in

Jungfrun är zodiakens största perfektionist

Jungfrun stjärntecken
Aron Visuals / Unsplash

Personer födda i jungfruns tecken är snabbtänkta och har ett öga för detaljer. De är perfektionister, hatar slarv och ställer höga krav på sig själva. Mer

Jungfrun är perfektionist ut i fingerspetsen och missa aldrig en detalj. Inget annat stjärntecken ställer så höga krav på sig själv, och de vill ständigt utvecklas. Jungfrun är bra på planering, vilket gör att personer födda i detta stjärntecken ofta hinner med mer än de flesta.

Jungfrun är mycket snabbtänkt, men tänker efter noga innan hen tar ett beslut. Personer födda i detta tecken älskar ordning och rutiner, och alldeles för drastiska förändringar kan göra jungfrun både stressad och nervös. Men när den första stressen väl har lagt sig är de bra på att anpassa sig till de nya förutsättningarna.

Vilka datum är jungfruns stjärntecken?

För att vara jungfru måste du vara född mellan 24 augusti och 23 september.

Vilket element är jungfrun?

Jungfrun är ett jordtecken, precis som stenbocken och oxen. Jordtecknen är praktiska, pragmatiska och ansvarsfulla. De är zodiakens byggare och producenter, och har förmågan att omvandla drömmar till verklighet.

Vilka är stjärntecknets dolda talanger?

Visste du att jungfrun har en medfödd talang för skådespeleri och kan vara bra på både sång och teater? Det sägs även att jungfrun är det charmigaste och mest karismatiska stjärntecknet.

Drama jungfrun
Bildkälla: Samantha Weisbur / Unsplash

Vilka är jungfruns sämre sidor?

Jungfrun står inte ut med slarv och godtar nästan aldrig dåliga ursäkter. Personer födda i detta tecknet kan uppfattas som pedantiska och har en tendens att hårt kritisera andra.

Hur är jungfrun i karriären?

Jungfrun är observant, analytisk och effektiv. Hen är också en problemlösare och passar bra in på arbetsplatser som kräver flexibilitet. Jungfrun är också bra på att uttrycka sig i både tal och skrift.

Några yrken som kan passa är: lärare, ekonom, utredare, revisor, kurator eller journalist.

Hur är stjärntecknet i relationer?

Jungfrun kan vara hemlighetsfull och har svårt att visa upp sitt sanna jag, men under den reserverade ytan är jungfrun väldigt passionerad. Personer födda i detta tecken är beredda att arbeta hårt för att utveckla sina relationer.

Några stjärntecken jungfrun passar bra med är: oxen (som är den bästa matchningen), kräftan och skorpionen.

Några kända jungfruar är:

  • Zendaya
  • Michelle Williams
  • Alexis Bledel
  • Amy Winehouse
  • Beyoncé