in

Månadens horoskop: Så blir april för ditt stjärntecken

Nyfiken på vad april har att erbjuda just dig? Månadens horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Månadens horoskop för skorpionen

Skorpionen, 23/10-21/11

Det här är månaden då fullmånen står i ditt tecken, då Jupiter och Uranus ställer sig i en position som de inte gjort på FJORTON år, då Merkurius går i retrograd och solen förflyttar sig från Vädur till Oxe – allt under samma månad. Med andra ord: mycket som händer på stjärnhimmeln nu alltså. 

Merkurius retrograd kommer för dig handla mycket om self care, men kanske inte i just den form som du först tänker! För att få en ledtråd kan du leta efter olyckor som upprepar sig under månaden. Håll ögonen öppna efter mönster, efter saker som händer dig gång på gång, och som du inte tycker känns så najs. Det säger dig något om en förändring du behöver göra. Det måste inte vara några stora grejer, kanske gäller det att planera din matlåda bättre så att du inte är helt slut när du kommer hem efter en lång dag? Kanske handlar det om att berätta om dina behov för din partner, så att du slipper bli besviken varje dag?

Ja, så var det Uranus och Jupiter också, som påverkar dig mycket i slutet på månaden. Du har lärt dig mycket om relationer under den senaste tiden, men kanske lever du inte än som du har lärt dig? Det är skitviktigt att vara med någon som får dig att växa, eller åtminstone inte krympa… och det blir väldigt tydligt nu. 

Så avslutas månaden med fullmånen i ditt tecken, kära Skorpion. Då blir det jävligt tydligt det du redan vet: att om det inte känns rätt, så är det inte heller det.