in

Skorpionen är det mest lojala stjärntecknet

Skorpionen stjärntecken
Luca Bravo / Unsplash

Det sägs att personer födda i skorpionens stjärntecken kan vara reserverade och avvaktande, men också lojala och passionerade. Här är allt du vill veta. Mer

Skorpionen är svår att lära känna på djupet, men kommer man under det hårda skalet döljer sig en känslig personer. De som är födda i det här stjärntecknet bryr sig väldigt mycket om sina nära vänner. De är oerhört begåvade i allt de tar sig för, men har problem med att respektera regler. Tecknet har en stark intuition och är bra på att lita på sin magkänsla. De är också målmedvetna, älskar förändring och tycker om att utmana sig själva.

Vilka datum är skorpionens stjärntecken?

För att vara skorpion måste du vara född mellan 23 oktober och 21 november.

Vilket element är skorpionen?

Skorpionen är ett vattentecken, precis som kräftan och fisken. Vattentecknens grundegenskaper är att de är känsliga, mystiska och fantasifulla. Vattentecken är medkännande, drömmande och  empatiska. Vatten symboliserar känslolivet, och därför är dessa stjärntecken zodiakens mest känslosamma personer.

Vilka är stjärntecknets dolda talanger?

Det många inte känner till är att skorpionen är det mest lojala stjärntecknet. När man blir vän med en skorpion har man en vän för livet.

Lojal Skorpionen
Bildkälla: Kevin Delvecchio / Unsplash

Vilka är skorpionens sämre sidor?

Skorpioner är väldigt intensiva vilket ibland kan skapa problem. De har också svårt med konsekvenstänket, och låter ofta passionen styra. Det sägs också att personer födda i det här tecknet är svartsjuka, långsinta och hämndlystna.

Hur är skorpionen i karriären?

Skorpionen är självständig och vill gärna arbeta med något där hen får ta egna beslut. Men med passion, intuition och ett öga för detaljer är skorpionen en stor tillgång i de flesta yrken.

Några yrken som kan passa är: psykolog, kirurg, forskare, polis, detektiv och lärare.

Hur är stjärntecknet när det gäller relationer?

Skorpionen är passionerad och intensiv och med skorpionen blir det aldrig enkelt och tråkigt. Skorpionen är både lojal och lyhörd och förstår ofta vad partnern behöver utan att den säger det.

Några stjärntecken skorpionen passar bra med är: skorpionen, stenbocken och fiskarna.

Några kända personer födda i detta tecken:

  • Kendall Jenner
  • Tilda Swinton
  • Julia Roberts
  • Katy Perry
  • Emma Stone