in

Kräftan är zodiakens mest mystiska tecken

Kräftan stjärntecken
Kristopher Roller / Unsplash

Mystisk, känslosam och empatisk. Kräftan är ett viljestarkt tecken som kan gå över lik för att nå sina mål. Samtidigt bryr sig kräftan verkligen om andra och är alltid beredd att ge emotionellt stöd. Mer

Kräftan är ett ganska mystiskt stjärntecken. På ett sätt är hen väldigt känslosam, empatisk och lyhörd inför andras behov. Men på ett annat sätt är kräftan viljestark, målinriktad och villig att göra vad som krävs för att nå sina mål. Man kan inte få en modigare och mer generös vän än kräftan, men det är viktigt att veta vilken sida av kräftan man har att göra med.

Kräftan är beskyddande, ansvarsfull och värdesätter sina nära och kära högst av allt. Personer födda i detta stjärntecken är omhändertagande och bra på att ta hand om andra, därför känner man sig alltid så ompysslad i kräftans närhet.

Vilka datum är kräftans stjärntecken?

För att vara kräfta måste du vara född mellan 22 juni och 22 juli.

Vilket element är stjärntecknet?

Kräftan är ett vattentecken, precis som skorpionen och fiskarna. Vattentecknens grundegenskaper är att de är känsliga, mystiska och fantasifulla. Vattentecken är medkännande, drömmande och empatiska. Vatten symboliserar känslolivet, och därför är dessa stjärntecken zodiakens mest känslosamma personer.

Vilka är kräftans dolda talanger?

Kräftan är mycket konstnärlig, vilket innebär att de är bra på allt från matlagning och smink till inredning och koreografi.

Måla kräftan
Bildkälla: Kai Oberhauser / Unsplash

Vilka är kräftans sämre sidor?

Kräftan är ingen mästare på rak kommunikation och är lite konflikträdd, hen kan också ha svårt att släppa saker och ältar gärna gamla konflikter.

Hur är stjärntecknet i karriären?

Kräftan är flexibel och passar in på stora arbetsplatser med många kollegor, men också som frilans eller egenföretagare. Det som inte fungerar för kräftan är dålig stämning – hen avskyr verkligen det!

Några yrken som kan passa kräftan är: sjuksköterska, lärare och kurator.

Några kända kräftor är:

  • Margot Robbie
  • Selena Gomez
  • Ariana Grande
  • Lana Del Ray
  • Selma Blair
  • Kholé Kardashian
  • Kristen Bell
  • Sandra Oh

Kärlek: Hur är kräftan i relationer – och vem passar kräftan ihop med?

Kräftan är intensiv och känslofylld. Kärleken får hellre vara uppslukande och komplicerad än enkel och tråkig. Kräftan är sensuell och intuitiv, men kan också vara svartsjuk.

Några stjärntecken kräftan passar bra med är: lejonet, skorpionen och vågen.

Kolla in videon nedan och lär dig mer om kräftans kärlekspråk!