in

Månadens horoskop – så blir maj för ditt stjärntecken

Foto: Scott Webb / Unsplash

Nyfiken på vad maj har att erbjuda just dig? Månadens kärlekshoroskop är här med allt du behöver veta! Mer

Månadens kärlekshoroskop i korthet:

 • Väduren: Du får upprättelse.
 • Oxen: Det blir slutet på en resa. 
 • Tvillingarna: Var snäll mot dig själv. 
 • Kräftan: Det blir kärlek vid första ögonkastet!
 • Lejonet: Vad är nästa steg?
 • Jungfrun: Du behöver en utmaning. 
 • Vågen: Vänd på varenda sten!
 • Skorpionen: Det är tid för en drastisk (men genomtänkt) förändring. 
 • Skytten: Missförstånd till trots – du tror på kärleken. 
 • Stenbocken: Försök skilja på vem du är och vad du gör. 
 • Vattumannen: Det lönar sig att fortsätta kämpa. 
 • Fiskarna: Du säger ja till något oväntat. 

Läs hela månadens horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, maj kommer med nya chanser. Nu är det upp till bevis! Är du villig att jobba hårt för det du vill ha? Nu har du möjligheten att rätta till allt som gått snett, se över gamla misstag och lägga en stabil grund för framtiden. Du kommer få en välbehövlig boost för självförtroendet, vilket passar bra då detta är en tid för att satsa hårt. Månadens första vecka lämpar sig bäst för nya projekt och idéer, sen kommer du ha fullt upp med att bearbeta något. Det kan kännas som att du sitter fast, men att stanna upp kan vara nödvändigt. Undvik alltför snabba steg framåt, även om det lockar. 

Mot mitten av månaden rörs grytan om rejält. Du kommer även bli varse om vad ett ohälsosamt beteende kostar dig, oavsett om det är du eller någon annan som är boven i dramat. Det kan bli omtumlande, men du kommer stärkt ut på andra sidan. Var inte rädd, det här är en tid för upprättelse!

På kärleksfronten behöver du fråga dig själv vad du behöver. Även om det finns människor som drar i dig behöver du utgå från dig själv, trots att det i stunden kan kännas roligare att ge hän till impulser. Vilken typ av kärlek söker du? Vad vill du få ut av en relation? Hur kan du göra dig själv tillgänglig och visa uppskattning? Det är frågor du behöver reda ut innan du kastar dig in i spännande flirtar. Mot slutet av månaden kan en spänning uppstå på relationsfronten. En ojämn maktbalans och ohälsosamma beteenden kommer upp till ytan, och du behöver ta ett beslut för att förändra situationen. Det kan bli svårt att se på saker ur ett rationellt perspektiv under den här tiden, men tänk efter noga. Du behöver vara modig, men lägg band på ilskan. 

Kärleksdag: 12 maj

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du har en riktigt spännande månad framför dig. Redan under de första dagarna känner du dig äventyrslysten, suget efter att bryta loss från dina rutiner är stort under den här tiden. Det här kan bli en möjlighet för den som vill planera en resa med ett kompisgäng. Din förmåga att samarbeta är nämligen på topp! Det kan även bli en och annan flirt under den här tiden, varför inte gå på en dejt? 

Månadens första veckor är riktigt bra för förändring. Du får en rejäl energiboost och kan känna hur det kliar i kroppen – något måste hända, nu! Använd den här tiden åt att komma igång med projekt du planerat, förändringar du velat genomföra och risker du lutat åt att ta. Under månadens andra halva behöver du nämligen sakta ner ordentligt, det blir snarare en tid för att stå stadigt och tänka långsiktigt. 

Under månadens mitt når du ett avslut. Det kan innebära slutet på ett partnerskap av något slag, jobbmässigt eller romantiskt. Lika väl kan det dock handla om slutet på en inre resa, nu är du redo att gå vidare och lämna något bakom dig. Händelser i ditt liv under november förra året kan ge ledtrådar kring vad det rör sig om. Det kan bli en omtumlande tid, men ack så stärkande. Du ömsar skinn och tar en ny form. 

Kärleksdag: 1 maj

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, din bästa samtalspartner är du. Den smidiga kommunikation, som vanligtvis kännetecknar dig, flyter inte riktigt som den brukar. Under maj riskerar du att trassla till det för dig, med missförstånd och brustna löften. Du behöver ha ett extra öga på kalendern nu, annars ser du ut att missa en och annan mötestid. Dubbelkolla skräpposten, backa upp hårddisken och ägna dig åt detaljplanering. Det här blir dock en tid för en helt annan typ av kommunikation, nämligen den mellan dig och dig. Du behöver vara snäll mot dig själv nu! Skriv dagbok, rensa tankarna med promenader och kom ihåg att alla inte hatar dig. Typ så. 

Några dagar in i månaden kan en hjälpande hand sträckas ut från ett oanat håll. Månaden är en bra tid för samarbeten, ta tillfället i akt och se vad som kan erbjudas dig! Du har annars en ganska förvirrad bild av din framtid nu, då kan det vara bra att slippa navigera det på egen hand. 

Under månadens sista tid blir saker och ting lite enklare. Du är fortfarande benägen att göra små missar, men ditt humör stabiliseras och ditt driv är starkare. Det här är en perfekt tid för planering av nya projekt. Runt den 25 maj kan en möjlighet att påbörja något nytt uppstå, se till att visa framfötterna! Du har en stark påverkan på andra under den här tiden.

Kärleksdag: 13 maj

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu faller bitarna på plats. Månadens första dagar kommer som en ljummen bris. Nu går saker äntligen din väg. Under den här tiden kommer du få njuta av framgång! Nu lyckas du verkligen, tack vare positiva förändringar. Du kommer inte behöva tvinga fram något, det här blir istället en naturlig form av utveckling. Det kan handla om jobb eller skola, att någon ser dig för dina kunskaper eller att du erbjuds ett mentorskap. Men det kan lika gärna handla om relationer – oavsett vilket, rör du dig i perfekt harmoni med omgivningen. Just nu vill du gärna vara en del av spännande sammanhang och projekt med viktiga ändamål. Det här är en perfekt tid för den som vill engagera sig inom en förening eller organisation. Nu jobbar du som bäst i större grupper!

Under mitten av månaden får du dig en tankeställare rörande ditt kärleksliv. Det kan handla om att du prioriterat vänskapsrelationer högre, att du glömt bort vad du faktiskt letar efter eller bara inte haft lust. Det här blir ett tillfälle för dig att reflektera kring om du faktiskt njuter av din rådande situation, eller om det finns sätt att liva upp den. Om svaret är att du vill lägga mer energi på kärlek och dejting, är månadens andra halva perfekt för det ändamålet! Här kan kärleken bubbla upp från alla möjliga håll, ge utrymme i kalendern för dejter. Du kan vänta dig en sån typ av romans som inte går att slita sig från, kärlek vid första ögonkastet och nästintill besatthet. Hur spännande?

Kärleksdag: 19 maj

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu är tiden inne. Vad är ditt nästa steg? Det här blir en tid för dig att fundera kring din framtid och dina långsiktiga mål. Redan under första veckan får du möjligheten att ta ett initiativ som kan föra dig i rätt riktning. Alla planer och idéer du har om framtiden kan realiseras nu, om du vågar visa framfötterna och ta ledning! Under den här tiden bör du även reflektera kring framtiden för dina relationer. Delar du visioner och ambitioner med en nuvarande partner? Hur kan ni hjälpa varandra att komma framåt? Det kan röra en person du jobbar med, likväl som det kan handla om en romantisk partner. 

Mot mitten av maj står du inför ett vägskäl. Du tyngs av ansvar och förväntningar från en person nära dig, och ni har svårt att möta varandra. Nu behöver du ta ett beslut kring er framtid tillsammans, även om du helst vill undvika konflikt. Se situationen för vad den faktiskt är, annars är risken att du förblindas av sentimentala känslor. 

Under månadens sista veckor lättar pressen. Det här är en fin tid för det sociala! Du har möjligheten att knyta nya kontakter nu, perfekt för den som vill utöka sin bekantskapskrets. Det här är även en bra tid för samarbete, nu kan nämligen spännande möjligheter på jobbfronten uppstå. Ta hjälp av en kollega!

Kärleksdag: 22 maj

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du har en mysig månad framför dig. Månaden tar sin början i kärlekens tecken. De första dagarna kommer med en flörtig energi, ditt självförtroende får en boost och du känner dig riktigt het! För en singel är det här en otrolig tid för en dejt och din charm är på topp. För den som träffat någon ett tag kan månaden ge relationen en skjuts framåt. Det blir lättare för dig att vara sårbar och släppa in människor nu, utnyttjar du det kan du mycket väl vara i ett seriöst förhållande innan månaden är slut.

Men maj handlar inte bara om flört och romantik, det här är en viktig månad för din personliga resa. Nu behöver du få nya perspektiv och bredda dina vyer. Du kommer nämligen behöva tänka om kring något du tidigare känt dig säker på. Låt dig inspireras av främmande platser och sammanhang utanför din trygga box, det blir lösningen på alla gåtor. 

Månadens sista veckor tar en allvarligare ton, men räds icke – det kommer med fin utdelning! Du kommer behöva ta mer ansvar och visa att du kan leda, oavsett om det rör projekt på jobbet eller i hemmet. Personer i din omgivning har ögonen på dig under den här tiden, vilket kan kännas läskigt. Vågar du axla ledarrollen får du dock stor respekt i gengäld.

Kärleksdag: 3 maj

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du har mycket att lära av andra. Under månaden utforskar du dig själv, genom dina relationer. Nu kan du träffa någon med en bakgrund långt ifrån din egen, vilket kan bredda dina vyer. Det här blir en chans för dig att utmana dina fördomar och ideal, vem visste att den där tråkiga kollegan kunde vara så vis? Månaden handlar till stor del om att gå det där extra steget, att ta saker till nästa nivå och gräva på djupet. Det kan handla om att inte släppa något förrän du vänt på varenda sten, eller att våga dyka ner i djupare vatten. Det kan bli rätt tufft, men du lär dig väldigt mycket om dig själv och andra nu. Du upptäcker kanske att någon inte är som du tror – på gott och ont. 

Under månadens andra halva kommer du behöva använda dina medlar-skills. Du tvingas ta tag i något du jobbat hårt för att förtränga. Det kan vara dags att lösa den där konflikten som bubblat under ytan ett tag. Det kan också röra en situation som du motvilligt dragits in i, trots att det är andra personer som står i centrum. Gå in med en mogen approach och var tydlig med vad du känner. Det finns nämligen en risk för fultolkningar och missförstånd nu. 

Månadens sista dagar rör om i grytan med en riktigt stor slev och det blir en minst sagt spännande tid på relationsfronten. Nu är insatserna höga och det finns väldigt starka viljor inblandade. Det här kan bli en bra tid för en stor gest, så visa vad du vill! Akta dig dock för att framstå som arrogant under den här tiden, även om ditt starka självförtroende är till stor hjälp i övrigt. 

Kärleksdag: 25 maj

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, vem har sagt att kärleken ska vara enkel? Det finns säkert en hel del som sagt att den ska vara det, tyvärr är den inte det just i ditt fall. Innan du snubblar genom relationsträsket får du dock några riktigt fina dagar. Månadens första tid kan nämligen komma med ett fint erbjudande. Det här kan bli en riktigt bra tid – speciellt på jobbfronten. Nu är det du som har makten, så lägg ribban högt! Nu får du visa att du förtjänar att bli tagen på allvar, och att andra ser dig för ditt värde. 

Okej, åter till kärlekstrubbel: det blir en vild månad. Mot slutet av månadens första vecka leker du med elden. Nu vill du att något ska hända, och ser gärna att saker och ting skakas om rejält. Det här kan bli en omvälvande tid för dina relationer, även de som inte är romantiska. Mot månadens mitt riktas strålkastarljuset mot dig – vad vill du egentligen? Du har varit på en resa för att förstå dig själv och dina förhållanden ett tag nu, och du kan förvänta dig att du snart får ett svar. Det kan komma en del tuffa insikter, men sitt lugnt i båten! Det här är inte en tid för impulsiva drag. Det kan dock vara dags för en drastisk förändring, så länge den är väl genomtänkt. Ditt ego är skört och du är svag för auktoriteter och kritik nu, så ta emot allt stöd du kan få. Du må vara stolt, men det är faktiskt bättre att gråta ut med en kompis än att deppa på rummet när chefen är en skitstövel. Som tur är kommer månadens sista veckor med en positiv energi, här finns det fina möjligheter att lappa ihop en relation. 

Kärleksdag: 4 maj

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, allt kan inte vara kul. Maj kommer som en irriterande påminnelse du klickat bort fyrtio gånger redan, nu är det dags att ta tag i allt det jobbiga. Gårdstädningen med föreningen, obesvarade mail i mängder, uppskjutna deadlines och försenade fakturor – det är bara att dyka rätt in! Nu får du dock den eld i baken som behövs, och tar dig an varje syssla på ett metodiskt sätt. Skriv checklistor, dela in saker i mappar och belöna dig själv för allt slit. Det kommer vara värt det. Men månaden kommer inte bara kännas som att försova sig en måndag, den har en del spännande att bjuda på också. Även om du faktiskt ser ut att försova dig en hel del. 

En vecka in kan det bli riktigt bra. Du slår på charmoffensiven och lyckas snacka dig till i princip vad som helst, löneförhöjningar och gratis drinkar välkomnas varmt. Det här är en bra tid för lite romantik, bjud ut någon på en dejt!

Månaden kan bli rörig på kärleksfronten, men det betyder inte att det blir dåligt. Nu har du nämligen ett otroligt skifte i energi att vänta, runt den tionde kan du känna hur något tänds inom dig. Det här är början på en rolig och underhållande tid, nu vill du att livet ska vara en fet njut! Kommunikationsproblem och missförstånd till trots, du tror på kärleken nu. Det här är en fin tid för den som är redo att träffa någon ny, eller för den som vill tända lågan inom ett trött förhållande. 

Kärleksdag: 30 maj

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, vem gör det som du? Månadens första vecka ger dig en riktigt fin självförtroendeboost. Människor i din omgivning litar på ditt omdöme och du får styra och ställa som du vill. Du har ett övertag i diskussioner och förvånar folk med allt du vet. Det här kan bli ett fint tillfälle för dig att visa upp nya sidor av dig själv, som kanske inte får ta så mycket plats annars. Maj blir en riktigt inspirerande månad, och du har en hel del roliga saker inplanerade. Du njuter av försommaren som ingen annan, med sena kvällar på restauranger och kalendern fylld av kulturevenemang. 

Mot mitten av månaden kan en situation ur ditt förflutna göra sig påmint. Den här gången är det dock annorlunda, du är inte lika självkritisk som förr och ser saker ur ett snällare perspektiv. Det kan dock fortfarande slita på självkänslan en del, och du är inte helt bekväm med den kritik du behöver utstå. Försök skilja på vem du är och vad du skapar och gör. Du är mer än dina verk. 

Månadens sista veckor har en blandad kompott att bjuda på. Det finns en hel del svårigheter som inte känns lätta att acceptera, samtidigt som det går som ett rinnande vatten på andra plan. Det kan låta klyschigt, men försök fokusera på det positiva.

Kärleksdag: 29 maj

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vatttuman, nu är det fullt fokus som gäller. Månadens första vecka ger dig precis den knuff som behövs för att du ska ta itu med något du skjutit på ett tag. Det här är en tid för förändringar, men kanske inte av den omvälvande sorten. Du flyter med strömmen och tar saker som de kommer. En stor del av din energi läggs på hemmet och allt som hör därtill. Det kan innebära en eventuell flytt eller en vårstädning. Du kan vara redo att ta nästa steg och flytta ihop med en partner, eller att klippa navelsträngen och stå upp för dig själv i en familjerelation.

Mot mitten av månaden kan det bli kämpigt. Helst av allt vill du bara gömma dig från omvärldens förväntningar under den här tiden (vilket kanske inte är en helt dålig idé). Du ska inte avskärma dig totalt, men det kan vara bra att sakta ner tempot för att ta hand om dig själv. Något går nämligen inte som du vill, vilket kan bli frustrerande. Det kan kännas nästintill omöjligt att leverera under den här tiden, och du känner dig tyngd av press. Nu är risken att du struntar i ansvar och åtaganden totalt. Ha tålamod! Det går över, men du behöver vara bestämd och fortsätta framåt i den takt du klarar av. Var envis, det lönar sig att fortsätta kämpa. 

Månadens sista vecka kommer som ett cavaglas på en silverbricka och livet känns lustfyllt igen! Det här blir en lättsammare tid, du återfår orken att göra saker som känns kul och har en allmänt optimistisk inställning. Det här kan bli en bra tid för allt vad romantik heter, ge dig ut och ragga!

Kärleksdag: 8 maj

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, plötsligt händer det! Månadens första dagar kommer med en rolig överraskning. Du hittar pengar på ett sparkonto du glömt bort, får ett brev från en gammal vän och bjuds in till ett spännande möte. Det här kan bli en märklig tid, du är nämligen mer benägen att göra lite oväntade saker som du i vanliga fall inte skulle. Du förvånas över vad du säger ja till. Är det nu du engagerar dig i någon obskyr förening och sms:ar ett ex?

Din intuition är (som vanligt) på topp. Du känner starkt för andra nu, och vill gärna erbjuda tjänster och råd. Hjälp en kollega att knåpa ihop en text, stötta din dumpade kompis och skicka uppmuntrande sms till en stressad partner.

Maj är inte bara en härligt knäpp månad, den kan bli rätt stressig också. Du kommer behöva ha ett extra öga på deadlines och försöka prioritera din tid rätt. Risken att du virrar bort dig är förhöjd, håll koll på kalendern och gör en extra ansträngning för att inte komma försent. Du har nämligen en hel del projekt på ditt bord nu, då är det extra viktigt att du inte slarvar med detaljer. Detsamma gäller dina relationer. Nu behöver du vara extra noga med hur du kommunicerar. Vaghet och uteblivna svar kan leda till missförstånd under månaden, du måste vara tydlig med vad du vill. Det är kanske inte helt uppenbart för någon annan, även om du vet vad du menar. 

Kärleksdag: 10 maj

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.APRIL

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu är det din säsong och världen ligger framför dina fötter! Under månadens första tre veckor får du njuta av en fantastisk självförtroende-boost. Nu ska du ta för dig, det här är en perfekt tid för storslagna satsningar och djärva drag. Mellan den sjunde och trettonde har du några speciellt produktiva dagar, under den här tiden får du mycket gjort på lite tid. Perfekt för att beta av alla uppgifter du lagt på hög och skjutit upp.

Under mitten av månaden kretsar tankarna kring relationer. Din intuition är extra stark under den här tiden och du nås av viktiga insikter rörande ett förhållande. Du är redo att röra dig vidare från er relation, nu avslutas ett kapitel och du vänder blad. Det blir några känslofyllda dagar. Hänge dig åt dina impulser och lita på magkänslan!

Månadens sista veckor handlar om hårt arbete. Oavsett om det rör en uppdatering av CV:t, en löneförhandling eller en ny riktning i karriären, blir det en tid som kräver god förberedelse och envishet. Du kommer behöva lägga in en extra växel och vara säker på din sak, men det lönar sig på lång sikt.

Kärleksdag: 12 april

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, månaden får en rörig start. Människor i din omgivning drar i dig som aldrig förr, men det känns inte helt enkelt att hänga med. För dig handlar det om en inre resa, du är lite extra känslig för intryck under månadens första veckor. Du är i god kontakt med ditt känsloliv under den här tiden, ge dig själv utrymme att verkligen lyssna till vad ditt hjärta har att säga. Det är okej att inte ha tid åt allt och alla, prioritera återhämtning och vila i första hand. Dina vänners problem får komma sen. 

Mot mitten av månaden får du möjligheten att reflektera kring hur du kan finnas där för dig själv på bästa sätt. Dina selfcare-vanor känns kanske självklara, men hur hjälpsamma är de egentligen?

April är inte bara en emotionellt dränerande månad, de sista veckorna kommer med ny energi! Nu får du orken som krävs för att ge det där lilla extra. Det här blir en tid för nya kapitel. Det blir äntligen tydligt vad du verkligen vill, ta chansen och satsa på det. Stora förändringar lurar runt hörnet, bara du vågar kasta dig ut.

Kärleksdag: 18 april

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du trivs som fisken i vattnet nu – det här blir en riktigt social månad! Nu kastas du mellan sammanhang och bekantskaper, vilket passar dig utmärkt. Månadens första veckor kommer med massvis av tillfällen för umgänge och samarbete. Din sociala förmåga är på topp och du skiner som starkast i större grupper. Första veckan lämpar sig bäst för den som är sugen på att ta ett initiativ. Gör roliga sommarplaner med kompisgänget, gå ihop med en kollega och sätt igång med ett nytt projekt eller initiera en fest eller två. 

Mot mitten av månaden väntar en rosafärgad himmel och dina utsikter på kärleksfronten ser riktigt bra ut! Det här blir en lekfull tid, du vill inte veta av något annat än lättsamma konversationer och bubbliga möten. Ta tillfället i akt att reflektera lite kring ditt dejtande. Är du en romantisk person? Hur visar du uppskattning? Det är frågor som kan behöva svar för att du ska kunna navigera i dejt-terrängen. 

Under månadens sista veckor drar du ner på tempot. Det blir mindre tid för umgänge och mer tid åt dig själv, vilket du verkligen behöver. Ta den här tiden för att ladda de sociala batterierna. De kommer nämligen behövas när din säsong rullar igång nästa månad.

Kärleksdag: 16 april

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, det är nu det gäller. På samma spår du inledde slutet av mars på, ska du nu fortsätta. Dina tankar kretsar kring karriär och framtid, vad ska det bli av dig egentligen? Den saken blir lite tydligare redan under aprils första vecka. Du kläcker idéer som aldrig förr, och vem vet? Någon av dem kanske kan leda dig närmare dina mål?

Nu handlar det om ett bredare perspektiv. April är en perfekt månad för den som är redo att visa framfötterna och vill ta initiativ, nu blir det lättare att komma till skott. Du kommer behöva röra dig utanför din komfortzon, vilket du får lite draghjälp med runt den tolfte. 

Månadens sista veckor blir superfina för dig! Det här är en social och mysig tid, med fullt fokus på din bekantskapskrets. Nu får du chansen att lägga energi på alla de vänner som hamnat långt ner på prio-listan till förmån för jobb. Men lika mycket som det blir häng med kompisar, får du möjlighet att bredda ditt kontaktnät. Mingla på och låt dig inspireras av människor i din omgivning! Du jobbar som bäst tillsammans med andra under den här tiden, blir det här kanske början på ett riktigt givande samarbete? 

Kärleksdag: 21 april

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, månaden är här för att utmana dig. Aprils första vecka kommer med nya perspektiv, det här blir nystarten du behöver. Bredda dina vyer och utforska nya områden! Du må vara vågad, men du tenderar att bli lite väl bekväm ibland. Nu behöver du kasta dig ut på okänd mark för att kunna växa. Tänk stort! Det här är en tid för drömmar, så sikta mot stjärnorna och nå molnen. I praktiken kan det innebära att fokusera på en ny karriär, att blir seriös med den där flytten eller att dejta på ett annorlunda vis (varför inte be en kompis fixa en blinddejt?). Mot mitten av månaden får du klarhet i vad som kommer krävas för att fullfölja dina önskningar.

Månadens sista tid tar en seriösare ton. Du tar en hel del ansvar under den här tiden, nu behöver du visa vilken stark ledare du faktiskt är. Det här kan vara ett par krävande veckor, men de frön du sår kan spela stor roll längre framöver. 

Under hela månaden präglas dina relationer av en intensitet och fördjupad kontakt. Nu kan ett förhållande nå nästa nivå. För den som har funderat på att fria är den här månaden perfekt. Det kan även innebära en del jobb, men du kommer ur månaden med bättre insyn i dina egna såväl som andras beteendemönster. 

Kärleksdag: 24 april

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du har en intensiv månad framför dig. Början av april handlar till stor del om intimitet och närhet. Det finns goda möjligheter för en relation att växa under den här tiden, nu kommer du och en viss person varandra närmare – så länge du är öppen för den saken. Reflektera kring vilka relationer du har och vilka du faktiskt vill ha. April påminner dig om att du själv har makten, förändringen behöver börja hos dig. Nu kan gamla situationer komma upp till ytan igen, ta tillfället i akt och bearbeta dem en gång för alla. 

Men det ska såklart inte bara bli tungt och seriöst. Månaden kan bli riktigt sexig för den som vill! Det finns gott om chanser för en jungfru i förhållande att hetta upp sexlivet nu, du och din partner lär känna varandra på nya sätt. Om du är singel kan du vänta dig spännande möten med nya personer i början av april. Mot slutet av månaden finns det också gott om chanser till romantik, även om situationerna kanske inte är helt enkla att tyda. Oavsett om du har partner eller ej kan du nås av viktiga insikter runt den tolfte – som förändrar ditt perspektiv på kärlek i grunden. 

Kärleksdag: 30 april

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, det här är en tid för dig att reflektera kring vem du är i förhållande till andra, hur dina relationer ser ut och hur du skulle vilja att de såg ut. Men det här är också en tid fylld av möjligheter för nya relationer att växa fram! Nu har du chansen att träffa någon ny, som det kan bli något riktigt seriöst med. Det kan innebära kärlek vid första dejten, men lika gärna början av ett betydelsefullt partnerskap på jobbfronten. Du är väldigt serviceinriktad nu, och vill gärna vara till hjälp för andra. Erbjud dina tjänster till människor du bryr dig om, men kom ihåg att du inte kan fixa allt. Människor behöver också vilja ta emot din hjälp, se upp för att låta din välvilja utnyttjas. 

Mot mitten av månaden behöver du fundera kring hur mycket utrymme du får inom en relation. Det finns nämligen en risk att mycket kretsat kring en annan person och att dina behov hamnat i skymundan. Hur kan du ändra det? Under månadens sista dagar blir det uppenbart vilka förändringar som behöver ske för att en någon av dina relationer ska utvecklas. Det kan kräva en hel del arbete från din sida, men vågar du anta utmaningen kommer du växa något otroligt!

Kärleksdag: 8 april

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du är på god väg. April tar vid där förra månaden slutade, med fokus på struktur och balans. Du lägger en stor mängd energi åt att få saker att gå ihop nu – din vardag, ditt jobb och din hälsa. Månadens första vecka kommer med en välbehövlig nystart, det här är en perfekt möjlighet för den som vill börja med en ny vana. Ut med det gamla och in med det nya, och var inte rädd för att släppa taget om projekt du jobbat med länge. Det kan kännas surt att “ge upp” något du tragglat med ett tag, men just nu kommer du lyckas svinbra med allt du tar dig för.

En vecka in i månaden blir det ett fint skifte i energi. Du märker hur du mjukas upp och börjar längta efter romantik, hur mysigt? Nu ska mängder av romantiska komedier intas, kärlekslåtar lyssnas på och dejter planeras. Den här romantiska inställningen kommer väl till pass, eftersom månadens sista veckor är all about relationer. Det här blir en fin tid för allt vad tvåsamhet heter, oavsett om det rör en bästis eller en partner. Som om det inte vore nog kan du räkna med att månadens sista dagar inleder en ny era inom en av dina relationer. Spänn fast säkerhetsbältet! Du har stora förändringar att vänta.

Kärleksdag: 29 april

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, det kan vänta dig en händelserik månad! April är här med en påminnelse om att livet ska kännas kul, och att allt inte behöver leda någonvart. Gör det som känns bra för dig, utan tankar på huruvida det är produktivt. Det här är en månad för självförverkligande och kreativa uttryck, perfekt för den som vill lägga mer tid på en hobby eller kreativa projekt i allmänhet.

Det handlar dock inte bara om att plocka upp målarpenseln, april har ett djupare budskap än så. Gör inte bara saker för dig själv, gör de på egen hand också. Du behöver våga gå din egen väg, utan att vara så beroende av omvärldens bekräftelse. Det kan innebära allt från en så liten sak som att gå ensam på teater, till att våga satsa på ett projekt trots att du är ensam i det. Tro på dig själv!

Under månadens sista veckor riktas strålkastarljuset mot hälsa och rutiner. Det här blir en period som till stor del handlar om att få vardagen att gå ihop och att bygga en struktur som funkar för dig. För den som vill komma igång med joggandet eller bli bättre på matlådor är det här en perfekt tid. Nu blir det lättare att upprätthålla rutiner.

Kärleksdag: 6 april

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu är det du som saktar ner. Månadens första veckor spenderas bäst med nära och kära, nu får du tid att koppla av. Det kan vara dags att reflektera kring vad du gör av din fritid. Du gillar ju när saker händer, vilket gör att jobb och nöje gärna blandas hejvilt i ditt liv. Nu behöver du dock utrymme att koppla av och tänka på annat, utan att behöva tänka på prestation och image. Det kanske kan vara värt att offra en aw med kollegorna, för att käka middag hos dina föräldrar? Det här blir även en månad som handlar om hemmet. Det finns goda möjligheter för den som vill ha förändring på den fronten, oavsett om det rör en ommöblering av vardagsrummet eller en flytt. 

Månadens sista veckor kommer med en festligare energi. Nu känns livet som ett party. Det ska vara livsnjut på heltid och du har faktiskt inte tid för saker som inte känns kul. Men det här är inte bara en tid för baksmällor och goda middagar – plats på scen för romantik! Ta dig ut på en dejt eller två, överraska en partner med blommor och njut av lättsamma flörtar.

Kärleksdag: 28 april

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, vilket flyt! Månadens första veckor inleds med en lättsam energi. Du är taggad på livet, nyfiken på det mesta och njuter av ett rikt socialt liv. Du har säkert redan planer med vänner i kalendern och på den banan fortsätter det. Månadens första veckor är inte bara en strålande tid för roligt häng med gamla bekanta, nu finns det även bra möjligheter för nya människor att göra intåg i ditt liv! Redan första veckan finns det en god chans att du lära känna någon ny, kan det bli början på en riktigt fin vänskap?

Mot mitten av månaden slås du av en rastlöshet. Du är trött på samma gamla rutiner, något måste förändras. Det här kan vara ett bra tillfälle för dig att reflektera kring den större bilden. Var är du i livet just nu, var är du på väg och var vill du vara? Finns det drömmar som lagts på hyllan, men som skulle kunna bli aktuella igen? Det kan vara läge att göra något åt saken.

Under månadens sista dagar konfronteras du av något ur ditt förflutna. En situation eller person från förr gör sig påmind, och du behöver bearbeta något som länge tryckts undan.

Kärleksdag: 13 april

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du är redo att ta nästa steg. Nu blir det tydligt att du har en hel del jobb att göra och månadens första veckor handlar till stor del om att komma igång. Det är dags att göra verklighet av dina visioner. Ta initiativet och kom till skott! Det finns en hel del tråkigt jobb som behöver göras, men nu lägger du grunden för något som lönar sig i längden.

Det här är även en bra tid för affärer. Det kan låta luddigt, men nu handlar det om att tänka smart rent ekonomiskt. Gör en budget och håll dig till den. Undersök vilka finansiella möjligheter du har. Det kan innebära allt från att sälja av gamla grejer, till att extraknäcka på nya håll.

Men månaden handlar inte bara om hårt jobb och pengar. Runt den tolfte kommer du verkligen vara i ditt rätta element. Under den här tiden är din intuition på topp, så ta vara på alla de insikter du får. Det blir på ett eller annat sätt tydligt vem du vill vara och vad du vill åstadkomma. Ta det på allvar. Du har ibland svårt att ta dig själv seriöst, men nu behöver du våga satsa på dig själv och dina drömmar.

Kärleksdag: 9 april

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Månadens kärlekshoroskop: mars

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, allt har sin tid. Under månadens första dagar rör du dig långsamt fram. Det kan stundtals kännas frustrerande. Du vill göra något radikalt – och det nu. Men sakta i backarna, nu ska egentid och vila prioriteras. Du kommer spendera en hel del tid på egen hand. Det här är en bra period för dig att reflektera och känna efter. Nu behöver du lyssna till ditt hjärta, vad känner du egentligen? Visst, något kan se bra ut på pappret, men vad säger magkänslan? Rätt saker kommer komma till dig när du är redo.

Några veckor in i månaden blir du lite mer realistisk och det kan kännas som att du vaknar ur en dröm. Ta tillfället i akt att slutföra projekt och arbete som legat på is, det blir nämligen lättare för dig att ta hänsyn till viktiga detaljer under den här tiden. Månadens sista veckor kommer med en rejäl självförtroendeboost. Det här är en tid för att våga! Testa nya saker, gå helhjärtat in på främmande mark och ta för dig. 

Kärleksdag: 15 mars

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, mars blir riktigt spännande! Månadens första veckor kommer med ett otroligt energiskifte. Mars är en riktig vänskapsmånad! Det här är en perfekt tid för nya bekantskaper, du är på socialt humör och har fina möjligheter att träffa spännande människor. Nu jobbar du som bäst med andra, och bara några dagar in i månaden kommer du förstå vad ett gott samarbete kan göra för dig. Under den här tiden kan en fin möjlighet uppenbara sig på jobbfronten. Något du länge väntat på börjar närma sig.

Runt mitten av månaden har du en ordentlig dos drama att vänta! För en singel kan det innebära en spontan fling. Nu är du öppensinnad och sugen på något nytt. Under den här tiden dras du till annorlunda människor, ni får gärna ha så lite som möjligt gemensamt. Det här kan överlag bli en tid som testar dina gränser, så våga vara öppensinnad. Du ska såklart inte låta dig trampas på, men en konservativ oxe kan behöva tänka om. Månadens sista dagar kan dra ner ditt humör lite. Du känner dig besviken och ditt självförtroende får sig en törn. Men kom ihåg att du är på god väg, en motgång här och där hör till. 

Kärleksdag: 17 mars

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, ditt hårda jobb lönar sig! Nu får du äntligen lite utdelning för allt arbete du lagt ner. Månadens första veckor handlar till stor del om din karriär. Det här är en påminnelse om att du inte ska nöja dig, sikta på det du vill ha och kämpa för att ta dig dit. Tre veckor in i månaden kan du förvänta dig goda nyheter – du har turen på din sida! Du har många ögon på dig under den här tiden, ta vara på uppmärksamheten och visa framfötterna.

I mitten av månaden tar du ett steg tillbaka. All framgång och uppmärksamhet spelar mindre roll när man inte har trygga sammanhang att luta sig mot när det blir tufft, vilket du inser nu. Spendera tid med familj och vänner. Under månadens sista vecka ser det ut att bli romantiskt. Du tänker knappast klart under den här tiden, vilket kan vara till din fördel. Kärlek går inte att tänka sig fram till, den måste kännas! Följ med strömmen och se vart den leder dig. Nu dyker romans upp från oväntat håll. 

Kärleksdag: 23 mars

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, spänn fast säkerhetsbältet. Månaden bjuder nämligen på en rejäl åktur. Säg adjöss till tvivel och oro, nu förvandlas du till en riktig optimist. Du kanske trodde att du fått din beskärda del relationsdrama, men än är sista kortet inte lagt. Några dagar in i månaden behöver du hantera känslor som kokar över, och det kan bli riktigt stökigt. Det uppstår en situation som gör det svårt för dig att tänka rationellt. Du behöver vara lyhörd till vad någon annan känner, annars är risken att du kör över personen totalt. Kom ihåg att sätta hälsosamma gränser, annars blir relationen en riktig crash and burn.

Men! Månaden är också fylld till bredden av möjligheter, och du har en hel del roliga saker att se fram emot. Du känner dig inspirerad att testa nya vägar, reflektera kring vad du vill göra och var du vill vara. Mars är en bra månad för den som är sugen på ett miljöombyte. Varför inte se över möjligheterna till en flytt? Finns det andra städer, eller till och med ett annat land som lockar? Under slutet av månaden är det dags för dig att släppa taget. Du behöver avsluta något för att ge rum åt nya möjligheter, även om det i stunden kan kännas som en förlust. 

Kärleksdag: 21 mars

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, allt är inte menat att vara för evigt, vilket är bra! Nu behöver du rannsaka dig själv, vad håller du fast vid trots att det passerat sitt utgångsdatum? Det här är en tid för förändring. Reflektera kring vilka av dina beteenden som är hälsosamma, och vilka som inte är det. Du kommer behöva jobba mycket med dig själv nu, men det kommer vara värt det. Det är först när du klippt band och bränt broar som du får plats med nya saker i ditt liv. Du har goda chanser att komma nära någon på djupet nu, mars handlar nämligen till stor del om intimitet. Det blir en fin tid för den som vill ta nästa steg inom en relation, nu blir dina känslor starkare.

Månaden kommer göra dig säker på vad du vill. Oavsett om det är att spendera resten av livet tillsammans med någon du dejtar – eller att avsluta en relation – får du klarhet i saken. Under månadens sista veckor drar du iväg som en virvelvind. Du har gjort dig av med tungt bagage och är redo att utforska nya vyer. Under månadens sista dagar kan det dock bli jobbigt. Du känner att tiden står still och har kanske inte bearbetat dina känslor ordentligt. Ta din tid.

Kärleksdag: 9 mars

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, det ligger kärlek i luften! Månadens första vecka kommer med klara besked. Mars är här för att ge dig nya perspektiv på relationer. Du funderar mycket kring kärlek och romantik nu, är du redo att inleda en ny relation? Det handlar kanske inte så mycket om att vilja, utan snarare att vara kapabel och beredd. Beredd på att vara sårbar, på att ha tålamod med någon och se saker ur andra människors perspektiv.

Tre veckor in i månaden är chansen stor att du tagit reda på vad du vill i en specifik fråga. Ut med språket! Du har turen på din sida, så var inte rädd för att berätta för någon hur du känner. Det här blir en fin tid för dina relationer. Håll sinnet öppet och flörta loss. Månaden blir precis så romantisk som du gör den. Mot slutet av månaden kan det kännas som att du jobbar i motvind. Under den här tiden behöver du prioritera rätt, kom ihåg att du behöver arbeta lika noggrant även när saker och ting känns lite tråkiga.

Kärleksdag: 5 mars

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, vad sägs om en vårstädning? Nu känner du dig produktiv. Det skrivs att göra-listor för fulla muggar och inget skafferi går säkert under en omorganisering. Se månadens första tid som en chans till nystart. Nu hittar du effektiva sätt att strukturera vardagen. Det handlar om en hälsosam livsstil, utan att hetsa ugnsbakade morötter och träning. Det kan lika gärna innebära att du kanske behöver skära ner på träning, för att ge plats i veckoschemat åt dina vänner. Att vara hälsosam handlar om balans och att minska stress, inte att pressa sig själv till obekväma vanor.

Mars blir en riktigt sexig månad också! Du kommer få uppleva en självförtroendeboost som ger dig en extra knuff när det kommer till dejting. Månadens första tre veckor är utmärkta för en singel som vill ta några steg ut på marknaden. Ta modet till dig och bjud ut någon på dejt! Det här är dessutom bara förspelet, månadens sista tid är nämligen början på en väldigt romantisk vår.

Kärleksdag: 27 mars

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, livet ska vara kul också! Månaden är här för att påminna dig om att njuta. Nu ska du lägga tid på saker som får dig att känna glädje, utan att bry dig om huruvida de är produktiva eller inte. Det kanske är värt att vara lite seg på jobbet en morgon, för att sitta och skvallra över ett glas rödvin på en svinmysig middag? Dansa på bord, skratta med vänner och ta en sovmorgon! Mars blir även en fin tid för kreativa projekt, prioritera att ge dig själv utlopp för din konstnärliga sida. Lika mycket som det handlar om att ta en keramikkurs eller besöka muséer, handlar det om att vara kreativ i det lilla. Finns det kanske sätt för dig att visa upp din kreativitet på din arbetsplats? Låt dig inspireras av människor i din närhet. 

När det kommer till ditt kärleksliv kan du vänta dig en spännande flört och en nytänd glöd inom dig, och som dessutom smittar av sig rejält på alla du möter. Perfekt tid för den som vill gå på en dejt eller två! Men under månaden kommer du också behöva vara lite på din vakt. Håll hjärtat varmt men huvudet kallt. 

Kärleksdag: 6 mars

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, under månaden återvänder du till dina rötter för att hitta trygghet och stabilitet. Du behöver en plats att vila, någonstans att känna dig hemma. Det är en perfekt tid att spendera med familjen, förslagsvis i hemmets trygga vrå. Med myskvällar och hembesök inplanerade, vill du även se till att hemmet faktiskt är en rogivande och trevlig plats att vistas i. Se till att göra de lite fint runtomkring dig. Ekonomin kan bli knepig i början av månaden, men du kan göra mycket med små medel. Plantera om dina växter, rama in några gulliga foton och möblera om i vardagsrummet.

Under månaden lär du dig också att förlåta och gå vidare. Du ska självklart inte förbise ohälsosamma beteenden hos andra eller dig själv, men att förlåta någon kan bli helande.

Kärleksdag: 10 mars

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu återvänder du till skolbänken! Månaden är här för att mata en intellektuell hunger. Nu är du sugen på att lära dig något nytt, utforska spännande ämnen och vidga dina vyer. Det här är en perfekt tid för att hitta nya informationskällor, varför inte signa upp på något spännande nyhetsbrev eller starta en prenumeration på en tidning? Under månaden är du också extra bra på att kommunicera, människor lyssnar extra noga när du talar nu.

Det här är också en tid för nya bekantskaper, så ge dig ut och network:a. Men här finns också risk för konflikter. Någon i din omgivning håller inte riktigt med dig i en viss fråga, och du behöver vara öppen för andra perspektiv. Månadens sista tid går i ett lugnare tempo. Du kommer behöva en hel del vila under den här tiden, underskatta inte det behovet. Månadens sista dagar påminner dig om att vara tacksam för allt du redan har, även när du längtar efter annat. 

Kärleksdag: 12 mars

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, som Wu-Tang Clan en gång sa: cash rules everything around me. Just i detta fall styr cashen allt omkring dig. Mars riktar strålkastarljuset mot din plånbok, som ser ut att kunna bli riktigt fet under månadens första vecka. Hitta sätt att dra in alternativa inkomster, har du inte något i källaren som skulle sälja som smör på Blocket? Se dock upp för impulsiva investeringar och skumma avtal. Om något verkar för bra för att vara sant kan det mycket väl vara det. Nu behöver du också reflektera kring vad du värderar högt. Det kanske är bra att byta från ett välbetalt jobb till ett mindre avlönat om det innebär bättre villkor? Du kanske värderar egentid för högt för att hänge dig till en relation som kräver mer tid än du är villig att ge just nu? 

Slutet av månaden kan komma med en besvikelse. Du känner att något i ditt kärleksliv inte riktigt blivit som du önskat, vilket kan sänka din självkänsla en del. Se bara till att det inte är du själv som står i vägen för lycka, du riskerar nämligen att vara lite väl hård mot dig själv nu.

Kärleksdag: 14 mars

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, varför nöja sig med en födelsedag när du kan fira en hel månad? Månadens första tre veckor kommer med fantastiska möjligheter för dig. Det här är en tid för att manifestera det du vill ha, de mål du vill nå och de saker du vill åstadkomma. Sätt dig ner och formulera dina mål och drömmar. Behandla månadens första dagar som nyårsafton! Gör listor över vad du vill åstadkomma det kommande året, i allt från yrkesmässiga framgångar till relationer.

Just dina relationer spelar en viktig roll i mars, framförallt mot mitten av månaden. Det kan uppstå slitningar under den här tiden. Försök undvika konflikter, och haka inte upp dig på vem som sagt eller gjort vad. Den här tiden kan också komma med ett avslut, och du behöver försöka sätta dig in i någon annans tankegång. Under månadens sista vecka behöver du prioritera tid för dig själv, du kommer behöva vara i stark kontakt med ditt inre för att reda ut ett emotionellt dilemma. 

Kärleksdag: 13 mars

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.