in

Månadens horoskop: Så blir april för ditt stjärntecken

Nyfiken på vad april har att erbjuda just dig? Månadens horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Månadens horoskop för fiskarna

Fiskarna, 19/2-20/3

Det blir en sexig månad för dig, Fiskarna. Eller en arg. Eller kanske båda? Planeten Mars påverkar dig starkt, och väcker en lust i dig som är svår för dig att ignorera. Det kan som sagt vara en lust som handlar om att vilja ligga, eller en lust till rättvisa – till att ta det som du förtjänar! På detta står ju solen i Vädurens tecken en större del av månaden, och lockar till spontanitet. Detta i kombination med påverkan från Mars kan göra att du uppfattas som något av en drama queen nu. Du har en väldigt stark drivkraft att få precis som du vill just nu, och blir det inte så, ja, då brakar helvetet lös eller vad fan man säger. 

Men så går Merkurius i retrograd också, så även om du känner väldigt starkt för något så kan det vara svårt att få andra att förstå precis vad du menar. Kanske är det här en bra tid för dig att bli bättre på att VISA vad det är du känner, jag vet inte? När ord inte räcker till, är det väl det man får göra antar jag. Försök visa vad du vill, förför med händerna i stället för med ord. Föregå med gott exempel. Behandla andra som du själv vill bli behandlad, och allt det där. 

Så kommer fullmånen att stå i ditt systertecken Skorpionen omkring den 25 april. Det gör dig om möjligt ännu mer känslosam. Detta lugnar ned sig alldeles mot slutet, då solen ställer sig i Oxens tecken, och du får mest lust att bara ta det lugnt, och tänka tillbaka på allt sjukt som hände under april månad.