in

Månadens horoskop: Så blir februari för ditt stjärntecken

månadens horoskop
Bildkälla: Adrian Infernus / Unsplash

Nyfiken på vad februari har att erbjuda just dig? Månadens horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Månadens horoskop i korthet:

 • Väduren: Dina känslor växer sig starkare.
 • Oxen: Du är på väg i rätt riktning!
 • Tvillingarna: Du breddar dina perspektiv.
 • Kräftan: Det blir intima samtal om sex och kärlek.
 • Lejonet: Utforska dig själv genom dina relationer!
 • Jungfrun: Du lär känna en ny person.
 • Vågen: Öppna ditt hjärta och berätta för någon vad du känner!
 • Skorpionen: Något du arbetat med under en längre tid ger resultat.
 • Skytten: Du minglar runt som aldrig förr.
 • Stenbocken: Nu bygger du en stabil grund att stå på.
 • Vattumannen: Förändringens vindar viner!
 • Fiskarna: Dröm stort – du har alla förutsättningar att lyckas.

Läs hela månadens horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, månadens horoskop kommer med en hel del nyheter om ditt kärleksliv! Den första veckan blir lite av en utmaning. Det här kan handla om svårigheter med att kompromissa, om att du har svårt att förstå någon i din närhet eller att du stöter på ett problem som handlar om sex och intimitet. Du tenderar att agera på impuls under den här tiden, och det finns absolut en risk att du säger saker du får ångra.

Runt mitten av månaden känner du starka känslor. Det här behöver nödvändigtvis inte enbart röra en kärleksrelation, utan det kan även gälla för dina andra nära relationer. Oavsett vad det rör drabbas du av tunnelseende, men också en stark längtan efter att få lära känna någon på djupet. Det här är inte en tid för ytliga förhållanden, nu vill du ha the real deal!

Februari handlar som sagt inte bara om kärleksrelationer, det är en minst lika bra månad för att knyta vänskapliga band. Framförallt runt den sextonde och sjuttonde är din charm på topp och du har goda chanser att träffa människor du klickar superbra med. Nu handlar det om att omge dig av människor som utmanar dig intellektuellt och som du kan vara dig själv med.

Kärleksdag: 10 februari


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, gör dig redo att ta ett kliv ut i rampljuset! Under månaden riktas omvärldens blickar mot dig. Nu ska du på ett eller annat sätt axla ett ansvar eller anta en ledarroll, vilket resulterar i stora mängder uppmärksamhet åt ditt håll. Det här kan vara ett bra tillfälle att dela glada nyheter med din omvärld – gör en relation officiell med en bild på din käresta i sociala medier! Det behöver nödvändigtvis inte handla om att posta innehåll på internet, men du förtjänar att vara stolt och skryta om allt du åstadkommit.

Månaden handlar även om att hamna på rätt bana. Du tar små kliv i rätt riktning just nu, och under februari får du många chanser att göra framsteg som får betydelse under en lång tid framöver. Du reflekterar en hel del kring vad du ska göra med ditt liv just nu, och kanske står du inför ett vägval. I så fall kan du räkna med att få någon form av insikt eller ett besked runt den sextonde. 

Under månadens första veckor finns det goda chanser för den som vill utforska nya sociala sammanhang och knyta nya kontakter! Under den här tiden blir det lättare för dig att bonda med människor över gemensamma intressen, och du längtar efter intellektuellt stimulerande konversationer. Speciellt runt den åttonde kan du se fram emot att ditt sociala liv blomstrar!

Kärleksdag: 12 februari


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, vill du med på ett äventyr? Februari tar dig till nya platser – nu får du bredda dina vingar och utmana dig själv. Nu handlar det om att testa nytt. Tillvaron kommer kännas mer spännande än på länge. Men den här typen av äventyr kan även kräva en del av dig, och du tvingas reflektera kring större frågor om hur du lever ditt liv. Visst, du är flexibel och har säkert beskrivit dig själv som en nyfiken mångsysslare vid mer än ett tillfälle, men nu behöver du utvecklas.

Bli inte förvånad om månaden öppnar upp för möjligheter som kan få stor betydelse för framtiden. Här är det läge att drömma stort! Runt den sjuttonde ser det ut att bli flörtigt och generellt möter dina relationer färre hinder i februari. Nu blir det lättare för dig att kommunicera dina känslor. På relationsfronten handlar det även om att tänka långsiktigt nu, framför allt under månadens första tid. Mot slutet av månaden finns det gott om chanser för den som vill träffa nya personer och röra sig i större sociala sammanhang, det här blir en bra tid för en flörtsugen singel!

Kärleksdag: 15 februari


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, vad behöver du? Månaden är här för att påminna dig om att tillgodose dina behov. På relationsfronten kan det här innebära att du behöver reflektera kring huruvida du känner dig värdefull eller inte i andras ögon, och om det finns sätt du kan visa tydligare vad andra betyder för dig. Nu behöver du känna dig uppskattad och sedd, vilket du har helt rätt att begära!

Det finns även möjligheter för den som vill liva upp saker och ting i sänghalmen. Nu kommunicerar du nämligen enklare om sex och intima frågor ligger närmare till hands, det här kan bli ett bra tillfälle för den som vill utforska nya saker tillsammans med en älskling! Eller varför inte på egen hand? Intima snack kan även handla mer om känslor, och det finns goda chanser för dig att komma någon riktigt nära under månaden. 

Du mår som bäst i februari när du gör något nytt. Rutiner tilltalar dig inte längre, utan nu vill du vidga dina vyer. Vem du dejtar, vad du köper och vilken underhållning som ska konsumeras – allt ska kännas annorlunda och spännande. Gör det som känns rätt i stunden och lita på din magkänsla. Det här kan bli en möjlighet för dig att göra saker och ting på nya sätt, allt behöver inte vara skrivet i sten. 

Kärleksdag: 16 februari


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu handlar allt om dina relationer! Eller nej, första delen av månaden handlar faktiskt rätt mycket om bara dig. Nu får du hamna i första rummet, och med gott samvete finna dig i att fokusera på dig själv. Det här handlar inte bara om att ta långa bad (även om det absolut också gör det), utan även om att det kan vara okej att inte ha ett perfekt välputsat yttre. Det kan vara okej att inte “ta hand om sig själv” när det handlar om naglar och hår, släpp istället den stressen.

Okej, åter till dina relationer då. I februari utforskar du dig själv genom andra. Att ingå i en relation är som att ta en lektion i vem man själv är, vilket blir uppenbart för dig nu. Hur du relaterar till andra kan påverka hur du ser dig själv, och om du kan reflektera kring detta kan du lära känna dig själv lite bättre.

Under månadens första tid finns det dock en risk att osäkerhet och oro äventyrar husfriden. Istället för att låta impulsiva beslut och ångest ta rodret, bör du försöka gå till botten med din osäkerhet. Överlag rymmer månaden supermånga chanser till flört och romantik, men runt den sjuttonde ser det särskilt bra ut på dejtinghorisonten! 

Kärleksdag: 18 februari


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, välkommen in i en månad fylld av kärlek och mys! Tvåsamheten får dock vänta ett litet slag, eftersom du ska spendera första veckan med lite ensamtid. Du har haft fullt upp på senaste, och mycket pekar på att du gjort en del jobb åt andra. Nu är det dags att du får göra något för din egen skull, på egen hand. Ta en dag åt dig själv under första veckan!

Överlag är februari en månad som handlar mycket om selfcare, men kanske snarare i form av rutiner än spakvällar och shopping. Nu har du möjligheten att implementera nya vanor. Kom igång med träningen, bli bättre på att laga matlådor, gör veckoplaneringar och börja meditera. Nu ska du dock inte göra saker för att du känner att du måste, det handlar om att göra det som passar dig. 

Under månadens andra halva väntar kärleken! Här finns det goda utsikter för en singel att träffa någon ny, eller för ett förhållande att återfå sin glöd. Det här behöver nödvändigtvis inte enbart gälla romantiska relationer, utan kan också handla om att få till kvalitetstid med en bästis. Räkna med ett stort fokus på nära relationer och partnerskap i februari, och speciellt runt den tjugonde slår det gnistor. Det ser nämligen ut som att en ny relation tar form, en som ska bli väldigt betydelsefull för dig.

Kärleksdag: 20 februari


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, välkommen in i februari! Du har genomgått en lite kämpig tid, med stort fokus på att hitta balans i tillvaron. Nu kan du slappna av och njuta av en månad som till stor del handlar om nöje och passion! Vad får dig att bli glad? Vad väcker elden inom dig? Det kan låta klyschigt, men nu handlar det om att göra saker som verkligen gör dig lycklig – oavsett vad andra kan tänkas tycka. Strunta i om något kan verka töntigt eller dumt och gör saker för att du njuter av dem. Ägna dig åt kultur, ta ett spontant glas vin med en vän och gå på en dejt även om det kan kännas läskigt. 

En bit in i månaden finns det riktigt goda chanser för romantik. Du är mer benägen att drabbas av små förälskelser i vardagen nu, och du förvandlas till den hopplösa romantiker du innerst inne är. Njut av att dagdrömma om en crush, men försök att göra tid för annat också. Dina vänner kan nämligen tröttna på dina suckar och oändliga snack om huruvida din älskling sett din story eller inte. 

Mot månadens slut är du mer i kontakt med dina känslor. Det här kan vara en bra tid för att öppna ditt hjärta för någon och berätta vad du känner, oavsett om det rör romantiska känslor eller platoniska. Ibland glömmer vi bort att berätta för vänner hur mycket de betyder, så visa din uppskattning!

Kärleksdag: 22 februari


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, månaden får en produktiv första tid. Under februaris första vecka vet du vad du vill. Nu reflekterar du mycket kring karriär, ambitioner och framtid. Plötsligt blir det tydligt vad du värderar, vad som är värt att satsa på och hur du ska nå dit. Under den här tiden finns det även en chans att du når en milstolpe av något slag, eller att ett projekt du arbetat med under en längre tid går mot sitt slut. 

Lite mer än en vecka in i månaden skiftas dock ditt fokus mot mer privata frågor om hem och familj. Under februari ligger mycket av ditt fokus på boende, och du spenderar en hel del kvällar i hemmets trygga vrå. Det här kan bli en bra tid för dig att piffa upp lite hemma, köp en ny begagnad soffa och plantera om dina växter! Den här tiden handlar även om familj, och det kan vara dags att reflektera kring gamla minnen eller jobba på familjerelationer. 

Under månadens andra halva blir det dock rivigare stämning! Nu börjar du komma ur ditt skal och tar för dig av livets goda. Sena kvällar, kulturevenemang och heta dejter står på schemat. En singel bör hålla ett extra öga öppet dagarna runt den nittonde, då kan det verkligen slå gnistor på dejtingfronten.

Kärleksdag: 25 februari


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, välkommen in i en social månad! Februari är all about umgänge och mingel. Lite mer än en vecka in i månaden blir du på oerhört piggt humör, och springer mellan vänner för att hinna med att hänga med alla du vill träffa. Under den här tiden finns det även gott om chanser för dig att träffa nya människor. För den som är ute efter kärlek hittar du den i din umgängeskrets. Be en kompis om att para ihop dig med någon, flörta med en gammal bekant eller en granne. Du attraheras lite extra av sociala människor som kan stimulera dig intellektuellt nu, och gemensamma intressen blir en viktig punkt för dig. 

Februari är inte bara en bra månad för att låta käften gå för ingenting – nu behöver du ta vara på dina idéer! Det finns nämligen en enorm dos inspiration att hämta under månaden, och du är extra påhittig. Nu gör du förarbetet som krävs, så sätt igång och planera. Skriv ner alla bra idéer du får, arbeta med struktur och detaljer så ska du se att du har något fint att skörda längre fram i tiden. 

Mot månadens sista vecka finns det fina utsikter för den som vill dejta. Människor dras lite extra till dig under den här tiden, så ta klivet ut på marknaden och bjud ut någon. Har du redan en partner kan det vara ett fint tillfälle att överraska hen med en dejtkväll på stan. 

Kärleksdag: 27 februari


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, månaden är här med ett resultat! Vad du än planterade under januari får du nu skörda. Februaris första tid kan dock bli lite halvjobbig, du kommer nämligen konfronteras av en del sanningar som kanske inte är superbekväma direkt. Det kan handla om en ohälsosam inställning till närhet eller något som har med din ekonomi att göra, men som tur är har du massvis med möjligheter att jobba på problemet!

Månaden handlar nämligen om att bygga en stabil grund. Det kan handla om att du gör en ordentlig budget, startar ett sparkonto eller börjar prioritera dina trygga relationer. Det här kan även vara en bra tid för dig som vill förhandla om något relaterat till pengar. Kanske är det dags för en löneförhandling? Eller ska du bara vara en riktig king på att pruta?

Månadens sista tid tar en mer social ton! Här kommer du ur ditt skal och får tid och ork att umgås med nära och kära. Det kommer bli en hel del fokus på familj, men även på nya bekantskaper. Det finns nämligen en chans att du får känna den där speciella gnistan med någon, att ni klickar sådär bra så att det nästan känns som att ni läser varandras tankar. 

Kärleksdag: 24 februari


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, grattis i efter- och förskott! Det är din säsong nu, och under en stor del av månaden skiner solen i ditt tecken. Det innebär att förändringens vindar viner, och först på tur står ditt kärleksliv. Under månadens första vecka går något mot sitt slut på kärleksfronten. Det kan handla om en tuff period som är över, och du har en rad av positiva förändringar att se fram emot. Det kan också handla om att ta ett svårt snack, men som reder ut ett och annat. 

Månadens första veckor är överlag bra för kommunikation. Det blir lättare för dig att göra dig förstådd under den här tiden, och människor lyssnar verkligen när du talar. Det här kan vara en bra tid för att pitcha en idé – du har medvind i ryggen i allt du tar dig för nu, världen är ditt ostron!

Månadens sista tid handlar till stor del om gränssättning och sårbarhet. Nu finns det fina tillfällen för dig att öppna upp dig för någon du bryr dig om. Det gör du som bäst genom att vara sårbar, utan att släppa på dina principer. Stå upp för dig själv och sätt gränser, men stäng inte ut människor för det. 

Kärleksdag: 6 februari


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, månaden tar en långsam start. Du har svårt att komma igång med saker och spenderar mycket tid uppe bland molnen. Det här är en utmärkt tid för dig att vila upp dig, eftersom månadens andra halva kommer med ett fullspäckat schema! Ungefär en vecka in i februari riktas ditt fokus mot vardagsrutiner. Det kan handla om att du stressat onödigt mycket och behöver hitta sätt att skära ner på din arbetsbörda, eller att du behöver komma igång med nya rutiner för att få något gjort. 

Månadens första tid må vara lite trög, men det finns absolut en chans att det blir action på kärleksplanet. Människor dras lite extra till dig nu, och runt den åttonde har du en rolig överraskning att vänta! Några veckor in i februari kommer ett skifte i energi som heter duga. Nu riktas allt fokus mot dig och din säsong tar sin början! Se det här som ett personligt nyår, ge dig själv en klapp på axeln och se tillbaka på allt du åstadkommit under året som gått.

Men blicka också framåt! Vad vill du åstadkomma framöver? Vem vill du vara? Det är tunga frågor att besvara, men nu sår du frön att skörda längre fram. Manifestera dina drömmar genom att uttala dem! Inget är för stort eller svårt nu, du har turen på din sida och alla förutsättningar att lyckas. Det här är en perfekt tid för den som vill göra större förändringar i livet eller påbörja nya kapitel. 

Kärleksdag: 8 februari


Månadens horoskop: januari

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, full fart framåt! Eller ja, inte riktigt än. Månaden inleds med några sega veckor. Du vill gärna komma igång med större projekt och har höga ambitioner, men har svårt att komma loss. Månadens första tid präglas av en lite körig energi, och framförallt runt den sjätte kan du känna dig lite nere. Det här är dock något som bitvis släpper, och lite mer än två veckor in i månaden börjar det hända grejer! Du kan vänta dig att något som legat på is i flera månader blir aktuellt igen, och att en relation tar en oväntad vändning. 

Månadens andra halva handlar om gemenskap och samhörighet. Det här är en bra tid för mingel och för dig att ta dig in i nya sociala sammanhang! Det finns goda chanser att du knyter nya bekantskaper, speciellt med människor som stimulerar dig på ett intellektuellt plan. Under den här tiden blir en av dina relationer mer seriös, vilket kan komma med en del krav. Någon av er behöver skärpa sig helt enkelt! Det här kan även innebära att ni är redo att ta nästa steg i er relation.

Kärleksdag: 9 januari

Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du är äntligen fri! Nu rör du dig framåt i tillvaron med lätta steg, livet känns allmänt enklare och du tar var dag som den kommer. Det här blir en tid för dig att utforska nya vyer, att se på saker och ting med nya ögon och omfamna en förändring av något slag! Redan under månadens första vecka kommer du till nya insikter, och det kan mycket väl handla om att du lär dig något nytt. 

Månaden kan även komma med trevliga överraskningar för din ekonomi, håll extra utkik runt den nionde och tjugonionde. Runt mitten av månaden kan det bli lite stressigt. Under den här tiden finns det en risk att du upplever ökad press från omgivningen, och att du har tungt ansvar att bära. Du växer dock in i uppgiften och blir mer bekväm ju längre tid som går. 

Från och med den tjugoandra har du stora positiva förändringar att se fram emot. En känsla eller situation som präglat tillvaron de senaste månaderna börjar lösa sig! Det här kommer med en enorm boost för din självkänsla.

Kärleksdag: 16 januari


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu får du hålla i dig. Januari får en tumult start, kantad av missförstånd och förvirring. Det här blir en klassisk komma-försent-och-tappa-bort-mail-i-skräpposten-period, så nu behöver du vara extra noga med planering och struktur. Det är framförallt hög risk att förvirring och slarv går ut över din ekonomi, håll koll på lån och fakturor! Lite mer än en vecka in i månaden boostas du dock av lite vind i ryggen, och nya idéer dimper ned som blixtar från klar himmel. Under den här tiden får du även flyt på relationsfronten, och du ser ut att klicka extra bra med någon.

Runt den artonde kan den tröga energi som präglat månadens första tid kännas som värst, men efter det kommer allt att vända. Månadens slut kommer kännas som den riktiga starten på det nya året. Det här blir en period fylld av energi och inspiration, nu kommer du loss och får fart på dina idéer. Fokusera på att testa nya vägar och var inte rädd för att röra dig utanför boxen. Det här kan vara en bra tid för den som vill bryta sig loss från gamla rutiner! Relationsmässigt är januari inte lika spännande, men det finns bra möjligheter för den som vill reda ut oklara situationer – månaden ser nämligen ut att komma med tydliga besked. 

Kärleksdag: 19 januari


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, vad vill du egentligen? Månaden är här för att påminna dig om att det faktiskt är du som bestämmer. Det är dags för dig att ta steget ut i rampljuset! Du är värd mer, jaga dina ambitioner och våga visa framfötterna. Reflektera kring var du befinner dig karriärmässigt, vad kan du göra för att nå dina drömmar? Nu handlar det om att lägga grunden för större förändringar längre fram. 

Nu ligger mycket av ditt fokus på nära och kära. Lite mer än en vecka in i månaden kan det bli känslofyllt, och du inser vad du behöver för att må bra i en relation. Det här kan vara en förlösande tid, en tid för att sätta gränser eller släppa taget och gå vidare. Månaden är dock fylld av möjligheter för nya relationer att ta form, så länge du har ett öppet sinne. Det kan handla om allt från ett nära samarbete med någon du fattar extra tycke för, till en bästis som du får chansen att spendera mer tid med. Du kommer dock konfronteras av sidor hos dig själv som du inte är särskilt bekväm med, framförallt i förhållande till andra. Det här blir en chans för dig att vara sårbar med någon, och ärlig med dig själv. 

Kärleksdag: 17 januari


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, dags att vakna! Du får en riktigt klassisk start på det nya året, med oändliga planer på självförbättring. Kanske blir det ett nyårslöfte om vegetarianism, nya matlådor i glas eller nya yogapass som ska bokas? Nu vill du känna dig duktig, och fokus ligger på struktur i vardagen. Och kanske är det snarare där du bör lägga energi, än på yogamattor och meditationsappar. Nu handlar det nämligen om att hitta lösningar som passar just dig, inte att forcera fram en “hälsosam livsstil”. Det här är en jättebra tid för den som vill sortera garderoben och köpa en kalender, men försök gör det lätt för dig! Var realistisk. 

Januari handlar även till stor del om dina närmaste relationer, och nu är det dags för dig att steppa upp! Det här kan handla om att ta nästa steg tillsammans med någon. Nu blir det tydligt huruvida ni lever upp till varandras krav eller ej och du kommer behöva ta mer ansvar. Det kan också handla om att du behöver jobba lite extra för att få något att gå ihop, eller att du sätter en högre standard för dig själv. Oavsett vad så innebär det hårt jobb med dina relationer, men det kommer ge goda resultat! 

Kärleksdag: 21 januari


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, ta ett djupt andetag. Under månadens första tid tampas du med trassel i vardagen. Det kan kännas som att en osynlig kraft sätter käppar i hjulet för dig vid minsta lilla kliv framåt, och tillvaron präglas av missförstånd, förseningar och allmän förvirring. Den här frustrerande energin kulminerar i superstress kring den artonde, men efter det så ordnar allt upp sig! Fram till dess kommer du kanske behöva nöja dig med att saker och ting inte blir riktigt så perfekt som du vill, men en helt okej insats kan vara bättre än ingen alls. 

På relationsfronten ser det ut att bli minst lika oklart. Nu finns det en risk att du har svårt att se något för vad det verkligen är, och du behöver påminna dig själv om att det inte går att förändra andra människor. Du vill gärna hjälpa någon, men var försiktig med att kompromissa med dina egna behov. I slutet av månaden blir det lättare för dig att se rationellt på saken och uttrycka din egen vilja. Här finns det även goda chanser för lite romantik, kärleken präglas under den här tiden av en mjuk energi.

Kärleksdag: 26 januari


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, det här är början på något nytt! Januari tar vid där förra månaden slutade, närmare bestämt i hemmet. Du har lagt mycket av din energi på allt som rör familj och hem den senaste tiden, och så fortsätter det en tid in i månaden. Det kan röra allt från mindre saker, som att du spenderar extra mycket tid hemma eller umgås mer med en familjemedlem, till något så stort som en flytt.

Januari kommer dock även med en helt annan typ av energi också. Du kommer ut ur ditt skal och tillvaron blir lite festligare! Det här är en tid för passion och att njuta av livet, nu ska du enbart ägna dig åt saker som känns kul. Det betyder kanske inte att du ska skolka från jobbet varje dag, men att du ska försöka vara lite mer social och spontan. Följ med på en AW, boka sista minuten-biljetter till en teaterföreställning och ät middag hemma hos kompisar oftare. På kärleksfronten kan det här bli en riktigt spännande tid – som gjord för dejting! Kanske är det dags att fråga om den där personen du spanat på ett tag vill ses? Eller varför inte ge dejtingappar en tionde chans? Det här är en perfekt tid för en icke-singel att ge en gammal relation nytt liv, bjud ut din älskling på dejt!

Kärleksdag: 23 januari


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu blir det knepigt. Under månaden präglas någon av dina relationer av en jobbig situation. Du kan känna dig begränsad av ett förhållande, eller så kan din partner plötsligt verka oberäknelig eller oförutsägbar. Kanske känner du att du inte längre kan lita på personen. Oavsett utmaningen finns det goda chanser att relationen stärks av konflikten, och att ert band sedan känns starkare än någonsin. En singel kan vänta sig flörtar med intressanta och excentriska nya människor som kommer lämna starka intryck!

Under månadens första veckor kan det bli svårt för dig att formulera dina känslor, och månaden kan komma med en del missförstånd. Det finns några ohälsosamma tendenser hos dig nu, och du dominerar lätt sociala sammanhang på ett mindre trevligt sätt. Försök ha en ödmjuk inställning och välj dina ord väl! Det här blir dock inte särskilt långvarigt, och från och med den artonde förvandlas du till ett socialt geni. Det går snabbt i hockey!

Kärleksdag: 28 januari


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, det är dags att låta kreativiteten flöda! Månaden är fylld med självförtroende, inspiration och nöje – inget dåligt sätt att börja året på. Ge dig själv tillåtelse att uttrycka dig fullt ut. Vänta inte med att sätta igång diverse projekt, utan börja planera redan nu! Du är nämligen extra skärpt och spånar idéer som aldrig förr. Nu kan du använda dina impulsiva tendenser till din fördel, gå på magkänsla och utforska alla möjliga spår. 

När det kommer till kärlek och relationer har januari lika mycket högt som lågt att bjuda på. Å ena sidan kantas de första veckorna av missförstånd och dålig kommunikation. Under den här tiden behöver du undvika att ge löften du inte kan hålla, vara noga med att inte dubbelboka dig och försöka att inte vara passivt aggressiv. Å andra sidan kan månadens sista tid lyfta en börda från dina axlar, en längre tid av turbulens inom någon av dina relationer går nämligen mot sitt slut! Ni blir bättre på att förstå varandra och du kommer känna dig mindre lättretlig. 

Kärleksdag: 30 januari


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, gott nytt år! Januari är till stor del fortfarande din säsong, och fokus ligger på personlig utveckling och identitet. Det kan låta lökigt, men nu är det dags för dig att reflektera kring vem du är och vem du vill vara. För de av er som längtat efter förändringar är januari en perfekt månad. Du utvecklas hela tiden, det är fullt rimligt att du inte är densamma som för sex år sen. Stressa inte över att matcha andras bild av vem du är – du får vara hur du vill. 

Månaden är även här för att kasta ljus på saker som varit gömda i det dolda. Det kan handla om allt från riktiga hemligheter, till sidor av dig själv du ogärna delar med andra. Trots att det kan bli obekvämt är det en möjlighet för dig att frigöra dig från saker du skämts över! Nu gör du dig redo för att leva ärligt, i linje med dina ideal. 

Mot slutet av månaden riktas ditt fokus mot din ekonomi. Det blir en del osexiga uppgifter, men nu får du även utdelning för ditt arbete! Det här kan vara en bra tid för dig att se över alternativa inkomstkällor, varför inte sälja en gammal jacka som mest hänger och samlar damm?

Kärleksdag: 28 januari


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, det är dags att vända blad! Ja, nyårsafton är förbi – men ditt personliga nyår kommer några veckor in i januari. Det här blir en nystart för dig på ett mer personligt plan, och du får energi till att ta tag i alla de förändringar du vill göra!

Om vi backar bandet och spanar in månadens första tid, ska saker och ting skakas om lite först. Här riktas ditt fokus mot hem och familj, och du kommer behöva göra något på ett annorlunda sätt. Den här tiden präglas av en viss oberäknelig energi med plötsliga vändningar, men det finns en chans att du inser att du är på väg mot något du länge velat. Det finns dock en risk att du lamslås av förvirring och sätter dig på tvären. 

Mot mitten av månaden uppstår spänningar inom en relation. Det här kan bli ett wake up-call för dig! Slå dig loss från situationer och människor som håller dig tillbaka, så att du är beredd att omfamna allt som månadens sista tid kommer med.

Kärleksdag: 10 januari


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du har en rolig månad framför dig! Januari blir en social tid, och du rör dig i större sammanhang och träffar nya människor. Beblanda dig med människor med ambitioner och drömmar som liknar dina egna – det finns nämligen en chans att du hittar någon du identifierar dig starkt med. Det här är ett bra tillfälle för den som är sugen på att engagera sig i någon form av förening, eller på andra sätt jobba tillsammans med andra runt gemensamma projekt.

Du är lite extra charmig nu och det finns absolut förutsättningar för ett romantiskt möte, framförallt under månadens första tid. Om du är singel och letar efter kärleken kan det vara dags att överväga att dejta! Vad sägs om att låta dina vänner fixa en blinddejt?

Januari handlar till stor del om dina drömmar. Nu finns det möjligheter för dig att leva ut dina visioner – om du vågar ta en risk. Men det kan bli komplicerat, eftersom du nu mer än någonsin längtar efter trygghet och stabilitet. Mot slutet av månaden finns det dock öppningar som kan locka, och då är du mindre benägen att låta hjärnspöken hålla dig tillbaka.

Kärleksdag: 12 januari


Månadens horoskop i december:

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du går från ord till handling! Decembers första tid tar vid där föregående månad slutade – du fortsätter på ett optimistiskt spår. Det här blir en spännande tid, kantad av nya upptäckter och roliga överraskningar. Var öppen för annorlunda sätt att tänka, anta ett flexibelt förhållningssätt och gör dig beredd på att något kan ta en oväntad riktning. Nu har du många olika idéer och önskningar, och redan under månadens första vecka får du se vad din nuvarande inställning kan leda till. 

Månadens andra halva handlar till stor del om din karriär och dina ambitioner. Runt den 20 december får du ett enormt självförtroende, och det ser ut att hålla i sig året ut. Det här blir en perfekt tid för dig att göra en förändring eller påbörja ett nytt projekt, och runt den 23 december har du goda chanser att lyckas! Tänk dock noga efter innan du säger ja till något. Det finns nämligen en risk att du tar på dig för mycket under den här perioden. 

Även kärleken präglas av ett långsiktigt tänkande nu, och du är ute efter något stabilt. Det handlar inte om att en singel behöver ge sig ut på jakt efter den rätte, snarare att du behöver bra och tydlig kommunikation i alla dina relationer nu. Den 29 december lämpar sig extra bra för ett snack om vad ni förväntar er av varandra!

Kärleksdag: 17 december


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, varje slut kommer med en ny början. Under förra månaden avslutade du något på relationsfronten och därmed inledde du en ny fas i livet. För somliga innebar detta att en relation tog slut, medan det för andra handlade om slutet på en tid som singel. Oavsett var du nu befinner dig kan du vara trygg i att saker och ting kommer falla på plats! Påminn dig själv om detta – i början av månaden kan det nämligen bli lite stressigt och kämpigt. Se upp för att dra förhastade slutsatser, sådana tendenser finns det nämligen gott om här. 

Under månadens andra halva blir tillvaron mer lättsam, och du känner att saker går din väg! Nu blir det lättare för dig att kommunicera dina viljor och behov, vilket kan resultera i att du gör stora framsteg med ett projekt. Det här blir även ett tillfälle för dig att reflektera kring vad du verkligen vill, och hur du kan gå tillväga för att nå dit. 

Runt den 22 december överraskas du av en oväntad händelse. Det här kan röra ett plötsligt känslomässigt infall eller ett möte med någon, oavsett vad blir tagen på sängen (på ett positivt sätt!).

Kärleksdag: 19 december


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, det är hög tid för lite gränsdragning. Månaden sätter relationer på agendan och nu blir det fullt fokus på dina närmaste. Du får möjligheten att komma någon lite extra nära, men kommer behöva jobba en hel del med att sätta gränser. Det kan vara svårt för dig att visa känslor nu, men då får du jobba med ditt främsta verktyg – dina ord! Säg åt den där familjemedlemmen som drar elaka skämt, prata med kompisen som alltid ställer in och stå upp för dig själv.

En vecka in i månaden behöver du vara extra försiktig med vad du säger, nu finns det nämligen en risk för drama. Du kanske drabbas starkt av en specifik situation och förstorar något i ditt huvud. Sitt ner i båten, ta det lugnt och välj dina ord väl under den här tiden. 

Relationer är som sagt decembers stora tema, och nu blir det uppenbart för dig vad som spelar roll. Du får viktiga insikter om hur du vill ha det ihop med andra. Det kommer innebära mycket egentid med nära och kära, men även en del romantik.

Månadens andra halva kan bli intensiv. Det här kan å ena sidan bli känslostarkt och tungt, å andra sidan kan det innebära en hel del passion! Lite ”sex, drugs and rock and roll”-stämning alltså. Några dagar innan julafton får du äntligen chansen att gå vidare från något som gnagt i dig under en lång tid. Du kommer känna en stark samhörighet och gemenskap – tillsammans är man mindre ensam. 

Kärleksdag: 2 december


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, är det lite mycket nu? Inte så konstigt, under december staplas nämligen projekt och ärenden i ditt knä. Nu är det dags för dig att få in lite rutiner och struktur i vardagen. Se det som en smygstart för eventuella nyårslöften! Det här är ett perfekt läge för den som vill bli vegetarian, börja dricka mer vatten eller få en bättre sömnrutin. Nu blir det enklare för dig att hålla fast vid nya vanor. 

Nu kan du lita på din intuition! Om något känns off, så är det antagligen det. Lite mer än en vecka in i månaden blir det tydligt vad det hela handlar om, och saker som varit dolda kommer ut i ljuset. Månadens andra halva blir riktigt händelserik! Nu kastas du ut i rampljuset, och omgivningens uppmärksamhet riktas mot dig. Det här är något positivt, men det kan medföra en hel del press. Acceptera att folk alltid kommer ha åsikter, och att du inte kan kontrollera vad någon tycker om dig.

December handlar till stor del om dina närmsta relationer. Det här är en perfekt tid för överraskningar! Göm en julklapp med ett gulligt rim hemma hos någon, dyk upp utanför en bästis dörr och gör något knasigt för någon du är kär i. För en singel finns det fina möjligheter att träffa någon ny, framförallt runt den 22 december. 

Kärleksdag: 23 december


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, gå din egen väg. Under månadens första tid frigör du dig från flocken. Du hittar nya sätt att uttrycka dig, låter passionen vägleda dig och utforskar saker som gör dig lycklig. Det här kan sticka i andras ögon – inte ska du tro att du är någon! Mycket av det här är sånt som bubblar under ytan, istället för att sägas rakt ut. Strunta i passivt aggressiva och dryga kommentarer och umgås med människor som uppskattar dina unika sidor. 

December är en fenomenal månad för dejting! Nu ger du dig ut på romantiska äventyr, antingen tillsammans med en partner eller som singel. Det här kan även vara en bra tid för dig att dejta dig själv. Gå på teater eller bio ensam och köp en julklapp till dig själv som du länge velat ha. Nu blir det lättare för dig att vara bekväm med att göra saker på egen hand. 

Månadens andra halva drar ned på takten. Nu gör du saker metodiskt och långsamt. Under den här tiden kan saker du länge skjutit på eller till och med förträngt bli aktuella. Du kommer behöva handskas med praktiskt stressiga saker, och det kan bli en hel del att göra. 

Kärleksdag: 12 december


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, under månadens första tid riktas ditt fokus mot hem och familj. Det här är en bra tid för att komma in i rutiner som rör hemmet, så som matlagning, vila och städning. Känns det trist att vara hemma? Då behöver du kanske fundera på vad du behöver förändra för att hemmet ska kännas som en trygg och välkomnande plats. 

Under månadens första tid behöver du se över dina prioriteringar. Karriär, större projekt och yrkesmässiga ambitioner ställs mot din familj, vänner och ditt hem – något kräver tid från det andra. Du behöver hitta en balans i vardagen, annars riskerar du att missa något viktigt. 

December kommer med glada nyheter för ditt kärleksliv! Under månadens andra halva hittar du tillbaka till glädjen och passionen inom en relation. För en singel kan detta innebära att du börjar träffa någon ny, och dagarna runt den 23 december ser extra bra ut. Från och med nu blir det också mindre starka känslor (på ett bra sätt). Det senaste året kan nämligen ha varit lite överväldigande när det kommer till relationer överlag, och nu blir insatserna mindre. 

Kärleksdag: 28 december


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu händer det grejer! Om novemberhimlen var grå och tung, har du nu en himmel upplyst av fyrverkerier att se fram emot! Månaden kommer med en lekfull och kul energi, och du rör dig snabbt framåt. Det här är en inspirerande tid, med fokus på kommunikation och information. Gör research, bolla idéer med någon och formulera dina tankar till ord. Nu är din analytiska förmåga på topp, och du jobbar bäst med uppgifter som rör problemlösning. 

Lite mer än en vecka in i månaden riktar du blicken utåt. En småsak i vardagen, ett projekt du jobbat på eller en konversation du haft, ger dig insikter om något större. Kanske upptäcker du en dröm du inte ens visste att du hade, börjar undra över en större fråga som intresserar dig eller hittar svaret på något du funderat över. 

Månadens andra halva kretsar kring familj, hem och din bakgrund. Okej, det kanske inte är unikt för dig denna månad, men för din del handlar det om att reflektera kring vad allt detta innebär. Det här kan bli en tid för nya traditioner, ett nytt sätt att se på platsen du kommer från eller de relationer som präglat din uppväxt. Det här blir en fin tid för dina familjerelationer, oavsett om de definieras av blodsband eller inte. Home is where the heart is så att säga!

Kärleksdag: 30 december


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu behöver du tänka smart. December är här för att reda ut saker och ting som rör dina dina investeringar – såväl materiella som emotionella. Nu behöver du handskas med lån och skulder innan du springer iväg på någon rea. Men det handlar också om att sätta gränser och själv ta betalt, kanske måste du sluta vara den där personen som alltid bjuder?

För vissa av er kan det här handla om andra typer av investeringar, och det är dags att fundera på hur mycket du får för det du ger. Får du uppskattning för att du drar det tunga lasset på jobbet? Finns det människor i ditt liv som tar dig för givet? Eller måste du sluta vara projektledaren i din kärleksrelation? Glöm inte att du förtjänar lika mycket energi tillbaka. 

Några veckor in i månaden är det äntligen mingelsäsong. Det här blir en supersocial tid, du tar dig ut och charmar brallorna av alla du möter. Det finns goda chanser att du knyter nya kontakter och träffar människor som kan inspirera dig. Tempot blir högt, men nu jonglerar du flera bollar i luften utan att gå under av stress.

Kärleksdag: 22 december


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, grattis! I för- eller efterskott. Decembers första veckor är din säsong – det nya året har redan börjat! Låt tillvaron präglas av en nyårsenergi, se tillbaka på året som gått och blicka framåt mot det du har framför dig. Var vill du befinna dig om ett år? Vem vill du vara? Det är svåra frågor att besvara, men det här är en tid för stora visioner och ambitioner. Nu har du möjligheten att manifestera de förändringar du vill göra. Det är dags att skrida till verket och formulera en plan.

Trots att det på ett personligt plan blir några stärkande veckor, kan det bli lite krångligt på relationsfronten. Något som tidigare bubblat under ytan kokar nu över, och du får se en relation ur ett nytt ljus. Det kan bli tungt, men du har de verktyg du behöver för att göra den förändring som krävs. 

Under månadens sista tid saktar du ner. Här riktas ditt fokus mot ekonomi, arbete och struktur. Det här är en bra tid för dig att jobba med planering när det kommer till jobb och pengar. Hur kan du hitta ett sätt att leva som går i linje med dina långsiktiga mål?

Kärleksdag: 3 december


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, december är här för att reda ut en del saker. Först och främst ska du ta tjuren vid hornen – under månadens första tid konfronteras du av ett problem du försökt ignorera. Nu blir det tydligt vad du behöver göra för att lösa saken, men det kommer kräva en ansträngning. Under den här tiden blir rutiner och hälsa ett stort tema i ditt liv, och nu är det viktigt att du tar hand om dig själv ordentligt.

Lika mycket som det innebär att du ska vila, betyder det även att du ska komma ihåg att ta dig utanför dörren. Grundläggande saker som fysiskt aktivitet, sömn och D-vitamin blir nämligen extra viktiga under månadens första veckor. 

Månadens andra halva blir startskottet för din säsong! Tänd lite fyrverkerier i förskott och fira nyår ordentligt. Dagarna kring julafton kommer med en otrolig energiboost som kan leda till viktiga insikter eller nya idéer. Det här är en bra tid för den som vill ta itu med en förändringar på ett personligt plan. Nu lägger du en grund för det du vill få ut av det kommande året! Förvänta dig en fullbokad kalender under månadens sista vecka. Det strålar om dig, och människor i din omgivning vill ta del av din energi. 

Kärleksdag: 9 december


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, vad är din roll i det hela? Du rör dig bekvämt i större sociala sammanhang nu. Det kan handla om någon form av grupparbete, där du är beroende av andra människor för att ta dig framåt. Det här kan bli en möjlighet för dig att fördjupa kontakten med människor som tidigare bara varit ytligt bekanta, så utnyttja dina networking-skills till max!

En tid in i månaden behöver du dock reflektera över dina egna behov i förhållande till gruppen. Vad vill du göra? Är det här något som får dig att växa som person? Får du chansen att uttrycka dig som du vill? Svaret på de frågorna kan mycket väl vara ja, men du behöver oavsett vad reflektera kring hur mycket du njuter av det du gör. 

Månadens avslutas på ett sentimentalt sätt. Under den här tiden blir olika former av avslut aktuella, och du ser tillbaka på en längre period av något som går mot sitt slut. Det här tiden kommer med en möjlighet till förlåtelse, både för den som vill ge och få. Nu knyter du ihop säcken för att gå vidare på riktigt, även om det blir ett bitterljuvt farväl. 

Kärleksdag: 13 december


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du jobbar hårdare än någonsin. Det här må vara en månad för festligheter och vila, men ditt fokus är någon annanstans nu. Visa framfötterna, ta chansen och satsa högt! Månaden är nämligen här för att sätta lite press på dig, allt för att du ska komma igång med något stort.

Det finns en risk att du tvivlar på dig själv i professionella sammanhang nu, kanske för att du är rädd att du inte passar in. Var dig själv och strunta i att hålla inne på känslor och personliga erfarenheter. Det är de sakerna som gör dig till den du är! Äg att du är annorlunda, det skadar dig mer att försöka vara någon du inte är. 

Under månadens sista tid får du en möjlighet att vara en del av något större. Det kan handla om att engagera dig i förmån för ett viktigt syfte, eller börjar röra dig i ett större socialt sammanhang. Låt dig inspireras av andra! Under den här tiden finns det även gott om möjligheter för den som vill knyta nya kontakter. Nu kan du få nya vänner, eller till och med något mer än så. Under den här tiden charmas människor lite extra av din känsliga sida, och du uppskattas för din empati och hjälpsamhet. 

Kärleksdag: 24 december

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.