in

Månadens horoskop: Så blir april för ditt stjärntecken

Nyfiken på vad april har att erbjuda just dig? Månadens horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Månadens horoskop för oxen

Oxen, 20/4-20/5

Var inte rädd för Merkurius retrograd, mellan den 1 och 25 april, kära Oxe! Visst, den kan sätta käppar i hjulen för dina planer, få saker att försvinna, tankar att glömmas mitt i en mening och sådär. Men – den kommer lära dig en hel del också! Det är nämligen dags nu, att öva på att inte se så allvarligt på när det inte blir som det var tänkt! Jag menar inte att du ska bli helt obrydd som du kan bli ibland (distansera dig och intala dig själv att ”det där är inte mitt problem”). Nej, jag menar att du ska se lite mer lättsamt på saker och ting,  SKRATTA åt det. Det här är månaden då du tar fram din inre jultomte (eller det är i alla fall så jag ser på honom: att han liksom skrattar kärleksfullt när nissarna klantar sig, om du fattar bilden jag försöker måla upp? Inspireras av jultomtens sätt att snälltolka andra, och välj glädjen haha). 

Så, skratt står på agendan för din april månad. Det gör faktiskt känslor överlag också. Det sista du vill vara just nu är apatisk och känslokall. Sluta hålla känslor inne, släpp idén om att det skulle vara positivt att uppfattas som obrydd i dina nära relationer. Vi omkring dig vill veta vad du egentligen känner! Det här är ju också en del i Merkurius retrograds uppgift: att utmana sättet vi kommunicerar på, och det gäller förstås också hur vi genom ord och kroppsspråk kommunicerar våra känslor. Kämpa inte emot det! Inspireras av Vädurens eldiga (och något barnsliga) natur nu, och BE REAL. 

I slutet av månaden kan stora grejer hända för dig, Oxen. Var uppmärksam på möjligheter som kommer i din väg! Håll inte på med nåt ”varför skulle lilla jag”-fasoner, utan ta nu de chanser som du är värd! Just det, sen får jag ju inte glömma att nämna att solen ställer sig i ditt tecken den 20 april! Då är du ditt bästa jag och bla bla bla – mer om det i nästa månadshoroskop!