in

Månadens horoskop – så blir oktober för ditt stjärntecken

Foto: Miguel Orós / Unsplash

Nyfiken på vad oktober har att erbjuda just dig? Månadens kärlekshoroskop är här med allt du behöver veta! Mer

Månadens kärlekshoroskop i korthet:

 • Väduren: Hitta en balans mellan att våga och att känna efter. 
 • Oxen: Kommer det hålla i längden? 
 • Tvillingarna: En gnista tänds till liv inom dig. 
 • Kräftan: Lyssna på magkänslan.
 • Lejonet: Gör som regeringen – häv alla restriktioner!
 • Jungfrun: Bestäm dig.
 • Vågen: Vem är vågad, driven och sexig? Jo, du!
 • Skorpionen: Följ ditt hjärta. 
 • Skytten: Blir det kärlek vid första ögonkastet?
 • Stenbocken: Det blir en händelserik månad.
 • Vattumannen: Nu börjar ett nytt kapitel i ditt liv.
 • Fiskarna: Är du redo att ha “vad är vi”-snacket?

Läs hela månadens horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu ligger fullt fokus på dina relationer och du kommer få möjlighet att träffa nya personer. Månaden får en skakig början. Du känner dig redo att hoppa på något nytt, men det kan gå väldigt snabbt. Kanske finns det en viss press på dig, någon som kräver att du ska ändra dig eller ta ett beslut. Eller så kommer pressen inifrån – en singel-vädur kan känna sig lite rastlös och längta efter nya romanser under den här tiden. Ta din tid och försök hitta en balans mellan att våga och att känna efter. 

Under månadens gång finns det bra möjligheter för dig att fokusera på en relation. Du är extra lyhörd nu och vill gärna anpassa dig efter dina nära och kära. Det finns mycket för er att lära av varandra. Hur kan ni möta varandra i era olika sätt att visa uppskattning? Kom ihåg att dina åsikter och viljor också spelar roll, även när du lägger mycket fokus på andra människor. 

Mot slutet av månaden finns en risk att det uppstår en del osäkerhet inom en relation. Du målar upp en bild i ditt huvud av en situation, en bild som inte nödvändigtvis stämmer överens med verkligheten. Kanske känner du dig lite rädd för något som relationen innebär vilket kan få dig att agera flyktigt. Försök komma ner på jorden och tänk rationellt. 

Kärleksdag: 7 oktober

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, hur ska du ens få plats med kärlek i ditt schema? Månadens första tid kommer med ett stort lass av saker som ska fixas. Plötsligt känner du dig skitstressad över småsaker. Vilken yogamatta ska man ens köpa? Din kalender är fylld, vilket kan kännas överväldigande. Det positiva är att det här faktiskt är en väldigt bra tid för dig att få saker gjorda, så det är bara att sätta igång!

Kärleken? Den får sin tid den med. För en singel kan det här bli en månad med riktigt passionerade dejter. Personerna du träffar nu kan vara väldigt magnetiska! Nu kan det över lag vara en bra tid för dig att reflektera lite över din standard. Har du en önskelista när det kommer till potentiella partners? Fråga dig hur din standard hjälper ditt sökande efter kärleken. Är den rimlig eller är den i vägen?

Du har en tendens att vara lite picky nu, och ställer rätt höga krav på din käresta. Var sparsam med kritiken, även om din person är såå störig just nu. Annars finns en risk för bråk, och du är inte sen med att påpeka den andres brister. 

Kärleksdag: 8 oktober

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, månaden får en riktigt intressant början. Nu känner du dig redo för att hoppa upp på hästen igen och njuta av livet. Inget kan stoppa dig! Det gäller både en tvilling i förhållande och en som är singel, nu sätter du allt som känns rolig i första rummet. Om din partner inte vill följa med ut och dansa? Då går du ut själv. Här finns ingen tid att spilla. Din gnista blir till en eld en bit in i första veckan, och här finns minst sagt goda utsikter för en del oväntade vändningar. Du är riktigt flörtig nu och lever för dagen. Varför inte boka in två dejter i veckan? Eller slide:a in i en främlings DM:s?

Nu längtar du för första gången på länge efter en partner. Tvi, som vissa tvillingar skulle säga. I hemlighet vill hjärtat ha mer än en natt med en främling nu, även om det duger för stunden. Tvillingar i parrelationer får det riktigt bra under den sista halvan av månaden. Det här är en perfekt tid för lite romantik i förhållandet! 

Månadens sista veckor får du fullt upp, och här kommer du behöva planera en hel del för att hinna med allt. Det blir jobb, ärenden och möten upp till halsen. Men det blir kul!

Kärleksdag: 11 oktober

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, när tvättade du dina kuddöverdrag till soffan senast? Nej precis, det är nog dags nu. Nu kommer det ligga ett stort fokus på allt som rör hemmet. Månadens första tid är riktigt bra för den som vill göra ett inredningsmässigt lyft! Möblera om lite och lek med ditt utrymme, det kan göra stor skillnad för ditt humör. 

Det här kan också bli en lite känslig tid för dig. Du är extra mottaglig för intryck och stämningar, och allt känns lite extra starkt. Se till att ge dig själv egentid och utrymme till återhämtning. Lyssna på magkänslan. Om en hemmakväll på soffan känns mer lockande än en fest? Gå inte ut! Boka av, ställ in och ställ in.

Under mitten av månaden kan det uppstå konflikter som rör kontroll och makt inom någon av dina relationer. Någon av er visar upp en del destruktiva beteenden och relationen är inte riktigt jämställd. Det kan röra sig om saker som ligger djupt rotade, och det är kanske inte helt lätt att lokalisera problemets rötter. Underskatta inte ditt behov av stöd under den här perioden. Det kan kännas som en struntsak, men tveka inte på att ett telefonsamtal till en familjemedlem eller vän kan göra stor skillnad. Månadens sista tid väcker frågor om framtiden. Du lägger mycket tid på andra, men vad vill du? Dröm stort! 

Kärleksdag: 9 oktober

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, välkommen in i en fullspäckad månad! Nu kommer du märka att ditt sociala behov ökar, och du tar kontakt med människor du i vanliga fall inte skulle snacka överdrivet mycket med. Det här blir en fin period för allt som rör kommunikation och information. Du snappar upp grejer snabbare och utför små till stora uppgifter med ett axelryck. Det här är en bra tid för dig att jobba lite på organisering. Investera i en hårddisk och städa ditt skrivbord. 

Du är mer benägen att bli rastlös nu, vilket inte behöver vara ett problem. Den här approachen återfinns även i ditt kärleksliv. Nu vill du ha lättsamma och kul kontakter. Du pallar inte med folk som ska trilskas och sega. Nu ska det gå fort! Helst tindermatch och dejt på samma dag.

Under månadens andra halva uppstår en situation som kan leda till känslan av att vara instängd eller fastbunden. Du vill slå dig fri, och behöver ett miljöombyte för att inspireras och utvecklas. Gör som regeringen – häv alla restriktioner!

Kärleksdag: 11 oktober

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, tåget tuffar vidare. Nu tar du saker och ting i din egen takt och jobbar sakta men säkert framåt. Den här perioden kommer innebära en hel del jobb som ligger till grund för framtida skördar. Det kommer även finnas en hel del fokus på ekonomi nu, och det finns goda möjligheter för den som vill tjäna en extra slant. Varför inte sälja av lite grejer på loppis? Och se upp för impulsköp, även om en riskokare kan kännas livsviktig för stunden. 

Nu är du på jakt efter trygghet, inte minst när det gäller dina relationer. Men det kan generellt bli svårt för dig att ta beslut. Du kommer nämligen behöva en betänketid utan deadline. Det är bra att du går sakta fram utan att skynda saker. Men fastna inte i velandet för alltid. Ibland måste man faktiskt ta ett beslut utan fem “pros and cons”-listor. 

Månaden ställer även frågor kring intimitet. Visst, en trygg person är toppen. Men lika mycket som du behöver någon stabil, behöver du passion och djup. Hur mycket vågar ni visa för varandra? Hur kan relationen fördjupas och få lite glöd? Mot slutet av månaden kan osäkerhet resultera i problem för någon av dina relationer. Under den här tiden behöver du komma ihåg att vara snäll mot dig själv. Det finns nämligen en risk att du romantiserar någon och lägger alltför stor skuld på dig själv. 

Kärleksdag: 16 oktober

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, månaden kommer med ny energi och nu är du i ditt rätta element. Du har lättare för att uttrycka dig och vågar vara sann mot den du är. Rent konkret är “den du är” en sexig, vågad och driven person! I alla fall en tid framöver. Under månadens första veckor får ditt självförtroende en enorm boost. Du känner dig redo att ta för dig, och saker som tidigare känts skrämmande eller långt borta är nu inom räckhåll. Go for it! Men tänk efter först. Du har nämligen en hel del impulsiva tendenser nu, och sekunden du blir rastlös finns risken att du gör något “bara för att”.

Mitten av månaden ser bäst ut för dejting. Här kan du locka till dig en och annan beundrare, men det kan vara svårt att veta vad du egentligen vill. Helst vill du kanske nöja dig med att saker bara flyter på, utan tankar på vad de egentligen betyder?

Den här tiden är också speciellt gynnsam för den som vill satsa på en relation, och det finns möjlighet att bygga en stabil grund för förhållandet. Under oktobers sista tid får du dig en tankeställare gällande någon av dina relationer. Det kan röra allt från ett mindre bråk till ett uppbrott. Oavsett vad ger situationen dig viktiga insikter. 

Kärleksdag: 10 oktober

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du klarar mer än du tror! Månaden tar en lugn början. Nu går du mycket på känsla och behöver tid att tänka efter. Det här är inte en lättsam tid. Du känner dig kanske trött, vilket är fullt förståeligt. Du har ett helt år i ryggen! Se den här sista tiden innan din födelsedag som en chans att vila ut, innan du återföds med ny energi. Du kan även se tillbaka på året som gått och ge dig själv en klapp på axeln. Du klarade det! Nu har du nämligen en tendens att svikta en del i självkänsla, och du ger dig knappast nog med kredd för dina bedrifter. 

Månaden är även här med en påminnelse om dina drömmar. Vad är viktigt för dig? Vad drömmer du om att göra? Om du trycker undan dina känslor kan konsekvenserna bli jobbiga. Slutet av månaden kommer dock med en otrolig boost för självkänslan, och du kommer våga följa ditt hjärta och vara sann mot dig själv. 

Under månaden följer kärleken temat ”hemligheter och skuggspel”. Nu är inget riktigt vad det verkar, och du lägger mycket tid på att försöka läsa signaler. Men nu är det bäst att fokusera på vad människor faktiskt gör. Visst, hen säger sig prioritera dig. Men vad säger hens handlingar?

Kärleksdag: 24 oktober

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, oktober är här och du är hetare än någonsin! Nu är du riktigt charmig och eftertraktad, både på ett socialt och romantiskt plan. Människor dras till dig som flugor till honung, och du får möjlighet att lära känna nya personer. Det här är en riktigt bra tid för lite hederlig gammal networking!

Nu flaxar du runt mellan vänner och sociala sammanhang. På schemat står en aw med kollegor, en middag med kompisgänget och en klassåterträff med folk från högstadiet. Perfekt! Du är nämligen hungrig efter nya sammanhang nu, vilket passar perfekt ihop med dina maxade sociala förmågor. 

Under månaden är chansen stor att du intresserar dig för någon på din arbetsplats eller i din umgängeskrets. Personerna du dras till nu kommer vara lite unika, och kanske frångår de mallen för vilka du vanligtvis träffar. Och det blir nice! Månadens sista dagar blir absolut bäst för en dejt, kanske slår det gnistor redan vid första träffen?

Kärleksdag: 28 oktober

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, välkommen in i en händelserik månad! Nu kommer du vara med om saker som kommer påverka dig under en lång tid framöver. Du funderar en hel del över din framtid, livsstil och karriär. Vem vill du bli? Hur vill du leva? Det behöver inte innebära att du ska sikta mot en särskild position, utan det kan lika mycket handla om att våga släppa allt och börja om.

Ta vara på din inspiration nu! Du måste våga tro på dig själv för att kunna förändra något. Du är bra på att ställa höga krav på dig själv, och du borde ta dina drömmar och känslor på minst lika stort allvar. 

Ditt kärleksliv präglas av en viss spänning just nu. Någon i din relation känner att hen har något att bevisa, och det kan bli en konstig dragkamp mellan er. Kanske är ni till och med lika tävlingsinriktade? Relationer är aldrig enkla, men fundera över hur svårt det ska behöva vara.

Kärleksdag: 26 oktober

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, månaden inleder ett nytt kapitel i ditt liv. På schemat står en rad händelser som på något sätt kommer vidga dina vyer. Det kan röra allt från ett möte med en person som inspirerar dig, till en resa eller liknande upplevelse. Huvudsaken är att du får helt nya perspektiv och lär känna dig själv lite bättre. Det här är också en tid för drömmar! Månaden ber dig tänka stort, så låt dig inspireras från alla håll.

De vattumän som haft det tufft den senaste tiden kan andas ut. Nu väntar en mer lättsam tid. Din nya hippie-approach till livet präglar även dina relationer. Nu längtar du efter någon som kan komma med något nytt. Du känner dig trött på att dejta personer i staden där du bor. Men du har riktigt fina chanser till en het romans från och med mitten av månaden, så den saken ska nog lösa sig. 

För vattumän som är i en kärleksrelation är det här en bra tid att väcka gnistan till liv igen. Planera en överraskningsdejt för dig och din käresta, eller varför inte åka på en weekend nu när restriktionerna lättar? 

Kärleksdag: 23 oktober

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu simmar du ut på riktigt djupa vatten. Månaden kan bli väldigt intensiv och bjuder på både toppar och dalar. Du har å ena sidan svårt att släppa saker nu, samtidigt som du å andra sidan verkligen behöver förändring. Det kan bli en del hårda läxor att lära, men även om du når en del tuffa insikter är det exakt vad du behöver fokusera på nu.

Kanske rör det sig om saker du haft svårt att erkänna för dig själv, och som nu inte går att blunda för längre. Du kommer behöva möta dina rädslor, men du behöver inte göra jobbet ensam. Det finns nämligen personer i din omgivning som är redo att ta ansvar! Räck ut en hand och be om hjälp. 

Det blir såklart inte enbart mörker och elände i oktober. Ditt kärleksliv kan nämligen bli riktigt hett. Nu har du goda chanser att fördjupa din kontakt med någon, och det kan komma ett ypperligt tillfälle för den som är redo att ha “vad är vi?”-snacket.

Kärleksdag: 4 oktober

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Månadens kärlekshoroskop: september

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu får du en chans att städa upp bland sommarens röra. Du behöver lite struktur i din kalender, men du behöver också städa på ett mer känslomässigt plan. September är här för att ge lite nya perspektiv och det här är en tid för reflektion. Hur funkar saker och ting rent praktiskt? Hur mycket tid lägger du ner på dina relationer?

Redan under första veckan kan det bli en hel del drama, och nu snackar vi om en maktobalans som heter duga. Någon av er känner sig osäker i relationen, vilket kan visa sig på en rad ohälsosamma sätt. Här får du möjligheten att använda en diplomatisk approach när du kommunicerar, och det kan vara viktigt att du faktiskt är rättvis gentemot din partners känslor. Mot månadens slut mjukas stämningen upp lite, och du och din käresta är redo att visa lite ömhet och empati igen.

Kärleksdag: 29 september

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, ännu finns det tid åt lättja! Somliga vinkade farväl åt sina sommarromanser lika lättvindigt som en Stockholmsfamilj lämnar en katt på Gotland, men för dig har äventyret bara börjat. September är hundra procent en tid för dejting, vilket du gör som bäst med en cool intellektuell approach.

Nu snärjer du snyggingar genom att framstå som mystisk och smart, vilket inte borde vara en svår match för dig. Tänk dig att du kommer tidigt till dejten och sätter dig med en bok, eller ställer tusen frågor om hens liv men enbart svarar med ett leende på saker hen undrar. Det finns både möjligheter för den som vill flörta runt och för den som vill satsa på något mer seriöst under den här tiden. 

Det finns dock en risk att du känner dig lite stressad över ditt kärleksliv, och mot mitten av månaden är det något som skaver. Kanske rör det sig om fördröjningar, ett förhållande som rör sig segt framåt på grund av blyghet eller rädslor. Men det kommer vara värt att lägga in lite extra krut i relationen under den här tiden. Försök släppa på dina idéer om vem som ska ta initiativet eller huruvida det är värdigt att dubbel-sms:a. Det löser sig! 

Kärleksdag: 10 september

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, september kan bli en riktigt spännande månad. Egentligen är din plan att landa lite, chilla hemma och vänja sig vid vardagen. Och trots att det absolut kan bli en del mys framför tv:n med din roommate kommer suget efter dramatik locka upp dig ur soffan.

Nu vill du mest ägna dig åt saker som känns kul, och ärligt talat – vem kan klandra dig? Varför plugga när man kan skjuta upp saker i all oändlighet och äta middag på restaurang istället? Månadens första veckor kan bli riktigt fina för dejting och kanske drabbas du av en akut crush på någon? Problemfritt blir det inte, och dina känslor för någon kan påminna dig om något du helst vill glömma.

Det här kan bli ett tillfälle för dig att öva på att stanna kvar när saker blir tuffa. Visst, ditt flyktiga beteende kan vara till stor hjälp ibland. Men månaden ställer frågor om framtiden som inte kan ignoreras. Du behöver fundera på vad du egentligen vill få ut av något. Du behöver inte ödsla tid på det som inte fungerar, men det betyder inte att ghosting är hållbart heller. Förvänta dig en månad i ärlighetens namn.

Kärleksdag: 13 september

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu är det höst och du är ett äpple. Du har vuxit jättemycket och blivit mogen! September handlar till stor del om kommunikation. Både om uppgifter som ska skrivas, men också om konsten att snacka om seriösa saker. Nu får du chansen att öva på att både leverera och motta kritik, något som kanske inte alltid varit din bästa sport.

Kanske är det dags att du förklarar för någon hur du känner, och uttrycker dig på ett mer rationellt sätt? Det är inget fel på att känna starkt, men nu behöver du lära dig att kommunicera på rätt sätt. Kärleken kommer testas, och nu kommer du märka vad som funkar och inte.

Under månaden uppstår en situation inom någon av dina relationer. Det finns en risk att någon av er hamnar i underläge, och ohälsosamma beteenden dras upp till ytan igen. Men slutet av september ser ljusare ut, och här kan kärlek dyka upp från ett minst sagt oväntat håll.

Kärleksdag: 11 september

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, det är okej att ändra sig. Du har kommit fram till en del insikter den senaste tiden, och nu är du säker på vad du vill. Å ena sidan är det såklart bra att ha en del principer, och det är inte fel att ställa krav. Men å andra sidan kommer månaden bjuda på en hel del oväntade vändningar, och du tvingas kanske omvärdera en del beslut.

Håll fast vid det som är viktigt, och stå stark i dina värderingar. Med det sagt är det också viktigt att du är öppen för att testa andra vägar, även om det innebär att du måste erkänna att du haft fel! Det finns ändå ingen poäng med att vara principfast bara för sakens skull.

Allt seriöst snack åt sidan – månadens första vecka kan överraska med något riktigt fint på kärleksfronten! Mot slutet av månanden fördjupas dina känslor för någon, och plötsligt inser du vad du tidigare blundat för.

Kärleksdag: 17 september

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, säg ja! Månaden är ett buffébord av möjligheter, nu behöver du bara sträcka ut en hand för att ta för dig av vad som är ditt. Nu ska det för en gångs skull handla om dig. Tänk att du är huvudrollen i en Nora Ephron-film, och möt hösten i ett par läderboots.

Nu får du chans till en nystart inom flera olika områden av ditt liv. Kanske dyker den där möjligheten du väntat riktigt länge på äntligen upp? Kanske är du modig nog att säga ja till ett erbjudande som för ett halvår sen skulle skrämt dig till döds? Nu dras människor till dig, men makten ligger i dina händer. Satsa på dig själv! Se bokstavligen till att prioritera din egen vilja. Skriv till den där personen du tror är för bra för dig och gå i terapi för dina problem.

Ett litet tema för månandens dejtingliv är tidlös kärlek. Men kanske blir det sådär typiskt svårtydda signaler? Två envisa själar som kämpar förgäves? Eller kanske är tajmingen helt fel?

Kärleksdag: 6 september

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du strålar! Månandes första tid är till för att du ska unna dig! Du kan se fram emot en tid fylld med mys, häng med vänner, bra shopping och riktigt god mat. Nu ligger fokus på kvalitet, och inte bara när det kommer till eventuella köp av höstjackor. Du vill att dejting och kärlek ska kännas givande och på riktigt, annars kan det vara. Varför slösa din tid på någon bara för dejtandets skull? Nu kan också vara en bra tid för dig att ta rodret. Vill du gå på en nice restaurang på din första tinderdejt är det kanske du som måste boka bordet.

Under månaden uppstår ett litet problem. Du vill ha ett lugnare tempo, och behöver en del tid för att processa saker som sker runt omkring dig. Men vardagen väntar inte. Se upp för att skjuta på uppgifter och ärenden för mycket. Risken är nämligen att allt samlas på en hög som blir överväldigande att hantera. Mot månadens slut får du dock ny energi, och stressmomenten blir färre.

Kärleksdag: 22 september

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, månaden får en tuff start. Under första veckan har du en del tillitsproblem, och även en trygg skorpion kommer få svårt att lita på sin omgivning under den här tiden. Du kanske går runt och tror att alla har dolda agendor, och att du själv är Sveriges enda ärliga person?

Under den här tiden finns det en risk att du känner dig osäker och känslig för din omgivnings uppfattning om dig. Men du får bara acceptera att du inte kommer kunna gå runt som Sherlock Holmes och läsa in allt som sägs och görs. Det går ändå aldrig att gissa sig till vad andra människor tycker eller känner. Vill du veta får du fråga (men försök att inte vara alltför impulsiv).

Mot slutet av månanden kommer solsken som ett brev på posten! Under septembers andra halva får du bättre självkänsla, och du behöver inte längre vara lika osäker på dig själv. Kanske inser du till och med att dina vänner inte hatar dig? Här finns bra utsikter för kärleken, och chansen är stor att någon faktiskt utvecklar lite känslor för dig. Det behöver inte betyda att de är besvarade, men alltid mysigt med lite bekräftelse! Nu kan också vara en bra tid för dig att dejta dig själv, och du kommer få det andrum du behöver för egentid.

Kärleksdag: 28 september

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, välkommen in i en viktig tid. Månandens första vecka kan komma med möjligheter som kan leda till något bra längre fram i tiden, även om det känns långt bort just nu. Se på hösten som början på ett nytt år, och passa på att fira din egna nyårsafton! Reflektera över vad du har att jobba med – finns det något du kan börja med redan nu?

September kan nämligen bli en riktigt produktiv tid, speciellt om du tar hjälp av personer i din omgivning. Månanden ser ut att bli bra för både din karriär och ditt sociala liv. Kanske blir det en kontorsromans? Du kanske faller för en kollega som fått en glow up under sommaren? Eller är det en kurskamrat som blir aktuell som crush? Oavsett om det blir romantiskt eller inte, är månaden bra för den som vill knyta nya kontakter. 

Mot slutet av månaden kommer du dock inse att något inte riktigt är som du trott, och du kommer känna dig förvirrad. Men sitt lugnt i båten! Det finns en läxa att lära här.  

Kärleksdag: 27 september

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, månadens första vecka kan bli utmanande. Under den här tiden kommer du tvivla på en relation, vilket kan komma och påverka din självkänsla en del. Det kan röra sig om en partnerrelation eller relationen till en kollega, men problemet är detsamma – relationen är inte jämlik just nu.

Reflektera över dina egna beteenden. Hur kan du uttrycka dina känslor på ett sätt som känns rättvist och schysst gentemot andra? Försöka att inte ignorera problemen. En lösningsorienterad och rationell approach är helt rätt just nu, något som passar dig bra.

Även om månaden innehåller en del drama när det kommer till dina relationer, kommer den självklart med något gott också. Det här kan bli en inspirerande period för dig, och du kommer spotta ur dig geniala idéer som aldrig förr. Månandens andra halva blir en bra period för att verkställa dessa idéer, så ta dig själv och dina planer på allvar!

Kärleksdag: 16 september

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, välkommen in i en riktigt sexig månad. Under septembers första dagar finns det en chans att dina känslor för någon fördjupas. Kanske är den där personen mer än bara en sommarflört? Kanske är du redo att flytta ihop med en partner, eller till och med gå ner på knä?

September kommer också med fina möjligheter för dig att lära känna personer i ditt liv på nya sätt. Det kommer även innebära en möjlighet för dig att visa en mer sårbar sida av dig själv, något som i vanliga fall kan kännas lite läskigt. Våga vara ärlig med andra och mot dig själv! Det kan faktiskt leda till något stort, och det kommer definitivt bli avgörande för en relation.

Både under månandens andra och fjärde vecka finns det goda möjligheter för dejting och flört. Personen du dras till kommer komma som en frisk höstvind, och kan bjuda på helt nya perspektiv.

Kärleksdag: 21 september

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det blir en riktigt romantisk månad. Den kommer till stor del handla om relationer, och kärleken finns mitt framför ögongen på dig. Problemet blir kanske att du inte kommer kunna se det. Det kluriga för dig blir att försöka reda ut dina känslor.

Kanske är det rätt uppenbart vad någon annan känner, men att du själv tvivlar. Är du kär i personen eller i kärleken? Är du verkligen värd det här? Det är frågor som kan uppstå den här månanden. När det gäller huruvida du är värd något eller inte får du bara skärpa dig och tugga i dig följande: det är inte upp till dig att avgöra! Om någon gillar dig är det deras problem.

Under månadens fjärde vecka kommer du till viktiga insikter kring vad du faktiskt känner och vill. Det kommer bli uppenbart för dig hur du ska gå vidare med en specifik relation. Här blir det viktigt att du faktiskt lyssnar inåt och agerar på din magkänsla. Din intuition kommer guida dig rätt.

Kärleksdag: 7 september

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Månadens kärlekshoroskop: augusti

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under augustis första dagar suktar du efter sociala sammanhang och det blir viktigt för dig att hitta på så många roliga aktiviter som möjligt innan sommaren tar slut. Men passa på att leva ut din spontana och impulsiva sida, och låt bli att planera för mycket. Då kommer du trivas som allra bäst.

Mot slutet av månaden är det dags för dig att fatta ett viktigt beslut. Ska det bli något mer mellan dig och din sommarromans? Ibland har du svårt att låta andra människor komma dig nära, så försök lista ut om du är rädd för något seriöst eller om du helt enkelt inte är intresserad. Lita på din magkänsla, men stjärnorna siar en ljus framtid för dig som vågar satsa. 

Kärleksdag: 11 augusti

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du känner dig uttråkad och minst sagt stressad över att missa allt kul som händer. Kanske försöker du göra en massa sista minuten-planer som inte riktigt går din väg. Kom ihåg att det är okej att ha lite tråkigt ibland och just nu kan du faktiskt må bra av lite lugn och ro. Vi spår nämligen en händelserik sensommar för din del.

I mitten av augusti är det inte helt omöjligt att en person från ditt förflutna dyker upp. Blir du tillsammans med ett ex igen? Eller går du äntligen på dejt med den där personen som det av någon oförklarlig anledning aldrig blivit något med? Det får tiden utvisa!

Kärleksdag: 17 augusti

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu händer det grejer! Efter en ganska lågintensiv sommar är det dags för lite mer action. Alla dina vänner är tillbaka i stan, och du är snart i full gång med att para ihop din bästa vän med din kollega. Men kanske borde du istället fokusera på ditt eget kärleksliv?

I början av månaden händer det nämligen något som kan komma att påverka dina romantiska relationer. Kanske får du reda på information som gör det enkelt för dig att släppa taget om någon – eller i alla fall får dig att tänka en extra gång innan du säger ja till en andra dejt. Du kommer behöva fundera en hel del fram och tillbaka, så be dina vänner om råd.

Kärleksdag: 2 augusti

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, det ser ut att bli en kärleksfull månad där dina relationer får ta stor plats. Om du har hållit dig för dig själv ett tag är det nu dags att återuppta kontakten med personer som du länge tänkt höra av dig till. Kanske finns det någon i din bekantskapskrets som kan bli mer än just en vän? För dig som letar efter kärleken har du nämligen störst chans att hitta den bland dina vänner.

Under mitten av månaden finns det en risk att det uppstår en konflikt mellan dig och en nära vän. Du behöver vara extra uppmärksam på hur du uttrycker dig. Kanske behöver du inte alltid säga precis allt du tänker? Det finns i alla fall en poäng för dig att ha en mjukare framtoning just nu. 

Kärleksdag: 12 augusti

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, sommaren tillhör dig och bara dig. Unna dig själv att vara lite självisk just nu. Är någon i din närhet en energitjuv? Ta en paus från hen. Ställer någon för mycket krav på dig? Sluta svara när hen ringer. Augusti är din bästa månad, så ta avstånd från allt som får dig att känna dig nere.

Om du längtar efter en långvarig kärleksrelation lär du få vänta ett tag till. Under sensommaren ägnar du dig åt singellivet och allt vad det innebär. Ta inte saker på för stort allvar och gör det som känns bäst för stunden. Allt har sin tid! Men var uppmärksam på vad som händer runt den 14 augusti. Då kan du nämligen få en hint om vad som väntar i höst.

Kärleksdag: 14 augusti

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, den här månaden är till för dig och dina vänner. Vilka har du spenderat alldeles för lite tid med i sommar? Finns det någon du skulle vilja träffa oftare? Hör av dig istället för att sitta och vänta på att någon annan ska ta första steget. Det kan vara så att det är exakt vad någon i din närhet behöver från dig just nu.

Det är också till dina vänner du ska vända dig när du framåt slutet av månaden känner ett sug efter en sista sommarromans. Be någon i din närhet arrangera en blinddejt så ska du se att hösten minst sagt blir händelserik på kärleksfronten.

Kärleksdag: 26 augusti

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, det är dags att gå vidare med ditt liv. Saker blev inte som du hade tänkt dig, men du måste sluta älta gamla grejer. Antingen behöver du verkligen släppa taget om någon, eller också kanske det är dags att ge personen en ny chans? Du måste bara våga bestämma dig för ett av alternativen.

För dig som är singel ser det ut att ha varit en händelserik sommar på kärleksfronten, men mot slutet av augusti är det dags för dig att ta ett steg tillbaka. Sluta chatta planlöst med olika tindermatchningar och börja istället fundera över vad du verkligen vill ha ut av en framtida kärleksrelation.

Kärleksdag: 7 augusti

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, sluta spela spel! Tiden är inne för dig att reda ut hur det egentligen ligger till inom någon av dina relationer. Vill ni samma sak? Är ni båda ute efter något seriöst? Eller dejtar ni bara tills någon bättre dyker upp? Om du verkligen vill veta är det bäst att du ställer frågorna rakt ut, och försök själv vara så ärlig som möjligt.

Under mitten av månaden är det inte omöjligt att du kommer känna att du lagt för mycket energi på något som inte ger utdelning. Försök gå vidare och gör istället saker för din egen skull. Vad sägs om att börja med en ny hobby? Eller kanske återuppta kontakten med någon som du saknat?

Kärleksdag: 16 augusti

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, det är dags att lyssna på vad de i din närhet försöker säga dig. Det kan mycket väl vara så att någon i din bekantskapskrets försökt bjuda ut dig på dejt hela sommaren, men att du helt enkelt inte har uppfattat det som en invit. Med andra ord finns kanske kärleken närmare än du tror!

Under slutet av augusti kan någon inom din närmsta familj eller vänskapskrets behöva lite extra hjälp. Även här är det viktigt att du lyssnar, snarare än att berätta för personen hur hen ska lösa sina problem. Ibland behöver vissa personer bara prata om sina känslor, och nu har du chans att visa att du är en person att hålla i när det stormar.

Kärleksdag: 13 augusti

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, vad du än gör – ta inga förhastade beslut just nu. I stunden kan det kännas som världens bästa idé att bli ihop med ditt ex igen, höra av dig till den där personen som du dejtade för ett tag sedan eller göra slut med din partner. Det kanske det är, men försök att ha lite is i magen istället för att agera på första bästa känsla som dyker upp.

Augusti ser nämligen ut att bjuda på en hel del kärleksdrama, och du gör bäst i att inte falla in i gamla beteendemönster bara för att det känns tryggt. Ta ett steg tillbaka och fråga dina vänner om råd. Med deras hjälp kan du faktiskt lösa det mesta.

Kärleksdag: 29 augusti

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, det är nu eller aldrig. Om du varit intresserad av någon ett tag är det dags att skrida till verket. Det värsta som kan hända är att du får ett nej, och det är i så fall bättre än att befinna dig i det limbo du är i nu. Om det istället är så att du har dejtat någon ett tag behöver ni bestämma er för om ni ska fortsätta ses eller inte.

Samma sak gäller för de vattumän som är i relationer. Kanske har du funderat på om förhållandet verkligen kommer hålla? Skrivit plus- och minuslistor utan att komma fram till något bra? Ibland är det bäst att lita på din magkänsla, istället för att övertänka saker och ting.

Kärleksdag: 4 augusti

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under augusti trivs du bäst med dina nära vänner och du söker dig till de som är födda i skorpionens och lejonets tecken. Med skorpioner känner du att du kan vara dig själv, och med lejon har du som allra roligast. Är du på jakt efter en ny kärlek är det också i dessa två tecken som du hittar den.

I mitten av augusti finns det risk att en konflikt uppstår inom någon av dina nära relationer. Försök stå på dig! Men straffa inte dig själv för hårt om du lägger dig platt. Kom ihåg att bara för att andra framstår som hårda och tuffa, betyder inte det att de alltid har rätt. Lycka till!

Kärleksdag: 18 augusti

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.