in

Så blir sommaren för ditt stjärntecken

Sommaren är här, men hur blir den för ditt stjärntecken? Vi har svaret! Mer

lejonet

Lejonet, 23/7-23/8

Du älskar sommaren. Nästan varenda liten del av den. Värmen och ljuset. Kläderna, att slänga av dig jackan, och ta fram alla toppar som får folk att vända sig om på gatan efter dig. Att stöta ihop med folk du känner bara du går utanför dörren, för att alla andra också är ute. Ledigheten och festerna! Men det du älskar allra mest med sommarn är nog ändå solen. Det är heller inte så konstigt, eftersom solen är Lejonets största inspiration och bästa vän av alla planeter!

I början på sommaren vill du träffa så många vänner som du bara kan. Det är viktigt att visa att du vill hänga med på grejer, så att du fortsätter att bli inbjuden senare i sommar, för om man tackar nej så slutar folk att fråga. Det är i alla fall vad du intalar dig. Men du behöver faktiskt inte säga ja till exakt allt bara för att folk ska tycka att du är skön! Det tycker de ändå.

Så mitt i sommaren får du en skjuts i karriären. Du får nån idé om att förbättra försäljningen på din arbetsplats som du bara inte KAN släppa, och mejlar din chef mitt i semestern! Eller så får du plötsligt för dig att du ska söka in till nån utbildning som du vill börja i höst, fastän det redan är för sent för denna termin att skicka in ansökan! Gör det du kan – ibland finns det restplatser! Det är också en bra tid att samarbeta och använda dig av dina kontakter… kanske en vän kan hjälpa dig? Du kommer väl överens med folk och SÄRSKILT bra med dina kollegor. 

Sommaren börjar bra – och slutar kanske ännu bättre. Solen ställer sig i ditt tecken och du känner dig STOLT. Du åstadkom mycket den här sommaren, och har nu kraft och självförtroende att ta dig igenom hösten med BRAVUR.