in

Månadens horoskop – så blir juli för ditt stjärntecken

Foto: Elia Pellegrini / Unsplash

Nyfiken på vad juli har att erbjuda just dig? Månadens kärlekshoroskop är här med allt du behöver veta! Mer

Månadens kärlekshoroskop i korthet:

 • Väduren: Låt inte övertänkandet förstöra sommarromansen!
 • Oxen: Du är värd det finaste på menyn, varför kompromissa?
 • Tvillingarna: Du är festens ljus!
 • Kräftan: Du behöver göra ett djupdyk i mörkare vatten, även om ytan känns tryggare.
 • Lejonet: Fira livets alla delar!
 • Jungfrun: Du vet inte alltid bäst.
 • Vågen: Var ärlig mot dig själv.
 • Skorpionen: Kärleken kan dyka upp när du minst anar det!
 • Skytten: Nu får du svar.
 • Stenbocken: Är det kanske äkta kärlek nu?
 • Vattumannen: Kärlekssommaren börjar nu.
 • Fiskarna: Du är ett riktigt kap.

Läs hela månadens horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu handlar allt om att njuta! Du kommer inte röra ett finger för något annat än den goda stämningens skull. Du kan förvänta dig sena kvällar med långa middagar, sköna bad och en allmänt slapp tillvaro. Månadens första vecka är perfekt för lite selfcare, varför inte stänga av mobilen för att bara svara till dig själv och dina behov?

Några dagar in i månaden kommer det till stor del handla om kommunikation. Du har sällan problem med att be om något eller säga vad du känner, men det är inte alltid det låter så trevligt. Det här är en tid för dig att jobba på att bli lite mer av en smooth operator, någon som kan förmedla budskapet med en honungslen stämma. Det handlar såklart inte om att få din vilja igenom med hjälp av manipulativa metoder, utan snarare om att du behöver ha en mjukare ton.

Månaden har riktigt goda utsikter på dejtingfronten, nu är du redo för en riktig sommarflört! Du söker något lättsamt, helst en person som vet ”hur man tar ett rum” och som kan stå på egna ben. Lyckas du hitta en kandidat kan dina känslor bli riktigt intensiva, och ni två ger er ut på djupt passionerat vatten. Men mot slutet av månaden känner du en del tvivel. Försök att inte förstöra för dig själv genom att hitta fel som inte finns. Ditt övertänkande kan bli jobbigt under den här tiden, men om du vågar strunta i de falska varningsklockorna kan det bli något mer än en sommarflört.

Kärleksdag: 16 juli

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, månaden kommer med en påminnelse om att ge dig själv en klapp på axeln. Du har kanske tagit en del tuffa beslut på senaste, för att inte tala om arbetsinsatsen i juni. Nu är det dags för dig att vila ut, på de sätt bara en oxe kan. Vem ska projektleda melonsallader och roliga lekar sittandes med en Sangria i handen om inte du? Nu nöjer du dig bara med det bästa, inget ska göras halvdant.

Och att bara nöja dig med det bästa, är något du kan ta med dig när det kommer till kärleken. Under mitten av månaden känner du en längtan efter kärlek och romans, kanske chockar du dig själv genom att gå igenom gamla bilder på ett ex och tänka på hur fint det var? Du romantiserar lätt bilden av hur det var förr, men kom ihåg att det som varit tog slut av en anledning. Se snarare din relationshistoria som något du kan lära av, både från det dåliga och från det som varit bra.

Mot slutet av månaden är du redo att vända dig utåt för att påbörja jakten på en sexig sommarflört. Kravlistan är lång, men du ska inte kompromissa. Varför ska du behöva dejta ännu en laktosintollerant, när fetaost är så gott? Den typen av negativitet får inte längre plats i ditt liv. Här finns det riktigt goda chanser för några heta nätter (i dubbel bemärkelse). Du är värd det allra bästa!

Kärleksdag: 18 juli

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du har mycket kvar att lära. Förra månaden påbörjade du en resa, och du har bara börjat. Månaden kommer med en påminnelse om att det faktiskt är okej att låta saker ta sin tid, även om du helst vill se förändring nu. Kanske finns det saker du behöver bearbeta innan du går vidare? Kanske behöver du tid för dig själv innan du hoppar in i en relation? Kanske är det någon annan som behöver tid för sig själv för att bearbeta saker? Det kan du inte styra, utan du får lita på att saker och ting tickar på i sin takt.

Månaden kan bli riktigt festlig, och du håller ett högt tempo när det kommer till ditt sociala liv. Människor dras till dig lite extra nu, och du tar på dig rollen som kingen av den goda stämningen. Eller kanske inte goda, men i alla fall roliga. Det här är en tid för dig att samla människor, kanske kan du agera wingman åt ett par förvirrade kompisar? Under den här tiden kommer du få en hel del uppmärksamhet, och du kommer ligga i en del för att få den. Blir det skratt och högljudda rop för att din crush ska snegla på dig från andra sidan rummet? Jajamen. Blir det instagram-stories som du i hemlighet hoppas på att den personen ska svara på? Absolut.

Månaden tar en seriösare ton mot slutet, och det kommer absolut finnas utrymme för den som är sugen på att binda sig. Du är en flexibel person, och har inga problem med att testa olika saker för att se vad som funkar. Något du faktiskt får för lite kredd för. Under den här tiden kan de egenskaperna komma väl till pass, men kom ihåg att inte kompromissa för mycket när det kommer till kärlek. Den intellektuella stimulans du vill få ut av en relation kommer inte växa fram, se till att den kommer med när du kompromissar bort annat.

Kärleksdag: 20 juli

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu är det din tur att stå i rampljuset. Månaden blir en nystart för dig, på mer än ett plan. Det kommer uppstå perfekta tillfällen för dig att faktiskt ta tag i saker du planerat, och det här är en fin tid för nya projekt. Du kommer även få en hel del utrymme att reflektera över din plats på jorden, vem är du egentligen? Hur förhåller du dig till din omgivning, och framförallt – hur vill du vara? Juli är all about självförverkligande, och en sommarrenovering inifrån och ut kan bli helt rätt.

Din förmåga att lyssna blir en avgörande faktor för ditt relationsliv under månaden. Försök läs mellan raderna, finns det någon som försöker säga dig något men som formulerar sig på svårtydda sätt? Du kommer behöva se saker ur ett större perspektiv nu för att förstå alla signaler.

Mot slutet av månaden kan dina känslor bli riktigt intensiva. Rör det sig om kärlek kan den kännas väldigt starkt, det här är inte alls någon lättvindig sommarromans. Unde den sista veckan står du inför ett vägval, och du bör förbereda dig själv på en känslostorm. Visst, det kan kännas tryggt och skönt att röra sig på ytan. Men om ni ska hålla måste du utforska svärtan lite också.

Kärleksdag: 22 juli

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, grattis i förskott! Månaden smygstartar genom att kasta lite stjärnglitter åt ditt håll, och du får snart bada i all den uppmärksamhet du längtat efter. Nu är du namnet på allas läppar. Du är cool, sexig och bekväm, något personer i din omgivning märker av. Det här är en bra tid för dig som vill träffa någon, och kanske finns det till och med redan någon som har lite hemligt span på dig? Kärlek är i alla fall på tapeten.

Du kanske känner dig kärleksfull och redo för en sommarfling, men hur redo är du egentligen? Att dejta runt lite är en sak, men redan första veckan av månaden kan du hamna i en situation som kräver lite mer av dig. Kanske är det någon som väntar på ett svar, och som vill ta er relation till nästa nivå?

Slutet på månaden blir ett fyrverkeri av känslor, positiva som jobbiga. Du är redo för att gå vidare från året som gått, men har kanske något kvar att bearbeta. Din stolthet kan ibland hindra dig från att dela det som skaver, och du kommer behöva vara öppen för att få den tröst du söker. Gråt ut och skåla sen, du ska få fira livets alla delar!

Kärleksdag: 21 juli

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, juli är här för att ställa de stora frågorna. Du har befunnit dig i en tid för reflektion, och månaden tar startar med nya perspektiv. Det kan kännas trögt och stundtals svårt eller otydligt, men du växer mer än du tror. För att du ska kunna öppna ditt hjärta för kärlek och ha fungerande relationer är tider som dessa fullt nödvändiga. Fortsätt tänka, resonera och drömma om kärleken! Det kommer göra dig mer mottaglig. 

Under månadens första tid är det viktigt att du inte drar några förhastade slutsatser. Du kanske tror dig vara Sveriges enda människokännare, men nu kan det lätt bli lite fel. Det må komma som en chock, men du vet inte alltid bäst. Och tacka gudarna för det, är det inte toppen att dina cyniska antaganden kan motbevisas? I övrig kommer det bli en riktigt social månad, och du har goda chanser att träffa nya spännande personer och hitta roliga sammanhang. Kom ihåg att ta vara på det när det blir tuffare, du kan nämligen behöva en hel del stöd i mitten av månaden.

Kärleksdag: 23 juli

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, juli är en fest och du är bjuden! Nu vill du att allt ska kännas lättsamt, och månadens motto lyder ”the more the merrier”. Varför åka på en weekend med din partner när du kan spendera helgen i ett hus med ditt tjejgäng? Varför dejta en när du kan dejta flera? Du lägger en stor del av din energi på att slå dig fri från fasta punkter och förbindelser, något som kommer ikapp dig redan en vecka in i månaden. Du får en reality check och behöver reflektera över om friheten ger dig makt över dina val eller bara står i vägen för din utveckling. Det kan vara det ena, det andra, eller båda. Men du behöver ägna saken en tanke.

Månadens andra hälft kan röra upp en del gammalt drama. Kanske trodde du dig vara över en relation som gör sig påmind, med minnen och frågor som inte är helt utredda. Du behöver tid att läka, och det är aldrig för sent att bearbeta en situation som lämnat sår. Ta din tid och var ärlig mot dig själv. 

Kärleksdag: 28 juli

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, kärleken kan dyka upp när du minst anar det. Månaden är här för att skaka om din uppfattning om hur saker och ting ska vara. Kanske är du en person med bestämda tankar om hur dejtande går till, om vad som är viktigt och hur känslor uttrycks. Nu får du chansen att utmana alla dina regler och mönster, för att se saker ur ett nytt perspektiv. Upptäck nya miljöer, nya människor, nya tidsfördriv och se hur kärleken kan komma i oväntade former. 

En annan viktig läxa under månaden blir att acceptera faktumet att du inte kan kontrollera andras åsikter. Ny information kan komma upp till ytan, och kanske känner du att din bild av någon rubbas lite när hen sagt eller gjort något du inte visste om. Det finns även en risk att skvaller cirkulerar under månadens sista tid, vilket kan irritera dig hårt. Var försiktig med att döma människor – både för deras, men framförallt din egen skull. Din flört kan inte hjälpa att hen en gång i tiden har varit ihop med någon annan. Det kommer bli tröttsamt för dig att dra onödigt hårda gränser vid rätt och fel. 

Kärleksdag: 5 juli

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu är det dags för dig att simma ut på djupare vatten. De relationer du fokuserat på tidigare i sommar, får nu en chans att bli något ännu större. Nu får du klart för dig vad du faktiskt vill få ut av ett förhållande. Det kan låta deppigt, men det här är en tid för breakups. Men det är också en tid för passion, stärkta band och långsiktiga förbindelser! Det blir en hit or miss helt enkelt, men nu får du i alla fall svar. 

Mitten av månaden sätter en boll i rullning. Det är en boll som blir större ju längre den rullar, och kanske började den bara som ett litet korn som skavde någonstans. Du kommer konfronteras av starka känslor, sådana du kanske försökt förtränga. Det kommer bara bli jobbigt att streta mot, det här är en tid för dig att ta ditt mående på allvar. 

Kärleksdag: 7 juli

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du har förmodligen svaren inom dig och du behöver lita på din magkänsla. Kanske upplever du starka känslor som känns lite förbjudna, eller som inte går i linje med vad du är van vid? Situationen kan kännas svår att beräkna, och dess otydliga natur kan till och med kännas läskig. Oroa dig inte! Men det kan vara nyttigt att reflektera över vad som skrämmer dig. Är det kanske äkta kärlek den här gången, och varför är det i så fall så skrämmande? Är det kanske en situation eller person som på många sätt utmanar dina ideal, och på vilka sätt kan du kompromissa?

Som tur är är en stor del av månaden fylld med väldigt mjuk och romantisk energi. Det här är en väldigt fin tid för kärlek, både för en singel och någon i en relation. Gå på dejt och passa på att spendera kvalitetstid med någon! Särskilt i början av månaden har du goda chanser att träffa någon ny, och det kan bli mer än bara en sommarfling. 

Kärleksdag: 9 juli

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, sommaren är kort. Som tur är har din kärlekssommar bara börjat. Ditt hektiska schema är fyllt till bredden med jobb, planering och hushållssysslor just nu. Men det hindrar inte romantiken från att smyga sig på! Du behöver bara frigöra dig från dina starka känslor av ansvar, vilket kanske är lättare sagt än gjort. Månaden är här för att påminna dig om att ha kul. Och att kärleken inte ska behöva vara svår. Är det kanske något inom dig som komplicerar saker och ting just nu? Kanske finns det en relation som tar en del energi, och du känner stort ansvar i att upprätthålla både relationen och din stabila fasad. Fundera på om det är relationen som kräver det av dig, eller om det bara är du själv. 

Månaden kan kännas torr till en början, men du kommer känna kärlekens bris förvandlas till en tropisk storm mot slutet! Det kommer bli fullt fokus på relationer överlag, och sista veckorna är perfekta för dejting och på middagar på uteserveringar med dina bästisar. Njut av sommaren, den har bara börjat!

Kärleksdag: 8 juli

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det är dags för dig att våga! Nu behöver du ta dig ut ur huset så mycket som möjligt. Där ute väntar nämligen en hel värld på dig. Månadens första tid är perfekt för den som är sugen på att ta igen tid med gamla vänner, kanske är det någon du inte sett på länge som är i stan och vill fika? Här finns en risk att ditt självförtroende sviker dig lite, och du kommer kanske uppleva en del nervositet. Varför använde den där personen egentligen den där tonen? Vad betyder den där emojin? Så går tankarna nu, men den ångesten botar du bäst genom att umgås med människor och hitta på saker. 

För att ragga riktigt bra i juli behöver du börja med att fastslå vilket jäkla kap du faktiskt är. Månadens senare halva ger dig just den knuff du behöver för att våga mer! Kom ihåg att det inte bara handlar om huruvida någon är intresserad av dig, du ska vara lika intresserad tillbaka. Du är värdefull och förtjänar faktiskt att ha en hög standard nu, oavsett hur dina tidigare erfarenheter på den punkten sett ut. 

Kärleksdag: 14 juli

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Månadens kärlekshoroskop: juni

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, juni kommer med en härligt avslappnad och rolig energi! Nu flödar din inspiration och du blir pigg på livet, vilket kommer väl till pass eftersom månaden håller en rask takt. Ditt sociala sug ökar, och du kan förvänta dig en hel del notiser på telefonen. Människor dras till dig och du till dem, det här är en riktigt fin tid för ditt sociala liv. Slå en pling till någon du inte hört av dig till på ett tag, och varför inte dra ihop en grillkväll med några du gillar?

Mot mitten av månaden tvingas du byta skvallerfyllda rosékvällar mot tyngre ämnen. En frustration som byggts upp över tid svämmar till slut över. Du kommer behöva reflektera över hur tungt lass du egentligen ska behöva dra. Kanske har du krigat för något som innerst inne bara åsamkat dig smärta? Du är inte direkt känd för att ge upp, men i den här situationen gör du bäst i att inte strida emot. Du behöver prioritera dig själv först, vilket kanske innebär att du behöver släppa taget om något annat. Slutet av månaden kan komma med förändringar på karriärfronten, och oavsett om det känns kul eller tråkigt blir det bra på lång sikt. 

Kärleksdag: 18 juni

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, välkommen in i en riktigt mysig månad. Nu blir du väldigt bekväm, och vill helst slippa allt som inte är ett häng på din balkong. Det här är en fin tid för dig att fokusera lite på ekonomi, och du har goda chanser att fynda! Kanske kan du gå på en loppisdejt? Nu står en gemensam värdegrund och stabilitet högt upp på listan över önskvärda egenskaper hos framtida partners. Ja, det är jätteviktigt att personen är snäll. Men vad betyder det om hen inte kan stå för vad hen tycker?

Två veckor in i juni har du några riktigt skakiga dagar att vänta. Å ena sidan är oddsen att du träffar människor som överraskar och bjuder på sig själva riktigt höga, å andra sidan kan det komma till ett högt pris. Du behöver tänka på vad du vill få ut av en situation i längden. Om du pallar leka runt med någon som får kalla kårar av tanken på ett seriöst förhållande – go for it! Men kompromissa inte med ditt mående och din egna vilja för någon som inte skulle göra detsamma för dig. Samma tankesätt gäller ditt yrkesliv, sälj inte din själ för tomma löften!

Kärleksdag: 20 juni

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du har en spännande månad framför dig. Det är mycket som händer nu, du har människor som drar i dig åt alla håll. Försök tänka på vad du vill nu. Din flexibla natur kan ibland resultera i att du viker dig för andra människors vilja, men nu är det du som bestämmer. Månaden påminner dig om dina styrkor, och hur mycket du växt under det senaste året. Reflektera över den tid som gått, och ge dig själv en klapp på axeln. Nu finns det även en möjlighet att någon från förr dyker upp igen. Kanske tänds en gnista på nytt? 

Nu behöver du vara medveten om att relationer inte bara händer dig. Du har en aktiv roll i alla dina interaktioner med andra människor. Det här kan bli en fin tid för dig att tänka över vad du vill få ut av ditt kärleksliv. Det kan bli svårt för den som letar efter tydliga tecken när det kommer till kärleken nu. Signaler blir inte helt lätta att tyda, vilket kommer leda till en hel del förvirring. Men det är just bristen på tydliga signaler som pekar på månadens lärdom – nämligen att du redan har svaren inom dig. 

Kärleksdag: 19 juni

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, månaden får en lugn start. Du känner kanske fortfarande av utmattningen från vårens drama, men nu lättar trycket. Även om du fortfarande har ett behov av ett lugnare tempo sätter juni fart med en längtan efter romans. Du är redo för flört, så kanske är det dags att ta första steget? 

Lite mer än en vecka in i juni blir dyker någon från ditt förflutna upp. Kanske väcks gamla känslor till liv? Det kan antingen blir härligt eller bara vidrigt. Men sådana är livets läxor! Det här är ett tecken på att du har något att lära från det som var då, något som kan guida dig när du beslutar om framtiden. Det kan bli några smärtsamma dagar under månadens mitt, och du känner kanske att du inte räcker till. Du jobbar i motvind, och upplever kanske att någon annan är lite väl hård mot dig. Du kommer behöva göra ett val, och enkelt blir det inte. 

Mot månadens sista veckor får du ny energi, och härifrån klarnar det. Du kommer orka mer och situationer och personer blir lättare att tyda. Sista veckan kommer som en kalldusch för att skölja bort skiten, vilket kommer göra dig gott. Och tur är väl det, så slipper du förhoppningsvis fira en sorgsen födelsedag (även om det är sann kräft-kultur)!

Kärleksdag: 21 juni

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, känner du det i luften? Känner du pirret, känslan av att allt är möjligt och att livet känns kul igen? Om inte – räds icke! Månaden levererar nämligen exakt den typen av energi. Nu vänder du dig utåt, och du blir mer lättsam och flexibel. Om någon är dålig på att höra av sig? Äsch, du kunde knappast bry dig mindre. Om du får en ny crush två dagar efter du träffat the one? Toppen! Allt behöver inte vara på liv och död.

Det här kan också vara en bra tid för dig att reflektera kring din syn på relationer, inte minst de till vänner. Vilket är ditt sätt att kommunicera? Är det alltid viktigt att svara snabbt? Hur skulle du själv vilja bli behandlad? Det är frågor du bör ställa dig själv nu. 

Mot mitten av månaden finns det en risk att skilda sätt att se på något leder till en konflikt. En fri och öppen relation är härlig, men om båda parter inte är med på båten kan det bli problem. Någon av er vill ha tydligare gränser, och ni kommer behöva kompromissa. Mot slutet av månaden blir du mer inåtvänd och får svårare att uttrycka dina känslor. Ta den tiden åt att känna efter vad du egentligen vill, innan du tar förhastade beslut. Det är bra att låta vissa saker ta tid. 

Kärleksdag: 14 juni

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu är det din tur att skina! Månaden puttar ut dig i rampljuset, vare sig du är redo eller inte. Du kommer få uppmärksamhet för dina bedrifter, och det är fler än du tror som ser dig. Det här är ett perfekt tillfälle för dig att lansera ett projekt, pitcha en idé eller bara smöra lite extra för chefen. Visa framfötterna! Du kommer behöva axla en del ansvar under månaden, så dra nytta av tidigare erfarenheter.

Redan under månadens första dagar uppstår ett guldläge för romans. En ytligare bekantskap kan leda till något djupare, en flörtig konversation på sociala medier kan tas vidare till verkligheten. Mot slutet av månaden får du en liknande möjlighet, och är du villig att ta chansen kan det leda till något riktigt långsiktigt. Du dras till människor med ambitioner som liknar dina egna, och gärna någon med ett större socialt nätverk.

Kärleksdag: 3 juni

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, juni kommer med en hel del inspiration. Det här är en tid för dig att bredda din horisont, upptäcka nya platser och nya människor. Det kommer gynna dig att utforska din omgivning med nya ögon, kanske finns det något smultronställe i din stad du missat helt? Lika mycket som du flaxar omkring bland nya människor och platser, svävar du i det blå på kärlekens himmel. Men du är ombytlig i dina känslor nu, vilket kan leda till att du har svårt att vara konsekvent i dina handlingar. Det förvirrar både dig själv och människorna i din närhet, men det kan också bli en kul tid för dejting. Utmana din bild av en optimal partner! Du kanske förvånar dig själv med vad du kan attraheras av om du öppnar upp för möjligheten att träffa någon ny.

Mot mitten av månaden blir det skakigt, och det kan bli en del drama på relationsfronten. Du känner dig kanske lite trängd, och inga alternativ till lösning på situationen känns särskilt lockande. Du identifierar dig starkt med din relation till någon nu, och när förhållandet möter motgång är risken att din självbild tar stryk. Det kan röra en kärleksrelation såväl som en vänskap. Håll huvudet högt och glöm inte bort dig själv, även om relationen är viktig för dig. 

Kärleksdag: 4 juni

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, juni gör ett riktigt djupdyk i din kärlekspool. Dina känslor blir starkare, och du har alla möjligheter i världen att fördjupa en viss relation. Nu kommer du få uppleva den typen av elektricitet som ligger i luften mellan två främlingar som förälskar sig för en natt, när kärleken känns förödande stark från första stund. Hett va? Men också hårt! Ja, ungefär så kan ditt kärleksliv i juni se ut – oavsett om romantiken i fråga kommer i form av en chatt med din Instagram-crush, en dejt eller ett starkt engagemang i din bästis kärleksrelation.

Men nu behöver du också komma ihåg att kommunicera dina känslor, inte bara gå runt och känna dem. Det är klart det blir svårt när du bygger upp frustration och förväntningar utan att förklara för människor vad det handlar om. Försök hitta ett sätt att ventilera så du slipper koka över. Under mitten av månaden kan kärleken dyka upp när du minst anar det, med en person som sticker ut från mängden. Nu handlar det om att ni lyckas läsa varandra rätt, utan att gå runt och spekulera i motiv som aldrig uttalas. 

Kärleksdag: 2 juni

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, månaden kan bli riktigt romantisk! Nu ligger fullt fokus på dina relationer, och du har goda chanser att fördjupa din kontakt till människor i din omgivning. Prioritera kvalitetstid med dina närmaste! Det kan även vara bra för dig att tänka om när det gäller dina sätt att visa uppskattning. Du kommer kanske behöva kommunicera på nya sätt, varför inte köra på en old-school brevväxling? Dessutom kan de beteendemönster, situationer och personer som är aktuella under månaden komma att prägla en stor del av året. 

Juni kan även vara en fin tid för dig att reflektera kring din egen roll inom relationer. Hur ser du på intimitet och närhet? Hur fungerar du i parförhållanden? Om du tidigare upplevt svårigheter med relationer och att knyta an till andra, är månaden här för att ge vägledning. Hänge dig åt en relation, även om det kan kännas läskigt. Det här är en tid för att våga. Slutet av månaden kan maxa dina känslor för någon rejält, det kan vara en riktigt bra period för den som vill ta saker till nästa nivå. 

Kärleksdag: 5 juni

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du har lite kvar att göra innan du kan checka ut och ta sommarlov. Månaden kommer med en påminnelse om allt som behöver organiseras. Det här är en otrolig tid för multitasking, varför inte jobba på brännan samtidigt som du rensar din desktop? Du blir bättre på att vara flexibel och att ta saker som de kommer, vilket är passande eftersom månaden ser ut att bli hektisk. Skriv en lista över saker som ska göras innan sommaren drar igång ordentligt. Se det som att du städar upp efter våren!

Romantiken hinner även den klämmas in i ditt hektiska schema, och nu längtar du faktiskt efter kärleken lite extra. Du har absolut goda möjligheter att träffa nya intressanta personer nu, speciellt under månadens första och sista dagar. Inleder du en ny relation under den här tiden är chansen stor att det är med en mystisk person, som kanske inte är helt enkel att läsa av. Du kommer behöva jobba på att inte vara så hård mot hen, även om du langar dissar med värme och humor. Månadens sista dagar kan bli allmänt känslofyllda, och du kommer behöva rannsaka dig själv en del.

Kärleksdag: 23 juni

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, juni kommer med en sommarfling. Men du kanske behöver testa lite nya vägar, så varför inte be en kompis matcha ihop dig med någon? Eller ska du kanske testa en ny sida för nätdejting? Personen du kommer träffa har en riktigt lättsam karaktär, och människorna du intresserar dig för överlag just nu är antagligen riktigt roliga. Det kan dock bli otydligt vad ni egentligen vill få ut av relationen, och kommunikationen er emellan kantas av missförstånd. Kom ihåg att det enda som betyder något är att du eller hen vill träffa den andre, och att en lajkad bild på någons instagram inte är ett klartecken för giftermål. 

Mitten av månaden kan bjuda på en hel del drama. Du kan behöva tänka om när det gäller ett beteendemönster, en relation eller ett projekt. Vad du vill och behöver är inte samma sak, och det kommer göra ont att streta emot. Du kommer behöva välja om du vill vika dig och kompromissa, eller bryta med det som gör ont. Du kommer dock ha din magkänsla som kompass, och du kan lita på att den har rätt. 

Nu kan det vara värt att låta saker ta sin tid, även om frestelsen att låta impulserna styra är stor. Kanske behöver du låta dina vänner sätta lås på din lur under en utekväll, ifall du vill undvika kontakt med ett ex. Ett ex behöver dock inte vara helt fel, kanske är det just en gammal flamma som ska bli din nya sommarfling? Mot slutet av månaden behöver du ta en timeout för att vila och känna efter lite. 

Kärleksdag: 15 juni

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, månaden tar en känslofylld start. Du har växt mycket av en situation, och det här är ett bra tillfälle för dig att visa uppskattning och tacksamhet. Du kommer nämligen få dubbla dosen tillbaka, ditt stöd har betytt mycket för någon. Här finns det även en lucka för ett riktigt bra dejting-tillfälle, träffar du någon nu kan du räkna med att det blir riktigt drömmigt. Kanske kommer du uppleva att personen förstår dig på ett väldigt speciellt sätt, och du kommer kunna vara dig själv fullt ut.

Det kan kännas lite läskigt att vara sårbar på det här sättet, men det kommer gynna dig. Samma sårbarhet kommer du kanske även uppleva med något kreativt du ägnar dig åt. Du får ett riktigt flow och det du gör kommer kännas genuint. Våga visa alla sidor av dig själv, både när det kommer till din kreativa bana och till relationer. 

Månaden kan även komma med ett besök från någon eller något du inte hört av eller sett på länge. Kanske är det en barndomsvän som vill fika, ett borttappat fotoalbum som dyker upp eller ett ex som vill snacka lite?

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kärleksdag: 6 juni


Månadens kärlekshoroskop: Maj

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, månaden kommer som en frisk fläkt in i en dammig källare. Du kommer märka att du blir mer benägen att ta saker som de kommer, istället för att stå och gny så fort saker tar nya riktningar. Månaden möjliggör nya tankesätt. Visst, det kan kännas obekvämt när din partner har andra rutiner än du, men är det någon gång du ska hänge dig åt förändring är det definitivt nu. Du kanske till och med lyckas chocka dig själv med hur flexibel du faktiskt kan vara när du väl vill? 

Mot mitten av månaden kan det bli lite tungt. Där finns nämligen en risk att du gått och samlat på dig en del känslor som blir svåra att släppa ut, och en hel del frustration kan uppstå. Månadens bästa flört får du till med språket som ditt främsta vapen. Varför inte skriva ett hederligt gammalt kärleksbrev? Nu attraherar du personer i din omgivning genom intellekt och humor, sidor av dig som kommer naturligare än någonsin. Månadens sista dagar kan ställa saker och ting på sin spets, och nu kommer du behöva titta bakåt för att komma framåt. 

Kärleksdag: 22 maj

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal

Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, kärleken är ett mysterium. Vilket verkligen bör uppenbara sig under månadens första dagar. Kanske har glöden åter tänds i någon av dina relationer, hur kan till exempel din partner plötsligt vara jordens sexigaste? Eller kanske väntar en ny förälskelse runt hörnet? Du kan skita i att ens försöka förstå dina känslor under månadens första tid, men intensiva kommer de vara. 

Maj kommer också till stor del handla om trygghet för dig. Nu känns det också viktigare än någonsin att du har kontroll över allt du gör. Det här är en bra tid för dig att göra grovjobbet, för att verkligen förverkliga de nya visioner du haft tidigare. Mitten av månaden kommer nämligen med flera tillfällen för dig att äntligen sätta igång med något du skjutit på länge, och du kommer få idéer så det räcker och blir över. 

Det här kan även bli en bra tid för dig att våga ta initiativet på kärleksfronten. Så bjud ut någon du är lite taggad på! Månadens sista dagar påminner dig om att reflektera över balansen när det kommer till att ge och ta inom en relation. Är det någon som drar ett lite väl tungt lass kanske? De här dagarna kan även komma med överraskningar för din ekonomi.

Kärleksdag: 6 maj

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, grattis i förskott! Äntligen är det din tur, och det märks. Redan de första dagarna kommer du känna ett skifte i energi. Du är en mästerkommunikatör, och nu skriver du bättre än någonsin. Det kommer även bli lättare för dig att formulera känslor i ord, och människor lyssnar på dina ord som om de vore lag. Månadens första tid kommer även med en del känslor du har svårt att sätta fingret på, och mycket kan hända i en relation. Glöm inte bort att du faktiskt inte kan gissa dig till vad någon känner eller tänker, hur rimliga dina resonemang kring saker och ting än känns. 

Från och med månadens mitt och framåt går saker som ett rinnande vatten! Allt som känts tungt den senaste månaden lossnar, och du känner dig redo att ta dig an vad som än kommer i din väg. Det kan faktiskt uppstå några otroliga möjligheter som innebär stora förändringar i längden! Du kommer nå insikter när det gäller framtid, identitet och din plats i världen. Det här är självfallet en lika fin period för flört, och människor kommer dras till dig som bin till honung. 

Kärleksdag: 17 maj

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, tala med hjärtat! Maj drar igång i full fart, och du kommer knappt hinna med allt du bokat in i din kalender. Men nu kommer du märka ett skifte i ditt förhållningssätt till det mesta, från det intellektuella och rationella till det mer intuitiva. Du vill gärna låta magkänslan styra, och det är helt rätt. Lita på din intuition och gå på känsla! Månadens första veckor ger dig möjligheten att se på en bekant med nya ögon, kanske kan relationen med den där kollegan utvecklas till något mer? 

Det finns dock en risk att du känner dig lite frustrerad under den här tiden, och att du inte riktigt kommer igång med saker du vill göra. Du kommer behöva göra något på ett väldigt annorlunda sätt, även om det kan kännas lite jobbigt. Mot slutet av månaden varvar du ner, och den här tiden kan bli en chans för dig att reflektera över året som gått. Ta den tid du behöver för att ta beslut, och ge dig själv utrymme att vila. Du kommer kanske få svårt att formulera dina känslor i ord, men det kan vara en bra sak. Signaler från någon kommer kanske kännas lite svårtolkade, men se det som en chans att reflektera över dina egna känslor, och vilka signaler du själv sänder ut. 

Kärleksdag: 20 maj

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu lättas stämningen upp. I början av månaden fokuserar du på karriär och din riktning i livet. Men nu antar du en mer lättsam approach till saker, och känner dig dessutom väldigt inspirerad. Du dras till sammanhang och personer som verkligen kan stimulera dig intellektuellt nu, vilket kan vara till stor hjälp på karriärfronten. 

De första veckorna kan det vara nödvändigt för dig att reflektera över vilken roll du har i en relation. Det kan nämligen röra sig om en maktobalans, och det är såklart aldrig kul att bli överkörd. Du kommer även behöva tänka på att faktiskt hålla vad du lovar. Det är ju jättegulligt att du säger ja till en dejt, men se till att det blir av också. 

Mot månadens slut tar du dig ut för att hitta nya sammanhang. Du kommer märka att du blir lite extra social, och det kommer absolut finnas chans att träffa nya personer! Det finns goda möjligheter för långvariga relationer till de du träffar under månadens sista veckor, är det nu du träffar the one? Månadens sista dagar tar dock ner dig på jorden lite, och du blir påmind om något från ditt förflutna. 

Kärleksdag: 19 maj

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, snart ska du få utdelning för allt ditt hårda arbete. Månaden drar igång i rask takt, och saker och ting “får gå som det går”. Det här kanske inte blir den mest planerade perioden i ditt liv, och saker hamnar lätt huller om buller. Det är dock okej, vem är queen of multitasking om inte du? 

Mot månadens mitt kan det bli en del drama på relationsfronten, men det är inte helt säkert att det nödvändigtvis rör kärlek. Det kan istället komma en del oväntade vändningar i dina relationer till vänner eller kollegor, och du kanske tvingas göra en förändring som känns lite obekväm. Det är dock för det bästa i längden, även om det känns tufft nu. 

Den andra halvan av månaden kommer med några rejäla belöningar! Det kan bli riktigt spännande, det rör nämligen större möjligheter som kan påverka dig en lång tid framöver. Ha tillit till din beslutsförmåga, nu är det du som styr. Våga visa pondus! Det här är en perfekt tid för dig att ta rodret lite och visa att du är en bra ledare. Månadens sista dagar kommer med riktigt fina utsikter för ditt kärleksliv. Det här blir en fin möjlighet för dig att träffa en riktigt snäll typ, någon med ett hjärta av guld. 

Kärleksdag: 29 maj

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, det här ser ut att bli riktigt hett. Månadens första tid präglas av intensivare känslor. Nu är det viktigt för dig att du verkligen får gå på djupet med din nära och kära, annars kan det va. Det kommer finnas fina möjligheter för dig att verkligen öppna upp dig för någon! Andra personer kommer känna sig bekväma att göra detsamma, se bara till att du faktiskt är mottaglig. 

Under den här perioden kan även känslor och situationer från ditt förflutna komma upp till ytan igen. Kanske finns det något du faktiskt inte riktigt bearbetat? Något du tryckt undan när det känts för jobbigt? Isåfall kommer månaden göra det tydligt, och du får chansen att processa saken en gång för alla. 

Månaden kommer hetta upp ditt sexliv ordentligt, och det här kan bli en fin tid för att testa något nytt! Du känner dig kanske lite mer vågad än tidigare, så utnyttja det till att utforska sänghalmen. Du kanske faktiskt behöver bredda din bild av relationer och sex nu. Under månadens sista dagar nås du av värdefull information, och ser detaljer du tidigare blundat för. 

Kärleksdag: 8 maj

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, vilken månad! Månadens första veckor handlar om relationer, relationer och relationer. Första veckan kan bli riktigt intensiv, och du kommer känna extra starkt för personerna i din närhet. Under den här tiden kan du också få riktigt bra game, människor kommer nämligen dras till dig som aldrig förr! Det kan dock också bli en tid för besatthet utöver det vanliga, vilket kommer påverka både dig och personerna i din närhet. Kanske blir det ett ex som bara inte kan sluta sms:a dig sena kvällar? Eller så är det du som sitter och stalkar en ex-lovers nya kärlek? 

Mot månadens mitt tvingas du tänka om. Du kanske kommer till insikter som förändrar ditt sätt att se på en situation eller en person, och det kan innebära drastiska vändningar. Du kommer dock känna dig säker på din sak, och den här perioden kommer gynna dig i längden! Våga förändring, även när det blir lite obekvämt. Det kommer hjälpa dig inse vad du faktiskt behöver och vill ha ut av dina relationer. Månadens sista dagar kan komma med en tankeställare när det kommer till materiella ting. Hur hanterar du pengar? Hur dåligt mår du när du tappar bort dina prylar?

Kärleksdag: 11 maj

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, månadens första tid kommer med en hel del saker som behöver göras. Nu kan det bli rätt stressigt, och det finns en risk att du missar en del viktiga detaljer i all hast. Försök att hålla ett rimligt tempo, utan att fastna för länge på saker som bara tar av din energi. Mot mitten av månaden ser det ut att bli mest kaos i schemat, och du kommer behöva ta till lite alternativa lösningar för att få saker att gå ihop. 

Som tur är är det inte bara slit under månaden! Det finns även goda chanser för romantik. Månadens sista veckor kommer nämligen rikta ditt fokus mot relationer, både kärlek och vänskap. Det här är en perfekt tid för lite kvalitetstid med någon du bryr dig om, varför inte en mysig kväll i solnedgången med en bästis eller finmiddag med en käresta? 

En singel kommer märka att suget efter kärleken ökar. Plötsligt kommer du se relationer var du än går, varför ska alla vara så himla ihop hela tiden? Kanske kan det motivera dig att undersöka landskapet på dejtingfronten? Månadens sista vecka bjuder på dunder och brak. Det blir ett par dagar som inleder en resa på vilken du kommer lära känna dig själv bättre. 

Kärleksdag: 18 maj

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, kan det bli för mycket av det goda? Månadens första vecka ser ut att bli riktigt intensiv för din del, och det kan mycket väl vänta något stort bakom dejting-horisonten. Det finns en chans att det rör sig om en riktig förälskelse, en sån där “once in a lifetime”-kärlek. Du kanske träffar någon som verkligen är kul och bjuder på sig själv. Men du kanske också behöver reflektera en del över vilka sidor ni drar fram hos varandra. Det behöver inte vara något allvarligt, men det kanske är hälsosamt att rannsaka vem du blir i förhållande till den andra. 

Mitten av månaden bjuder minst sagt på det oväntade. Nu kanske du är lite extra drivande inom en relation, och det kan röra om i grytan rejält. Mot månadens slut är det dock dags att komma ner från dina rosa moln, och tillbaka till jorden. Under de sista veckorna kommer nämligen vardagen göra sig påmind, och du behöver lägga tid åt planering och struktur. Men det kanske är rätt skönt ändå? 

Kärleksdag: 16 maj

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, din empati är stark. Månadens första veckor riktar fokus mot hemmet och familjen, och antagligen kommer du spendera en hel del tid med att hantera situationer som rör de sakerna. Det här är en tid för förståelse, och under månadens första vecka nås du av en insikt som ökar just den sidan hos dig. Du får lättare att sätta dig in i någon annans situation, vilket kan hjälpa er framåt. 

Det här är även en tid för att satsa långsiktigt, och nu ligger fokus på trygghet och närhet. Du känner ett ökat behov av någon som kan förstå var du kommer ifrån, och du söker dig till personer med en bakgrund som liknar din. Månadens andra halva bjuder dock på ett lite mer lättsamt tema! Under de veckorna ligger det mer fokus på saker som mest känns kul, utan att behöva vara nödvändiga eller seriösa. Det kan bli en riktigt bra tid för dejting, och du kommer känna ett ökat självförtroende som peppar dig till några djärva drag. Månadens sista dagar kan komma med en dos drama, och det ser ut att kunna röra en situation som utspelar sig i din bekantskapskrets. 

Kärleksdag: 13 maj

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, måndens första dagar är som gjorda för flört! Det här är en tid under vilken du kanske inte ens uppfattar signaler, eftersom de kan komma från oväntade håll. Någon i din utomhustränings-grupp vill plötsligt ta en kaffe, din kollega skickar konstigt gulliga emojis på mail och en ytligt bekant kommenterar en bild på din instagram. Det här är en perfekt tid för dig att utforska vilka personer du faktiskt har omkring dig, som det skulle kunna bli något annat med! Kanske är det en promenad med en tinderdejt som kommer förändra ditt liv? 

Mot månadens sista veckor ligger fokuset mer på att hitta trygghet, och du vill gärna träffa någon som delar samma framtidsvision som du. Det här kan även bli en bra tid för dig som bor med någon, nu får ni chansen att ha bra samtal om samliv och boende. Månadens sista dagar påminner dig om drömmar du kanske inte tänkt så mycket på under senaste tiden. Du kanske kommer sukta efter möjligheter som känns långt bort nu, men se det som en möjlighet att faktiskt komma till skott med att få saker gjorda. 

Kärleksdag: 5 maj

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Månadens kärlekshoroskop: April

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, grattis i för- och efterskott! Det här är din månad och det märks till hundra procent. Spendera de två första veckorna med att komma till kritan med allt du vill få gjort. Det här är en bra tid för nya projekt, oavsett om det rör sig om en ny frisyr eller ny livsplan. Mot mitten av månaden får du äntligen den uppmärksamhet och bekräftelse du förtjänar och det blir en tid med många överraskningar. Människor dras till dig som flugor nu, så passa på att lägga in några stötar. Din självklara plats i rampljuset är ditt bästa vapen just nu.

Men ett ämne som kommer dyka upp på tapeten under mitten av månaden är svartsjuka. En maktobalans inom en relation blir påtaglig, och det kan slå hårt mot ert samspel. Reflektera över ditt eget beteende! Behöver du ställa lite mer rimliga krav på din partner? Det finns även en risk att du känner dig avundsjuk, så kom ihåg att allt som glittrar inte är guld. Försök att inte låta din självbild styras av andras framgång. Mot slutet av månaden väntar en avgörande vändning för din ekonomi.

Kärleksdag: 20 april

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, det här är en känslig tid för dig, med mycket fokus på ditt inre. Du är mer känslomässigt förankrad i allt du tar dig för och påverkas lättare av din omgivning. Det här är en tid då vila kommer spela en viktig roll i ditt liv, så försök avsätta tid till det. Och även om en film kan kännas som avkoppling behöver du ta en paus från intryck helt. Under månaden bör du även reflektera över dina relationer. Är de hälsosamma? Finns det en balans mellan att finnas där för andra och att själv bli sedd och hörd?

Under mitten av månaden finns det en risk att frustration bubblar upp till ytan. Du är starkt målinriktad under den här tiden, och även om du är envis med att få din vilja igenom behöver du göra det med hänsyn till din omgivning. Månadsslutet kommer med ny energi, och det här kan bli en spännande tid för dina relationer. Något som tar slut kommer föra med sig något gott, och nya saker som tar plats i ditt liv kan bli väldigt annorlunda från tidigare erfarenheter.

Kärleksdag: 23 april

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu får du chansen att tänka precis så fritt som du vill, och du hittar nya kreativa sätt att lösa saker på. Månaden handlar till stor del om gemenskap och nu gör du saker bäst i grupp. Kanske är det även ett vinnande koncept när det kommer till ditt kärleksliv? Vad sägs till exempel om att låta en gemensam bekant styra upp en blinddejt? Teamwork är oavsett vad månadens första veckors motto. En bit in i månaden kan du stöta på en del trubbel. Här finns en risk att en konflikt uppstår eller kommer upp till ytan igen, och det kommer bli viktigt för dig att avstå impulsiva beslut.

Ta istället ett steg tillbaka och försök att verkligen konfrontera svåra känslor. Du har en tendens att bli lite flyktig när saker och ting känns obekväma, men det här blir ett gyllene tillfälle för dig att faktiskt ta ansvar för dina handlingar och visa tålamod i en svår situation. Månaden bjuder dock på lite mer action än så, och några veckor in dyker en riktigt rolig möjlighet upp. Det här kan bli en riktigt bra tid för dejting, och försök lita på din magkänsla. Nu är det du som bestämmer, så aktiva beslut och initiativ kommer ta dig långt. Människor dras till dig som aldrig förr, och att få din vilja igenom har aldrig varit lättare. Glöm bara inte bort att ta hänsyn till vad andra känner, player!

Kärleksdag: 17 april

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, välkommen in i en månad fylld av möjligheter! Nu ligger världen vid dina fötter, frågan är bara åt vilket håll du ska vända dig. Försök att visualisera din framtid! Det här är en riktigt bra tid för din karriär, och i början av april kan kan du få en riktig nystart på det planet. Ta vara på alla möjligheter du får. Dinns det möjlighet att visa framfötterna så gör det! Nu attraheras du även av människor som har koll på sitt shit, det känns spännande att lära känna någon med tydliga ambitioner.

Vad du och din käresta vill göra med era liv är en viktig fråga just nu, och kanske tvingas ni tänka om. Var tydlig med vad du vill få ut av dina relationer nu, och kompromissa i rimlig mån. Det måste finnas plats för två i din framtid, men du ska inte behöva tumma på allt du vill utforska heller. Mot slutet av månaden kan ditt kärleksliv ta en annorlunda vändning, kanske dyker någon oväntad upp från ingenstans? Men försök att inte ha för höga förväntningar. Eller jo, en sak kan du kanske förvänta dig. En spännande tinderdejt!

Kärleksdag: 26 april

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu behöver du bryta dig loss! Vintern må ha varit smått kaotisk och nu är du mer redo än någonsin att vända blad. Det här blir en nystart som heter duga, frågan är bara var du ska rikta all din energi? Det kan bli så att du får en hel del idéer som du aldrig riktigt kommer till skott med, men vad gör egentligen det? Den här månaden handlar om visioner och om att drömma stort, finliret kan du reda ut sen. Försök bara att inte hoppa över exakt allt som känns tråkigt, annars ser mitten av månaden ut att kunna bli en rätt stressig tid.

Trots stress finns det få orosmoln på din himmel, månadens mitt ser faktiskt strålande ut för kärleken. Det här blir en spännande tid, och vågar du söka i större sammanhang finns det goda chanser att du skapar ett extra speciellt band med någon. Kanske är det en kollega du får upp ögonen för? En gammal bekant som låtit håret växa under karantänen och nu är megasnygg? Vem vet! Mot slutet av månaden känner du dig mer fokuserad, och den tiden kan komma med spännande förändringar för din karriär. Det kan bli en tid med avgörande ögonöppnare, kanske blir det plötsligt självklart vad du ska satsa på och inte?

Kärleksdag: 21 april

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu behöver du våga lite mer. Månaden är här för att påminna dig om att lyckade relationer är allt annat än enkla att underhålla, och att de ofta kräver en hel del arbete. Nu har du goda möjligheter att fördjupa din kontakt med personer i din omgivning, men bara om du kan köpa det onda med det goda. Du kommer behöva jobba på att öppna upp dig mer, och det är såklart ingenting man kan lära sig över en natt. Men om du verkligen vågar kommer du bli belönad.

Det kan kännas som en lite trög period, men mot mitten av månaden kan några riktigt dramatiska dagar vända upp och ner på ditt kärleksliv och här kan vad som helst hända. Kanske är det äntligen något som lossnar? Eller så får du uppleva kärlek vid första ögonkastet? Men månaden kan också komma att handla om ohälsosamma beteendemönster inom dina relationer. Oavsett är det viktigt att du vågar ta det på allvar, det är inte läge att fly undan så fort något känns lite för seriöst. Mot slutet av månaden väntar ett stort äventyr. Våga säga ja!

Kärleksdag: 9 april

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, välkommen in i en riktig kärleksmånad! De första två veckorna präglas av ett stort fokus på relationer överlag, både till kollegor, vänner eller en partner. Det här är en tid för kompromisser och samarbete, och om det är något du är bra på är det att mötas halvvägs. Utnyttja fördelarna med att göra saker tillsammans, kanske finns det något i ditt liv som kan underlättas av en hjälpande hand? Det här kan också bli en tid för ny kärlek, kanske till en helt ny person eller också tänds en gnista i en nuvarande relation.

Nu är du inte rädd för att ta initiativ, och det här är en riktigt bra tid för att göra det. Det må vara lättare sagt än gjort men: lev lite! Skicka det där sms:et till personen du är småförälskad i, våga ta svåra diskussioner med en partner och visa din uppskattning för en nära vän. Kärleken är med dig hela månaden, men det kommer krävas lite handlingskraft för att få saker att hända. Från mitten och månaden och framåt dyker en del problem upp. Det kan röra sig om ett beteende som behöver förändras, en situation som du inte längre kan blunda för eller en gammal konflikt som blossar upp igen. Din förmåga att kommunicera med dina kära är dock på topp. Så länge du står upp för dig själv kommer allt gå bra. 

Kärleksdag: 12 april

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu är rutiner A och O. Det här är en perfekt möjlighet för dig att få en nystart i ditt liv, vilka bitar av det kan och vill du förändra? Rutiner kan kännas kämpiga, men nu får du chansen att hitta nya sätt. Kanske dags att säga upp gym-medlemskapet du ändå inte utnyttjat på månader, för att testa utomhusträning? Kanske är april den magiska månad då du faktiskt lyckas börja med matlåda till jobbet? Fundera över hur du kan hitta hållbara lösningar. Haka dock inte upp dig på detaljer, det är okej att ha en icke-fungerande relation till en digital kalender.

Mot slutet av månaden förflyttas fokuset från vardag till relationer. Äntligen! Det här ser ut att bli en riktigt spännande tid, och oddsen för den som längtar efter en omvälvande förändring är höga. Nu gör du bäst i att följa med strömmen och omfamna det oväntade! Risken för den som redan har en relation är att det dyker upp en del frustration under månadens sista tid. Du kommer ha svårt att acceptera att en person vägrar tänka om, vilket kan leda till att du slår bakut och tar en del impulsiva beslut. Kanske gör du till och med saker enbart för att provocera, så tänk ett steg längre innan du like:ar en bild på ditt ex. Slutet av månaden kommer dock med viktiga insikter, och du kan lita på din magkänsla. 

Kärleksdag: 14 april

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, ska du aldrig få en lugn stund? Det positiva är att du nu glider in i en riktigt händelserik månad, som till stor del kretsar kring kärlek! Det här är en spännande tid, speciellt för en singel. Nu antar du nämligen en mer avslappnad approach, och attraheras av människor som känns lekfulla. Det här är en bra tid för dejting och dina chanser att träffa nya personer är extra höga under månadens första tid! Det kan dock bli lite turbulent, och just mitten av månaden kan även komma med en del jobbiga känslor. Kanske har du tankarna på någon från förr?

Om du sårat en person är det här en bra tid för att reflektera kring vad du kan göra för att förändras, och kanske är det värt att be om ursäkt. Är du den sårade, är det viktigt att du jobbar på att inte rikta dina känslor åt fel håll. Kanske behöver du tid att fokusera på dig själv för att komma över ett ex? Slutet av månaden kan bli intensiv, både känslomässigt men även på jobbfronten. Det kan bli en dramatisk tid med väldigt stora förändringar. Men bättre att ta tag i det svåra nu än att det återkommer senare. 

Kärleksdag: 15 april

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, månaden utspelar sig till stor del i hemmet. Oväntat va? Nej, men nu ligger ditt fokus på familj. Det här är en bra tid för dig att höra av dig till en släkting du inte pratat med på ett tag, eller att umgås med din familj i den utsträckning det går just nu. Det kan också vara en bra tid för dig att reda ut situationer som varit störiga i hemmet. Konfrontera din käresta kring hur hen aldrig plockar ur disken, ta tag i den där lådan med kläder som längtat efter att få komma ner i källaren och dubbelkolla din försäkring.

Nu känns långsiktiga och meningsfulla relationer viktigare än någonsin. Du är värd kärlek, så våga ta emot den! Har du länge varit sugen på att fria kan det vara dags att skrida till verket. Mot slutet av månaden går du in i en lättsammare period med tankarna på romantik och lust. Där finns det goda möjligheter för en singel att ta sig ut på marknaden, och du kan vänta dig några riktigt fartfyllda dagar. 

Kärleksdag: 19 april

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, välkommen in i en härlig månad! Under de första veckorna går du mycket på impuls. Se bara till att gör det du faktiskt måste, annars blir det lätt rörigt under månadens gång. Det här ser ut att bli en fin tid för ditt sociala liv. Du är utåtriktad och människor dras till dig. Kärleken präglas av bra snack, nu är det viktigt för dig att du och din käresta har ett gemensamt språk. Du kommer vilja diskutera allt mellan himmel och jord, och humor och intellekt blir högsta prio när det kommer till en partner.

Månadens utmaning blir dock att visa ditt intresse, för även om du faktiskt gillar någon kan det bli svårt. Du kämpar med att uppfattas som enkel och anpassningsbar, samtidigt som du också vill bli tagen på allvar. Reflektera över ditt sätt att kommunicera, hur tydlig är du egentligen med vad du vill? Risken är annars att du förstör för dig själv av rädslan för att misslyckas. Under mitten av månaden har du absolut bäst chans till romans, här kan du faktiskt vänta dig något alldeles extra! Det kan gå rätt snabbt fram, och en dejtingsituation kommer hinna ta många vändor under månadens gång. 

Kärleksdag: 20 april

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, månadens första tid riktar fokus på din ekonomi. Nu har du bra möjligheter att göra smarta val, lägg lite tid på att strukturera bara. Det låter kanske tråkigt, men räds icke! Det här är såklart en tid för shopping också. Du gör riktigt fina fynd nu, passa på att leta sommaroutfits innan det bästa är undanröjt av alla shopaholics därute.

En tid in i månaden kan en konflikt uppstå. Den kan involvera en familjemedlem, någon du bor med eller en person från förr. Det här innebär att du kanske kommer känna dig lite nere, men försök att behålla fokus och vara närvarande. Det kan faktiskt bli en möjlighet för dig att be om ursäkt, eller att få en ursäkt. Det kommer oavsett vad lösa sig så länge du inte flyr dina problem. Mot slutet av månaden tar ditt dejtingliv fart! Du kommer få mer ork åt att engagera dig i det. Det här blir en perfekt tid för dig att visa upp din romantiska sida. Uppvakta någon med rosor och korka upp bubbel i en park!

Kärleksdag: 25 april

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.