in

Månadens horoskop: Så blir april för ditt stjärntecken

Nyfiken på vad april har att erbjuda just dig? Månadens horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Månadens horoskop för tvillingen

Tvillingarna, 21/5-21/6

Din älskade planet Merkurius, som har givit dig talets och kvickhetens gåva, rör sig från 1 april till och med 25 april i retrobana. Om du inte redan listat ut det, så kan det här förstås påverka dig lite extra. Du litar ju mycket på att du kan snacka dig ur (eller in i) situationer precis som du vill, men nu blir det plötsligt något svårare. Jag hoppas personligen på att du under månadens gång inser att det här att snacka sig till något man vill ha inte alltid är det varken schysstaste eller mest genuina man kan göra.

Det här kan också påverka dina sociala medier! Om du ljuger eller spelar en fejkad roll där så finns det en risk att du blir påkommen nu. Kanske kan det lära dig något om att vara lite mer… äkta? Förlåt, jag är hård mot dig nu, men jag varnar dig verkligen i all välmening. Försök vara lite mer DU, och du ska se att folk tycker precis lika mycket om dig ändå (och om de inte gör det så hör väl de inte hemma i din nära krets ändå). 

Under månadens gång känner du en lust att vara spontan, och särskilt tydligt blir det kanske i mitten av månaden när månen står i ditt tecken. Du känner dig snackig, och kanske lär du känna någon ny under dessa dagar. 

Månaden avslutas med en fullmåne i Skorpionen. Om du skjutit undan känslor under en längre tid kommer det att bita dig i arslet nu… Det blir stormigt i hjärtat, minst sagt. Har du varit ärlig mot dig själv och andra med hur du känner blir det lättare, men I will say: att en fullmåne i Skorpionen går en aldrig helt obemärkt förbi.