in

Månadens horoskop – så blir november för ditt stjärntecken

Foto: Bent Hertema / Unsplash

Nyfiken på vad november har att erbjuda just dig? Månadens kärlekshoroskop är här med allt du behöver veta! Mer

Månadens kärlekshoroskop i korthet:

 • Väduren: Du gör ingenting halvhjärtat. 
 • Oxen: Du får lära dig en tuff läxa.
 • Tvillingarna: Det blir passionerat!
 • Kräftan: Nu börjar ett nytt kapitel.
 • Lejonet: Det blåser upp till storm.
 • Jungfrun: Det behöver inte vara på liv och död!
 • Vågen: Vad får dig att känna dig trygg?
 • Skorpionen: Unna dig att krossa några hjärtan.
 • Skytten: Släpp din prestationsångest. 
 • Stenbocken: Bjud dina vänner på fest.
 • Vattumannen: Ge folk utrymme att fucka upp. 
 • Fiskarna: Låt dig utmanas!

Läs hela månadens horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, månaden handlar mycket om maktrelationer och intimitet. Det här är en tid för att riktigt gå på djupet med saker och ting, för att kunna bearbeta det som varit och gå vidare. Nu behöver du vara modig! Den första delen av månaden kommer med stora insikter, vilket kan bli riktigt intensivt. Nu gör du ingenting halvhjärtat, utan lägger hjärta och själ i allt du tar dig för. Det kan bli rätt energikrävande, och du har extra svårt för motgångar under den här tiden.

Det är uppstår dock väldigt bra lägen för dig att ta kommando över en situation! Nu är det du som bestämmer och vågar du ta större beslut kommer det hjälpa dig att växa. Lite mer än en vecka in i månaden kan det uppstå en del bråk. Du blir arg för småsaker och kan mycket väl hamna i en jobbig konflikt med en vän eller kollega. 

Din självkänsla påverkas mycket av en dynamik inom någon av dina relationer. Det är en relation som inte är helt jämlik. Någon sitter på makten, och du behöver reflektera över vilka beteenden som upprätthåller er skeva maktobalans. Mot slutet av månaden kommer du i mål, något du jobbat på under en längre tid når sitt slut. 

Kärleksdag: 29 november

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu blir det åka av! Under november riktas strålkastarna mot dina relationer. Månadens första tid kan bli intressant för den som är sugen på att träffa någon ny. Här finns stor potential för en ny kärlek att blossa upp! Men det betyder nödvändigtvis inte att det blir en särskilt stabil romans. Mitten av månaden ser nämligen ut att bli riktigt dramatiskt.

Ditt mående hänger mycket på hur dina relationer ser ut under den här tiden. Försök hitta en balans i det hela. Om relationen ska ta mycket behöver den också ge. Det är viktigt att du inte stänger av och drar dig undan under den här tiden, för då kommer allt bli mycket svårare för dig och en person i din närhet. Du kanske tror att det är bättre att du trycker undan dina känslor för andras skull, men i längden skadar det både dig själv och den andra. 

Mot slutet av månaden får du möjlighet att växa mycket som person. Då får du nämligen lära dig en tuff läxa, men du kommer att komma ut starkare på andra sidan.

Kärleksdag: 27 november

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, månaden handlar om rutiner, jobb, ärenden och allt annat som hör vardagen till. Under första veckan skakas ditt schema om, vilket innebär att du kommer behöva hitta alternativa lösningar. Det här är en bra tid för dig att reflektera kring hur du schemalägger din tid. Du behöver nämligen lära dig att förena nytta med nöje. Du kanske hatar ditt jobb, men du hatar kanske inte att belöna dig med en AW? Eller så kanske du kan gå till gymmet för att få basta efteråt? 

Ett annat tema för månaden är passion. Nu går du in i allt du gör med ett otroligt driv, inte minst när det gäller dina relationer. Det här är en fin tid för den som vill testa något nytt eller hetta upp en gammal relation. Nu är modigare, och det här är en fin möjlighet för dig att öppna upp dig för någon. Nu kan ni komma varandra nära på djupet. Du kommer se människor i din omgivning för vilka de verkligen är. 

Kärleksdag: 6 november

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu kommer du verkligen ut ur ditt skal! November är här för dig att njuta av, och det bjuds på allt från en het flört till skrattattacker. Släpp alla spärrar. Nu ska du ut och dansa på bord och flörta med främlingar. Ditt dejtingliv kan bli riktigt spännande nu, även om det kan bli en del romanser av det mer kortlivade slaget.

Nu stör du dig riktigt hårt på alla former av kontroll, och behöver en partner som inte är så stel. Du känner dig lätt instängd och reagerar dåligt om någon ställer krav på dig. Mot mitten av månaden sätts en relation på sin spets. Du kommer behöva göra ett viktigt val. Det kan handla om en relation som är på väg att utvecklas till något mer seriöst, men då behöver du kanske ge upp en annan tanke om framtiden. Det kan också handla om ett avslut, som blir början på ett nytt kapitel. Det viktigaste är att du är ärlig mot dig själv, även när sanningen gör ont. 

Kärleksdag: 18 november

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu räcker det inte att känna efter. Du behöver leva ut det du känner! Månaden är här för att påminna dig om att intimitet och närhet bygger på ärlighet, även när det känns svårt. För att komma nära andra behöver du först vara nära dig själv, vilket såklart är lättare sagt än gjort. Reflektera kring vilka beteenden du söker hos en partner, och vad de beteendena säger om dig. Behöver du trygghet? Då behöver du kanske först fundera på vad det betyder för dig. 

Månaden handlar till stor del om ditt hem och din familj. Kanske har du en flytt eller renovering på gång? Eller ett stort släktkalas med människor du aldrig riktigt lärt dig namnen på? Under mitten av månaden kan det bli stormigt inom en av dina relationer. Ni lyckas inte riktigt möta varandra just nu. Det handlar inte bara om småtjafs, utan nu finns det ett underliggande problem som rör större frågor. Ni har kanske helt olika inställningar till vad er relation ens ska vara, och det kan bli riktigt tufft. Slutet av månaden ger klarhet i saken.

Kärleksdag: 30 november

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, höj din röst! Nu har du starka åsikter, och är inte rädd för att dela med dig av dem. Nu vågar du vara ärlig med en kompis om hens ohälsosamma vanor, även om det känns läskigt. Nu ger du dig ut på jakt efter svar, och ett hederligt “vad är vi”-snack kan bli aktuellt. Det här är en tid för dig att våga! Du är kanske inte känd för att värja djupare ämnen eller tuff kritik, men nu behöver du våga tro på vad folk säger också. Om någon ger dig ett löfte krävs det mod för att lita på vad hen säger, vilket blir en läxa för dig nu. 

Månaden bjuder även på en del spännande saker på det romantiska planet. Testa nya marker och släpp dina förväntningar. Ta saker med en klackspark! Gå på en dejt med någon du inte vet något om. Det viktigaste är att du inser att allt inte behöver vara på liv och död. Det är okej att göra något bara för att det känns rätt i stunden. 

Kärleksdag: 12 november

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, vad innebär trygghet för dig? Nu behöver du reflektera kring vad som gör dig trygg och vad du kan göra för att hitta en stabil punkt att luta dig mot. Kanske kan något så enkelt som ett bad eller några nya växter grunda dig lite? Det blir en månad i sann selfcare-anda, vilket passar dig utmärkt. Du kommer nämligen behöva ta saker och ting i din takt nu, utan att anpassa dig till andras tempo.

Ge plats i schemat åt egentid! Du behöver stabilitet och rutiner nu, och människor som inte bidrar till det kan stressa dig rejält. Mot slutet av månaden antar du en mer flexibel approach. Det här blir en tid för förändring, och du blir bättre på att ta saker som de kommer. Det kan dock bli en del tuffa dagar under den här tiden. Det finns nämligen en risk att oläkta sår rivs upp igen. 

Kärleksdag: 15 november

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, grattis, det är din tid nu! Nu ligger allt fokus på dig. Du attraherar människor som bin till honung, och nu vill alla sola sig i din stjärnglans. Du kommer kunna charma dig till i princip vad som helst. Ta vara på det. Nu ska du testa nya marker och utmana dig själv. Du tar dig nämligen an vilken situation som helst med bravur. Det här är en tid för att stanna lite längre på en fest för att snacka med folk om dina drömmar, sjuka dig från jobbet för att fika på stan och gå på blinddejt. Lev livet och strunta i vad folk tycker (de kommer älska dig ändå).

Det kan även uppstå riktigt spännande vändningar nu, speciellt inom dina relationer. Saker och ting är verkligen inte vad du trott, kanske står ett kärt återseende på agendan? Någon som du tidigare bara sett som en vän, som nu vill ge dig allt och lite till?

Det spelar dock inte särskilt stor roll, eftersom den här tiden ändå inte ska handla om någon annan än dig. Förhållanden kan man fokusera på senare. Nu handlar det om att du ska jobba på dig och ditt. Gör vad du vill utan hänsyn till andra. Bokstavligen! Unna dig att krossa några hjärtan. 

Kärleksdag: 19 november

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, lita på din magkänsla! Månaden drar igång i ett långsamt tempo. Nu tar du dagarna som de kommer, utan stress eller förväntningar. Det här är en tid för vila och avkoppling. Ta långa promenader i skogen, varma bad och sovmorgnar. Det är bra för dig att få lite tid själv med tankarna. Månadens första tid kan nämligen komma med lite väl starka intryck, vilket kan bli väldigt stressande. Försök ge dig själv utrymme och tid att varva ner och släpp prestationsångesten. Nu behöver du lyssna på din kropp. Ställ in och boka av. Det kommer fler middagar och utekvällar. 

När du umgås själv med dina tankar och reflekterar kommer kanske jobbiga insikter. Du inser att någon sagt en sak men menat något annat. Du kan lita på din magkänsla, men låt inte din hjärna dra igång på full speed riktigt än. Du övertänker lätt saker nu, och du får kanske ta insikter med en nypa salt. Mot slutet av månaden är du redo att komma ur ditt skal. Det blir en energifylld sista tid med allt som är roligt. Och i sann skytte-anda: en hel del dubbelbokningar. 

Kärleksdag: 21 november

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, välkommen in i en riktigt fin månad! Det här blir en bra tid för det sociala. Nu vill du ut och fira livet. Varför inte bjuda till fest? Du är nämligen en riktig fena på att föra människor samman nu, så bjud in kompisar från olika umgängeskretsar och njut av att stå i centrum.

Dina vänner ger dig mycket stöd och kärlek nu, och du inser att du kanske inte behöver så mycket mer. Vad fan kan en partner ge dig som en riktigt nära tjejkompis inte kan? Definitivt inte en bättre hobbypsykolog-session i alla fall. Men om du letar efter romantisk kärlek ska du be dina vänner om hjälp. Kanske kan en kompis matcha ihop dig med någon?

Mot slutet av månaden behöver du dock ta ett steg bort från det sociala. Du vill ha mer egentid och blir lätt mätt på att umgås intensivt med folk. Lyssna på din kropp, det är helt okej att stanna hemma. 

Kärleksdag: 19 november

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, det blir en riktigt händelserik månad. Nu lägger du mycket krut på att jobba långsiktigt. Du är målinriktad och ambitiös. Månadens första tid kan komma med några riktigt spännande vändningar, och du tvingas kanske ta ett snabbt beslut som kan komma att påverka dig mer än du tror. Under den här tiden har du stor potential att göra förändring i ditt liv, speciellt yrkesmässigt. Det kan vara dags för dig att fundera lite kring vart du är på väg.

Nu behöver du något som håller i längden, vilket även gäller i ditt kärleksliv. Det här är inte en tid för oseriösa personer som bara snor din energi. De måste kunna ge dig något också. Du har en kritisk inställning till mycket nu, vilket på ett sätt är fint. Du ska såklart ha en hög standard. Men du får kanske ge folk lite utrymme att fucka upp också.

Mot slutet av månaden blir du lätt sentimental och känslig. Det kan uppstå en situation som påminner dig om något ur ditt förflutna, som du kanske inte är så över som du tidigare trott. Var snäll mot dig själv under den här tiden. Du får förlåta dig själv för gamla misstag. 

Kärleksdag: 26 november

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, månaden är lika oklar som du. Nu vet du inte vart du är på väg, med vem du åker eller när du ska stanna – men kul blir det! Det här är en lite rörig tid, men du anpassar dig väl efter situationer och glider med strömmen. Din flexibla natur kommer komma väl till pass, du kommer nämligen hamna i helt främmande sammanhang med nya människor. Låt dig inspireras. Det här är en tid för nya perspektiv och synsätt, vad kan du lära av din omgivning?

Nu njuter du av umgängen som utmanar dig, intellektuellt och spirituellt. Du dras till människor som är lite annorlunda, och det gäller för dig att tänka utanför boxen när det kommer till kärleken nu.

Det här är också en tid för drömmar. Nu sår du små frön att skörda senare, du sprudlar av idéer och planer för framtiden. Våga tänka stort, sikta mot stjärnorna så når du molnen. Eller något i den stilen.

Kärleksdag: 13 november

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Månadens kärlekshoroskop: oktober

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu ligger fullt fokus på dina relationer och du kommer få möjlighet att träffa nya personer. Månaden får en skakig början. Du känner dig redo att hoppa på något nytt, men det kan gå väldigt snabbt. Kanske finns det en viss press på dig, någon som kräver att du ska ändra dig eller ta ett beslut. Eller så kommer pressen inifrån – en singel-vädur kan känna sig lite rastlös och längta efter nya romanser under den här tiden. Ta din tid och försök hitta en balans mellan att våga och att känna efter. 

Under månadens gång finns det bra möjligheter för dig att fokusera på en relation. Du är extra lyhörd nu och vill gärna anpassa dig efter dina nära och kära. Det finns mycket för er att lära av varandra. Hur kan ni möta varandra i era olika sätt att visa uppskattning? Kom ihåg att dina åsikter och viljor också spelar roll, även när du lägger mycket fokus på andra människor. 

Mot slutet av månaden finns en risk att det uppstår en del osäkerhet inom en relation. Du målar upp en bild i ditt huvud av en situation, en bild som inte nödvändigtvis stämmer överens med verkligheten. Kanske känner du dig lite rädd för något som relationen innebär vilket kan få dig att agera flyktigt. Försök komma ner på jorden och tänk rationellt. 

Kärleksdag: 7 oktober

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, hur ska du ens få plats med kärlek i ditt schema? Månadens första tid kommer med ett stort lass av saker som ska fixas. Plötsligt känner du dig skitstressad över småsaker. Vilken yogamatta ska man ens köpa? Din kalender är fylld, vilket kan kännas överväldigande. Det positiva är att det här faktiskt är en väldigt bra tid för dig att få saker gjorda, så det är bara att sätta igång!

Kärleken? Den får sin tid den med. För en singel kan det här bli en månad med riktigt passionerade dejter. Personerna du träffar nu kan vara väldigt magnetiska! Nu kan det över lag vara en bra tid för dig att reflektera lite över din standard. Har du en önskelista när det kommer till potentiella partners? Fråga dig hur din standard hjälper ditt sökande efter kärleken. Är den rimlig eller är den i vägen?

Du har en tendens att vara lite picky nu, och ställer rätt höga krav på din käresta. Var sparsam med kritiken, även om din person är såå störig just nu. Annars finns en risk för bråk, och du är inte sen med att påpeka den andres brister. 

Kärleksdag: 8 oktober

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, månaden får en riktigt intressant början. Nu känner du dig redo för att hoppa upp på hästen igen och njuta av livet. Inget kan stoppa dig! Det gäller både en tvilling i förhållande och en som är singel, nu sätter du allt som känns rolig i första rummet. Om din partner inte vill följa med ut och dansa? Då går du ut själv. Här finns ingen tid att spilla. Din gnista blir till en eld en bit in i första veckan, och här finns minst sagt goda utsikter för en del oväntade vändningar. Du är riktigt flörtig nu och lever för dagen. Varför inte boka in två dejter i veckan? Eller slide:a in i en främlings DM:s?

Nu längtar du för första gången på länge efter en partner. Tvi, som vissa tvillingar skulle säga. I hemlighet vill hjärtat ha mer än en natt med en främling nu, även om det duger för stunden. Tvillingar i parrelationer får det riktigt bra under den sista halvan av månaden. Det här är en perfekt tid för lite romantik i förhållandet! 

Månadens sista veckor får du fullt upp, och här kommer du behöva planera en hel del för att hinna med allt. Det blir jobb, ärenden och möten upp till halsen. Men det blir kul!

Kärleksdag: 11 oktober

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, när tvättade du dina kuddöverdrag till soffan senast? Nej precis, det är nog dags nu. Nu kommer det ligga ett stort fokus på allt som rör hemmet. Månadens första tid är riktigt bra för den som vill göra ett inredningsmässigt lyft! Möblera om lite och lek med ditt utrymme, det kan göra stor skillnad för ditt humör. 

Det här kan också bli en lite känslig tid för dig. Du är extra mottaglig för intryck och stämningar, och allt känns lite extra starkt. Se till att ge dig själv egentid och utrymme till återhämtning. Lyssna på magkänslan. Om en hemmakväll på soffan känns mer lockande än en fest? Gå inte ut! Boka av, ställ in och ställ in.

Under mitten av månaden kan det uppstå konflikter som rör kontroll och makt inom någon av dina relationer. Någon av er visar upp en del destruktiva beteenden och relationen är inte riktigt jämställd. Det kan röra sig om saker som ligger djupt rotade, och det är kanske inte helt lätt att lokalisera problemets rötter. Underskatta inte ditt behov av stöd under den här perioden. Det kan kännas som en struntsak, men tveka inte på att ett telefonsamtal till en familjemedlem eller vän kan göra stor skillnad. Månadens sista tid väcker frågor om framtiden. Du lägger mycket tid på andra, men vad vill du? Dröm stort! 

Kärleksdag: 9 oktober

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, välkommen in i en fullspäckad månad! Nu kommer du märka att ditt sociala behov ökar, och du tar kontakt med människor du i vanliga fall inte skulle snacka överdrivet mycket med. Det här blir en fin period för allt som rör kommunikation och information. Du snappar upp grejer snabbare och utför små till stora uppgifter med ett axelryck. Det här är en bra tid för dig att jobba lite på organisering. Investera i en hårddisk och städa ditt skrivbord. 

Du är mer benägen att bli rastlös nu, vilket inte behöver vara ett problem. Den här approachen återfinns även i ditt kärleksliv. Nu vill du ha lättsamma och kul kontakter. Du pallar inte med folk som ska trilskas och sega. Nu ska det gå fort! Helst tindermatch och dejt på samma dag.

Under månadens andra halva uppstår en situation som kan leda till känslan av att vara instängd eller fastbunden. Du vill slå dig fri, och behöver ett miljöombyte för att inspireras och utvecklas. Gör som regeringen – häv alla restriktioner!

Kärleksdag: 11 oktober

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, tåget tuffar vidare. Nu tar du saker och ting i din egen takt och jobbar sakta men säkert framåt. Den här perioden kommer innebära en hel del jobb som ligger till grund för framtida skördar. Det kommer även finnas en hel del fokus på ekonomi nu, och det finns goda möjligheter för den som vill tjäna en extra slant. Varför inte sälja av lite grejer på loppis? Och se upp för impulsköp, även om en riskokare kan kännas livsviktig för stunden. 

Nu är du på jakt efter trygghet, inte minst när det gäller dina relationer. Men det kan generellt bli svårt för dig att ta beslut. Du kommer nämligen behöva en betänketid utan deadline. Det är bra att du går sakta fram utan att skynda saker. Men fastna inte i velandet för alltid. Ibland måste man faktiskt ta ett beslut utan fem “pros and cons”-listor. 

Månaden ställer även frågor kring intimitet. Visst, en trygg person är toppen. Men lika mycket som du behöver någon stabil, behöver du passion och djup. Hur mycket vågar ni visa för varandra? Hur kan relationen fördjupas och få lite glöd? Mot slutet av månaden kan osäkerhet resultera i problem för någon av dina relationer. Under den här tiden behöver du komma ihåg att vara snäll mot dig själv. Det finns nämligen en risk att du romantiserar någon och lägger alltför stor skuld på dig själv. 

Kärleksdag: 16 oktober

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, månaden kommer med ny energi och nu är du i ditt rätta element. Du har lättare för att uttrycka dig och vågar vara sann mot den du är. Rent konkret är “den du är” en sexig, vågad och driven person! I alla fall en tid framöver. Under månadens första veckor får ditt självförtroende en enorm boost. Du känner dig redo att ta för dig, och saker som tidigare känts skrämmande eller långt borta är nu inom räckhåll. Go for it! Men tänk efter först. Du har nämligen en hel del impulsiva tendenser nu, och sekunden du blir rastlös finns risken att du gör något “bara för att”.

Mitten av månaden ser bäst ut för dejting. Här kan du locka till dig en och annan beundrare, men det kan vara svårt att veta vad du egentligen vill. Helst vill du kanske nöja dig med att saker bara flyter på, utan tankar på vad de egentligen betyder?

Den här tiden är också speciellt gynnsam för den som vill satsa på en relation, och det finns möjlighet att bygga en stabil grund för förhållandet. Under oktobers sista tid får du dig en tankeställare gällande någon av dina relationer. Det kan röra allt från ett mindre bråk till ett uppbrott. Oavsett vad ger situationen dig viktiga insikter. 

Kärleksdag: 10 oktober

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du klarar mer än du tror! Månaden tar en lugn början. Nu går du mycket på känsla och behöver tid att tänka efter. Det här är inte en lättsam tid. Du känner dig kanske trött, vilket är fullt förståeligt. Du har ett helt år i ryggen! Se den här sista tiden innan din födelsedag som en chans att vila ut, innan du återföds med ny energi. Du kan även se tillbaka på året som gått och ge dig själv en klapp på axeln. Du klarade det! Nu har du nämligen en tendens att svikta en del i självkänsla, och du ger dig knappast nog med kredd för dina bedrifter. 

Månaden är även här med en påminnelse om dina drömmar. Vad är viktigt för dig? Vad drömmer du om att göra? Om du trycker undan dina känslor kan konsekvenserna bli jobbiga. Slutet av månaden kommer dock med en otrolig boost för självkänslan, och du kommer våga följa ditt hjärta och vara sann mot dig själv. 

Under månaden följer kärleken temat ”hemligheter och skuggspel”. Nu är inget riktigt vad det verkar, och du lägger mycket tid på att försöka läsa signaler. Men nu är det bäst att fokusera på vad människor faktiskt gör. Visst, hen säger sig prioritera dig. Men vad säger hens handlingar?

Kärleksdag: 24 oktober

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, oktober är här och du är hetare än någonsin! Nu är du riktigt charmig och eftertraktad, både på ett socialt och romantiskt plan. Människor dras till dig som flugor till honung, och du får möjlighet att lära känna nya personer. Det här är en riktigt bra tid för lite hederlig gammal networking!

Nu flaxar du runt mellan vänner och sociala sammanhang. På schemat står en aw med kollegor, en middag med kompisgänget och en klassåterträff med folk från högstadiet. Perfekt! Du är nämligen hungrig efter nya sammanhang nu, vilket passar perfekt ihop med dina maxade sociala förmågor. 

Under månaden är chansen stor att du intresserar dig för någon på din arbetsplats eller i din umgängeskrets. Personerna du dras till nu kommer vara lite unika, och kanske frångår de mallen för vilka du vanligtvis träffar. Och det blir nice! Månadens sista dagar blir absolut bäst för en dejt, kanske slår det gnistor redan vid första träffen?

Kärleksdag: 28 oktober

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, välkommen in i en händelserik månad! Nu kommer du vara med om saker som kommer påverka dig under en lång tid framöver. Du funderar en hel del över din framtid, livsstil och karriär. Vem vill du bli? Hur vill du leva? Det behöver inte innebära att du ska sikta mot en särskild position, utan det kan lika mycket handla om att våga släppa allt och börja om.

Ta vara på din inspiration nu! Du måste våga tro på dig själv för att kunna förändra något. Du är bra på att ställa höga krav på dig själv, och du borde ta dina drömmar och känslor på minst lika stort allvar. 

Ditt kärleksliv präglas av en viss spänning just nu. Någon i din relation känner att hen har något att bevisa, och det kan bli en konstig dragkamp mellan er. Kanske är ni till och med lika tävlingsinriktade? Relationer är aldrig enkla, men fundera över hur svårt det ska behöva vara.

Kärleksdag: 26 oktober

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, månaden inleder ett nytt kapitel i ditt liv. På schemat står en rad händelser som på något sätt kommer vidga dina vyer. Det kan röra allt från ett möte med en person som inspirerar dig, till en resa eller liknande upplevelse. Huvudsaken är att du får helt nya perspektiv och lär känna dig själv lite bättre. Det här är också en tid för drömmar! Månaden ber dig tänka stort, så låt dig inspireras från alla håll.

De vattumän som haft det tufft den senaste tiden kan andas ut. Nu väntar en mer lättsam tid. Din nya hippie-approach till livet präglar även dina relationer. Nu längtar du efter någon som kan komma med något nytt. Du känner dig trött på att dejta personer i staden där du bor. Men du har riktigt fina chanser till en het romans från och med mitten av månaden, så den saken ska nog lösa sig. 

För vattumän som är i en kärleksrelation är det här en bra tid att väcka gnistan till liv igen. Planera en överraskningsdejt för dig och din käresta, eller varför inte åka på en weekend nu när restriktionerna lättar? 

Kärleksdag: 23 oktober

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu simmar du ut på riktigt djupa vatten. Månaden kan bli väldigt intensiv och bjuder på både toppar och dalar. Du har å ena sidan svårt att släppa saker nu, samtidigt som du å andra sidan verkligen behöver förändring. Det kan bli en del hårda läxor att lära, men även om du når en del tuffa insikter är det exakt vad du behöver fokusera på nu.

Kanske rör det sig om saker du haft svårt att erkänna för dig själv, och som nu inte går att blunda för längre. Du kommer behöva möta dina rädslor, men du behöver inte göra jobbet ensam. Det finns nämligen personer i din omgivning som är redo att ta ansvar! Räck ut en hand och be om hjälp. 

Det blir såklart inte enbart mörker och elände i oktober. Ditt kärleksliv kan nämligen bli riktigt hett. Nu har du goda chanser att fördjupa din kontakt med någon, och det kan komma ett ypperligt tillfälle för den som är redo att ha “vad är vi?”-snacket.

Kärleksdag: 4 oktober

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Månadens kärlekshoroskop: september

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu får du en chans att städa upp bland sommarens röra. Du behöver lite struktur i din kalender, men du behöver också städa på ett mer känslomässigt plan. September är här för att ge lite nya perspektiv och det här är en tid för reflektion. Hur funkar saker och ting rent praktiskt? Hur mycket tid lägger du ner på dina relationer?

Redan under första veckan kan det bli en hel del drama, och nu snackar vi om en maktobalans som heter duga. Någon av er känner sig osäker i relationen, vilket kan visa sig på en rad ohälsosamma sätt. Här får du möjligheten att använda en diplomatisk approach när du kommunicerar, och det kan vara viktigt att du faktiskt är rättvis gentemot din partners känslor. Mot månadens slut mjukas stämningen upp lite, och du och din käresta är redo att visa lite ömhet och empati igen.

Kärleksdag: 29 september

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, ännu finns det tid åt lättja! Somliga vinkade farväl åt sina sommarromanser lika lättvindigt som en Stockholmsfamilj lämnar en katt på Gotland, men för dig har äventyret bara börjat. September är hundra procent en tid för dejting, vilket du gör som bäst med en cool intellektuell approach.

Nu snärjer du snyggingar genom att framstå som mystisk och smart, vilket inte borde vara en svår match för dig. Tänk dig att du kommer tidigt till dejten och sätter dig med en bok, eller ställer tusen frågor om hens liv men enbart svarar med ett leende på saker hen undrar. Det finns både möjligheter för den som vill flörta runt och för den som vill satsa på något mer seriöst under den här tiden. 

Det finns dock en risk att du känner dig lite stressad över ditt kärleksliv, och mot mitten av månaden är det något som skaver. Kanske rör det sig om fördröjningar, ett förhållande som rör sig segt framåt på grund av blyghet eller rädslor. Men det kommer vara värt att lägga in lite extra krut i relationen under den här tiden. Försök släppa på dina idéer om vem som ska ta initiativet eller huruvida det är värdigt att dubbel-sms:a. Det löser sig! 

Kärleksdag: 10 september

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, september kan bli en riktigt spännande månad. Egentligen är din plan att landa lite, chilla hemma och vänja sig vid vardagen. Och trots att det absolut kan bli en del mys framför tv:n med din roommate kommer suget efter dramatik locka upp dig ur soffan.

Nu vill du mest ägna dig åt saker som känns kul, och ärligt talat – vem kan klandra dig? Varför plugga när man kan skjuta upp saker i all oändlighet och äta middag på restaurang istället? Månadens första veckor kan bli riktigt fina för dejting och kanske drabbas du av en akut crush på någon? Problemfritt blir det inte, och dina känslor för någon kan påminna dig om något du helst vill glömma.

Det här kan bli ett tillfälle för dig att öva på att stanna kvar när saker blir tuffa. Visst, ditt flyktiga beteende kan vara till stor hjälp ibland. Men månaden ställer frågor om framtiden som inte kan ignoreras. Du behöver fundera på vad du egentligen vill få ut av något. Du behöver inte ödsla tid på det som inte fungerar, men det betyder inte att ghosting är hållbart heller. Förvänta dig en månad i ärlighetens namn.

Kärleksdag: 13 september

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu är det höst och du är ett äpple. Du har vuxit jättemycket och blivit mogen! September handlar till stor del om kommunikation. Både om uppgifter som ska skrivas, men också om konsten att snacka om seriösa saker. Nu får du chansen att öva på att både leverera och motta kritik, något som kanske inte alltid varit din bästa sport.

Kanske är det dags att du förklarar för någon hur du känner, och uttrycker dig på ett mer rationellt sätt? Det är inget fel på att känna starkt, men nu behöver du lära dig att kommunicera på rätt sätt. Kärleken kommer testas, och nu kommer du märka vad som funkar och inte.

Under månaden uppstår en situation inom någon av dina relationer. Det finns en risk att någon av er hamnar i underläge, och ohälsosamma beteenden dras upp till ytan igen. Men slutet av september ser ljusare ut, och här kan kärlek dyka upp från ett minst sagt oväntat håll.

Kärleksdag: 11 september

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, det är okej att ändra sig. Du har kommit fram till en del insikter den senaste tiden, och nu är du säker på vad du vill. Å ena sidan är det såklart bra att ha en del principer, och det är inte fel att ställa krav. Men å andra sidan kommer månaden bjuda på en hel del oväntade vändningar, och du tvingas kanske omvärdera en del beslut.

Håll fast vid det som är viktigt, och stå stark i dina värderingar. Med det sagt är det också viktigt att du är öppen för att testa andra vägar, även om det innebär att du måste erkänna att du haft fel! Det finns ändå ingen poäng med att vara principfast bara för sakens skull.

Allt seriöst snack åt sidan – månadens första vecka kan överraska med något riktigt fint på kärleksfronten! Mot slutet av månanden fördjupas dina känslor för någon, och plötsligt inser du vad du tidigare blundat för.

Kärleksdag: 17 september

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, säg ja! Månaden är ett buffébord av möjligheter, nu behöver du bara sträcka ut en hand för att ta för dig av vad som är ditt. Nu ska det för en gångs skull handla om dig. Tänk att du är huvudrollen i en Nora Ephron-film, och möt hösten i ett par läderboots.

Nu får du chans till en nystart inom flera olika områden av ditt liv. Kanske dyker den där möjligheten du väntat riktigt länge på äntligen upp? Kanske är du modig nog att säga ja till ett erbjudande som för ett halvår sen skulle skrämt dig till döds? Nu dras människor till dig, men makten ligger i dina händer. Satsa på dig själv! Se bokstavligen till att prioritera din egen vilja. Skriv till den där personen du tror är för bra för dig och gå i terapi för dina problem.

Ett litet tema för månandens dejtingliv är tidlös kärlek. Men kanske blir det sådär typiskt svårtydda signaler? Två envisa själar som kämpar förgäves? Eller kanske är tajmingen helt fel?

Kärleksdag: 6 september

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du strålar! Månandes första tid är till för att du ska unna dig! Du kan se fram emot en tid fylld med mys, häng med vänner, bra shopping och riktigt god mat. Nu ligger fokus på kvalitet, och inte bara när det kommer till eventuella köp av höstjackor. Du vill att dejting och kärlek ska kännas givande och på riktigt, annars kan det vara. Varför slösa din tid på någon bara för dejtandets skull? Nu kan också vara en bra tid för dig att ta rodret. Vill du gå på en nice restaurang på din första tinderdejt är det kanske du som måste boka bordet.

Under månaden uppstår ett litet problem. Du vill ha ett lugnare tempo, och behöver en del tid för att processa saker som sker runt omkring dig. Men vardagen väntar inte. Se upp för att skjuta på uppgifter och ärenden för mycket. Risken är nämligen att allt samlas på en hög som blir överväldigande att hantera. Mot månadens slut får du dock ny energi, och stressmomenten blir färre.

Kärleksdag: 22 september

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, månaden får en tuff start. Under första veckan har du en del tillitsproblem, och även en trygg skorpion kommer få svårt att lita på sin omgivning under den här tiden. Du kanske går runt och tror att alla har dolda agendor, och att du själv är Sveriges enda ärliga person?

Under den här tiden finns det en risk att du känner dig osäker och känslig för din omgivnings uppfattning om dig. Men du får bara acceptera att du inte kommer kunna gå runt som Sherlock Holmes och läsa in allt som sägs och görs. Det går ändå aldrig att gissa sig till vad andra människor tycker eller känner. Vill du veta får du fråga (men försök att inte vara alltför impulsiv).

Mot slutet av månanden kommer solsken som ett brev på posten! Under septembers andra halva får du bättre självkänsla, och du behöver inte längre vara lika osäker på dig själv. Kanske inser du till och med att dina vänner inte hatar dig? Här finns bra utsikter för kärleken, och chansen är stor att någon faktiskt utvecklar lite känslor för dig. Det behöver inte betyda att de är besvarade, men alltid mysigt med lite bekräftelse! Nu kan också vara en bra tid för dig att dejta dig själv, och du kommer få det andrum du behöver för egentid.

Kärleksdag: 28 september

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, välkommen in i en viktig tid. Månandens första vecka kan komma med möjligheter som kan leda till något bra längre fram i tiden, även om det känns långt bort just nu. Se på hösten som början på ett nytt år, och passa på att fira din egna nyårsafton! Reflektera över vad du har att jobba med – finns det något du kan börja med redan nu?

September kan nämligen bli en riktigt produktiv tid, speciellt om du tar hjälp av personer i din omgivning. Månanden ser ut att bli bra för både din karriär och ditt sociala liv. Kanske blir det en kontorsromans? Du kanske faller för en kollega som fått en glow up under sommaren? Eller är det en kurskamrat som blir aktuell som crush? Oavsett om det blir romantiskt eller inte, är månaden bra för den som vill knyta nya kontakter. 

Mot slutet av månaden kommer du dock inse att något inte riktigt är som du trott, och du kommer känna dig förvirrad. Men sitt lugnt i båten! Det finns en läxa att lära här.  

Kärleksdag: 27 september

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, månadens första vecka kan bli utmanande. Under den här tiden kommer du tvivla på en relation, vilket kan komma och påverka din självkänsla en del. Det kan röra sig om en partnerrelation eller relationen till en kollega, men problemet är detsamma – relationen är inte jämlik just nu.

Reflektera över dina egna beteenden. Hur kan du uttrycka dina känslor på ett sätt som känns rättvist och schysst gentemot andra? Försöka att inte ignorera problemen. En lösningsorienterad och rationell approach är helt rätt just nu, något som passar dig bra.

Även om månaden innehåller en del drama när det kommer till dina relationer, kommer den självklart med något gott också. Det här kan bli en inspirerande period för dig, och du kommer spotta ur dig geniala idéer som aldrig förr. Månandens andra halva blir en bra period för att verkställa dessa idéer, så ta dig själv och dina planer på allvar!

Kärleksdag: 16 september

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, välkommen in i en riktigt sexig månad. Under septembers första dagar finns det en chans att dina känslor för någon fördjupas. Kanske är den där personen mer än bara en sommarflört? Kanske är du redo att flytta ihop med en partner, eller till och med gå ner på knä?

September kommer också med fina möjligheter för dig att lära känna personer i ditt liv på nya sätt. Det kommer även innebära en möjlighet för dig att visa en mer sårbar sida av dig själv, något som i vanliga fall kan kännas lite läskigt. Våga vara ärlig med andra och mot dig själv! Det kan faktiskt leda till något stort, och det kommer definitivt bli avgörande för en relation.

Både under månandens andra och fjärde vecka finns det goda möjligheter för dejting och flört. Personen du dras till kommer komma som en frisk höstvind, och kan bjuda på helt nya perspektiv.

Kärleksdag: 21 september

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det blir en riktigt romantisk månad. Den kommer till stor del handla om relationer, och kärleken finns mitt framför ögongen på dig. Problemet blir kanske att du inte kommer kunna se det. Det kluriga för dig blir att försöka reda ut dina känslor.

Kanske är det rätt uppenbart vad någon annan känner, men att du själv tvivlar. Är du kär i personen eller i kärleken? Är du verkligen värd det här? Det är frågor som kan uppstå den här månanden. När det gäller huruvida du är värd något eller inte får du bara skärpa dig och tugga i dig följande: det är inte upp till dig att avgöra! Om någon gillar dig är det deras problem.

Under månadens fjärde vecka kommer du till viktiga insikter kring vad du faktiskt känner och vill. Det kommer bli uppenbart för dig hur du ska gå vidare med en specifik relation. Här blir det viktigt att du faktiskt lyssnar inåt och agerar på din magkänsla. Din intuition kommer guida dig rätt.

Kärleksdag: 7 september

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.