in

Tvillingarna är zodiakens mest sociala tecken

tvillingarna stjärntecken
Derek Liang / Unsplash

Tvillingarna är fördomsfria, vänliga och omtyckta – och ingen är lika flexibel och sugen på nya upplevelser som en tvilling. Mer

Att utforska nya miljöer och nya aktiviteter är något som det här stjärntecknet älskar. På gott och ont håller därför tvillingarna sällan fast vid saker och byter ofta riktning. Samtidigt är tvillingen snabblärd, påhittig och väldigt kompetent. Tvillingen är fördomsfri och alltid beredd att ge någon en andra chans. Samtidigt får de i tvillingarnas närhet vara beredda på att de lätt kan bli bortglömda, eftersom personer födda i det här stjärntecknet har fullt upp med att starta nya projekt.

Vilka datum är tvillingarnas stjärntecken?

För att vara tvilling måste du vara född mellan 22 maj och 21 juni.

Vilket element är stjärntecknet?

Tvillingen är ett lufttecken, precis som vattumannen och vågen. Lufttecken är bra på att komma på idéer och är kommunikativa, tänkanden och diplomatiska.

Vilka är tvillingarnas dolda talanger?

Det sägs att personer födda i tvillingarnas tecken är bra på språk och matematik. De har dessutom en medfödd talang för allt som har med handel att göra.

Matematik Tvillingen
Bildkälla: Jeswin Thomas / Unsplash

Vilka är tvillingarnas sämre sidor?

Tvillingen har lätt för att tappa intresset och byter jobb och livsmål regelbundet. De kan också vara ouppmärksamma och ibland väldigt glömska.

Hur är stjärntecknet i karriären?

Tvillingen har en social talang och sprider positiv stämning var de än är. Tvillingen trivs på sociala och omväxlande jobb med högt tempo, men inte så högt så man inte hinner ta en paus för att prata och skoja.

Några yrken som kan passa en tvilling är: journalist, författare, dramatiker, lärare eller yrken där man får resa mycket.

Hur är tvillingarnas i relationer?

Tvillingen älskar äventyr och är lekfull, nyfiken och flexibel. Att leva med en tvilling brukar ofta beskrivas som att leva med sin bästa vän (fast sexigare).

Några stjärntecken som tvillingen passar bra med är: väduren, vågen (som är den bästa matchningen) och vattumannen. 

Några kända tvillingar är:

  • Adriana Lima
  • Angelina Jolie
  • Nathalie Portman
  • Heidi Klum
  • Mary-Kate och Ashley Olsen.