in

Månadens kärlekshoroskop – så blir ditt kärleksliv i januari

Foto: Kevin Laminto / Unsplash

Hur blir början av 2021 för dig? Månadens kärlekshoroskop är här med allt du behöver veta! Mer

Månadens horoskop i korthet: 

 • Väduren: Välkommen till förändringens tid.
 • Oxen: Kärlekslivet kan bli spännande under månaden, men du fokuserar hellre på karriären.
 • Tvillingarna: 2021 börjar dramatiskt!
 • Kräftan: Det ligger kärlek i luften.
 • Lejonet: Träffas du av Amors pilar i januari?
 • Jungfrun: Stjärnhimlen bjuder på en hel del överraskningar.
 • Vågen: Vårda dina familjerelationer.
 • Skorpionen: Januari kommer med stora förändringar på relationsfronten.
 • Skytten: Selfcare står på agendan.
 • Stenbocken: Strunta i människor som inte ger tydliga besked.
 • Vattumannen: Lämna ditt nummer till snyggingen i kassan.
 • Fiskarna: En person från ditt förflutna hör av sig.

Läs hela månadens horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nytt år och nya tag! Under årets första månad förvandlas du till en arbetsmyra utan dess like. Nu är du redo att hänge dig åt big money moves, men också tråkigare uppgifter. Frågor kring karriär och framtid kommer oavsett vara på tapeten, kanske funderar du över ifall du valt rätt bana? Känns saker och ting så roliga som de borde? Det här kan vara en bra tid för förändring ifall det finns livsval du är intresserad av att ändra, speciellt under mitten av månaden.

Mot andra halvan av månaden ligger fokus på att ta igen förlorad tid med dina nära och kära. Du slits mellan olika umgängen och alla dina vänner verkar vilja ha en bit av dig. Visst, det är en toppentid för vänskap, men kom ihåg att bejaka dina egna intressen också. Gå inte med på att sitta och quiz:a med någon varje fredag av rädsla för att göra hen besviken! Mot slutet av månaden kan det komma en riktigt spännande vändning på dejtingfronten, och för vissa vädurar kan det till och med bli riktigt dramatiskt. Se upp för flörtar som spelar spel med dig och inte planerar att respektera dig, bara att kasta! 

Kärleksdag: 6 januari

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, månaden drar igång med ett brak. Nu lossnar det. Du får en otrolig massa energi och det kan bli lite spretigt och rörigt. Kanske säger du ja till en del åtaganden som känns svåra att fullfölja. Huvudsaken är dock att du lyckas behålla en optimistisk inställning till ditt fullspäckade schema. Även om schemat består av att plugga fulltid, extrajobba och samtidigt måla om i köket. Det kommer dock tyvärr vara svårt för dig att vara nöjd med det du åstadkommer under månaden. Du hakar upp dig på småsaker och är förmodligen överdrivet kritisk till det du tar dig för. Chilla! Det är inte hela världen.

Under månadens andra halva ligger fokuset mer helhjärtat på karriären och här har du goda chanser att lyckas få igenom dina planer och idéer. Det här kan vara en bra tid för att lansera ett nytt projekt eller att axla en roll där ansvaret tidigare känts överväldigande. Du klarar det! Det här är en stark tid för dig, och du fixar mer än du tror. Kärlekslivet kan bli spännande under månaden, men tyvärr är ditt fokus på annat just nu. Du kanske försöker dig på dejting, men sanningen är att det kan bli svårt för dig att behålla koncentrationen. För en oxe som redan har sin kärlek kan månaden kräva att du tar ett steg tillbaka och ägnar tid åt din partner, annars finns risken att hen känner sig lite utanför. 

Kärleksdag: 8 januari

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, året startar dramatiskt för dig. Under januari präglas du av en enda sak: besatthet. Det kan vara en hobby du precis upptäckt och som kommer stimulera dig i ungefär tre veckor innan du går vidare. Men ack vilka otroliga tre veckor du ska ha! Det kan även vara en viss person som du bara inte kan släppa. Plötsligt kommer du på dig själv med att spendera sena kvällar på hens mammas kusins Facebook, och vips så är ett Ratsit-utdrag beställt. Det är okej! Det finns dessutom en hel del potential hos objektet för din besatthet, speciellt på det sexuella planet. Antagligen är det just där ni är som mest kompatibla, även om hen lyckas fånga dig med sin annorlunda och snudd på mystiska framtoning, Spoiler, din käresta är inte mystisk. Bara lite smått frånkopplad från sina känslor.

Under andra halvan av månaden är du redo att ge dig ut på nya äventyr och här kan det finnas god potential att testa sina vingar inom ett helt nytt område. Kanske är det en kul praktikplats eller ett spännande jobberbjudande som är på gång? Only time will tell. PS. Gör dig själv en tjänst och kolla efter bortglömda räkningar mot slutet av månaden. Det är välbehövligt.

Kärleksdag: 11 januari

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, all you need is love! Looove love love! Nej men ärligt talat, hur mysigt med en romantisk start på det nya året? Nu känner du dig riktigt kärlekskrank, oavsett om du har ett objekt för din åtrå eller ej. Kanske blir det bara ett oändligt swipande och långa vinkvällar där du tvingar dina bästisar att berätta om alla detaljer de älskar mest hos sina partners, eller så blir du faktiskt lite kär på riktigt? Det här kan även vara en bra period för nya människor att göra entré i ditt liv, speciellt under mitten av månaden. Men det är även en bra tid för den kräfta som vill jobba lite på en redan existerande relation. Passa på att visa din partner att du uppskattar hen med en romantisk gest.

Mot månadens andra halva blir dina känslor starkare. Här kan gammal oro röras upp, och kanske måste du ta en liten time out för att processa något du försökt glömma. Du kan inte rocka det nya året med massa skräp i bagaget! Red ut det först, och få ett värdigt avslut. Ditt dejtingliv når peak drama mot slutet av månaden, och här bjuds det på en redig dos oklara känslor från din sida. Var du verkligen redo att vara så seriös? Behöver du ta saker och ting lite mindre allvarligt och ha en mer avslappnad inställning till romantik? Eller stryk det förresten, man kan knappast lära gamla kräftor att sitta. 

Kärleksdag: 7 januari

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, första delen av månaden kan kännas lite torr. Du har antagligen en hel del att ta itu med efter allt chill i december. Då var du fullt upptagen med att ta dina behov först och navigera i dejtning-djungeln. Men nu! Nu är det dags för dig att ta fram kalendern, säga upp det där medlemskapet på ett gym du ändå aldrig besöker, rensa inkorgen och börja laga matlådor. Välkommen till ditt nya liv! Men du får goda chanser att göra saker på ditt sätt. Varför inte lägga guldkant i vardagen med extra dyr pasta i dina matlådor, en fin dyr almanacka eller ett gulligt träningsset till din hemma-yoga?

Och oroa dig inte, du behöver inte bara tampas med en grå vardag under månaden. Det blir nämligen åka av i kärlekslivet, och kanske är det just i januari som du träffas av Amors pilar? Här finns det goda möjligheter för ett lejon som längtar efter något mer seriöst. Så överge dina tindermatchningar och omfamna en långvarig relation! 

Kärleksdag: 15 januari

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, månaden börjar lekfullt! Det kan finnas en nyfunnen glädje på arbetsfronten, och möjligheterna för att göra saker och ting på ett lite annorlunda sätt är stora. Det här är en bra tid för att ändra dina rutiner och planera om i schemat. Finns det områden i ditt liv som kanske skulle må bra av en lite förändring? Det är frågor du bör ställa dig själv under månaden. I övrigt ser de första veckorna riktigt fina ut för en jungfru som vill ge sig ut och dejta, även om det såklart kan kännas svårt just nu.

Här kan stjärnhimlen bjuda på en hel del överraskningar. Plötsligt får du en crush på en konstig komiker och trånar efter människor som vågar vara lite dominanta. Våga ta initiativ och tänk utanför boxen, nu kommer du långt på att bjuda på dig själv och ta plats. Mot slutet av månaden kan du bli rätt upptagen med jobb och andra saker som hör vardagen till, passa på att klämma in lite kärlek medan folk fortfarande är uppe i högtidskänslan. 

Kärleksdag: 4 januari

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, månaden tar sin början i hemmet. Januari är en tid för dig att reflektera kring familjerelationer och din boendesituation. Lägg lite extra krut på att vårda relationer med din familj. Kanske har du en släkting som är lite ensam du kan höra av dig till? Kanske behöver du gå tillbaka och hitta trygghet och bli lite ompysslad. Ja, du får faktiskt kräva att en partner lagar en soppa till dig och ger dig en fotmassage. Om du inte alls är sugen på att bli behandlad som ett barn är det kanske någon i din närhet som behöver bli lite mammad. Baka ett bröd till en kompis eller ring upp och kolla hur det gick för vännen som skulle börja gå i terapi.

Mot slutet av månaden blir det fokus på roligare saker. Du får chansen att utvecklas kreativt, oavsett om det är i arbetet eller med en hobby. Skriv, rita och spela musik. Det behöver inte bli bra! Det kan även gå bra på kärleksplanet, och mot slutet av månaden kommer du skicka det där flörtiga dm:et till din crush eller liva upp förhållandet med romantik och dejter. 

Kärleksdag: 19 januari

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under årets första månad är allt möjligt. Först och främst är du mer utåtriktad, du känner dig sugen på att lära känna nya människor och är hungrig på kunskap. Det är såklart inte helt lätt, men det kan bli en toppenmånad att förkovra sig i någon ny obskyr hobby du kan stoltsera med. Typ “Vadå, är inte ni experter på estoniakatastrofen? Ni kanske också borde gå med i estoniagäris och ickebinäris på FB?” Så kan surret med vännerna låta under månadens gång. Nu är du bra på att kommunicera, så varför inte göra verklighet av ditt nyårslöfte att skriva mer? Dagbok, någon?

Månaden kan komma med stora förändringar på relationsfronten. Under hösten har det legat ett stort fokus på jobb och du har varit stressad, nu får du istället tid att satsa på dina relationer. Är det kanske till och med dags att ta steget och flytta ihop med den du dejtar? Det kan bli en del stök, och det här är definitivt inte en friktionsfri tid. Det är klart att det kan bli jobbigt din partner har en del jobbiga vanor, och ni kommer behöva jobba på att acceptera era olikheter. För en singel finns det goda chanser för den som vill träffa någon ny! 

Kärleksdag: 22 januari

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, under månaden ligger en del fokus på din ekonomi. Rädda det som räddas kan! Fakturastopp, budget och äta hemma är sååå inne under januari. I alla fall för dig. Under månaden kommer du även behöva tänka om kring en del saker som kanske känns självklara för dig, eller i alla fall saker som du knappt reflekterat över. Vad får dig att känna dig trygg? Har du några rutiner som bidrar till stabilitet i ditt liv? Du behöver vara snäll mot dig själv nu, och det här kan verkligen vara en tid för selfcare.

Ja, det kan låta klyschigt. Men nu behöver du helt enkelt sjunka ner i badet med en ansiktsmask, och klappa lite på dig själv. Vilket är öppet för fri tolkning. Under månaden blir du äntligen fri från kaoset som var ditt kärleksliv under hösten. Nu blir du istället upptagen med annat, och växlar till en mer lättsam approach till relationer. Dejta? Visst, det ska du få göra. Men det kanske blir mer småflört i dm:s än knasiga one night stands. Och det gillar vi väl? Tegnell approves. 

Kärleksdag: 23 januari

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu blir det fucking åka av. Som om du inte haft nog under året kickar vi igång det nya med lite fokus på dig dig dig. Men det är väl faktiskt på tiden, har du inte varit lite rastlös på senaste? Under månaden kommer många möjligheter erbjudas en handlingskraftig stenbock. Om du funderat på ett nytt projekt så är januari helt rätt tid för dig att så dina frön. Under mitten av månaden har du energi till ungefär allt, och du behöver inte ens tänka på att ta det lugnt. Du kommer belönas för ditt slit och det är du värd.

Nu attraherar du folk som aldrig förr, och det kan till och med vara lite “främling kommer fram på bussen och säger hej”-stämning över månaden. Även om du faktiskt inte behöver andra människor i ditt liv än dig själv just nu. Strunta i all som inte ger dig tydliga besked, nu ligger fokus på dig och enbart saker som gynnar din utveckling! Mot slutet av månaden kan det bli lite stormigare på relationsfronten, och här finns det en risk att någon känner sig lite bortglömd efter alla dina framgångar. 

Kärleksdag: 21 januari

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, under början av månaden går du mycket på känsla. Det här är en bra tid för dig att börja öppna upp dig mer om saker som känns svåra. Ta din magkänsla på allvar. Den vet vad du behöver, och under början av året är det vila. Men sen blir det åka av. Under månadens andra halva ligger mer fokus på dig och dina behov. Nu får du en nystart och en rejäl dos självförtroende som kommer hjälpa dig att ta dig an vad du än drömmer om. Det här är en perfekt tid för att komma igång med nyårslöften och nya projekt. Du riktigt krigar dig fram med goda resultat under den här månaden.

Nu är också en bra tid för dejting och flört. Varför inte lämna ditt nummer till den snygga personen i kassan? Eller ta steget och berätta för din crush om dina känslor? Mot slutet av månaden kan dina känslor inom en nära relation ställas på sin spets. Det kan bli en stormig vändning, men oavsett om den känns positiv eller negativ leder den till något gott i slutet. 

Kärleksdag: 5 januari

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under månaden får du äntligen lite avlastning. December var kanske lite väl hektisk och det låg en del ansvar på dina axlar, men nu är det dags för dig att ta det lite mer piano. Det kan kännas lite rörigt, men månaden kommer bli riktigt inspirerande. Speciellt under månadens första dagar finns det en god chans att något riktigt spännande händer. Kanske får du en riktigt bra idé? Under månaden ligger det stort fokus på dina vänskapsrelationer. Det här är kanske månaden du ber någon av dina kompisar att fixa en blinddejt till dig?

Nu vill du hellre röra dig i större sammanhang, hur det nu ska gå under rådande omständigheter. Mot slutet av månaden drar du dig dock tillbaka lite mer, och njuter av ditt eget sällskap. Det kan kännas lite svårt för dig att uttrycka dina känslor under den här tiden, och du fastnar lätt i dina tankar. Det är okej! Här kan även ditt kärleksliv överraska med en spännande vändning, kanske är det ett spöke från förr som hör av sig?

Kärleksdag: 30 januari

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Månadens kärlekshoroskop: december

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under månaden längtar du ut. Du vill känna vindar från frihetens vingslag. Allt som innebär en bindningstid eller deadline känns jobbigt och ofräscht. Månaden är perfekt för en visionär! Och nu ska du smida medan järnet är varmt, du har nämligen otroliga idéer just nu. Månaden är också perfekt för den som vill förbereda sig inför att göra stora förändringar under nästa år, så varför inte börja spåna på nyårslöften redan nu? På det romantiska planet känner du dig redo att gå vidare. Du som befinner dig i en relation är trött på att älta gamla gräl, och nu får du och din partner nya perspektiv på ert förhållande. Kanske är det här en bra tid för er att försöka vara lite mer självständiga? Det kan vara svårt att få egentid just nu, men det löser ni på ett eller annat sätt. För en singel kan månaden bli het. Men det kommer krävas en del kreativitet för den som letar efter kärleken. Kanske behöver du söka på platser du inte tänkt på innan? Nyår kan bli en väldigt sentimental tid för en kärlekskrank vädur. Men oroa dig inte, du är mer redo än nånsin att gå vidare och starta på ny kula. 

Kärleksdag: 6 december


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu blir dina känslor mer intensiva och det kan kännas som att du sitter fast! Du har svårt att släppa en viss person, eller tankar på en viss situation. Vad det än är – ta tag i det! Struntar du i att processa det nu kommer det nämligen bita dig i röven senare. Det kan bli en del tuffa känslor under månadens gång, och kanske kommer du känna dig lite ensam. Försök att inte stänga in dig med dina känslor, även om det känns väldigt lockande. Mitten av månaden är en otrolig tid för den oxe som känner sig manad att ta en relation till nästa nivå. Finns det något mer romantiskt än ett julfrieri? Det kan även bli en spännande tid för ditt sexliv, här finns det möjligheter för den som är sugen på att ligga med någon ny eller steppa upp sitt game helt enkelt. Slutet av månaden präglas av ärlighet. Du känner dig kanske lite sentimental kring året som gått, och nu skenar tankarna iväg ordentligt. Försök ha en positiv inställning och sluta övertänk allt hela tiden Du gjorde ditt bästa. Du gör ditt bästa. 

Kärleksdag: 7 december


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, välkommen in i kärlekens månad. Under december känner du plötsligt ett sug efter närhet. Situationen är lite “singel som sitter med glass i soffan”-vibe. Du kanske ser dig omkring och avundas par i din omgivning, även om det inte varit något som intresserat dig tidigare under året. Här finns det även goda möjligheter för de tvillingar som dejtat runt att ta en relation till högre höjder! Under mitten av månaden finns det speciellt höga odds. Här kan även en ny person göra entré och fånga ditt intresse. Månaden kantas av ett fokus på relationer överlag, speciellt de lite djupare. Nu känns det mer intressant att hålla kontakt med personer i din omgivning. En promenad med en bästis eller långa telefonsamtal med en annan. Du kommer dock behöva fråga dig själv vad dina känslomässiga investeringar i dina nära relationer kostar din i längden. Du är nämligen i en ganska självuppoffrande fas just nu. Visst, ta hand om dina bästisar eller en partner. Men se även till att göra din egen röst hörd. 

Kärleksdag: 14 december


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, månaden blir riktigt upptagen. Nu ligger det mycket fokus på att få ihop en hållbar vardag. Början av månaden färgas delvis av en ny relation, men du kommer märka att du har annat att fokusera på senare under december. Det här kan kännas som en smått otacksam period. Du får inte den uppmärksamheten du söker just nu. Men det är en viktig period för framtida genomslag, nu behöver du nämligen göra “grundjobbet”. Runt jul kommer romantiken tillbaka till dig! Då blir du mer benägen att göra romantiska närmanden, och här finns goda chanser för den som vill inleda något nytt. För en kräfta som redan har ett förhållande är slutet av månaden perfekt för den som vill hetta upp relationen lite. Var extra gosig med din partner och uppmärksamma de små sakerna hen gör. Nyårsafton ser däremot ut att bli mer dramatiskt, och risken är att du kanske känner dig lite ensam. Stäng inte in dig! Våga sträcka ut en hand. Här kan ditt kärleksliv även överraska med en oväntad vändning. 

Kärleksdag: 21 december


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, välkommen in i en spännande månad. Nu känner du dig sugen på att komma ut och göra saker – även om det i rådande läge kan kännas komplicerat. Och kärleken, den har aldrig känts så intressant som nu. För en singel präglas månaden av sträckkollande på diverse romantiska julfilmer, samt ett frenetiskt swipe:ande. Varför kan inte du få leva som Cameron Diaz i The Holiday? Hur svårt ska det egentligen vara att upprätthålla en intressant konversation på DM? Det är månadens stora frågor. Men här finns god potential för dig att träffa någon ny, speciellt under mitten av månaden. Det kan bli lite tumult, men tråkigt blir det i alla fall inte. Mot slutet av månaden kan det bli rätt stressigt, och kanske upplever du att du inte riktigt har tid för saker du egentligen skulle vilja ägna dig åt. Planera din tid, kom ihåg att ta pauser och prioritera din hälsa. Runt nyår kan det bli en del upprörda känslor, och risken är att du upplever att det är svårt att kommunicera dina behov. Vila upp dig ordentligt i förväg för att slippa oro och utmattningskänslor. 

Kärleksdag: 13 december


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, under månaden lägger du mycket energi på hemmet och på ditt familjeliv. Surprise surprise liksom, det är kanske ett övergripande tema för de flesta under månaden. Men för dig blir det mer ett centralt tema. Nu har du energi över åt att hitta på smarta lösningar, och varför inte testa nya saker att hitta på under hemmatiden? Kanske förvandlas du till en riktig bullmorsa, blir expert på lussebak och plöjer fem julfilmer? Det här är en bra tid för dig att jobba lite på en relation med en familjemedlem. Så sträck ut en hand till någon du inte lagt så mycket fokus på under den senaste tiden. För många är månaden känslomässigt laddad när det kommer till familjerelationer, och den här tiden är även här för att påminna dig om din självvalda familj. Kanske finns det någon du ser som ett bonussyskon som du kan vända dig till? Slutet av månaden utlovar lite mer spänning, och där finns det goda chanser till flört och dejting. 

Kärleksdag: 20 december


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, under månaden handlar allt om smart kommunikation. Allt från en bra instagram-story som du vill att din senaste crush ska svara på, till tydliga sms där du förklarar exakt hur kvällens quiz ska gå till. Månaden kännetecknas av en lättsamhet som är varmt välkommen från din sida, nu aktiverar du dig lättare och har fler kreativa idéer än på länge. Men kanske kommer det kännas lite svårt att omvandla dina tankar och ditt snack till riktig action. Månaden är också optimal för anteckningar och dagboksskrivande. Även flörtandet ser riktigt fint ut nu. Du känner dig lekfull och månadens ragg är av det utmanande och intellektuella slaget. Nu suktar du efter någon som kan förstå sig på dina intressen och din humor, snarare än någon som är romantiskt lagd. Mot slutet av månaden blir dock jakten på trygghet central igen. Du vill helst gå i ide och ägna dig åt all nostalgi du kan komma över. Här finns även god potential för den som vill ta en relation till nästa nivå.

Kärleksdag: 17 december


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, månaden handlar till stor del om din ekonomi. Du har kanske varit på ett härligt slösa-tåg den senaste tiden, och nu behöver du snabbt sadla om och reparera din budget. Finns det småsaker du kan spara in på, kostnader som egentligen är onödiga? Det här är en sådan tid då du bör avprenumerera på alla konstiga appar du laddat ner och glömt bort att du har. Eller komma igång med en månadsbudget om en sådan inte redan finns. Det finns även bra utsikter för den som är sugen på shopping, men tänk smart nu. Det här är en tid för kvalité och genomtänkta beslut, snarare än impulsköp. Månaden ser flörtigare ut mot slutet, då har du nämligen en god chans att charma någon. Du jobbar som bäst med orden under den här perioden, och flörtandet gör sig bäst på internet. Dags att slide:a in i någons DM:s! Kanske flörtar du rent av med någon du redan känner? En kursare, en granne eller bekant? 

Kärleksdag: 26 december


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, grattis i för- eller efterskott! Nu glider vi in i din period, och tråkigt blir det inte! Den här tiden utmärks av en otrolig energi. Du känner plötsligt att allt är intressant och helst ska ske NU! Det här är en bra tid för alla skyttar som vill visa framfötterna. Du är nämligen glödhet och människor dras till dig som bin till honung. Har du länge velat dra ett lite vågat move på karriärsfronten? Go for it! Det här kan vara ett av årets bästa tillfällen för exempelvis en löneförhandling. Och utrymme för vågade moves finns även inom andra områden. Nu är du inte rädd för att ta för dig och kanske agerar du till och med lite impulsivt på dejtingfronten. Kanske slängs det iväg meddelanden åt höger och vänster, kanske är du för upptagen för att själv svara. Om du inte är ute efter något seriöst är det väl ingen fara, men försök ge utrymme för andra i ditt liv om du faktiskt är intresserad. Även om du delvis förtjänar uppmärksamheten kan det bli lite väl mycket “jag jag jag” just nu. 

Kärleksdag: 22 december


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, grattis i förskott! Början av månaden kommer kännas lite kämpig. Du har kanske svårt att motivera dig i vintermörkret, och det känns mycket mer lockande att fly undan ansvar och skärma av omvärlden. Du kommer uppleva en del trötthet och vissa koncentrationssvårigheter. Motarbeta detta genom att se över dina rutiner lite. Kanske kan du gå upp lite tidigare på mornarna för att catcha lite sol? Det är en förvirrande tid över lag, och nu känns det kanske heller inte helt självklart att kommunicera dina behov ordentligt. Det kanske känns som att din partner bara borde förstå. Spoiler: ingen kan läsa tankar! Som tur är får du din revansch mot slutet av månaden, och den tiden ser ut att bli riktigt fin. Det blir en strålande tid för dig som vill komma igång med något nytt, och det blir väl inte direkt värre av att du har ett nytt år framför dig. 

Kärleksdag: 29 december


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, under månaden får du äntligen slappna av lite. Du har kanske varit inne i en ifrågasättande fas med mycket fokus på karriär och större frågor, men nu får du utrymme att sakta ned lite. Det här är en bra period för den som vill lära känna lite nya människor, även om det under rådande omständigheter såklart försvåras. Kanske finns det en ny kollega eller klasskamrat du kan bonda med? Eller så hittar du ett forum på Internet med likasinnade människor att diskutera med. Även om en grupp på sociala medier kan kännas mindre viktig än vänner i verkliga livet kan det vara en liten sak som sätter guldkant på tillvaron. Just nu har du störst chans att träffa en potentiell partner inom din bekantskapskrets, så varför inte be en kompis att anordna en blinddejt? Mot slutet av månaden kommer tillvaron kännas lite struligare, och saker och ting är kanske inte som de verkar. Men det finns väl en viss romantik i att bli ghostad, eller?

Kärleksdag: 5 december


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu händer det grejer! Äntligen kommer du kunna omsätta din inspiration och dina visioner till konkreta idéer och planer. Nu lossnar det lite för dig på karriärsfronten, oavsett om det resulterar i ett workflow eller att du bara får en tydligare känsla för vad du vill ägna dig åt. Månaden kan komma med ett starkare självförtroende, och du blir mer bekväm med uppmärksamhet under månaden. Det här kan vara en god tid för dig att fila lite på din relation med kollegor. Försök sticka ut och visa framfötterna! Du når sannolikt viktiga insikter om dig själv under den här perioden, även om det kommer med ett visst tvivel. Kanske har du tvekat på att riktigt satsa på något du brinner för, av rädsla för att misslyckas? Den rädslan är som bortblåst nu, våga ta steget! Mot slutet av månaden blir det definitivt flörtigare. Här har du goda chanser att träffa någon av det lite mer udda slaget. 

Kärleksdag: 7 december


Månadens kärlekshoroskop: November

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, månaden kommer med en del tydliga besked. Kanske har du gått runt och undrat över någons känslor för dig, och nu kommer äntligen ett svar. Eller så får du tydligare grepp om hur du vill samarbeta med någon och nya möjligheter kan dyka upp. Det här blir en emotionellt stormig månad, och du kanske upplever att du tagit dig vatten över huvudet. Ta det lugnt! Du älskar ju att ruscha in i saker, men nu kommer du behöva ta en annan approach. Såklart ger månaden en del utrymme för impulsiva beslut också och nu finns det en risk att du säger ja till lite väl mycket. Antagligen kommer du dock plöja dig igenom allt du lovat göra på något magiskt sätt. November kan komma med nyheter på det ekonomiska planet och du har goda chanser att gå plus nu. Se dock till att försöka spara lite även om det inte är din starkaste sida. Mot slutet av månaden ställs mycket på sin spets, och du kommer antagligen behöva konfronteras med en del hårda sanningar. 

Kärleksdag: 11 november


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under månaden får du en del förklaringar du väntat länge på. Kanske kommer en jobbsituation som varit otydlig och krånglig redas ut, och det blir lättare för dig att få din röst hörd. Det här har hittills varit en stressig höst som tagit ut sin rätt på dig, men nu får du tillbaka en del energi. Det kan dock leda till en del drama. Mot mitten av månaden finns det nämligen en risk att du får reda på saker gällande en specifik situation. Försök att inte dra några förhastade slutsatser och ta gärna hjälp utifrån. Du behöver inte bära allt själv. Mitten av månaden kan dock bli en riktig prime time för ditt kärleksliv. Här får du nämligen chansen att ta nästa steg inom en relation. Det utlovas en hel del romantik, och det finns goda odds för den som vill träffa nya människor. Slutet av månaden kan komma med en oväntad vändning på det ekonomiska planet, och här kan du behöva vara beredd på en riktig smäll. 

Kärleksdag: 15 november


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, månaden drar igång med ett riktigt skönt flyt. Nu är du verkligen i ditt esse, och dina chanser att få saker gjorda är klart bättre än de varit tidigare. Det här är en riktigt bra tid för dig att slå på charmen och flörta dig till saker, och nu jobbar du som bäst med orden. Kanske kan du smickra en chef lite? Det blir ett märkbart uppsving för det sociala. Människor dras till dig som fiskar till en fot under en charter-peel. Det här kan vara en bra tid för dig att få ordning på dina rutiner, och om du länge försökt komma igång med något ska du passa på nu. Mitten av månaden ser som bäst ut för flört, och här kan det bli riktigt hett. Ditt sexliv kan överraska med en uppgradering, oavsett om det rör sig om en partner du kommunicerar bättre med eller en ny person att mysa med. Slutet av månaden ser dock ut att bli tuffare. Det här är överlag en tid för stora förändringar, så vänta dig att privatlivet skakas om lite. 

Kärleksdag: 12 november


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, välkommen in i en av årets mest händelserika månader! Nu står njutning, och bara njutning, på agendan. Och ja, inget gott som kommer utan lite jobb förstås. Men generellt sett handlar månaden till stor del om att du ska göra saker för dig själv. Det handlar absolut inte om att släppa på allt konsekvenstänk och prioritera bort allt som känns minsta tråkigt, men det kan handla om att faktiskt lägga tid på en något kreativt som hamnat lite i skymundan. Här kan det även dyka upp en del överraskningar! Kanske blir du rent av lite förtjust i någon? Kanske är det någon som har en hemlig crush på dig? Mot mitten av månaden kan större förändringar inom dina närmsta relationer bli aktuella. Det kan innebära ett avslut, men det är i så fall inget oväntat. Kanske blir det i bästa fall bara riktigt bra sex. Mot slutet av månaden blir du mer känslosam, och det kan uppstå en del ångestfyllda situationer. Prioritera vila här. Satsa hellre på att ligga hemma under ett tyngdtäcke än att dränka dina sorger i glädje-juice. 

Kärleksdag: 19 november


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, under månaden ligger det ett stort fokus på hemmet. Här kan det uppstå tillfällen för dig att lätta på hjärtat och jobba tillsammans med en förälder eller partner för att förbättra er relation. Ordet på stan säger att kommunikation är a och o. Under månaden lägger du också stor vikt vid ett projekt som du jobbar på. Det är lite “the grind never stops”-känsla just nu, och du tänker inte sluta förrän du når ditt mål. Det ser lovande ut, speciellt om det rör jobb eller hälsa. Snart får du utdelning för ditt hårda arbete! Slutet av månaden bjuder på lite mer äventyr, och där finns det även goda utsikter på kärleksfronten. Du känner dig lite mer vågad och skickar ett flörtigt sms! Det här blir en bra tid för mer lättsam dejting, varför inte en sen kväll med spel som kan leda till något mer? Slutet av månaden har även sin baksida, och här kan det röra sig om tjafs inom kompisgänget. Du upplever kanske att personer har väldigt höga krav på dig, vilket kan bli svårt att bemöta. 

Kärleksdag: 21 november


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, månaden drar igång med att du återgår till ordning och reda. Kanske har det varit en del kaos på senaste, inte minst på det ekonomiska planet. Nu blir det mer hemlagat och matlådor, snarare än onödigt dyra nödluncher och sista-minuten-presenter som kostar skjortan. Månaden tar sedan en flörtigare vändning, och nu blir du sexigt snabbtänkt. Kanske har du en kvick dm-konversation med en crush? Kanske blir det en del sena kvällar i telefon med någon mystisk person du precis lärt känna? Oavsett vad behöver du substans i dina relationer just nu, ett vackert ansikte duger inte längre. Ni måste kunna diskutera ditt favoritavsnitt av någon nischad podd och vara på samma plan. Mitten av månaden kan komma med ett otroligt genomslag för ditt kärleksliv. Det här kan bli riktigt känslofyllt, kanske håller du på att utveckla känslor för någon du aldrig trodde du skulle känna något för? Eller så blir du bara riktigt äcklad av ett gammalt ragg? Mot slutet av månaden inträffar något av större betydelse för din väg i livet. Det kan röra sig om något på karriärsfronten. Ta det lugnt och inse att allt inte kan hända på samma gång.

Kärleksdag: 18 november


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, månaden börjar med en liten men god framgång. Kanske får du bara din vilja igenom i ett tillsynes obetydligt ämne, eller så känner du dig bara mer hörd. Det blir i alla fall en liten välbehövlig självförtroende-boost. Du kommer behöva tänka mer kring din ekonomi nu, och det kan vara en bra tid för dig att göra upp en plan kring budget eller sparande. Mot mitten av månaden får du äntligen tillbaka kontrollen över en relation som känts otrygg på sistone. Kanske har någon varit otydlig med sina motiv, och oavsett om det blir tråkiga eller glada nyheter kan du i alla fall vara trygg i att du får ett svar. Det här är en bra tid för att lösa konflikter, speciell inom dina närmsta relationer. Det kan även innebära en stor förändring inom någon av dina relationer, kanske är det någon som är redo att ta ert förhållande till nästa nivå? Mot slutet av månaden känner du dig lite instängd. Inte bara för att du inte kan resa till Amalfikusten, utan även för att du kommer känna dig oinspirerad. Men det är okej! Det motiverar dig att jobba hårdare. 

Kärleksdag: 21 november


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under början av månaden släpper äntligen lite av din huvudvärk. Saker som tidigare känts svåra att formulera eller ens tala om blir nu enklare för dig att vara tydlig med. Om du sovit dåligt på senaste kan du även förvänta dig en förbättring på det planet. Det här är verkligen en otrolig tid för dig att komma till skott med saker! Finns det något du länge drömt om att testa, något du kanske inte vågat innan? Kör! Klipp av håret, bli en tönt som går och klättrar eller varför inte testa dina vingar i en växtgäris-grupp? Nu har du makten att göra förändring för dig själv, och du kan vänta dig en hel del kul överraskningar. Kanske bjuder månaden på ett spännande möte? Mot mitten av november finns det en stor chans att du får avgörande information som kan starta ett oanat händelseförlopp. Det kan kännas skrämmande eller jobbigt i början, men det här är en tursam tid för dig. 

Kärleksdag: 27 november


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, månaden börjar med lite tur i kärlek. Det här blir en otrolig tid för dig på det romantiska planet, kanske träffar du någon ny? Ni kommer antagligen träffas genom gemensamma vänner! Om du redan har en partner kan början av månaden vara ett bra tillfälle för er att testa lite nya saker tillsammans. Kanske behöver ni komma ur era rutiner lite och bli mer kreativa? Dessvärre bjuder månaden också på en stor dos trötthet för din del. Du känner dig utmattad av saker som tidigare varit ganska enkla att ta sig för, och risken att du upplever det svårt att disponera din tid är stor. Nu behöver du vila, men också hitta en jämn balans. Du kan inte bara stänga in dig och skylla ifrån dig på att du inte orkar, du måste hitta ett sätt att förmedla dina behov till din omgivning så att de förstår. Mot slutet av månaden kan det bli lite skakigt inom en relation, och du står möjligtvis inför ett ganska tufft beslut. Men om ni bara kommunicerar ordentligt kan ni komma ut starkare än någonsin på andra sidan.

Kärleksdag: 3 november


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, det här kan vara en bra tid för dig att engagera dig i något större. Det kan till exempel vara att sätta dig in i större politiska frågor. Mot mitten av månaden genomgår du något riktigt stort. Här kommer en omskakande förändring ske, antingen inom dig eller i din omgivning. Oavsett vad kommer du få chansen att bevisa att du har lite jävlar anamma och att du är någon att räkna med. Kommer du skrämma folk? Ja, kanske. Avvisa människor och situationer som inte längre tjänar sitt syfte i ditt liv? Absolut. Men du kommer också få en chans att bevisa att du går att lita på, och att dina axlar är för dina vänner att luta sig mot. Mot slutet av månaden ser det ut att bli riktigt stressigt. Här får du se till att inte ligga efter i arbetet och att komma ihåg att vila. 

Kärleksdag: 6 november


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, månaden drar igång med ett förtydligande. Kanske har du den senaste tiden varit ute och svävat lite utan att ge tydliga besked, men nu behöver du blir bättre på att kommunicera för att få det du vill ha. Även ditt kärleksliv tar en tydligare riktning under månaden. Nu är du trött på att fly undan och ha en massa lösa trådar, kanske finns det inte lika mycket plats i ditt liv för sånt längre? Du har helt klart tankarna på något annat just nu. Kan det röra sig om ett karriärbyte eller en flytt? Oavsett vad är du målinriktad och jobbar du tillräckligt hårt kommer pusselbitarna läggas på plats. Mot slutet av månaden kommer gamla minnen tillbaka. Kanske stöter du på en gammal partner som rör upp förvirrade känslor i dig? Det kan också vara så att en relation är på väg mot ett slut. Det finns dock en liten chans att något bättre ligger och väntar på andra sidan, och att någon alldeles särskild dyker upp i sista minuten. 

Kärleksdag: 7 november


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, månaden utmanar ditt sätt att se på världen. Antagligen går du igenom en rätt förvirrande process av att älta gamla känslor och obearbetade situationer just nu, men november är här för att påminna dig om att gå vidare. Du kommer få din upprättelse, och sen startar du ett nytt kapitel och vänder blad. Det här kan bli en spännande tid för dig att våga gå lite utanför boxen, inte minst när det kommer till det romantiska planet. Kanske kan du testa att dejta någon som nödvändigtvis inte faller inom ramarna för “din smak”, eller så ska du kommunicera med din partner kring vad ni gemensamt kan testa för att liva upp kärlekslivet lite. Mitten av månaden kan komma med högre krav på dig rent socialt. Dina vänner förväntar sig en del av dig nu, men du får också chansen att skina och visa vilken pålitlig person du kan vara. Mot slutet av månaden kan det kännas lite tufft. Kanske har du en dålig relation till en familjemedlem, eller så är du bara trött på din omgivning och suktar efter flytt. 

Kärleksdag: 11 november


Månadens kärlekshoroskop: Oktober

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, välkommen in i en störtromantisk månad! Du kanske känner dig plötsligt träffad av amors pilar, nykär i en partner eller bara allmänt kärleksfull. Det här är en otrolig tid för dig som länge funderat på att ta steget och bjuda ut någon du har en liten crush på. Gör det! Eller så har du såpass mycket tur att hen tar tag i saken och bjuder ut dig. Mot mitten av månaden har en singel som störst chans att introduceras till någon ny, och här kan det bli riktigt hett. Slappna dock inte av för mycket – månaden kommer med sin beskärda del trubbel också. Det finns nämligen en extra stor risk att du känner dig svartsjuk under månaden, och kanske letar du efter problem där de inte finns. Du spenderar sena kvällar på din partners exs Instagram och du lutar mot lite ohälsosamma tendenser. Det är inte så himla lätt att vara chill och öppen hela tiden, men det är något du behöver jobba på att vara under månaden. 

Kärleksdag: 16 oktober


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu blir det åka av! Månaden har riktigt goda utsikter för ditt yrkesliv. Nu skiftar du helt fokus och påbörjar något nytt spännande projekt. Det här är en bra tid för dig som länge har velat komma igång med lite fräscha höstrutiner, kanske är det dags att börja med yoga eller köpa en kalender? Du kanske upplever att du är väldigt upptagen, men du behöver bara strukturera din tid lite. Under den här månaden kommer även ditt kärleksliv skakas om. Det här kan dessvärre bli exens säsong. Ja, du hörde rätt. Du romantiserar bilden av “den gamla goda tiden” och blir småsugen på att sms:a ett gammalt ligg för att börja ses igen. Det är i grunden inget fel med det, men du kanske måste fundera på om det är äkta känslor eller om du bara är uttråkad. Den riktiga romantiken tar dock fart mot slutet av månaden, där har du goda chanser att träffa någon ny. 

Kärleksdag: 17 oktober


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, välkommen in i en perfekt säsong för alla som är livrädda för fasta relationer men som älskar flört! Under månaden är du mer desperat än någonsin efter bekräftelse. Du ger dig ut på alla möjliga plattformar för att hitta en kortsiktig kick. Det blir selfies, massa knasiga stories du hoppas att någon av dina crushes ska nappa på och kanske till och med lite late-night-sms till en gammal flört! Det här är en bra månad för dig att våga ta lite risker. Ge ditt nummer till en snygg främling på ett café och fråga rakt på sak om din snygga kollega vill ta en öl. Halvvägs in i månaden finns det dock en risk att du blir sämre på att tolka signaler, och det här kan leda till att du missar att du faktiskt bryr dig om någon lite extra. Eller så är du väl medveten, men en mästare på att förtränga äkta känslor och sårbarhet. 

Kärleksdag: 15 oktober


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, gör dig redo för att lägga in en växel på kärleksfronten! Nu går saker och ting snabbt, ditt hemsläp från förra veckan vill flytta in hos dig helst igår och du kanske blir kär i någon du bara träffat en gång. Det här är en hyfsat perfekt tid för dig som längtar efter en lite mer seriösa typer. Nu attraherar du människor som “vill mer” – på gott och ont. Kanske träffar du den där jätteintensiva personen som “inte är rädd för att känna”. Och det kan väl bli kul, men kanske lite too much! Månaden spenderas även till stor del i hemmet, och här kan det finnas förändringar på g. Det kan röra sig om en flytt, eller bara en längtan efter en. Du kanske precis försöker slå ner rötterna på ett nytt ställe och känner dig lite vilsen. Lugn! Månaden kommer med tryggheten du behöver. 

Kärleksdag: 23 oktober


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, att du är orädd är ingen hemlighet. Men under månaden finns det en risk att du tar dina vågade handlingar ett steg långt. Det kan röra sig om dramatiska utspel eller gränslöst snack om saker du i själva verket inte har en blekaste aning om. Det fyller ju ofta ett underhållningsvärde, men se upp så att du inte säger något du behöver skämmas över dagen efter. Månaden kommer dock med möjligheter för den lite vågade. Nu är du riktigt rapp i käften, vilket du kan utnyttja i ett flörtigt syfte. Några sexiga sms skadar inte heller. Det här är en väldigt fin månad för dig som vill återuppta kontakten med en gammal vän, så hör av dig för att ses på en fika. Det kan kännas lite jobbigt att inte veta vilken respons man kommer få, men nu är oddsen på din sida. Speciellt om ni kanske har en konflikt i bagaget. Månaden är nämligen perfekt för att reda ut gammalt drama. 

Kärleksdag: 25 oktober


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu måste du blicka framåt. Kanske har du fastnat lite i en situation som du vet inte kommer funka. Det är bara svårt att låta bli att hoppas! Men nu behöver du starta om från noll och acceptera att du kanske inte har sånt jävla bra flyt på kärleksfronten. Och månaden är inte här för att förenkla saker heller. Nu är du mer frestad än någonsin att sms:a ditt ex, och det finns en stor risk att du sänder ut helt fel signaler till någon. Kanske tror din bästis att du är sur på henne när du skär ut henne ur en instagrambild? Eller så behöver du bli bättre på att kommunicera hur stressad du är, istället för att ghosta alla? Mot mitten av månaden kan saker hetta till ordentligt, men det blir inte mindre komplicerat för det.

Kärleksdag: 22 oktober


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, äntligen är det din tid! Första delen av månaden ser ut att bli fartfylld, så håll i dig. Du är extra het just nu, och vågar kanske lite extra. Utnyttja det till att ta första steget! Det kan kännas som att du har en hel del energi till övers nu, och även om det är bra för dig att komma igång med saker och ting nu behöver du ta ett steg tillbaka och vila ut ibland. Annars riskerar du att säga ja till allt från extrajobb till utekvällar och annat som kan hindra dig från att få ordentligt med tid för dig själv. Det kan låta klyschigt, men kom ihåg att tappa upp ett bubbelbad och lägg undan mobilen någon gång då och då! Mot slutet av månaden kommer du behöva göra upp med frågor kring gränser inom dina relationer. Kanske har du och en partner lite olika uppfattningar kring vad som egentligen menas med att vara trogen? 

Kärleksdag: 29 oktober


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under oktober lämnas mycket osagt. Det har aldrig känts svårare att erkänna vad du egentligen känner, och månaden kantas av svåra kommunikationsproblem. Kanske finns det någon som kräver lite extra från dig just nu, men det är mycket du faktiskt inte klarar av att ge. Skippa löften du ändå inte kommer kunna hålla. Månaden ser även ut att kunna bli riktigt nostalgisk, men se upp för att gå tillbaka till gamla destruktiva mönster från förr. Träffa ditt ex hur mycket du vill, men skippa att återgå till gamla trista beteenden. Överlag är månaden toppen för den som är sugen på en hälsoresa, varför inte en vit månad?

Kärleksdag: 26 oktober


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, välkommen in i en riktigt festlig månad! Under oktober förvandlas du till ett riktigt socialt lejon, nu är du om möjligt mer out and about än någonsin! Det blir inte bara en hel del kul kvällar med god stämning, på schemat står även en del heta debatter. Du blir riktigt passionerad och har tyvärr lite svårt att formulera dig ordentligt, vilket kan leda till en del tjafs eller sårade känslor. Månaden ser riktigt het ut, varför inte vända blicken mot din bekantskapskrets? Din kompis kanske har en sexig kollega du kan bli ihopparad med? Det finns dock en risk att du övertänker saker en hel del under månaden, vilket leder till att du framstår som lite lätt paranoid eller misstänksam. Chilla Pernilla, ingen kommer snacka skit om dig. Och om någon gör det, who cares?

Kärleksdag: 6 oktober


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, under månaden känner du dig redo att omfamna höstmyset och omge dig av dina nära och kära. Det kanske har varit en hektisk start på säsongen, men nu vill du släppa plikter och jobb för att fokusera på roligare saker. Och om nu jobbet ska kräva så mycket tid, varför inte lära känna dina kollegor lite bättre och dra igång det sociala? Där finns det även en chans att du hittar en flört, så ett ragg på din arbetsplats eller skola blir kanske inte helt fel. Under månaden behöver du inse att dina vänner och din familj inte hatar dig. Människor i din omgivning vill ditt bästa, sluta var så cynisk och lägg ner den tuffa tonen.

Kärleksdag: 9 oktober


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du måste tro på dig själv. Under månaden kommer du med riktigt kloka idéer och insikter, men det kan krävas en extra push för att du ska våga dela dessa med världen. Du tvivlar på din kapacitet som ledare och har svårt att ta kommandot. Låt ingen annan ta cred för ditt arbete! Månaden ser ljus ut på kärleksfronten, då den kommer med en chans till en ordentlig nystart. Nu behöver du sluta älta allt det gamla, för att på riktigt kunna släppa in en ny kärlek i ditt liv. Det gäller både för singlar som vattumän med partners, försök att blicka framåt. För en singel kan månaden komma med en del överraskningar, nu finns kärleken på de märkligaste av ställen.

Kärleksdag: 11 oktober


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, månaden kommer med stora överraskningar för ditt sexliv! Det här är den perfekta tiden för att faktiskt utforska dina fantasier, själv eller med en partner. Det kan till exempel vara dags att utrusta dig med någon kul sak som kan pigga upp i sovrummet, och köper du den som en present till din käresta kan det bli extra kul. Det är dock viktigt att du försöker kommunicera fritt under månaden, för även om dirtytalk flyter på är det kanske tyngre ämnen som inte känns lika självklara att reda ut. Det kan kännas svårt för dig att sätta dig in i andras situationer nu, precis som att även du bär på känslan av att ”ingen förstår”. Det är bullshit! Du behöver bara förklara en extra gång hur du vill ha saker och ting, även om du kan läsa tankar är det inte självklart att alla andra kan det.

Kärleksdag: 14 oktoberMissa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på fler avsnitt här!