veckorevyn 2.0

I över 80 år har VeckoRevyn varit en självklar del av medie-Sverige och tidningshyllan på Pressbyrån. Sedan ett tiotal år tillbaka är vi också en av Sveriges största sajter för unga kvinnor, och når ut till och engagerar hundratusentals unga kvinnor varje vecka.

I en föränderlig och allt mer global värld har VeckoRevyn alltid lyckats vara relevant och inspirerande. Idag är vi en helt digital och social produkt och ett självklart val för den unga, moderna millennial-kvinnan som vill maxa vardagen, som drömmer stort och vill skapa förändring för sig själv och sina medsystrar.

streck gul tunn 3

VeckoRevyn står alltid på unga kvinnors sida, och räds inte att bryta tabun, krossa normer och sätta agendan. Vi är en progressiv kraft som talar om och med kvinnor. Som representerar kvinnor. Som ger kvinnor en röst och en modern plattform, där de kan uttrycka sig och ta plats.

Varje dag levererar vi det senaste inom mode, politik, skönhet, kändisar, kultur och livsstil. Vi inspirerar, engagerar och informerar för att varje ung kvinna ska få ut det mesta av det liv hon lever. Vi tar henne och hennes intressen på största allvar, oavsett om det handlar om hur man får sitt hår att växa snabbare, kirrar drömjobbet eller varför det är viktigt att anmäla sexualbrott.

streck gul tunn 3

VeckoRevyn finns där millennial-kvinnan finns, det vill säga överallt. Vi är en sajt, en plattform, en megafon.  

Vi är redan mycket, men lovar att bli ännu mer av allt: modigare, smartare, roligare och mer relevanta. För att du ska känna dig sedd, hörd, inspirerad och engagerad varje dag.

streck gul tunn 3

VÅRT UPPDRAG:

Att genom inspiration, dedikation och passion krossa de snäva ramar som länge dikterat vad en ung kvinna kan och får vara.

VÅRA VÄRDERINGAR:

VeckoRevyn vilar på en feministisk grund. Vi strävar efter att genom representation få alla unga kvinnor att känna sig sedda och hörda. Vår journalistiska gärning genomsyras av ärlighet, nyfikenhet och respekt.

VÅRT LÖFTE:

Alltid stå på unga kvinnors sida, i vått och torrt.


Sedan årsskiftet 2018/2019 tillhör utgivningen av VeckoRevyn samt varumärkets sociala kanaler P.Y.T Media, ett millennial-mediebolag med insikter och passion för den unga, moderna kvinnan.