in

Så blir sommaren för ditt stjärntecken

Sommaren är här, men hur blir den för ditt stjärntecken? Vi har svaret! Mer

vattumannen 1

Vattumannen, 20/1-18/2

Vi alla vet var du kommer att vara i sommar: överallt och ingenstans, på vägarna över hela landet, i din campervan som du målat i en skitful färg. Förhoppningsvis har du dragit med ett gäng, och det ska de vara jävligt tacksamma för, eftersom en sommar med dig verkligen är en alldeles speciell upplevelse. Du har såna sjuka jävla idéer som ingen annan hade vågat säga högt, men på nåt jävla sätt får du det ändå att funka. För det som ser omöjligt ut i andras ögon ser du en unik lösning på. Men lova mig i alla fall att när du får nån sån där störd idé i sommar, att du ändå lyssnar lite på vad de andra i gänget tycker också! Du kan ju dra med nån logisk Jungfru som kanske kan väga upp dig lite!

Visst är det pirrigt i hela kroppen när knopparna brister på våren! Man ärr så jävla sugen på att RAGGA de första veckorna av sommaren. Vill du ha lite kärleksråd för att kickstarta romantiken? Då gäller: öppen kommunikation. Inga spel. Dra med varandra på att testa nya grejer! Det här gäller särskilt eftersom kärleksplaneten står i Tvillingarnas tecken, och riktigt påminner oss om hur kul det är att umgås med varandra! Tyvärr är det ju lätt att glömma i vardagstråket.

Planeten Saturnus går i retrograd från och med juli. Det är den planeten som gett dig ditt driv att alltid utvecklas och upptäcka mer, och se saker från vinklar som ingen annan verkar göra. Hur som helst, när den planeten går i retrograd så utmanas din syn på de människor du har omkring dig, och den roll du tar i de grupperna. Du kommer börja ifrågasätta hur du förhåller dig till andra, och det kan kännas tufft, att komma till insikt att man borde vågat ta mer ansvar här, och mindre plats där… Det här påverkar också din romantiska relation, så var redo för förändringar även där! Men det blir braaa! Glad sommar på dig!