in

Månadens horoskop: Så blir april för ditt stjärntecken

Nyfiken på vad april har att erbjuda just dig? Månadens horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Månadens horoskop för vågen

Vågen, 23/9-22/10

Denna månad kan verkligen bli en utmaning för dig, Vågen. Du har ett stort behov av att det ska bli som du tänkt, att alla ska vara glada, prata precis lika mycket och verkligen lyssna på varandra, men det blir nog inte riktigt så i april. Solen står i eldiga Väduren, ger dig energi och en skjuts i dina känslor, medan Merkurius går i retrograd och ställer till all typ av kommunikation. Så, vad kan detta innebära för dig? Jo, det kan bli svårare att hålla in ilska, och det här diplomatiska sättet du gärna löser konflikter på blir plötsligt mycket svårare att upprätthålla. Två motstridiga krafter rör sig inom dig: en som vill säga precis vad hen vill och sedan gå vidare till att ha kul direkt efter, och en annan som vill älta det du känner, länge, och om och om igen. Lärdomen under den här perioden kan bli både att våga uttrycka precis vad du känner, eller att ”välja glädjen” lol. Spännande! 

Nymånen i Väduren en vecka in på månaden är ett perfekt tillfälle att markera en nystart för dig, och gärna på temat ”ha kul”. Det här blir en påminnelse att du lever för dig och inte för någon annan (se inte detta som att du ska va oskön mot andra, eller inte hjälpa dina vänner när de behöver dig, utan mer typ inse vikten av att prioritera BARA dig själv, åtminstone då och då).

Kärlekslivet då? Det undrar du förstås över, din hopplösa romantiker. Jomen, det kan bli stormigt, även där. Fullmånen i Skorpionen i slutet på månaden kan innebära både början eller slutet på en relation, men tydligt för dig blir att det måste kännas något i dig på riktigt för att det ska vara värt att dejta hen.