in

Så blir sommaren för ditt stjärntecken

Sommaren är här, men hur blir den för ditt stjärntecken? Vi har svaret! Mer

skytten 1

Skytten, 22/11-21/12

Känner jag dig rätt så drar du väl iväg nånstans utomlands den här sommaren, Skyttis. Det blir kanske inte det mest fancy stället, kanske inte heller det mest spännande (eventuellt har du redan varit där förr), utan det blir helt enkelt lite vad det blir. Det bästa du kunde hitta på så kort varsel (du fick såklart ett spontant ryck att boka resan när du fick tillbaka så mycket på skatteåterbäringen). Där har du det i alla fall gott! Men ska jag vara helt ärlig hade du haft det lika mysigt på hemmaplan. Mycket har ju hänt det senaste året, och du hade inte direkt mått dåligt av att chilla hemma lite. Särskilt i början på sommaren känner du att du saknar de som du inte hunnit träffa på senaste, familj och nära vänner, och vill lägga tid på dem. De blir glada när du börjar höra av dig igen!

I övrigt fortsätter du utvecklas i snabb takt! Kanske inte på de plan som du mest hade behövt (som att öva på att vara lite mer snäll mot dig själv till exempel, men ni Skyttar lyssnar ju aldrig på vad jag säger…), men å andra sidan så är ju all utveckling ändå bra, så varför klaga! Du är till exempel på väldigt god väg att nå dina ekonomiska mål! Du bygger och bygger på ditt lilla imperium, ett steg närmre varje dag. 

Din planet och goda vän Jupiter fortsätter att stå i Tvillingarnas tecken även under sommaren. Det är skitbra. Saker i ditt liv växer och expanderar, utvecklas och får ta större del i ditt liv. Din ekonomi har ju som sagt stora chanser att thrivea, men även andra områden blomstrar! Om du står och velar mellan att prioritera två olika saker – välj båda! Det fixar du.