in

Månadens kärlekshoroskop: oktober

månadens kärlekshoroskop oktober
Cassie Lopez / Unsplash


Oktober är här och så även kärlekshoroskopet naturligtvis. Någon har en otroligt fullspäckad månad medan någon annan måste släppa taget om det gamla och gå vidare. Mer

Månadens horoskop i korthet: 

 • Väduren: Du blir träffad av amors pilar och får en ny personlighet.
 • Oxen: Din kalender är maxad.
 • Tvillingarna: Du växer så det knakar, speciellt kreativt.
 • Kräftan: Nu ligger fokuset på vänner och familj.
 • Lejonet: Vilka är egentligen dina trygga punkter?
 • Jungfru: Du har ett riktigt cashflow.
 • Vågen: Månaden är en brunchbuffé på Grand.
 • Skorpion: Det är dags att släppa taget och gå vidare.
 • Skytt: Du kommer träffa nya personer!
 • Stenbock: Energin ligger på jobbet just nu.
 • Vattuman: Du breddar dina vyer och allt måste kännas nytt och fräscht!
 • Fiskarna: Du måste hitta balans. I allt.

Läs hela månadens horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, nu är det kärlek i luften. Du blir träffad av amors pilar och det enda du vill är att sprida good vibes och finnas där för dina nära och kära. En kompis som har det tufft? Då är du där direkt. Din nya personlighet består av att enbart sitta ner och lyssna på andras problem, kommunicera hälsosamt och efter lång eftertanke vädra dina egna åsikter. Typ så, i alla fall. I början av månaden har du störst chans att lyckas med lättsam flört och dejter. Du kommer märka att du klickar lite lättare med personer du träffar under den perioden, och människor dras till dig som aldrig förr. Om du däremot träffar någon lite längre in i oktober så kommer relationen kantas av intensitet och mer djup. Kanske inte så fel, men känner vi dig så kan det lätt bli lite väl. Finns det konflikter eller saker som skavt lite inom dina relationer så är månaden som skräddarsydd för att lösa problem! Du är mer mottaglig för kritik och logiskt tänkande just nu, så att vädra det som tidigare känts tungt blir ingen match i oktober. Vädurar i relationer kan förvänta sig en stor dos romantik, och inte minst, riktigt hett sex. Lite makeup sex efter ett bråk som inte varit allt för tungt är månadens huvudsyssla. 

Kärleksdag: 22a


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, månaden ser ut att bli händelserik. Du vill hinna med allt nu. Du ligger i hårt på jobbfronten, har slutat banga på fester och utekvällar och samtidigt måste du underhålla dina relationer. Men man kan inte behålla kakan och äta den! Nånstans måste du ju skära ner, annars kan jag lova att november inte bara blir mörk som ett resultat av färre soltimmar. Men kärleken? Den är absolut med dig, hela månaden. Det ser ut som att din nyvunna lättsamma take på flört och dejting stannar med dig i början av månaden, tills en gulligare, dock mer seriös approach tar över. Du kommer märka att du känner dig lite extra öppen för att “träffa någon” nu. Om det finns någon person i ditt liv som du umgåtts lite extra med eller som kanske är lite oklar är det dags att få lite svar. Det behöver nödvändigtvis inte gå allt för snabbt fram, men vill du ha svar på klassikern vad är vi? Så är det nu du passar på att ställa frågan. Det är ju trots allt cuffing season. Det kan bli fortsatt högt tempo i ditt arbetsliv, och även om det känns hanterbart så blir månadens utmaning att lyckas balansera det med dina relationer. Annars kan en partner som suktar efter lite extra uppmärksamhet och bekräftelse bli riktigt besviken, och det vill vi ju inte. 

Kärleksdag: 1a 


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, du kommer inte direkt vantrivas med vad månaden har att erbjuda. Den kreativa banan som du gick in på i slutet av september fortsätter i ett rakt spår. Men nu är det däremot dags för dig att göra något av alla dina idéer och tankar. Kom igång med att faktiskt starta ett projekt, även om du inte direkt är kingen av att gå från ord till handling. Om du lyckas jobba hårt för det du vill är det mycket möjligt att din kreativa sida kan resultera i ett jobb, eller i alla fall hjälpa dig på din nuvarande arbetsplats. Men hur är det då med romantiken? Jo, oktober kan bli riktigt het. Jaja, det är höst och alla går in i relationer. Men nope – inte du. Du får leva ut din bästa no-strings-attached livsstil, hoppa från säng till säng och ignorera sms dagen efter. Dejter och några övernattningar, men mer seriöst blir det kanske aldrig. Och det behöver inte vara helt fel! För vem ska egentligen kunna få allt ditt fokus när du växer så mycket just nu? Du utvecklas mer än någonsin och som singel räcker vänners stöd gott och väl. Och råkar du ingå förhållande just nu så är det viktigt att du uppmärksammar din kära lite extra. Annars kan hen lätt känna sig bortglömd i ditt händelserika liv. 

Kärleksdag: 5e 


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, välkommen in i årets mysigaste månad. Nu när graderna sjunker får du äntligen utnyttja det som ursäkt för att stanna hemma och ställa in planer som ändå aldrig var kul. Se dig omkring i ditt hem, kan det vara dags för en om-möblering? Du behöver inte köpa något nytt för att fräscha upp, det kan räcka med att flytta runt lite saker för att ge rummen lite ny energi. Och det är i hemmet som oktober utspelar sig, men ensam kommer du inte vara. Du kommer trots allt vara sällskapssjuk och tråna efter umgänge, vilket resulterar i månadens huvudaktivitet: middagar, kanske till och med fester, hemma hos dig. Bjud hem människor! En större fest kan också vara bra för dig som är singel, då chanserna att någon tar med sig sin snygga kollega ökar. Skulle du sen börja crusha på hen är chanserna till romans stora denna månad, även om det kan bli intensivt men kort. Fokuset under månaden ligger mer på vänner och familj snarare än att du ska hitta ditt livs kärlek, ett och annat engångsligg är däremot inte uteslutet. För er kräftor i förhållanden blir månaden härlig, det finns chans att du och din partner upplever lite nyförälskelse. Du kommer vara mindre känslig för saker som tidigare skulle irriterat dig, och konflikter löser ni snabbt. 

Kärleksdag: 17de


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, hösten fortsätter på en trygg bana. Början av månaden blir intressant, det är nämligen en perfekt tid för dig att lära dig nya saker. I vår digitala era kan det kännas som att vi konstant matas med information och nyheter, men tar du verkligen in vad du läser? För att bredda dina vyer och få ut det bästa av den här perioden så skulle det vara bra för dig att plocka upp en papperstidning eller läsa en bok. Ta in ny fakta, nya perspektiv! Det kan även vara bra för dig att rensa upp lite hemma, och satsa på att dekorera lite snyggt. Den här månaden mer än någon är det lätt för dig att slösa okristliga mängder pengar, men ska du göra det så ska det göras på inredning och dekoration. På det romantiska planet kan oktober vara väldigt bra dig för dig som vill seal the deal. Har du länge varit sugen på att ta din dejt till nästa nivå och föreslå att ni ska bli ett par, vill du säga de tre orden eller flytta ihop? Ställ de stora frågorna! Oktober för dig är en otrolig månad för partnerskap och att definiera dina trygga punkter, i aktiviteter och vanor, men även i människor. 

Kärleksdag: 10e 


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, nu glider vi in i en gynnsam månad. Början av oktober kantas av tur kring ekonomi och planering. Har du väntat ett tag på att pitcha en idé eller lansera ett nytt projekt? Nu är tiden inne. Det kan bli en bra tid för din ekonomi rent allmänt, så en överraskning i form av en bonus eller liknande är inte omöjlig. Den här månaden handlar också mycket om din självkänsla. Ingen och inget är perfekt, så släpp dina förväntningar på dig själv och ge dig tid att läka gamla sår. Just nu kan det vara en bra tid för dig att skaffa nya vanor om du inte mår toppen. Gå till biblioteket och låna en bok, basta mer och ta långpromenader. Nya saker kan ge dig mer ro än gamla just nu. Om du går på dejt den här månaden kommer du håva in en jackpot. Du som dras till intellekt och smart humor har nämligen större chans än vanligt att klicka med människor på just de planen nu. Det kan bli många roliga konversationer och debatter med de närmast dig, men också nya personer under månaden. För er jungfruar i förhållanden kommer kommunikationen mellan dig och din partner kännas mer lättsam och enkel. Det kan även vara en bra tid för er att ta er ur vardag och rutiner och gå på dejt. Helst till en plats med kopplingar till historia, så besök närmaste museum. 

Kärleksdag: 24e


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, det är din tid nu! Nu är stress och press som bortblåst – allt går i en rak bana åt ditt håll. Personen som krossade ditt hjärta efter två dejter är inte längre aktuell, och andras åsikter om dig är inte din business. Du njuter av livet till max, allt omkring dig ska vara vackert att se på och enkelt att hantera. Och gumman, så blir det! Under månaden kommer du ha en massa energi till att göra det där lilla extra. Om det nu innebär att hålla den mest maxade födelsedagsfesten, flörta med allt som rör på sig eller skina på jobbet är upp till dig. Nu ligger allt i dina händer och du återtar kontrollen över ditt liv. Skönt, va? Kärleksmässigt kan det bli riktigt bra, människor bokstavligen flockas runt dig nu. Så det är bara att välja och vraka bland allt potentiellt dejtingmaterial. Kontrollen ligger i dina händer, som sagt. Å andra sidan så kan den här tiden vara lite för bra för att ägna åt att söka bekräftelse hos andra, när du har gott om bekräftelse till dig själv. Du är ju i ditt esse nu, så unna dig allt ja-sägande i världen, gör bara saker som känns bra. Och om det innebär en månad utan kärleksbekymmer och fylld med roliga fester, vänner och större projekt, så kanske det är the way to go. Månaden är en brunchbuffé på Grand hotel, och du ska frossa i det goda. Så njut!

Kärleksdag:  Varje dag! Men kanske mest 7e


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, nu är det dags för avslut. Kanske finns det situationer i ditt liv, eller till och med personer, som håller dig vaken om nätterna. Den här månaden måste du släppa saker som faktiskt inte får dig att må bra i längden. Som nån smart sa en gång “If you love something, let it go”. Lite på det spåret kör vi den här månaden. Det kan kännas som att mycket är oklart och svårt att greppa, men så fort du tar de tuffa besluten som faktiskt krävs så kommer trycket från ditt bröst lätta. Du kommer märka att du faktiskt har lite mer energi till att engagera dig i allt det här svåra nu, så utnyttja det! Och mitt i all förvirring så finns även stora chanser till kärlek och romans, speciellt under andra halvan av månaden. Du kommer märka ett större sug efter kärlek och dejting. Så ut med det gamla och in med det nya! Nya människor gör sig väldigt bra för dig just nu, så att bjuda ut någon du inte känner så bra är ett hett tips. Så även om du får några oroliga nätter med mardrömmar och knackig sömn så vägs det upp av roliga kvällar med nya, spännande personer och ett flörtgame som minst sagt är on point. 

Kärleksdag: 16e 


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, det blir en hektisk månad för dig. Du är nu, mer än någonsin, out and about. Topp-prestation på jobbet, fikor som ska fikas, fester som ska gås på och sen alla tusen planer som kanske aldrig blir av. Men vem ska gå the extra mile om inte du? Just nu har du energi till allt som känns kul, och då är det bara att köra! Den här månaden kommer du vilja umgås lite extra med dina vänner, och det är inte helt omöjligt att du hittar någon ny heller. Antingen är det en person som saker kan tas till nästa nivå med, en snygging som du träffar genom bekanta. Eller så håller ni det platoniskt och låter en vänskapsförälskelse ta fart istället. Oavsett vad kommer du ha människor runt dig hela månaden, och nya sammanhang att delta i. Det kan röra sig om att du börjar umgås med en helt ny kompisgrupp, eller upptäcker det fina med att umgås med kollegor utanför jobbet. Försök att inte glömma bort din partner om en sådan finns, ta med hen på allt kul du gör! Gå på parmiddagar, ha utekvällar tillsammans med större sällskap och introducera hen för nya människor du träffar. På så sätt hinner du med oktobers hektiska schema utan att romansen uteblir. 

Kärleksdag: 25e

stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, den här månaden är all about tydlig kommunikation. Det kan vara så att det börjar hända en del för dig nu, speciellt på jobbfronten. Kreativiteten flödar och du verkar ha en del roligt framför dig. Men nu är det viktigt att spela dina kort rätt, och det kräver att du är tydlig med vad du tycker och vill. Dina drömmar kommer inte gå magiskt i uppfyllelse bara för att du vill, du måste vara tydlig med alla runt om dig. Att smöra lite för kollegor och ha dem på god fot skadar inte, och blir nog heller inte särskilt svårt med tanke på att du är lite extra kul att vara runt just nu. Det här kan bli en ganska sökande period för dig, du vill komma någonvart, även om du just nu inte riktigt vet vart. Och det är fine! Förr eller senare uppenbarar det sig. Kärleken, den kan bli lite okonventionell. En singel-stenbock kommer hitta sin käresta på den mest oväntade av platser, och personen i fråga kan vara väldigt intensiv. Inget dig emot, så länge hen har lite förståelse för att du i princip kommer prioritera ca allt annat i ditt liv över kärlek just nu. Och en redan existerande partner kan behöva lite extra uppmärksamhet just nu, när du är så fokuserad på andra stora frågor i livet. Släpp in din partner, bolla idéer och låt hen hjälpa dig att “söka”. 

Kärleksdag: 18e


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, hösten är här och du vet ingenting. Du vet inte om du ska stanna på ditt jobb, vad du ska ha på dig eller vad du ska laga till middag. Allt känns bara segt torrt och gammalt och din vardag måste nog vara Sveriges tråkigaste. Vilken tur att du nu får ett driv att söka dig ut, bredda dina vyer och se nya perspektiv! Under oktober är det viktigt för dig att saker du gör, och människor du umgås med har “en mening”. Ytligheter är ett absolut no no, och om den du dejtar inte är tillräckligt cool och intressant är risken tyvärr att du tröttnar och går vidare. Det är en tid för att diskutera och debattera, vilket inte är dig emot. Försök håll ett öppet sinne, ta in nya källor av information och lita på din egen beslutsfattande förmåga. Människor du träffar under månaden kommer dock vara lite extra spännande, så det här är en riktigt bra period för dig att försöka träffa nya personer. För er vattumän i förhållanden eller soon-to-be relationer kommer oktober med intensitet. Det kan bli lite extra bråk och temperamentet kanske sviker dig, men det kan också bli en nyförälskelse och återfunnen passion. Och sexet, om det has, är inte dåligt direkt. 

Kärleksdag: 4e 


fiskarna stjarntecken passar ihop

Fiskarna, 19/2-20/3

Kära fisk, den här månaden handlar om dig. Hur låter du dina relationer påverka dig, vilken roll spelar du i andras liv och hur är relationen till dig själv? Oktober kan bli ganska emotionellt påfrestande, men det behöver inte bara bli jobbigt. Det handlar om att söka svar inom dig, men när du processar saker, och kan släppa taget och komma ut på andra sidan så är du som en ny människa. Den här månaden är chansen att dina känslor för någon fördjupas. En liten crush kan blomma ut till en förälskelse som tar dig över molnen, så länge du kan fokusera på nuet. Risken är nämligen att du har svårt med fokuset den här månaden, och andra kommer kanske uppfatta dig som distraherad. Det är även dags att sluta vara en sån people-pleaser! Just nu är du i en plats i livet där du värnar dina relationer, och värderar dem högt. Men det finns en fin gräns mellan att ta hand om människor, och att bara vara en dörrmatta som går att trampa på. Så försök hitta balans den här månaden, i allt du gör. Balans i din vardag, mellan att spendera tid på andra och sen dig själv. Balans i dina relationer, försök att inte förlora dig i dem. Finns balansen där så är det ju en så fin månad för romans, så passa på och njut. 

Kärleksdag: 12


KÄRLEKSHOROSKOP FÖR SEPTEMBER 2019

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, hösten är här. Och med det sagt så behöver du kanske se över dina rutiner. Det kan vara dags att ge dig själv nya löften. Du kanske har försökt hålla uppe regelbundna vanor utan att lyckas vidare bra, och det är helt okej. Se över vad som inte fungerar och hur du kan underlätta saker och ting för dig själv. September är all about din fysiska hälsa, och hur den påverkar det psykiska. Det kan bli en del stress, och det är på bekostnad av dina nära relationer. Ibland kan vänskap och kärlek vara svårt att upprätthålla såhär års, speciellt för dig som gärna gör saker impulsivt och intensivt. Kärlek behöver inte alltid vara att umgås fem dagar i streck för att sedan inte ses på en vecka, ibland kan det bara vara att ta det lugnt och göra tid för varann i vardagen. Den här månaden kan du nog behöva lite self-love, så var inte rädd att prioritera dig själv. Du kommer behöva den vilan, och det kommer även underlätta för de närmast dig. Så ta det lugnt, försök vara konsekvent i dina relationer och ta hand om dig själv.

Kärleksdag: 25e


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, september blir otrolig för dig. Det är dags för dig att ta dig ut och se dig om, för möjligheterna är oändliga. September kommer med energi till din kreativitet, så om du länge drömt om att påbörja ett projekt eller utforska en ny hobby så är det nu det händer. Månadens motto är för dig att bara ha kul. Och nej, då menar jag inte att göra saker som du i vanliga fall njuter av, utan att ha roligt på oväntade sätt. Testa nya saker, och om det är något som skrämmer dig lite – ännu bättre! Du ska nämligen försöka bryta gamla mönster och vanor nu. Månaden ser ut att bli riktigt het och det finns stora chanser för flört och dejter. Men det innebär såklart att du måste ta lite initiativ på den fronten också. För om du vågar, så har du en månad fylld med sex och kärlek framför dig. På vänskapsfronten kan det komma förändringar. Eller snarare förändringar i din attityd gentemot vänskap överlag. Behöver du komma ut och umgås med folk mer, eller finns det någon relation som tynger dig? Sådana tankar kan komma upp en del i mitten av månaden. 

Kärleksdag: 27e


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, nu är det dags att varva ner efter sommaren. September kommer utspela sig i hemmet för din del, och där kan det vara förändring på g. Ditt hem kan behöva en uppfräschning, och månaden är som gjord för att rensa ut och organisera. Var sträng! Släng saker du inte använt de senaste tre månaderna och inte kommer använda de kommande tre månaderna. Och du behöver heller inte så mycket nytt, det kan räcka med att flytta om det du redan har. När det gäller dina relationer ska du ta det lugnt med att kritisera din partner eller familjemedlemmar denna månad. Det är bra att vara ärlig till viss del, men försök att inte döma dem allt för mycket. Om du har en partner så ser månaden fin ut för er. Men försök att jobba lite på det där med att fördela tiden mellan dina relationer. Några hemmakvällar med din käresta kan göra susen för kärleken, så fokusera mindre på att ta dig ut och ha kul, och mer på att mysa med hen hemma. Även om vi alla vet att det lätt tråkar ut dig. En hemmakväll behöver ju inte innebära lyxfällan och soffhäng, det kan vara en flaska vin och samtal i timmar. 

Kärleksdag: 6e 


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, september är här med ny energi och nya idéer. Det kanske blir så att du känner dig lite splittrad under månaden, du vill vara överallt och helst på samma gång. Plötsligt inser du att du bara måste åka till Köpenhamn eller tågluffa ner till Italien, och sen fyller fyra av dina vänner år samma vecka och alla måste få varsin unik och personlig present? Och glöm inte att kreativiteten flödar och att texter måste skrivas. Stopp. För att du inte ska bli utbränd och sedan försvinna från jordens yta i tre månader måste du försöka disponera din tid rätt. Inhandla en kalender och planera noga in träffar med vänner samt egentid. En kalender som du faktiskt håller igång med kan komma att bli din räddare i höst. Du kommer märka att månaden är i din favör när det gäller dejtandet. Plötsligt är du riktigt smooth med dina stötar, ditt intellekt och din charm kommer vara en otrolig attraktionsfaktor nu. Månaden är faktiskt riktigt bra för flört överlag, och inte minst nätdejting. Så ladda hem en app och börja swipa. Det kan vara bra för dig just nu, även om det kan vara stelt i början. 

Kärleksdag: 8e


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, nu är det roliga över. Det är dags för dig att bli seriös och komma igång med höstens rutiner och åtaganden. Under månaden kan ekonomiska frågor ligga på agendan, hur spenderar du pengar och på vad? Är det dags att öppna upp ett sparkonto kanske? Månaden kan ta lite på självkänslan. Du som gärna utstrålar självförtroende personifierat kan ibland ha svårt att ta kritik, och tenderar att ha svårt för situationer där du inte kan prestera på topp. September handlar till stor del av att inse ditt eget värde, utan att mäta det i prestationer. Var snäll mot dig själv, och acceptera dina brister. Ingen är perfekt, inte ens du. Kärlekslivet kan också bli smått turbulent. Runt mitten av månaden kan det vara så att du upptäcker något du inte tidigare visste om din partner, eller någon du dejtar. Men glöm inte, i september så lever och andas du acceptans. Var uppmärksam på din kärestas behov! Det kan vara svårt för er att vara raka och ärliga med varandra under den här perioden. 

Kärleksdag: 11e


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, äntligen din tid! Det har faktiskt inte varit särskilt lätt på senaste, men nu kommer du känna hur det klarnar upp. September blir en fet njut för dig. Försök att inte ta saker för seriöst under månaden. Om din crush inte svarar på ett mess? Inte hela världen.  Om du får en utskällning av din chef? Det är kolugnt. Den här månaden finns det ingen plats för negativitet eller övertänkande, så försök lämna dina gamla beteenden. Rent kärleksmässigt ser det bra ut. Du kommer ha mer energi att faktiskt ta dig ut och göra saker, så nöjen som dejting och uteliv får mer tid. Sen skadar det väl inte direkt att folk bokstavligen svärmar runt dig just nu, det finns ingen som vill missa när du slänger ur dig någon sarkastisk kommentar om att din kollega är värdelös. Turen är på din sida, så passa på att flörta mycket. Och våga ta första steget! Ibland kan du ha lite svårt för att säga vad du egentligen vill, även om blyg knappast är ett ord som beskriver dig. Så sluta med det! Unna dig. 

Kärleksdag: 18e 


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, nu är det dags att ta det lilla lugna. Under sommaren har du gjort…allt? Kanske gråtit några skvättar, varit kär, hängt med kompisar och satsat stenhårt på jobbfronten. Det har varit tufft för dig, och ärligt talat är det dags för dig att isolera dig lite med glass och poddar. Schemalägg ensamtid, vilotid eller vad man nu vill kalla det. Huvudsaken är att du får ta det lugnt. Visst, du lär säkert må riktigt mycket skit när du ser dina vänners stories från utekvällar (men visst är de kvällarna aldrig roliga ändå?) och du kommer säkert försöka sysselsätta dig ändå. Men det är nyttigt för dig! För månaden kan även vara lite krävande för dina relationer, så att sätta för mycket press på dom är ingen bra idé. Har du en partner eller i alla fall en “soon to be” så är det viktigt att du talar klarspråk med hen. Annars finns risk för missförstånd och att små vita lögner leder till större bråk. Det kan även göra susen för en relation just nu om du visar upp din käresta lite mer publikt. Lägg ut en gullig story så kanske hen blir glad. 

Kärleksdag: 16e


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, du har en rolig månad framför dig. I och med höstens intåg så är även du på banan igen, för sommaren var väl ändå aldrig riktigt din grej? Och bara för att du är tillbaka i vardagen behöver inte det betyda att saker ska bli tråkigare för den sakens skull- snarare tvärt om! Du kommer ha mycket människor runt dig, för månaden ser ut att bli social. Sena kvällar med kompisar är septembers melodi, och det är även där du kan lyckas snärja någon snygging. Här är vänner din bästa tillgång, så se efter om någon nära dig kan inroducera dig för någon av sina singelkompisar. Annars finns också en chans att det är just en gammal bekant som fångar ditt intresse, eller någon ny i klassen eller på jobbet. Det är i mitten av månaden har du dina bästa chanser för dejting och ligg, så ut och våga. Under månaden kan det vara bra för dig att dra nytta av ditt umgänge på andra sätt än att be någon agera wingman. Det kan till exemoel vara tid för dig att öppna upp dig? Hört om det? Nej, skämt åsido, men september är avgjort vänskapens månad. Dina fina vänner kommer ställa upp för dig, men bara om du låter dem. 

Kärleksdag: 19e


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, nu är det dags att satsa stort. Under månaden kommer jobb och planering vara på agendan. Du kommer även vara populär på jobbet, så dra nytta av det och networka dig till lite nya kontakter. Stora tankar och drömmar om framtiden kan formuleras för att så småningom sättas i rullning. Den här månaden tar du tag i saker på riktigt, det är nu det faktiskt blir av i praktiken också istället för att bara vara önsketänkande. Och samma sak gäller kärleken. Den här månaden är faktiskt en ypperlig tid för dig att satsa lite på din relation, speciellt om ni inte varit 100% tydliga med vad ni är. Våga dra ett bold move och ställ de stora frågorna, för månaden är all about planer för framtiden. För er singlar så är månaden inte uteslutande jobb och business, tid för romans och dejting finns absolut. Det kan dock vara så att du faktiskt hittar den på din arbetsplats eller skola, så håll ögonen öppna efter någon ny snygging. 

Kärleksdag: 15e


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, den här månaden kan bli lite annorlunda. September kan komma med oväntade förändringar i delar av livet du inte ens visste skulle ta en annan riktning. Försök att omfamna det och var öppen för det mesta som kommer din väg! Ibland kanske saker inte går som man tänkt sig, och då kanske det skulle vara gynnsamt för dig att skita i plan B, C och D och bara testa något nytt? Och samma sak gäller för kärleken. Om du träffar någon under månaden är chansen stor att hen inte är “din typ”, utan snarare någon du aldrig trodde att du skulle vara taggad på. Men du kommer bli överraskad om du faktiskt vågar bredda dina vyer och släpper in någon annorlunda. För er stenbockar i förhållanden så är det viktigt att inte jobbet tar över denna månad. Det kan kännas lockande att spendera månaden svarandes på mail med laptopen i sängen, men det är tyvärr förbjudet nu. Sätt gränser mellan arbetet och hemmet, så slipper du en tjurig käresta. 

Kärleksdag: 23


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, en fartfylld sommar är över och det är dags för lite allvar. Månaden kommer med lite fräscha perspektiv på gamla beteenden och vanor, och det kan faktiskt vara dags att rannsaka dig själv lite. Du kommer få tid till dig själv under månaden, så att ta itu med gamla sår som kanske aldrig läkte kan passa sig. Dina relationer kan även få en boost under månaden, men kanske inte på det sätt du tänkt dig. Det kan bli mindre lättsamt umgänge och mer djupa samtal som kan kännas lite obekväma för dig i början, men som kommer stärka bandet mellan er. För er som befinner er i något mellanting till relation kan månaden ändra det. Någon, antingen du eller din partner kommer vilja ta saker till nästa nivå och avgörande beslut kan komma att tas. Glöm inte att visa vad du känner för folk, det går faktiskt inte att läsa dina tankar. Att du öppnar upp dig under månaden kan vara avgörande i relationer, platoniska som romantiska. 

Kärleksdag: 28e


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, din drömmånad är här. Alltså dags för en månad fylld med romantik! Dina relationer står i fokus under månaden, platoniska som romantiska. Du kommer kanske uppleva ett större sug än vanligt att hänga på tu man hand med vissa, stora luncher med mycket människor är inte superintressant just nu. Bjud över en kär vän på lite middag eller ta med din partner ut på dejt. Och är du singel så ser månaden mycket lovande ut. Chanserna att du träffar någon som du kommer tycka lite extra mycket om är goda, speciellt i början av månaden. Gör lite extra gulliga saker, skriv ett sms till någon du saknar! Om det funnits konflikter i någon av dina relationer är månaden en ypperlig tid att försöka lösa dem. Nu är det dock viktigt att du är öppen och inte dömer dina nära för snabbt. Du som ibland har en tendens att övertänka saker får utmana dig själv med ett hålla ett öppet sinne och försöka vara lite accepterande under månadens gång. Alla har inte lika nära till sina känslor som du. 

Kärleksdag: 2a