Vad är native-annonsering?

Native-annonsering har de senaste åren blivit en självklar del i olika varumärkens marknadsföring. På VeckoRevyn vill vi göra det enkelt för dig att synas och höras på ett trovärdigt sätt som skapar mervärde för dig och för målgruppen som nås av innehållet. Därför har vi tagit fram en funktion där du enkelt kan plocka ihop det du behöver för att nå dina kampanjmål och därefter snabbt få en offert. Priset varierar beroende på exempelvis arbetsinsats, spridning, målsättning och period för publicering.

Det är möjligt för dig att styra mycket över vad du vill säga om din produkt och hur du vill säga det. Men vi är bäst på millennials och vet vad unga kvinnor gör, tycker och tänker. Det är vi otroligt stolta över, och vi vet att våra läsare och följare är stolta över oss och det vi gör varje dag på VeckoRevyn. Så om det är målgruppen du vill nå hjälper vi dig gärna att nå ut på rätt sätt, med ett engagerande och relevant tilltal. Använd vår röst för att berätta om din produkt.

Hur funkar det?

Du fyller i formuläret här, komponerar din kampanj och får en preliminär offert. Sen har du möjlighet att själv skapa din artikel om du vill, och se hur den ser ut på sajten.
Vi hör av oss inom 48 timmar för att bekräfta eller vidareutveckla.
Efter avslutat samarbete levererar vi en rapport med:
Sidvisningar, unika besökare, time spent och eventuella andra KPIer som önskas.

Exempel på native-annonsering

Här är några exempel på framgångsrika kampanjer på VeckoRevyn.