in

Månadens horoskop: Så blir april för ditt stjärntecken

Nyfiken på vad april har att erbjuda just dig? Månadens horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Månadens horoskop för kräftan

Kräftan, 22/6-22/7

Det kan kännas lite som att du blir testad denna månad, Kräftan. Folk verkar ha något att säga till om kring allt du gör helt plötsligt. Varje steg och varje beslut som du tar verkar vara någon annans business (enligt dem). Det är störigt, det är det, men se det som en utmaning att verkligen göra rätt för dig, och tänka noga efter innan du agerar. På det sättet kan du åtminstone stå för dina handlingar när någon kommer och kritiserar dig.

Merkurius retrograd är här igen för första gången på riktigt i år. Det här kan förstås ställa till problem för dig. Det gäller att ha tungan rätt i mun och göra saker så metodiskt och lugnt som det bara går, även om det kan bli en utmaning när solen står i Vädurens tecken och gör dig otålig. Var också beredd på att det trots all din ansträngning inte blir som du tänkt dig, och försök se det positiva i hur det blev, i stället för att störa dig sönder på det! Merkurius retrograd vill lära dig något, så leta efter upprepningar och mönster i saker som händer. Där finns svaren!

Mot slutet av månaden ställer sig solen i Oxens tecken. Jag kan tänka mig att du känner dig lite mer hemma i den energin än i Vädurens (som ju tar upp större delen av månaden). Oxen står ju för allt som har med det goda i livet att göra – något som hen har gemensamt med dig! Det kommer att komma flera chanser att göra mysiga saker ihop med andra under den här tiden, så gör plats i schemat för typ middagar och spadagar efter den 25 april!