in

Lejonet är zodiakens största diva

Lejonet stjärntecken
Ahsan Avi / Unsplash

Lejon är charmiga och älskar uppmärksamhet och beröm, men de är också bra på att lyfta andra. Här är allt du vill veta om stjärntecknet. Mer

Lejonet har zodiakens starkaste utstrålning. De erövrar snabbt en scen och vill vara charmigast i rummet. Lejonet spelar huvudrollen i de flesta historier, inte minst de dem berättar själva. De är bra ledare, självständiga och ställer höga krav – både på sig själva och på personer i deras omgivning. Det är mycket trevligt att befinna sig i lejonets närhet eftersom att hen alltid är noggrann med att lyfta andra. Trots att lejonet onekligen tar mycket plats och både hörs och syns i sociala sammanhang, upplever de flesta att att deras självkänsla stärks i lejonets närhet.

Vilka datum är lejonets stjärntecken?

För att vara lejon måste du vara född mellan 22 juli och 22 augusti.

Vilket element är lejonet?

Lejonet är ett eldtecken, precis som skytten och väduren. Eldtecken är aktiva, kreativa och passionerade – eldiga helt enkelt. Eld representerar en längtan efter liv.

Vilka är stjärntecknets dolda talanger?

Lejonet är bra på nödlösningar och kan lösa det mesta med en rulle silvertejp. Lejonet är också väldigt bra på teknik och datorer.

Dator lejonet
Bildkälla: Clement Helardot / Unpslash

Vilka är lejonets sämre sidor?

Lejonet är ofta hårt fokuserad på sin uppgift och kan därför glömma tid och rum. Det här stjärntecknet kan möjligtvis vara det minst punktliga och lejonet har en förkärlek till allt som är bekvämt och tryggt.

Hur är lejonet i karriären?

Lejonet gillar att glänsa – inte minst i sin yrkesroll. Många lejon är populära bland sina kollegor, trots att de inte alltid är bäst på att samarbeta.

Några yrken som kan passa lejonet är: PR-person, teaterdirektör, influencer och producent. Många skådespelare och artister är lejon.

Hur är lejonet i relationer?

Lejonet är en passionerad älskare som investerar mycket tid i sina relationer. Men när någon annan del av deras liv är mer intressant kan lejonet ha en tendens att lägga hela kärlekslivet på is.

Några stjärntecken lejonet passar bra med är: väduren, vågen och skytten.

Några kända lejon är:

  • Jennifer Lawrence
  • Mila Kunis
  • Demi Lovato
  • Jennifer Lopez
  • Elisabeth Moss
  • Cara Delevingne
  • Meghan Markle