in

Månadens horoskop: Så blir april för ditt stjärntecken

Nyfiken på vad april har att erbjuda just dig? Månadens horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Månadens horoskop för skytten

Skytten, 22/11-21/12

Du har lust att göra roliga saker den här månaden! Du och Väduren har slående likheter med varandra, och därför thrivear du när Solen står i Vädurens tecken. Den långa vinterslummern är över, och du är redo att ta det här året med storm. Det blir mycket fokus på din familj, så ni hittar säkert på en massa roliga grejer tillsammans, men du gör en del på egen hand också. Det enda som kan sätta lite käppar i hjulen för dina planer är ju Merkurius retrograd som sträcker sig över nästan hela månaden. Men det kommer nog inte orsaka några större problem för dig, förutom att vissa planer kanske ställs in, men då hittar du bara på nya (och kanske till och med roligare) aktiviteter. Kör så det ryker. 

En vecka in på månaden känner du motstridiga känslor. Dels får nymånen i Väduren dig att känna hopp och glädje inför vad som komma skall, men solförmörkelsen (även om du inte ser den i Sverige) kan också påminna dig om mörkret. Kanske läser du hemska nyheter, eller blir påmind om ett smärtsamt minne. Här gäller det att inte bara vifta bort det, utan bearbeta det (hur du nu väljer att göra det). Skriv kanske ned vad du känner, eller prata med någon om det. 

Så avslutas månaden med att solen ställer sig i Oxens tecken! Då får du landa lite, och smälta allt kul som har hänt under månaden! Kram!