in

Månadens horoskop: Så blir april för ditt stjärntecken

Nyfiken på vad april har att erbjuda just dig? Månadens horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Månadens horoskop för vattumannen

Vattumannen, 20/1-18/2

Hej Vattumannen. Månaden har kommit, då det är dags för dig att lära dig att lyssna. Verkligen lyssna. Inte mm:a, nicka, och tänka på vad du ska säga härnäst, utan lyssna – på riktigt. Merkurius retrograd är här för att stanna nästan hela månaden ut, och öppnar du munnen för snabbt kan det lätt komma ut fel grejer, sånt som du inte menar egentligen. Du kommer att uppfattas som mognare och klokare (och bli det också) när du pratar lite mindre, och lyssnar lite mer. Ska bli spännande att se hur långt du kommit när månaden är slut!

Solförmörkelsen en vecka in på månaden kanske påminner dig om något tillfälle då du faktiskt INTE lyssnade, utan körde över, och missförstod situationen fullständigt. Det kan göra dig lite ledsen kanske, att bli påmind om det minnet, och kanske känner du dig lite dum. Var beredd på det, men påminn också dig själv om att man inte kan göra bättre än sitt bästa (och det var kanske ditt bästa just då).

För övrigt kommer din månad handla mycket om rutiner. Eftersom solen står i Väduren kan jag tänka mig att du kommer på massa olika sätt du kan förbättra din vardag och hälsa på. Du är impulsiv nu, och en riktig idéspruta. Det är inte många av rutinerna du orkar hålla fast vid, tyvärr, men kanske åtminstone NÅGRA är här för att stanna?