in

Så blir sommaren för ditt stjärntecken

Sommaren är här, men hur blir den för ditt stjärntecken? Vi har svaret! Mer

tvillingarna 1

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kvällssolen värmer din kind, men om benen börjar det bli kallt. Du tittar ned på dina fötter, fryser om tårna lite, och ångrar att du inte tog ett par varmare skor än flip flops. Men det blir så, när man inte hinner mellanlanda hemma därför att alla drar i en hela tiden. Poolhäng hit och grillkväll dit… Men let’s be honest: du älskar det, och hade inte velat ha det på något annat sätt. Ja, kära Tvillingarna, sommaren är äntligen här, och du är som vanligt the life of the party! Alla vill ha med dig.

Sommaren börjar med att solen står i ditt tecken, Tvillingarna. Du känner dig nyfiken. Vad ska hända denna sommar? Kommer du att träffa the love of your life, kommer du bli antagen till din drömskola? Din uppmärksamhet är spridd åt så många håll att det är svårt att hålla fokus. Men det gör inget, tvärtom, kan det faktiskt ta dig till platser som du aldrig hade upptäckt utan den spontanitet och nyfikenhet som drabbat dig så hårt! 

Mot slutet av sommaren börjar din planet Merkurius att gå i retrograd… igen… men det var kul så länge det varade kan man väl säga! Är det under augusti som du har semester vet jag inte om jag ska säga grattis eller jag beklagar till dig, faktiskt. Å ena sidan kan det vara svårt att få saker gjorda under denna tid, så det kanske bara är bäst om du chillar då. Å andra sidan kan det bli väldigt mycket missförstånd mellan dig och dina nära, och konflikt är ju aldrig kul när man hade planerat att ha en trevlig ledig stund. Jaja, det blir som det blir, och just det är verkligen en lärdom som Merkurius retrograd kommer med: det blir som det blir, och det finns inte så mycket du kan göra för att stoppa det. Lär dig gilla läget!