in

Månadens kärlekshoroskop – så blir ditt kärleksliv i april

dragarbild
Bildkälla: Hian Oliveira / Unsplash

Nyfiken på vad april har att erbjuda just dig? Månadens kärlekshoroskop är här med allt du behöver veta! Mer

Månadens horoskop i korthet: 

 • Väduren: Nu finns det risk för svartsjuka.
 • Oxen: Du måste hitta en balans.
 • Tvillingarna: Du kommer behöva ha tålamod nu.
 • Kräftan: Nu händer något oväntat!
 • Lejonet: Det blir en strålande tid för kärleken.
 • Jungfrun: Är det nu det händer?
 • Vågen: Kärleken finns där, bara du vågar.
 • Skorpionen: Det kan bli turbulent, men lita på magkänslan.
 • Skytten: Du tvingas se tillbaka för att ta dig framåt.
 • Stenbocken: Kanske är det dags att fria?
 • Vattumannen: Det blir många vändor fram och tillbaka.
 • Fiskarna: Fly inte undan!

Läs hela månadens horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, grattis i för- och efterskott! Det här är din månad och det märks till hundra procent. Spendera de två första veckorna med att komma till kritan med allt du vill få gjort. Det här är en bra tid för nya projekt, oavsett om det rör sig om en ny frisyr eller ny livsplan. Mot mitten av månaden får du äntligen den uppmärksamhet och bekräftelse du förtjänar och det blir en tid med många överraskningar. Människor dras till dig som flugor nu, så passa på att lägga in några stötar. Din självklara plats i rampljuset är ditt bästa vapen just nu.

Men ett ämne som kommer dyka upp på tapeten under mitten av månaden är svartsjuka. En maktobalans inom en relation blir påtaglig, och det kan slå hårt mot ert samspel. Reflektera över ditt eget beteende! Behöver du ställa lite mer rimliga krav på din partner? Det finns även en risk att du känner dig avundsjuk, så kom ihåg att allt som glittrar inte är guld. Försök att inte låta din självbild styras av andras framgång. Mot slutet av månaden väntar en avgörande vändning för din ekonomi.

Kärleksdag: 20 april

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, det här är en känslig tid för dig, med mycket fokus på ditt inre. Du är mer känslomässigt förankrad i allt du tar dig för och påverkas lättare av din omgivning. Det här är en tid då vila kommer spela en viktig roll i ditt liv, så försök avsätta tid till det. Och även om en film kan kännas som avkoppling behöver du ta en paus från intryck helt. Under månaden bör du även reflektera över dina relationer. Är de hälsosamma? Finns det en balans mellan att finnas där för andra och att själv bli sedd och hörd?

Under mitten av månaden finns det en risk att frustration bubblar upp till ytan. Du är starkt målinriktad under den här tiden, och även om du är envis med att få din vilja igenom behöver du göra det med hänsyn till din omgivning. Månadsslutet kommer med ny energi, och det här kan bli en spännande tid för dina relationer. Något som tar slut kommer föra med sig något gott, och nya saker som tar plats i ditt liv kan bli väldigt annorlunda från tidigare erfarenheter.

Kärleksdag: 23 april

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu får du chansen att tänka precis så fritt som du vill, och du hittar nya kreativa sätt att lösa saker på. Månaden handlar till stor del om gemenskap och nu gör du saker bäst i grupp. Kanske är det även ett vinnande koncept när det kommer till ditt kärleksliv? Vad sägs till exempel om att låta en gemensam bekant styra upp en blinddejt? Teamwork är oavsett vad månadens första veckors motto. En bit in i månaden kan du stöta på en del trubbel. Här finns en risk att en konflikt uppstår eller kommer upp till ytan igen, och det kommer bli viktigt för dig att avstå impulsiva beslut.

Ta istället ett steg tillbaka och försök att verkligen konfrontera svåra känslor. Du har en tendens att bli lite flyktig när saker och ting känns obekväma, men det här blir ett gyllene tillfälle för dig att faktiskt ta ansvar för dina handlingar och visa tålamod i en svår situation. Månaden bjuder dock på lite mer action än så, och några veckor in dyker en riktigt rolig möjlighet upp. Det här kan bli en riktigt bra tid för dejting, och försök lita på din magkänsla. Nu är det du som bestämmer, så aktiva beslut och initiativ kommer ta dig långt. Människor dras till dig som aldrig förr, och att få din vilja igenom har aldrig varit lättare. Glöm bara inte bort att ta hänsyn till vad andra känner, player!

Kärleksdag: 17 april

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, välkommen in i en månad fylld av möjligheter! Nu ligger världen vid dina fötter, frågan är bara åt vilket håll du ska vända dig. Försök att visualisera din framtid! Det här är en riktigt bra tid för din karriär, och i början av april kan kan du få en riktig nystart på det planet. Ta vara på alla möjligheter du får. Dinns det möjlighet att visa framfötterna så gör det! Nu attraheras du även av människor som har koll på sitt shit, det känns spännande att lära känna någon med tydliga ambitioner.

Vad du och din käresta vill göra med era liv är en viktig fråga just nu, och kanske tvingas ni tänka om. Var tydlig med vad du vill få ut av dina relationer nu, och kompromissa i rimlig mån. Det måste finnas plats för två i din framtid, men du ska inte behöva tumma på allt du vill utforska heller. Mot slutet av månaden kan ditt kärleksliv ta en annorlunda vändning, kanske dyker någon oväntad upp från ingenstans? Men försök att inte ha för höga förväntningar. Eller jo, en sak kan du kanske förvänta dig. En spännande tinderdejt!

Kärleksdag: 26 april

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu behöver du bryta dig loss! Vintern må ha varit smått kaotisk och nu är du mer redo än någonsin att vända blad. Det här blir en nystart som heter duga, frågan är bara var du ska rikta all din energi? Det kan bli så att du får en hel del idéer som du aldrig riktigt kommer till skott med, men vad gör egentligen det? Den här månaden handlar om visioner och om att drömma stort, finliret kan du reda ut sen. Försök bara att inte hoppa över exakt allt som känns tråkigt, annars ser mitten av månaden ut att kunna bli en rätt stressig tid.

Trots stress finns det få orosmoln på din himmel, månadens mitt ser faktiskt strålande ut för kärleken. Det här blir en spännande tid, och vågar du söka i större sammanhang finns det goda chanser att du skapar ett extra speciellt band med någon. Kanske är det en kollega du får upp ögonen för? En gammal bekant som låtit håret växa under karantänen och nu är megasnygg? Vem vet! Mot slutet av månaden känner du dig mer fokuserad, och den tiden kan komma med spännande förändringar för din karriär. Det kan bli en tid med avgörande ögonöppnare, kanske blir det plötsligt självklart vad du ska satsa på och inte?

Kärleksdag: 21 april

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu behöver du våga lite mer. Månaden är här för att påminna dig om att lyckade relationer är allt annat än enkla att underhålla, och att de ofta kräver en hel del arbete. Nu har du goda möjligheter att fördjupa din kontakt med personer i din omgivning, men bara om du kan köpa det onda med det goda. Du kommer behöva jobba på att öppna upp dig mer, och det är såklart ingenting man kan lära sig över en natt. Men om du verkligen vågar kommer du bli belönad.

Det kan kännas som en lite trög period, men mot mitten av månaden kan några riktigt dramatiska dagar vända upp och ner på ditt kärleksliv och här kan vad som helst hända. Kanske är det äntligen något som lossnar? Eller så får du uppleva kärlek vid första ögonkastet? Men månaden kan också komma att handla om ohälsosamma beteendemönster inom dina relationer. Oavsett är det viktigt att du vågar ta det på allvar, det är inte läge att fly undan så fort något känns lite för seriöst. Mot slutet av månaden väntar ett stort äventyr. Våga säga ja!

Kärleksdag: 9 april

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, välkommen in i en riktig kärleksmånad! De första två veckorna präglas av ett stort fokus på relationer överlag, både till kollegor, vänner eller en partner. Det här är en tid för kompromisser och samarbete, och om det är något du är bra på är det att mötas halvvägs. Utnyttja fördelarna med att göra saker tillsammans, kanske finns det något i ditt liv som kan underlättas av en hjälpande hand? Det här kan också bli en tid för ny kärlek, kanske till en helt ny person eller också tänds en gnista i en nuvarande relation.

Nu är du inte rädd för att ta initiativ, och det här är en riktigt bra tid för att göra det. Det må vara lättare sagt än gjort men: lev lite! Skicka det där sms:et till personen du är småförälskad i, våga ta svåra diskussioner med en partner och visa din uppskattning för en nära vän. Kärleken är med dig hela månaden, men det kommer krävas lite handlingskraft för att få saker att hända. Från mitten och månaden och framåt dyker en del problem upp. Det kan röra sig om ett beteende som behöver förändras, en situation som du inte längre kan blunda för eller en gammal konflikt som blossar upp igen. Din förmåga att kommunicera med dina kära är dock på topp. Så länge du står upp för dig själv kommer allt gå bra. 

Kärleksdag: 12 april

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu är rutiner A och O. Det här är en perfekt möjlighet för dig att få en nystart i ditt liv, vilka bitar av det kan och vill du förändra? Rutiner kan kännas kämpiga, men nu får du chansen att hitta nya sätt. Kanske dags att säga upp gym-medlemskapet du ändå inte utnyttjat på månader, för att testa utomhusträning? Kanske är april den magiska månad då du faktiskt lyckas börja med matlåda till jobbet? Fundera över hur du kan hitta hållbara lösningar. Haka dock inte upp dig på detaljer, det är okej att ha en icke-fungerande relation till en digital kalender.

Mot slutet av månaden förflyttas fokuset från vardag till relationer. Äntligen! Det här ser ut att bli en riktigt spännande tid, och oddsen för den som längtar efter en omvälvande förändring är höga. Nu gör du bäst i att följa med strömmen och omfamna det oväntade! Risken för den som redan har en relation är att det dyker upp en del frustration under månadens sista tid. Du kommer ha svårt att acceptera att en person vägrar tänka om, vilket kan leda till att du slår bakut och tar en del impulsiva beslut. Kanske gör du till och med saker enbart för att provocera, så tänk ett steg längre innan du like:ar en bild på ditt ex. Slutet av månaden kommer dock med viktiga insikter, och du kan lita på din magkänsla. 

Kärleksdag: 14 april

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, ska du aldrig få en lugn stund? Det positiva är att du nu glider in i en riktigt händelserik månad, som till stor del kretsar kring kärlek! Det här är en spännande tid, speciellt för en singel. Nu antar du nämligen en mer avslappnad approach, och attraheras av människor som känns lekfulla. Det här är en bra tid för dejting och dina chanser att träffa nya personer är extra höga under månadens första tid! Det kan dock bli lite turbulent, och just mitten av månaden kan även komma med en del jobbiga känslor. Kanske har du tankarna på någon från förr?

Om du sårat en person är det här en bra tid för att reflektera kring vad du kan göra för att förändras, och kanske är det värt att be om ursäkt. Är du den sårade, är det viktigt att du jobbar på att inte rikta dina känslor åt fel håll. Kanske behöver du tid att fokusera på dig själv för att komma över ett ex? Slutet av månaden kan bli intensiv, både känslomässigt men även på jobbfronten. Det kan bli en dramatisk tid med väldigt stora förändringar. Men bättre att ta tag i det svåra nu än att det återkommer senare. 

Kärleksdag: 15 april

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, månaden utspelar sig till stor del i hemmet. Oväntat va? Nej, men nu ligger ditt fokus på familj. Det här är en bra tid för dig att höra av dig till en släkting du inte pratat med på ett tag, eller att umgås med din familj i den utsträckning det går just nu. Det kan också vara en bra tid för dig att reda ut situationer som varit störiga i hemmet. Konfrontera din käresta kring hur hen aldrig plockar ur disken, ta tag i den där lådan med kläder som längtat efter att få komma ner i källaren och dubbelkolla din försäkring.

Nu känns långsiktiga och meningsfulla relationer viktigare än någonsin. Du är värd kärlek, så våga ta emot den! Har du länge varit sugen på att fria kan det vara dags att skrida till verket. Mot slutet av månaden går du in i en lättsammare period med tankarna på romantik och lust. Där finns det goda möjligheter för en singel att ta sig ut på marknaden, och du kan vänta dig några riktigt fartfyllda dagar. 

Kärleksdag: 19 april

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, välkommen in i en härlig månad! Under de första veckorna går du mycket på impuls. Se bara till att gör det du faktiskt måste, annars blir det lätt rörigt under månadens gång. Det här ser ut att bli en fin tid för ditt sociala liv. Du är utåtriktad och människor dras till dig. Kärleken präglas av bra snack, nu är det viktigt för dig att du och din käresta har ett gemensamt språk. Du kommer vilja diskutera allt mellan himmel och jord, och humor och intellekt blir högsta prio när det kommer till en partner.

Månadens utmaning blir dock att visa ditt intresse, för även om du faktiskt gillar någon kan det bli svårt. Du kämpar med att uppfattas som enkel och anpassningsbar, samtidigt som du också vill bli tagen på allvar. Reflektera över ditt sätt att kommunicera, hur tydlig är du egentligen med vad du vill? Risken är annars att du förstör för dig själv av rädslan för att misslyckas. Under mitten av månaden har du absolut bäst chans till romans, här kan du faktiskt vänta dig något alldeles extra! Det kan gå rätt snabbt fram, och en dejtingsituation kommer hinna ta många vändor under månadens gång. 

Kärleksdag: 20 april

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, månadens första tid riktar fokus på din ekonomi. Nu har du bra möjligheter att göra smarta val, lägg lite tid på att strukturera bara. Det låter kanske tråkigt, men räds icke! Det här är såklart en tid för shopping också. Du gör riktigt fina fynd nu, passa på att leta sommaroutfits innan det bästa är undanröjt av alla shopaholics därute.

En tid in i månaden kan en konflikt uppstå. Den kan involvera en familjemedlem, någon du bor med eller en person från förr. Det här innebär att du kanske kommer känna dig lite nere, men försök att behålla fokus och vara närvarande. Det kan faktiskt bli en möjlighet för dig att be om ursäkt, eller att få en ursäkt. Det kommer oavsett vad lösa sig så länge du inte flyr dina problem. Mot slutet av månaden tar ditt dejtingliv fart! Du kommer få mer ork åt att engagera dig i det. Det här blir en perfekt tid för dig att visa upp din romantiska sida. Uppvakta någon med rosor och korka upp bubbel i en park!

Kärleksdag: 25 april

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.