kula. 

Kärleksdag: 6 december


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu blir dina känslor mer intensiva och det kan kännas som att du sitter fast! Du har svårt att släppa en viss person, eller tankar på en viss situation. Vad det än är – ta tag i det! Struntar du i att processa det nu kommer det nämligen bita dig i röven senare. Det kan bli en del tuffa känslor under månadens gång, och kanske kommer du känna dig lite ensam. Försök att inte stänga in dig med dina känslor, även om det känns väldigt lockande. Mitten av månaden är en otrolig tid för den oxe som känner sig manad att ta en relation till nästa nivå. Finns det något mer romantiskt än ett julfrieri? Det kan även bli en spännande tid för ditt sexliv, här finns det möjligheter för den som är sugen på att ligga med någon ny eller steppa upp sitt game helt enkelt. Slutet av månaden präglas av ärlighet. Du känner dig kanske lite sentimental kring året som gått, och nu skenar tankarna iväg ordentligt. Försök ha en positiv inställning och sluta övertänk allt hela tiden Du gjorde ditt bästa. Du gör ditt bästa. 

Kärleksdag: 7 december


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, välkommen in i kärlekens månad. Under december känner du plötsligt ett sug efter närhet. Situationen är lite “singel som sitter med glass i soffan”-vibe. Du kanske ser dig omkring och avundas par i din omgivning, även om det inte varit något som intresserat dig tidigare under året. Här finns det även goda möjligheter för de tvillingar som dejtat runt att ta en relation till högre höjder! Under mitten av månaden finns det speciellt höga odds. Här kan även en ny person göra entré och fånga ditt intresse. Månaden kantas av ett fokus på relationer överlag, speciellt de lite djupare. Nu känns det mer intressant att hålla kontakt med personer i din omgivning. En promenad med en bästis eller långa telefonsamtal med en annan. Du kommer dock behöva fråga dig själv vad dina känslomässiga investeringar i dina nära relationer kostar din i längden. Du är nämligen i en ganska självuppoffrande fas just nu. Visst, ta hand om dina bästisar eller en partner. Men se även till att göra din egen röst hörd. 

Kärleksdag: 14 december


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, månaden blir riktigt upptagen. Nu ligger det mycket fokus på att få ihop en hållbar vardag. Början av månaden färgas delvis av en ny relation, men du kommer märka att du har annat att fokusera på senare under december. Det här kan kännas som en smått otacksam period. Du får inte den uppmärksamheten du söker just nu. Men det är en viktig period för framtida genomslag, nu behöver du nämligen göra “grundjobbet”. Runt jul kommer romantiken tillbaka till dig! Då blir du mer benägen att göra romantiska närmanden, och här finns goda chanser för den som vill inleda något nytt. För en kräfta som redan har ett förhållande är slutet av månaden perfekt för den som vill hetta upp relationen lite. Var extra gosig med din partner och uppmärksamma de små sakerna hen gör. Nyårsafton ser däremot ut att bli mer dramatiskt, och risken är att du kanske känner dig lite ensam. Stäng inte in dig! Våga sträcka ut en hand. Här kan ditt kärleksliv även överraska med en oväntad vändning. 

Kärleksdag: 21 december


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, välkommen in i en spännande månad. Nu känner du dig sugen på att komma ut och göra saker – även om det i rådande läge kan kännas komplicerat. Och kärleken, den har aldrig känts så intressant som nu. För en singel präglas månaden av sträckkollande på diverse romantiska julfilmer, samt ett frenetiskt swipe:ande. Varför kan inte du få leva som Cameron Diaz i The Holiday? Hur svårt ska det egentligen vara att upprätthålla en intressant konversation på DM? Det är månadens stora frågor. Men här finns god potential för dig att träffa någon ny, speciellt under mitten av månaden. Det kan bli lite tumult, men tråkigt blir det i alla fall inte. Mot slutet av månaden kan det bli rätt stressigt, och kanske upplever du att du inte riktigt har tid för saker du egentligen skulle vilja ägna dig åt. Planera din tid, kom ihåg att ta pauser och prioritera din hälsa. Runt nyår kan det bli en del upprörda känslor, och risken är att du upplever att det är svårt att kommunicera dina behov. Vila upp dig ordentligt i förväg för att slippa oro och utmattningskänslor. 

Kärleksdag: 13 december


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, under månaden lägger du mycket energi på hemmet och på ditt familjeliv. Surprise surprise liksom, det är kanske ett övergripande tema för de flesta under månaden. Men för dig blir det mer ett centralt tema. Nu har du energi över åt att hitta på smarta lösningar, och varför inte testa nya saker att hitta på under hemmatiden? Kanske förvandlas du till en riktig bullmorsa, blir expert på lussebak och plöjer fem julfilmer? Det här är en bra tid för dig att jobba lite på en relation med en familjemedlem. Så sträck ut en hand till någon du inte lagt så mycket fokus på under den senaste tiden. För många är månaden känslomässigt laddad när det kommer till familjerelationer, och den här tiden är även här för att påminna dig om din självvalda familj. Kanske finns det någon du ser som ett bonussyskon som du kan vända dig till? Slutet av månaden utlovar lite mer spänning, och där finns det goda chanser till flört och dejting. 

Kärleksdag: 20 december


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, under månaden handlar allt om smart kommunikation. Allt från en bra instagram-story som du vill att din senaste crush ska svara på, till tydliga sms där du förklarar exakt hur kvällens quiz ska gå till. Månaden kännetecknas av en lättsamhet som är varmt välkommen från din sida, nu aktiverar du dig lättare och har fler kreativa idéer än på länge. Men kanske kommer det kännas lite svårt att omvandla dina tankar och ditt snack till riktig action. Månaden är också optimal för anteckningar och dagboksskrivande. Även flörtandet ser riktigt fint ut nu. Du känner dig lekfull och månadens ragg är av det utmanande och intellektuella slaget. Nu suktar du efter någon som kan förstå sig på dina intressen och din humor, snarare än någon som är romantiskt lagd. Mot slutet av månaden blir dock jakten på trygghet central igen. Du vill helst gå i ide och ägna dig åt all nostalgi du kan komma över. Här finns även god potential för den som vill ta en relation till nästa nivå.

Kärleksdag: 17 december


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, månaden handlar till stor del om din ekonomi. Du har kanske varit på ett härligt slösa-tåg den senaste tiden, och nu behöver du snabbt sadla om och reparera din budget. Finns det småsaker du kan spara in på, kostnader som egentligen är onödiga? Det här är en sådan tid då du bör avprenumerera på alla konstiga appar du laddat ner och glömt bort att du har. Eller komma igång med en månadsbudget om en sådan inte redan finns. Det finns även bra utsikter för den som är sugen på shopping, men tänk smart nu. Det här är en tid för kvalité och genomtänkta beslut, snarare än impulsköp. Månaden ser flörtigare ut mot slutet, då har du nämligen en god chans att charma någon. Du jobbar som bäst med orden under den här perioden, och flörtandet gör sig bäst på internet. Dags att slide:a in i någons DM:s! Kanske flörtar du rent av med någon du redan känner? En kursare, en granne eller bekant? 

Kärleksdag: 26 december


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, grattis i för- eller efterskott! Nu glider vi in i din period, och tråkigt blir det inte! Den här tiden utmärks av en otrolig energi. Du känner plötsligt att allt är intressant och helst ska ske NU! Det här är en bra tid för alla skyttar som vill visa framfötterna. Du är nämligen glödhet och människor dras till dig som bin till honung. Har du länge velat dra ett lite vågat move på karriärsfronten? Go for it! Det här kan vara ett av årets bästa tillfällen för exempelvis en löneförhandling. Och utrymme för vågade moves finns även inom andra områden. Nu är du inte rädd för att ta för dig och kanske agerar du till och med lite impulsivt på dejtingfronten. Kanske slängs det iväg meddelanden åt höger och vänster, kanske är du för upptagen för att själv svara. Om du inte är ute efter något seriöst är det väl ingen fara, men försök ge utrymme för andra i ditt liv om du faktiskt är intresserad. Även om du delvis förtjänar uppmärksamheten kan det bli lite väl mycket “jag jag jag” just nu. 

Kärleksdag: 22 december


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, grattis i förskott! Början av månaden kommer kännas lite kämpig. Du har kanske svårt att motivera dig i vintermörkret, och det känns mycket mer lockande att fly undan ansvar och skärma av omvärlden. Du kommer uppleva en del trötthet och vissa koncentrationssvårigheter. Motarbeta detta genom att se över dina rutiner lite. Kanske kan du gå upp lite tidigare på mornarna för att catcha lite sol? Det är en förvirrande tid över lag, och nu känns det kanske heller inte helt självklart att kommunicera dina behov ordentligt. Det kanske känns som att din partner bara borde förstå. Spoiler: ingen kan läsa tankar! Som tur är får du din revansch mot slutet av månaden, och den tiden ser ut att bli riktigt fin. Det blir en strålande tid för dig som vill komma igång med något nytt, och det blir väl inte direkt värre av att du har ett nytt år framför dig. 

Kärleksdag: 29 december


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, under månaden får du äntligen slappna av lite. Du har kanske varit inne i en ifrågasättande fas med mycket fokus på karriär och större frågor, men nu får du utrymme att sakta ned lite. Det här är en bra period för den som vill lära känna lite nya människor, även om det under rådande omständigheter såklart försvåras. Kanske finns det en ny kollega eller klasskamrat du kan bonda med? Eller så hittar du ett forum på Internet med likasinnade människor att diskutera med. Även om en grupp på sociala medier kan kännas mindre viktig än vänner i verkliga livet kan det vara en liten sak som sätter guldkant på tillvaron. Just nu har du störst chans att träffa en potentiell partner inom din bekantskapskrets, så varför inte be en kompis att anordna en blinddejt? Mot slutet av månaden kommer tillvaron kännas lite struligare, och saker och ting är kanske inte som de verkar. Men det finns väl en viss romantik i att bli ghostad, eller?

Kärleksdag: 5 december


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu händer det grejer! Äntligen kommer du kunna omsätta din inspiration och dina visioner till konkreta idéer och planer. Nu lossnar det lite för dig på karriärsfronten, oavsett om det resulterar i ett workflow eller att du bara får en tydligare känsla för vad du vill ägna dig åt. Månaden kan komma med ett starkare självförtroende, och du blir mer bekväm med uppmärksamhet under månaden. Det här kan vara en god tid för dig att fila lite på din relation med kollegor. Försök sticka ut och visa framfötterna! Du når sannolikt viktiga insikter om dig själv under den här perioden, även om det kommer med ett visst tvivel. Kanske har du tvekat på att riktigt satsa på något du brinner för, av rädsla för att misslyckas? Den rädslan är som bortblåst nu, våga ta steget! Mot slutet av månaden blir det definitivt flörtigare. Här har du goda chanser att träffa någon av det lite mer udda slaget. 

Kärleksdag: 7 decemberMissa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på fler avsnitt här!