in

Vattumannen är kreativ och intelligent – här är allt om stjärntecknet

vattumannen stjärntecken
Andres Gomez / Unsplash

Vattumannen är intelligent, romantisk och kreativ. Personer födda i det här stjärntecknet gör nästan vad som helst för kärleken. Mer

Vattumannen är nytänkande, kreativ och gillar att hitta alternativa lösningar. Ibland kan det gå så långt att vattumannen struntar i kända och välbeprövade metoder för att komma på en egen. Vattumannen är också mycket romantisk och satsar stort på kärlekslivet. Personer födda i det här stjärntecknet är intelligenta och har lätt för att lära sig nya saker. Till skillnad för vissa andra stjärntecken, lär sig vattumannen saker för sin egen skulle (och inte för att till exempel nå en ny nivå i karriären). Vattumannen vill vara med och skapa en bättre värld och pratar gärna om ideologi, politik och filosofi. De är också bra på att uppmuntra andra att tro på sina drömmar.

Vilka datum är vattumannens stjärntecken?

För att vara vattuman måste du vara född mellan 19 januari och 18 februari.

Vilket element är vattumannen?

Vattumannen är ett lufttecken, precis som vågen och tvillingarna. Lufttecknen är tänkande, kommunikativa och diplomatiska. De gillar att se logiska samband och är bra på att komma på idéer.

1
Bildkälla: Unsplash

Vilka är vattumannens dolda talanger?

Vattumannen fastnar inte i mönster utan hittar gärna på nya och innovativa lösningar. Vattumannen ser möjligheter där andra ser svårigheter och vågar göra saker ingen annan vågar.

Vilka är vattumannens sämre sidor?

Vattumannen kan ha svårt med andras lidande och mår ibland väldigt dåligt av att kolla nyheter och liknande. De gillar inte heller att be om hjälp utan försöker klara av det mesta själv.

Hur är vattumannen i karriären?

Vattumannen är kreativ och tänker alltid utanför boxen. Hen gillar inte att bli styrd och har ibland en tendens att krångla till saker. Vattumannen är mycket trevlig och hjälpsam och gillar att socialisera sig på arbetsplatsen.

Några yrken som kan passa en vattuman är: författare, talare, föreläsare, vetenskapsman, uppfinnare, astronom och socialarbetare.

Hur är vattumannen i relationer?

Som tidigare nämnt är vattumannen mycket romantisk och älskar romantik i alla dess former. Men det kan också göra att de har höga krav på relationen.

Några stjärntecken vattumannen kan passa med är: väduren, tvillingarna och skytten.

Några kända vattumän är:

  • Oprah Winfrey
  • Alva Myrdal
  • Emma Roberts
  • Jennifer Aniston
  • Elizabeth Olsen