in

Den här realityserien ska du se – baserat på ditt stjärntecken

Namnlost 1 7
Bildkälla: Unsplash

Nyfiken på vilken realityserie du ska se härnäst? Vi har svaret! Mer

Väduren (21 mars – 19 april): Robinson

Väduren är ett eldtecken som älskar att tävla, att ta risker – och vinna såklart! Därför är tävlingsinriktade idrottsprogram och överlevnadsprogram som Robinson eller Elitstyrkans hemligheter helt perfekta för den äventyrslystna Väduren.

robinson
Bildkälla: TV4

Oxen (20 april – 20 maj): Sveriges mästerkock

Det är välkänt att Oxar uppskattar mat, matlagning och det lyxiga i livet. Därför bör detta stjärntecken välja ett program som låter dem fokusera på köksfärdigheter. Hela Sverige bakar, Sveriges mästerkock, Benjamins eller något annat trevligt matlagningsprogram är det självklara valet för Oxen.

Mästerkockan
Bildkälla: Magnus Ragnvid/TV4

Tvillingarna (21 maj – 20 juni): Alla mot Alla

Tvillingarna älskar en utmaning, men gärna en psykisk över en fysisk. Tvillingarna blir mycket stimulerade av quizprogram där deras allmänbildning sätts på prov. Program som Alla mot alla, Jeopardy och Postkodmiljonären passar perfekt för stjärntecknet.

allamotalla
Bildkälla: TV4

Kräftan (21 juni – 22 juli): Så mycket bättre

Kräftan är ett stjärntecken som vill känna sig trygg, och som värdesätter kärlek och vänskap högt. Vad är då bättre än ett mysigt program som Så mycket bättre, där artisterna träffas på Gotland och lär känna varandra på djupet, samtidigt som de tolkar varandras låtar?

Lejonet (23 juli – 22 augusti): Drag Race

Lejonet strävar alltid efter att vara den bäst klädda i rummet och har stort fokus på utseende, så det är bara logiskt att detta eldtecknet ska satsa på ett program som framhäver mode och glam. Dessutom älskar Lejonet lite drama och program som Drag Race passar därför perfekt.

drag race sverige
Foto: Karl Nordlund /SVT

Jungfrun (23 augusti – 22 september): Queer Eye

Jungfrun tror alltid att det finns utrymme för förbättringar, vilket är varför stjärntecknet borde kolla program som Queer Eye, där programledarna möter personer som har behov av förändring i sitt liv. Eller varför inte ett program som fokuserar på hemrenovering, så som Hemma hos inredningsarkitekten?

Nya filmer och serier på Netflix i november
Bildkälla: Queer Eye

Vågen (23 september – 22 oktober): The Kardashians

Med tanke på att Vågen är diplomatisk, principfast, social och charmig är The Kardashians en tv-serie precis i stjärntecknets smak. Särskilt med tanke på att Kim Kardashian, som är drottningen av reality-TV, också är född i detta stjärntecken.

keeping dragarbild
Bildkälla: Keeping Up with the Kardashians

Skorpionen (23 oktober – 22 november): Real Housewives of Beverly Hills

Skorpioner utmärker sig genom sin passion och dramatiska personlighet – och de kan ibland vara lite för ärliga mot personer i deras omgivning. Men de kan också vara mycket lojala och stödjande, vilket stämmer bra överens med fruarna i Real Housewives of Beverly Hills. I programmet får vi följa några av de mest förmögna kvinnorna i USA, när de njuter av sin lyxiga livsstil samtidigt som de bjuder på en hel del drama.

Skytten (22 november – 21 december): Below Deck

Skytten har en väldigt lättsam natur och nästan alltid en stor önskan om att resa utomlands. Med Skyttens spontanitet älskar de en romantisk fling och allt drama som pågår bakom kulisserna. Därför är realityserien Below Deck, som följer besättningen som arbetar och bor ombord på en yacht under chartersäsongen, perfekt för det här stjärntecknet!

below
Bildkälla: Below Deck

Stenbocken (22 december – 19 januari): Talang

En vanlig beskrivning av Stenbocken är att hen är ambitiös och målinriktad. Stjärntecknet har klart för sig vad hen vill, samtidigt som hen gärna vill vara bäst. Stenbocken älskar att se människor lyckas (och misslyckas). Därför är program som Talang och Idol perfekta för det här stjärntecknet.

talang
Bildkälla: TV4

Vattumannen (20 januari – 18 februari): Marko & Irma

Vattumannen, med sin okonventionella natur, borde givetvis välja ett program med personer som är lika autentiska som de själva – på det bästa sättet! Programmet Marko & Irma följer Marko och Irma Lehtosalo i deras vardag på Ingarö i Stockholms skärgård, när de tillsammans bygger ett hus. Vi får se deras relation från både en allvarlig och em komisk synvinkel.

marko
Bildkälla: TV4

Fiskarna (19 februari – 20 mars): Renées brygga

Fiskarna har en konstnärlig natur och intensivt känsloliv. De har en livlig fantasi och visar djup medkänsla för sin omgivning. Därför är Renées brygga perfekt för Fiskarna! I programmet får vi följa Reneé Nyberg som bjuder in kända svenskar till inspirerande samtal om både livets glädjeämnen och dess utmaningar.