in

Månadens horoskop – så blir september för ditt stjärntecken

Foto: Joe Yates / Unsplash

Nyfiken på vad september har att erbjuda just dig? Månadens kärlekshoroskop är här med allt du behöver veta! Mer

Månadens kärlekshoroskop i korthet:

 • Väduren: Du måste städa bland sommarens röra.
 • Oxen: Nu finns det chans till romans!
 • Tvillingarna: Nu behöver du vara ärlig.
 • Kräftan: Du har en del kvar att lära. 
 • Lejonet: Håll inte på dina principer bara för sakens skull. 
 • Jungfrun: Vem är du i “När Harry mötte Sally”?
 • Vågen: Varför slösa tid på någon bara för dejtandets skull?
 • Skorpionen: Dejta dig själv. 
 • Skytten: Du knyter nya kontakter!
 • Stenbocken: Ta dina idéer på allvar.
 • Vattumannen: En ”make it or break it”-situation uppstår. 
 • Fiskarna: Om någon gillar dig är det deras problem! Inte ditt.

Läs hela månadens horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu får du en chans att städa upp bland sommarens röra. Du behöver lite struktur i din kalender, men du behöver också städa på ett mer känslomässigt plan. September är här för att ge lite nya perspektiv och det här är en tid för reflektion. Hur funkar saker och ting rent praktiskt? Hur mycket tid lägger du ner på dina relationer?

Redan under första veckan kan det bli en hel del drama, och nu snackar vi om en maktobalans som heter duga. Någon av er känner sig osäker i relationen, vilket kan visa sig på en rad ohälsosamma sätt. Här får du möjligheten att använda en diplomatisk approach när du kommunicerar, och det kan vara viktigt att du faktiskt är rättvis gentemot din partners känslor. Mot månadens slut mjukas stämningen upp lite, och du och din käresta är redo att visa lite ömhet och empati igen.

Kärleksdag: 29 september

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, ännu finns det tid åt lättja! Somliga vinkade farväl åt sina sommarromanser lika lättvindigt som en Stockholmsfamilj lämnar en katt på Gotland, men för dig har äventyret bara börjat. September är hundra procent en tid för dejting, vilket du gör som bäst med en cool intellektuell approach.

Nu snärjer du snyggingar genom att framstå som mystisk och smart, vilket inte borde vara en svår match för dig. Tänk dig att du kommer tidigt till dejten och sätter dig med en bok, eller ställer tusen frågor om hens liv men enbart svarar med ett leende på saker hen undrar. Det finns både möjligheter för den som vill flörta runt och för den som vill satsa på något mer seriöst under den här tiden. 

Det finns dock en risk att du känner dig lite stressad över ditt kärleksliv, och mot mitten av månaden är det något som skaver. Kanske rör det sig om fördröjningar, ett förhållande som rör sig segt framåt på grund av blyghet eller rädslor. Men det kommer vara värt att lägga in lite extra krut i relationen under den här tiden. Försök släppa på dina idéer om vem som ska ta initiativet eller huruvida det är värdigt att dubbel-sms:a. Det löser sig! 

Kärleksdag: 10 september

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, september kan bli en riktigt spännande månad. Egentligen är din plan att landa lite, chilla hemma och vänja sig vid vardagen. Och trots att det absolut kan bli en del mys framför tv:n med din roommate kommer suget efter dramatik locka upp dig ur soffan.

Nu vill du mest ägna dig åt saker som känns kul, och ärligt talat – vem kan klandra dig? Varför plugga när man kan skjuta upp saker i all oändlighet och äta middag på restaurang istället? Månadens första veckor kan bli riktigt fina för dejting och kanske drabbas du av en akut crush på någon? Problemfritt blir det inte, och dina känslor för någon kan påminna dig om något du helst vill glömma.

Det här kan bli ett tillfälle för dig att öva på att stanna kvar när saker blir tuffa. Visst, ditt flyktiga beteende kan vara till stor hjälp ibland. Men månaden ställer frågor om framtiden som inte kan ignoreras. Du behöver fundera på vad du egentligen vill få ut av något. Du behöver inte ödsla tid på det som inte fungerar, men det betyder inte att ghosting är hållbart heller. Förvänta dig en månad i ärlighetens namn.

Kärleksdag: 13 september

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu är det höst och du är ett äpple. Du har vuxit jättemycket och blivit mogen! September handlar till stor del om kommunikation. Både om uppgifter som ska skrivas, men också om konsten att snacka om seriösa saker. Nu får du chansen att öva på att både leverera och motta kritik, något som kanske inte alltid varit din bästa sport.

Kanske är det dags att du förklarar för någon hur du känner, och uttrycker dig på ett mer rationellt sätt? Det är inget fel på att känna starkt, men nu behöver du lära dig att kommunicera på rätt sätt. Kärleken kommer testas, och nu kommer du märka vad som funkar och inte.

Under månaden uppstår en situation inom någon av dina relationer. Det finns en risk att någon av er hamnar i underläge, och ohälsosamma beteenden dras upp till ytan igen. Men slutet av september ser ljusare ut, och här kan kärlek dyka upp från ett minst sagt oväntat håll.

Kärleksdag: 11 september

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, det är okej att ändra sig. Du har kommit fram till en del insikter den senaste tiden, och nu är du säker på vad du vill. Å ena sidan är det såklart bra att ha en del principer, och det är inte fel att ställa krav. Men å andra sidan kommer månaden bjuda på en hel del oväntade vändningar, och du tvingas kanske omvärdera en del beslut.

Håll fast vid det som är viktigt, och stå stark i dina värderingar. Med det sagt är det också viktigt att du är öppen för att testa andra vägar, även om det innebär att du måste erkänna att du haft fel! Det finns ändå ingen poäng med att vara principfast bara för sakens skull.

Allt seriöst snack åt sidan – månadens första vecka kan överraska med något riktigt fint på kärleksfronten! Mot slutet av månanden fördjupas dina känslor för någon, och plötsligt inser du vad du tidigare blundat för.

Kärleksdag: 17 september

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, säg ja! Månaden är ett buffébord av möjligheter, nu behöver du bara sträcka ut en hand för att ta för dig av vad som är ditt. Nu ska det för en gångs skull handla om dig. Tänk att du är huvudrollen i en Nora Ephron-film, och möt hösten i ett par läderboots.

Nu får du chans till en nystart inom flera olika områden av ditt liv. Kanske dyker den där möjligheten du väntat riktigt länge på äntligen upp? Kanske är du modig nog att säga ja till ett erbjudande som för ett halvår sen skulle skrämt dig till döds? Nu dras människor till dig, men makten ligger i dina händer. Satsa på dig själv! Se bokstavligen till att prioritera din egen vilja. Skriv till den där personen du tror är för bra för dig och gå i terapi för dina problem.

Ett litet tema för månandens dejtingliv är tidlös kärlek. Men kanske blir det sådär typiskt svårtydda signaler? Två envisa själar som kämpar förgäves? Eller kanske är tajmingen helt fel?

Kärleksdag: 6 september

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du strålar! Månandes första tid är till för att du ska unna dig! Du kan se fram emot en tid fylld med mys, häng med vänner, bra shopping och riktigt god mat. Nu ligger fokus på kvalitet, och inte bara när det kommer till eventuella köp av höstjackor. Du vill att dejting och kärlek ska kännas givande och på riktigt, annars kan det vara. Varför slösa din tid på någon bara för dejtandets skull? Nu kan också vara en bra tid för dig att ta rodret. Vill du gå på en nice restaurang på din första tinderdejt är det kanske du som måste boka bordet.

Under månaden uppstår ett litet problem. Du vill ha ett lugnare tempo, och behöver en del tid för att processa saker som sker runt omkring dig. Men vardagen väntar inte. Se upp för att skjuta på uppgifter och ärenden för mycket. Risken är nämligen att allt samlas på en hög som blir överväldigande att hantera. Mot månadens slut får du dock ny energi, och stressmomenten blir färre.

Kärleksdag: 22 september

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, månaden får en tuff start. Under första veckan har du en del tillitsproblem, och även en trygg skorpion kommer få svårt att lita på sin omgivning under den här tiden. Du kanske går runt och tror att alla har dolda agendor, och att du själv är Sveriges enda ärliga person?

Under den här tiden finns det en risk att du känner dig osäker och känslig för din omgivnings uppfattning om dig. Men du får bara acceptera att du inte kommer kunna gå runt som Sherlock Holmes och läsa in allt som sägs och görs. Det går ändå aldrig att gissa sig till vad andra människor tycker eller känner. Vill du veta får du fråga (men försök att inte vara alltför impulsiv).

Mot slutet av månanden kommer solsken som ett brev på posten! Under septembers andra halva får du bättre självkänsla, och du behöver inte längre vara lika osäker på dig själv. Kanske inser du till och med att dina vänner inte hatar dig? Här finns bra utsikter för kärleken, och chansen är stor att någon faktiskt utvecklar lite känslor för dig. Det behöver inte betyda att de är besvarade, men alltid mysigt med lite bekräftelse! Nu kan också vara en bra tid för dig att dejta dig själv, och du kommer få det andrum du behöver för egentid.

Kärleksdag: 28 september

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, välkommen in i en viktig tid. Månandens första vecka kan komma med möjligheter som kan leda till något bra längre fram i tiden, även om det känns långt bort just nu. Se på hösten som början på ett nytt år, och passa på att fira din egna nyårsafton! Reflektera över vad du har att jobba med – finns det något du kan börja med redan nu?

September kan nämligen bli en riktigt produktiv tid, speciellt om du tar hjälp av personer i din omgivning. Månanden ser ut att bli bra för både din karriär och ditt sociala liv. Kanske blir det en kontorsromans? Du kanske faller för en kollega som fått en glow up under sommaren? Eller är det en kurskamrat som blir aktuell som crush? Oavsett om det blir romantiskt eller inte, är månaden bra för den som vill knyta nya kontakter. 

Mot slutet av månaden kommer du dock inse att något inte riktigt är som du trott, och du kommer känna dig förvirrad. Men sitt lugnt i båten! Det finns en läxa att lära här.  

Kärleksdag: 27 september

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, månadens första vecka kan bli utmanande. Under den här tiden kommer du tvivla på en relation, vilket kan komma och påverka din självkänsla en del. Det kan röra sig om en partnerrelation eller relationen till en kollega, men problemet är detsamma – relationen är inte jämlik just nu.

Reflektera över dina egna beteenden. Hur kan du uttrycka dina känslor på ett sätt som känns rättvist och schysst gentemot andra? Försöka att inte ignorera problemen. En lösningsorienterad och rationell approach är helt rätt just nu, något som passar dig bra.

Även om månaden innehåller en del drama när det kommer till dina relationer, kommer den självklart med något gott också. Det här kan bli en inspirerande period för dig, och du kommer spotta ur dig geniala idéer som aldrig förr. Månandens andra halva blir en bra period för att verkställa dessa idéer, så ta dig själv och dina planer på allvar!

Kärleksdag: 16 september

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, välkommen in i en riktigt sexig månad. Under septembers första dagar finns det en chans att dina känslor för någon fördjupas. Kanske är den där personen mer än bara en sommarflört? Kanske är du redo att flytta ihop med en partner, eller till och med gå ner på knä?

September kommer också med fina möjligheter för dig att lära känna personer i ditt liv på nya sätt. Det kommer även innebära en möjlighet för dig att visa en mer sårbar sida av dig själv, något som i vanliga fall kan kännas lite läskigt. Våga vara ärlig med andra och mot dig själv! Det kan faktiskt leda till något stort, och det kommer definitivt bli avgörande för en relation.

Både under månandens andra och fjärde vecka finns det goda möjligheter för dejting och flört. Personen du dras till kommer komma som en frisk höstvind, och kan bjuda på helt nya perspektiv.

Kärleksdag: 21 september

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det blir en riktigt romantisk månad. Den kommer till stor del handla om relationer, och kärleken finns mitt framför ögongen på dig. Problemet blir kanske att du inte kommer kunna se det. Det kluriga för dig blir att försöka reda ut dina känslor.

Kanske är det rätt uppenbart vad någon annan känner, men att du själv tvivlar. Är du kär i personen eller i kärleken? Är du verkligen värd det här? Det är frågor som kan uppstå den här månanden. När det gäller huruvida du är värd något eller inte får du bara skärpa dig och tugga i dig följande: det är inte upp till dig att avgöra! Om någon gillar dig är det deras problem.

Under månadens fjärde vecka kommer du till viktiga insikter kring vad du faktiskt känner och vill. Det kommer bli uppenbart för dig hur du ska gå vidare med en specifik relation. Här blir det viktigt att du faktiskt lyssnar inåt och agerar på din magkänsla. Din intuition kommer guida dig rätt.

Kärleksdag: 7 september

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Månadens kärlekshoroskop: augusti

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under augustis första dagar suktar du efter sociala sammanhang och det blir viktigt för dig att hitta på så många roliga aktiviter som möjligt innan sommaren tar slut. Men passa på att leva ut din spontana och impulsiva sida, och låt bli att planera för mycket. Då kommer du trivas som allra bäst.

Mot slutet av månaden är det dags för dig att fatta ett viktigt beslut. Ska det bli något mer mellan dig och din sommarromans? Ibland har du svårt att låta andra människor komma dig nära, så försök lista ut om du är rädd för något seriöst eller om du helt enkelt inte är intresserad. Lita på din magkänsla, men stjärnorna siar en ljus framtid för dig som vågar satsa. 

Kärleksdag: 11 augusti

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du känner dig uttråkad och minst sagt stressad över att missa allt kul som händer. Kanske försöker du göra en massa sista minuten-planer som inte riktigt går din väg. Kom ihåg att det är okej att ha lite tråkigt ibland och just nu kan du faktiskt må bra av lite lugn och ro. Vi spår nämligen en händelserik sensommar för din del.

I mitten av augusti är det inte helt omöjligt att en person från ditt förflutna dyker upp. Blir du tillsammans med ett ex igen? Eller går du äntligen på dejt med den där personen som det av någon oförklarlig anledning aldrig blivit något med? Det får tiden utvisa!

Kärleksdag: 17 augusti

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu händer det grejer! Efter en ganska lågintensiv sommar är det dags för lite mer action. Alla dina vänner är tillbaka i stan, och du är snart i full gång med att para ihop din bästa vän med din kollega. Men kanske borde du istället fokusera på ditt eget kärleksliv?

I början av månaden händer det nämligen något som kan komma att påverka dina romantiska relationer. Kanske får du reda på information som gör det enkelt för dig att släppa taget om någon – eller i alla fall får dig att tänka en extra gång innan du säger ja till en andra dejt. Du kommer behöva fundera en hel del fram och tillbaka, så be dina vänner om råd.

Kärleksdag: 2 augusti

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, det ser ut att bli en kärleksfull månad där dina relationer får ta stor plats. Om du har hållit dig för dig själv ett tag är det nu dags att återuppta kontakten med personer som du länge tänkt höra av dig till. Kanske finns det någon i din bekantskapskrets som kan bli mer än just en vän? För dig som letar efter kärleken har du nämligen störst chans att hitta den bland dina vänner.

Under mitten av månaden finns det en risk att det uppstår en konflikt mellan dig och en nära vän. Du behöver vara extra uppmärksam på hur du uttrycker dig. Kanske behöver du inte alltid säga precis allt du tänker? Det finns i alla fall en poäng för dig att ha en mjukare framtoning just nu. 

Kärleksdag: 12 augusti

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, sommaren tillhör dig och bara dig. Unna dig själv att vara lite självisk just nu. Är någon i din närhet en energitjuv? Ta en paus från hen. Ställer någon för mycket krav på dig? Sluta svara när hen ringer. Augusti är din bästa månad, så ta avstånd från allt som får dig att känna dig nere.

Om du längtar efter en långvarig kärleksrelation lär du få vänta ett tag till. Under sensommaren ägnar du dig åt singellivet och allt vad det innebär. Ta inte saker på för stort allvar och gör det som känns bäst för stunden. Allt har sin tid! Men var uppmärksam på vad som händer runt den 14 augusti. Då kan du nämligen få en hint om vad som väntar i höst.

Kärleksdag: 14 augusti

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, den här månaden är till för dig och dina vänner. Vilka har du spenderat alldeles för lite tid med i sommar? Finns det någon du skulle vilja träffa oftare? Hör av dig istället för att sitta och vänta på att någon annan ska ta första steget. Det kan vara så att det är exakt vad någon i din närhet behöver från dig just nu.

Det är också till dina vänner du ska vända dig när du framåt slutet av månaden känner ett sug efter en sista sommarromans. Be någon i din närhet arrangera en blinddejt så ska du se att hösten minst sagt blir händelserik på kärleksfronten.

Kärleksdag: 26 augusti

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, det är dags att gå vidare med ditt liv. Saker blev inte som du hade tänkt dig, men du måste sluta älta gamla grejer. Antingen behöver du verkligen släppa taget om någon, eller också kanske det är dags att ge personen en ny chans? Du måste bara våga bestämma dig för ett av alternativen.

För dig som är singel ser det ut att ha varit en händelserik sommar på kärleksfronten, men mot slutet av augusti är det dags för dig att ta ett steg tillbaka. Sluta chatta planlöst med olika tindermatchningar och börja istället fundera över vad du verkligen vill ha ut av en framtida kärleksrelation.

Kärleksdag: 7 augusti

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, sluta spela spel! Tiden är inne för dig att reda ut hur det egentligen ligger till inom någon av dina relationer. Vill ni samma sak? Är ni båda ute efter något seriöst? Eller dejtar ni bara tills någon bättre dyker upp? Om du verkligen vill veta är det bäst att du ställer frågorna rakt ut, och försök själv vara så ärlig som möjligt.

Under mitten av månaden är det inte omöjligt att du kommer känna att du lagt för mycket energi på något som inte ger utdelning. Försök gå vidare och gör istället saker för din egen skull. Vad sägs om att börja med en ny hobby? Eller kanske återuppta kontakten med någon som du saknat?

Kärleksdag: 16 augusti

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, det är dags att lyssna på vad de i din närhet försöker säga dig. Det kan mycket väl vara så att någon i din bekantskapskrets försökt bjuda ut dig på dejt hela sommaren, men att du helt enkelt inte har uppfattat det som en invit. Med andra ord finns kanske kärleken närmare än du tror!

Under slutet av augusti kan någon inom din närmsta familj eller vänskapskrets behöva lite extra hjälp. Även här är det viktigt att du lyssnar, snarare än att berätta för personen hur hen ska lösa sina problem. Ibland behöver vissa personer bara prata om sina känslor, och nu har du chans att visa att du är en person att hålla i när det stormar.

Kärleksdag: 13 augusti

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, vad du än gör – ta inga förhastade beslut just nu. I stunden kan det kännas som världens bästa idé att bli ihop med ditt ex igen, höra av dig till den där personen som du dejtade för ett tag sedan eller göra slut med din partner. Det kanske det är, men försök att ha lite is i magen istället för att agera på första bästa känsla som dyker upp.

Augusti ser nämligen ut att bjuda på en hel del kärleksdrama, och du gör bäst i att inte falla in i gamla beteendemönster bara för att det känns tryggt. Ta ett steg tillbaka och fråga dina vänner om råd. Med deras hjälp kan du faktiskt lösa det mesta.

Kärleksdag: 29 augusti

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, det är nu eller aldrig. Om du varit intresserad av någon ett tag är det dags att skrida till verket. Det värsta som kan hända är att du får ett nej, och det är i så fall bättre än att befinna dig i det limbo du är i nu. Om det istället är så att du har dejtat någon ett tag behöver ni bestämma er för om ni ska fortsätta ses eller inte.

Samma sak gäller för de vattumän som är i relationer. Kanske har du funderat på om förhållandet verkligen kommer hålla? Skrivit plus- och minuslistor utan att komma fram till något bra? Ibland är det bäst att lita på din magkänsla, istället för att övertänka saker och ting.

Kärleksdag: 4 augusti

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under augusti trivs du bäst med dina nära vänner och du söker dig till de som är födda i skorpionens och lejonets tecken. Med skorpioner känner du att du kan vara dig själv, och med lejon har du som allra roligast. Är du på jakt efter en ny kärlek är det också i dessa två tecken som du hittar den.

I mitten av augusti finns det risk att en konflikt uppstår inom någon av dina nära relationer. Försök stå på dig! Men straffa inte dig själv för hårt om du lägger dig platt. Kom ihåg att bara för att andra framstår som hårda och tuffa, betyder inte det att de alltid har rätt. Lycka till!

Kärleksdag: 18 augusti

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Månadens kärlekshoroskop: juli

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu handlar allt om att njuta! Du kommer inte röra ett finger för något annat än den goda stämningens skull. Du kan förvänta dig sena kvällar med långa middagar, sköna bad och en allmänt slapp tillvaro. Månadens första vecka är perfekt för lite selfcare, varför inte stänga av mobilen för att bara svara till dig själv och dina behov?

Några dagar in i månaden kommer det till stor del handla om kommunikation. Du har sällan problem med att be om något eller säga vad du känner, men det är inte alltid det låter så trevligt. Det här är en tid för dig att jobba på att bli lite mer av en smooth operator, någon som kan förmedla budskapet med en honungslen stämma. Det handlar såklart inte om att få din vilja igenom med hjälp av manipulativa metoder, utan snarare om att du behöver ha en mjukare ton.

Kärleksdag: 16 juli

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, månaden kommer med en påminnelse om att ge dig själv en klapp på axeln. Du har kanske tagit en del tuffa beslut på senaste, för att inte tala om arbetsinsatsen i juni. Nu är det dags för dig att vila ut, på de sätt bara en oxe kan. Vem ska projektleda melonsallader och roliga lekar sittandes med en Sangria i handen om inte du? Nu nöjer du dig bara med det bästa, inget ska göras halvdant.

Och att bara nöja dig med det bästa, är något du kan ta med dig när det kommer till kärleken. Under mitten av månaden känner du en längtan efter kärlek och romans, kanske chockar du dig själv genom att gå igenom gamla bilder på ett ex och tänka på hur fint det var? Du romantiserar lätt bilden av hur det var förr, men kom ihåg att det som varit tog slut av en anledning. Se snarare din relationshistoria som något du kan lära av, både från det dåliga och från det som varit bra.

Kärleksdag: 18 juli

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du har mycket kvar att lära. Förra månaden påbörjade du en resa, och du har bara börjat. Månaden kommer med en påminnelse om att det faktiskt är okej att låta saker ta sin tid, även om du helst vill se förändring nu. Kanske finns det saker du behöver bearbeta innan du går vidare? Kanske behöver du tid för dig själv innan du hoppar in i en relation? Kanske är det någon annan som behöver tid för sig själv för att bearbeta saker? Det kan du inte styra, utan du får lita på att saker och ting tickar på i sin takt.

Månaden kan bli riktigt festlig, och du håller ett högt tempo när det kommer till ditt sociala liv. Människor dras till dig lite extra nu, och du tar på dig rollen som kingen av den goda stämningen. Eller kanske inte goda, men i alla fall roliga. Det här är en tid för dig att samla människor, kanske kan du agera wingman åt ett par förvirrade kompisar? Under den här tiden kommer du få en hel del uppmärksamhet, och du kommer ligga i en del för att få den. Blir det skratt och högljudda rop för att din crush ska snegla på dig från andra sidan rummet? Jajamen. Blir det instagram-stories som du i hemlighet hoppas på att den personen ska svara på? Absolut.

Kärleksdag: 20 juli

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu är det din tur att stå i rampljuset. Månaden blir en nystart för dig, på mer än ett plan. Det kommer uppstå perfekta tillfällen för dig att faktiskt ta tag i saker du planerat, och det här är en fin tid för nya projekt. Du kommer även få en hel del utrymme att reflektera över din plats på jorden, vem är du egentligen? Hur förhåller du dig till din omgivning, och framförallt – hur vill du vara? Juli är all about självförverkligande, och en sommarrenovering inifrån och ut kan bli helt rätt.

Din förmåga att lyssna blir en avgörande faktor för ditt relationsliv under månaden. Försök läs mellan raderna, finns det någon som försöker säga dig något men som formulerar sig på svårtydda sätt? Du kommer behöva se saker ur ett större perspektiv nu för att förstå alla signaler.

Kärleksdag: 22 juli

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, grattis i förskott! Månaden smygstartar genom att kasta lite stjärnglitter åt ditt håll, och du får snart bada i all den uppmärksamhet du längtat efter. Nu är du namnet på allas läppar. Du är cool, sexig och bekväm, något personer i din omgivning märker av. Det här är en bra tid för dig som vill träffa någon, och kanske finns det till och med redan någon som har lite hemligt span på dig? Kärlek är i alla fall på tapeten.

Du kanske känner dig kärleksfull och redo för en sommarfling, men hur redo är du egentligen? Att dejta runt lite är en sak, men redan första veckan av månaden kan du hamna i en situation som kräver lite mer av dig. Kanske är det någon som väntar på ett svar, och som vill ta er relation till nästa nivå?

Kärleksdag: 21 juli

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, juli är här för att ställa de stora frågorna. Du har befunnit dig i en tid för reflektion, och månaden tar startar med nya perspektiv. Det kan kännas trögt och stundtals svårt eller otydligt, men du växer mer än du tror. För att du ska kunna öppna ditt hjärta för kärlek och ha fungerande relationer är tider som dessa fullt nödvändiga. Fortsätt tänka, resonera och drömma om kärleken! Det kommer göra dig mer mottaglig. 

Under månadens första tid är det viktigt att du inte drar några förhastade slutsatser. Du kanske tror dig vara Sveriges enda människokännare, men nu kan det lätt bli lite fel. Det må komma som en chock, men du vet inte alltid bäst. Och tacka gudarna för det, är det inte toppen att dina cyniska antaganden kan motbevisas? I övrig kommer det bli en riktigt social månad, och du har goda chanser att träffa nya spännande personer och hitta roliga sammanhang. Kom ihåg att ta vara på det när det blir tuffare, du kan nämligen behöva en hel del stöd i mitten av månaden.

Kärleksdag: 23 juli

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, juli är en fest och du är bjuden! Nu vill du att allt ska kännas lättsamt, och månadens motto lyder ”the more the merrier”. Varför åka på en weekend med din partner när du kan spendera helgen i ett hus med ditt tjejgäng? Varför dejta en när du kan dejta flera? Du lägger en stor del av din energi på att slå dig fri från fasta punkter och förbindelser, något som kommer ikapp dig redan en vecka in i månaden. Du får en reality check och behöver reflektera över om friheten ger dig makt över dina val eller bara står i vägen för din utveckling. Det kan vara det ena, det andra, eller båda. Men du behöver ägna saken en tanke.

Månadens andra hälft kan röra upp en del gammalt drama. Kanske trodde du dig vara över en relation som gör sig påmind, med minnen och frågor som inte är helt utredda. Du behöver tid att läka, och det är aldrig för sent att bearbeta en situation som lämnat sår. Ta din tid och var ärlig mot dig själv. 

Kärleksdag: 28 juli

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, kärleken kan dyka upp när du minst anar det. Månaden är här för att skaka om din uppfattning om hur saker och ting ska vara. Kanske är du en person med bestämda tankar om hur dejtande går till, om vad som är viktigt och hur känslor uttrycks. Nu får du chansen att utmana alla dina regler och mönster, för att se saker ur ett nytt perspektiv. Upptäck nya miljöer, nya människor, nya tidsfördriv och se hur kärleken kan komma i oväntade former. 

En annan viktig läxa under månaden blir att acceptera faktumet att du inte kan kontrollera andras åsikter. Ny information kan komma upp till ytan, och kanske känner du att din bild av någon rubbas lite när hen sagt eller gjort något du inte visste om. Det finns även en risk att skvaller cirkulerar under månadens sista tid, vilket kan irritera dig hårt. Var försiktig med att döma människor – både för deras, men framförallt din egen skull. Din flört kan inte hjälpa att hen en gång i tiden har varit ihop med någon annan. Det kommer bli tröttsamt för dig att dra onödigt hårda gränser vid rätt och fel. 

Kärleksdag: 5 juli

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu är det dags för dig att simma ut på djupare vatten. De relationer du fokuserat på tidigare i sommar, får nu en chans att bli något ännu större. Nu får du klart för dig vad du faktiskt vill få ut av ett förhållande. Det kan låta deppigt, men det här är en tid för breakups. Men det är också en tid för passion, stärkta band och långsiktiga förbindelser! Det blir en hit or miss helt enkelt, men nu får du i alla fall svar. 

Mitten av månaden sätter en boll i rullning. Det är en boll som blir större ju längre den rullar, och kanske började den bara som ett litet korn som skavde någonstans. Du kommer konfronteras av starka känslor, sådana du kanske försökt förtränga. Det kommer bara bli jobbigt att streta mot, det här är en tid för dig att ta ditt mående på allvar. 

Kärleksdag: 7 juli

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du har förmodligen svaren inom dig och du behöver lita på din magkänsla. Kanske upplever du starka känslor som känns lite förbjudna, eller som inte går i linje med vad du är van vid? Situationen kan kännas svår att beräkna, och dess otydliga natur kan till och med kännas läskig. Oroa dig inte! Men det kan vara nyttigt att reflektera över vad som skrämmer dig. Är det kanske äkta kärlek den här gången, och varför är det i så fall så skrämmande? Är det kanske en situation eller person som på många sätt utmanar dina ideal, och på vilka sätt kan du kompromissa?

Som tur är är en stor del av månaden fylld med väldigt mjuk och romantisk energi. Det här är en väldigt fin tid för kärlek, både för en singel och någon i en relation. Gå på dejt och passa på att spendera kvalitetstid med någon! Särskilt i början av månaden har du goda chanser att träffa någon ny, och det kan bli mer än bara en sommarfling. 

Kärleksdag: 9 juli

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, sommaren är kort. Som tur är har din kärlekssommar bara börjat. Ditt hektiska schema är fyllt till bredden med jobb, planering och hushållssysslor just nu. Men det hindrar inte romantiken från att smyga sig på! Du behöver bara frigöra dig från dina starka känslor av ansvar, vilket kanske är lättare sagt än gjort. Månaden är här för att påminna dig om att ha kul. Och att kärleken inte ska behöva vara svår. Är det kanske något inom dig som komplicerar saker och ting just nu? Kanske finns det en relation som tar en del energi, och du känner stort ansvar i att upprätthålla både relationen och din stabila fasad. Fundera på om det är relationen som kräver det av dig, eller om det bara är du själv. 

Månaden kan kännas torr till en början, men du kommer känna kärlekens bris förvandlas till en tropisk storm mot slutet! Det kommer bli fullt fokus på relationer överlag, och sista veckorna är perfekta för dejting och på middagar på uteserveringar med dina bästisar. Njut av sommaren, den har bara börjat!

Kärleksdag: 8 juli

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det är dags för dig att våga! Nu behöver du ta dig ut ur huset så mycket som möjligt. Där ute väntar nämligen en hel värld på dig. Månadens första tid är perfekt för den som är sugen på att ta igen tid med gamla vänner, kanske är det någon du inte sett på länge som är i stan och vill fika? Här finns en risk att ditt självförtroende sviker dig lite, och du kommer kanske uppleva en del nervositet. Varför använde den där personen egentligen den där tonen? Vad betyder den där emojin? Så går tankarna nu, men den ångesten botar du bäst genom att umgås med människor och hitta på saker. 

För att ragga riktigt bra i juli behöver du börja med att fastslå vilket jäkla kap du faktiskt är. Månadens senare halva ger dig just den knuff du behöver för att våga mer! Kom ihåg att det inte bara handlar om huruvida någon är intresserad av dig, du ska vara lika intresserad tillbaka. Du är värdefull och förtjänar faktiskt att ha en hög standard nu, oavsett hur dina tidigare erfarenheter på den punkten sett ut. 

Kärleksdag: 14 juli

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.