in

Månadens horoskop: Så blir april för ditt stjärntecken

Nyfiken på vad april har att erbjuda just dig? Månadens horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Månadens horoskop för lejonet

Lejonet, 23/7-23/8

Den här månaden kommer att handla om dig, Lejonet. Kanske inte för andra, men för dig själv kommer den verkligen att göra det. I stället för att lägga din lediga tid på att bara ha kul, känner du en lust att göra grejer bara för dig. Det kan handla om att gå på en kurs, storstäda, rensa, börja träna – och mest troligt kommer du på det i allra sista minuten så att du nästan inte hinner med. Det är Vädurens solenergi som påverkar dig förstås, och i den känner du igen dig. Väduren är ju precis som du ett eldtecken! Det blir fart i dig nu, och du får mycket gjort under månadens gång. 

Dessvärre går ju Merkurius i retrograd samtidigt, så även om du får mycket saker gjort så kan det lätt bli fel. Kanske glömmer du att ställa in dina andra planer, och gör någon jävligt besviken. I det finns en viktig läxa för dig: att inte fylla kalendern med planer enbart med andra, utan också lägga in planerad tid som bara är för dig. 

Två veckor in på månaden står månen i ditt tecken. Kanske möts du då av en del kritik från någon, och det kan kännas skitjobbigt. Men, kritik är också något man får räkna med när man tar så mycket plats som du gör. Syns man så tycker någon något om det, och det är inte en anledning att gömma sig. Men kanske kan du se det som en möjlighet att bli lite bättre på att ta kritik? Inte attackera tillbaka liksom, utan vara the bigger person? Kanske (kanske!) har den andra personen rätt i vad det nu är som den tar upp?

Så avslutas månaden med att solen skiner i Oxens stjärntecken, och belyser allt det goda i livet. Det blir ett mysigt avslut på en hektisk månad tror jag!