in

Skytten är zodiakens stora frihetsälskare

Skytten stjärntecken
Nick Owour Astro / Unsplash

Självständig och nyfiken med en stor frihetslängtan – skytten är alltid på väg mot nya äventyr. Mer

Skytten är frihetens tecken. Personer födda med detta stjärntecken är självständiga och gillar inte att känna sig beroende av andra. Därför kan skytten ha svårt att ta emot hjälp när hen själv behöver det. Skytten är alltid på väg mot nya utmaningar och nästa resmål – att vara fast i vardagsrutiner och vardagspussel är något skytten inte är intresserad av. Personer födda i detta stjärntecken är raka, okomplicerade och de har sällan några hemligheter. De säger som det är och har inga filter, även om sanningen kan såra. De älskar fart och fläkt och avskyr att fastna eller stå still på samma plats för länge.

Vilka datum är skyttens stjärntecken?

För att vara skytt måste du vara född mellan 22 november och 21 december.

Vilket element är skytten?

Skytten är ett eldtecken, precis som lejonet och väduren. Eldtecken är aktiva, kreativa och passionerade – eldiga helt enkelt. Eld representerar en längtan efter liv.

Vilka är skyttens dolda talanger?

Skytten är både modig och snabbtänkt och passar därför utmärkt i stressade situationer där mycket står på spel. Hen kan lösa problem lätt och det finns många hjältar i detta stjärntecknet.

Klättra skytten
Bildkälla: Hu CHen / Undplash

Vilka är stjärntecknets sämre sidor?

Skytten är väldigt tävlingsinriktad och en lekfull tävling kan snabbt förvandlas till en strid på liv och död. Skytten kan även uppfattas som lite för ärlig ibland.

Hur är skytten i karriären?

Skytten är bättre på att följa än att leda, och trivs i grupper och sociala sammanhang med god sammanhållning. Samtidigt är skytten flexibel och stresstålig och tvekar aldrig för en utmaning.

Några yrken som kan passa skytten är: lärare, advokat, filosof, författare, eller yrken som är kopplade till djur och natur.

Hur är stjärntecknet i relationer?

Skytten är orädd, positiv och en lojal och ärlig partner. Skytten gillar att känna sig behövd, är okomplicerad och gillar att testa nya saker.

Några stjärntecken skytten passar bra med är: väduren, vattumannen, vågen, skorpionen.

Några kända skyttar är:

  • Miley Cyrus
  • Nicki Minaj
  • Taylor Swift
  • Vanessa Hudgens
  • Katie Holmes
  • Rita Ora
  • Zoë Kravitz
  • Britney Spears
  • Zara Larsson