in

Månadens horoskop: Så blir april för ditt stjärntecken

Nyfiken på vad april har att erbjuda just dig? Månadens horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Månadens horoskop för stenbocken

Stenbocken, 22/12-19/1

Det kanske inte är så ofta som du testar på att göra någonting kreativt (eller så är det superfördomsfullt av mig att anta det) men om du gör det just den här månaden så är chanserna inte jättestora att det ska gå problemfritt. Det är som att du har en tydlig vision i ditt inre, men inte lyckas få ut det alls som du tänkt. Kanske får du inte till det när du ritar, när du skriver, eller när du ska förklara något i din podd. 

Dina kärleksrelationer verkar inte heller rulla på så lättsamt som vanligt, utan kan drabbas av en hel del missförstånd er emellan. Försök hålla tungan rätt i mun och agera inte på de snabba känslorna! Klart du ska säga vad du känner, men ja, du fattar, gör det helst när känslostormen har lagt sig något. 

Både solförmörkelsen en vecka in på månaden, och fullmånen i Skorpionen i slutet av april, får dig att känna starka känslor. Det kan vara svårt att veta vad du ska göra av dem, särskilt när ditt kreativa skapande inte går som det brukar (och som kanske vanligtvis fungerar som ett utlopp för dina svårhanterliga känslor). Hm, vad göra? Jo, låt det komma. Låt det vara. Det är okej att drabbas av sorg och ilska, särskilt när det är under så korta perioder som några dagar. Kanske inser du att du behöver göra nån slags förändring tack vare dessa känslor!

Saker gjorda får du åtminstone denna månad, Stenbock, när solen lyser på Vädurens tecken och gör dig ÄNNU mer driven än du redan är.