in

Ingen har samma driv som väduren

väduren stjärntecken
Austin Human / Unsplash

Utåtriktad och full av energi! Väduren har, tack vare sin energiska personlighet, mycket lätt att nå sina mål. Väduren är entusiastisk och varm, men kan ibland vara egenkär och egoistisk. Mer

Väduren är zodiakens mest energiska tecken – det finns ingen annan med samma drivkraft. Väduren pratar gärna om att det är viktigare att delta än att segra, och att livet består av lagarbete – men när det kommer till kritan blir väduren inte nöjd med något annat än guldmedaljen.

Väduren är väldigt lojal och sviker i princip aldrig sina löften. Att göra något tillsammans med väduren kan vara väldigt intensivt. De är ledare och nästan alltid den som organiserar och ordnar allt. När det kommer till konflikter är väduren en krigartyp som absolut inte ger sig. Ingen försvarar sina vänner bättre än en person född i detta stjärntecken, men det är också därför det inte är så kul att bråka med en vädur (och det är nästan omöjligt att vinna ett argument!).

Vilka datum är vädurens stjärntecken?

För att vara vädur måste du vara född mellan 21 mars och 20 april.

Vilket element är väduren?

Väduren är ett eldtecken, precis som lejonet och skytten. Eldtecken är aktiva, kreativa och passionerade – eldiga helt enkelt. Eld representerar en längtan efter liv.

Vilka är vädurens dolda talanger?

Väduren har en poetisk ådra och en god känsla för konst och kultur. Innehållsrika och poetiska sångtexter brukar vara något vädurar tycker väldigt mycket om.

Vädur och skorpion
Bildkälla: Dane Deaner / Unsplash

Vilka är stjärntecknets sämre sidor?

Väduren är väldigt envis och envisas ibland med att fortsätta långt efter det redan gått fel. Hen kan också ha svårt att erkänna sina fel och säga förlåt.

Vad är typiskt för väduren i karriären?

Eftersom att väduren är en född ledare, passar hen också bra i en chefsposition. Folk uppfattar väduren som rak, ärlig och pålitlig. Med vädurens energi gillar hen dessutom att ha många bollar i luften samtidigt. Väduren är effektiv och tycker om utmaningar.

Några yrken som kan passa en vädur är: läkare, militär, racerförare, ingenjör, psykolog och personlig tränare.

Några kända vädurar är:

  • Lady Gaga
  • Emma Watson
  • Kourtney Kardashian
  • Keira Knightley
  • Kristen Stewart
  • Reese Witherspoon

Kärlek: Hur är väduren i relationer – vem passar väduren ihop med?

Väduren är uppriktig, ärlig och modig. En lojal, pålitlig partner som värdesätter sina relationer. Väduren är också passionerad, orädd och gillar rutiner.

Några stjärntecken väduren passar bra med är: tvillingarna, lejonet och vågen.

Kolla in videon nedan och lär dig mer om vädurens kärlekspråk!

Vad är en vädur för djur?

Väduren är ett slags får. Ordet vädur brukar användas bland andra som ett smeknamn på hanfår, precis som att hangetter brukar kallas bock eller bockar.

Vad heter vädurens stjärntecken på engelska?

Väduren kallas Aries på engelska!