in

Därför är oxen så pålitlig – allt du vill veta om stjärntecknet

oxen stjärntecken
Casey Horner / Unsplash

Oxen är godhjärtad, pålitlig och omtänksam, och personer födda i detta stjärntecken älskar rutiner och traditioner. Här är allt du vill veta. Mer

Det sägs att oxen är zodiakens starkaste tecken. Det finns ingen som är lika uthållig som oxen, och inte heller någon som är lika tålmodig och envis. Oxen är kanske inte den som arbetar snabbt och effektivt, men du kan vara säker på att en person född i det här stjärntecknet alltid kommer i mål. Många kanske tror att oxen inte har några ambitioner, men i själva verket har hen många. Det är bara det att det också är viktigt för en oxe att ha tid att koppla av – och framför allt är det viktigt för oxen att prioritera tid med nära och kära.

Oxen är förutsägbar, älskar rutiner, regler och traditioner. Flexibilitet är inte oxens starkaste sida och hen har en tendens att schemalägga det mesta. Det är också därför det är svårt att hitta någon som är mer pålitlig än en oxe.

Vilka datum är oxens stjärntecken?

För att vara en oxe måste du vara född mellan 21 april och 21 maj.

Vilket element är oxen?

Oxen är ett jordtecken, precis som jungfrun och stenbocken. Jordtecknen är praktiska, pragmatiska och ansvarsfulla. De är zodiakens byggare och producenter, och har förmågan att omvandla drömmar till verklighet.

Vilka är stjärntecknets dolda talanger?

Oxen är bra på att få saker att växa och frodas. Krukväxter, djur, företag och pengar – you name it! Oxen är en mästare på omvårdnad, dessutom är hen även zodiakens mest romantiska tecken (men det är inget oxen skyltar med).

Växter oxens stjärntecken
Bildkälla: vadim kaipov / Unsplash

Vilka är oxens sämre sidor?

Oxen gillar inte förändring och kan därför råka bli lite av en bakåtsträvare ibland. Personer födda i det här stjärntecknet är envisa och kan uppfattas som en riktiga tjurskallar.

Hur är oxen i karriären?

Oxen är väldigt självständig. Regler och rutiner är bra, och allra helst vill hen ha ett stabilt jobb där man tjänar bra. Oxen är också noggrann, metodisk och målinriktad med en hög arbetsmoral.

Några yrken som passar oxen är: bankman, arkitekt, konsthandlare, florist, jordbrukare eller egen företagare.

Hur är stjärntecknet i relationer?

Som vi nämnde tidigare är oxen zodiakens mest romantiska tecken. De tror ofta på sann och livslång kärleken. De är romantiska, omtänksamma, lojala och trofasta – och vill gärna vara med någon som är likadan.

Några stjärntecken som oxen passar bra med är: oxen (som är den bästa matchningen), fisken, vågen och skytten.

Några kända oxar är:

  • Gigi Hadid
  • Miranda Kerr
  • Lily Allen
  • Megan Fox
  • Jessica Alba
  • Adele
  • Cher