in

Så blir sommaren för ditt stjärntecken

Sommaren är här, men hur blir den för ditt stjärntecken? Vi har svaret! Mer

fiskarna 2

Fiskarna, 19/2-20/3

Behöver jag ens säga var man hittar dig i sommar? Det finns egentligen bara två alternativ: antingen är du hemma och “njuter av din frihet” (så konstigt sätt att visa det på, men okej) eller så hittar man dig i närmaste sjö. Det är ju inte en slump att ditt tecken kallas för Fiskarna – för du älskar verkligen vatten. Både du och Skorpionen kan verkligen snorkla i TIMMAR, så kanske är det en god idé att grabba tag i din skorpionvän och dra med hen till stranden i sommar, eftersom ingen annan än hen pallar bada så länge som du. Det är bra om du gör något du gillar, så vi andra för en kort stund slipper lyssna på ditt gnäll. Förlåt. Men du vet att det är sant: du är faktiskt lite av en martyr ibland.

Plutos retrograd som sträcker sig över heeela sommaren kommer tyvärr tvinga dig att ta itu med vissa tunga och tråkiga minnen… jag vet att jag just skrev att man är trött på att höra ditt gnäll, men här är det faktiskt viktigt att du får prata ut med någon. Kanske ett proffs! Fatta vad skönt att bli kvitt de där dumma, självkritiska tankarna en gång för alla! 

Slutet av sommaren bjuder på romans! Solen ställer sig i Lejonet och du vågar testa lite nya saker vad gäller kärlek (kanske vågar du ta mer initiativ?). Sommaren gav dig en skjuts i ditt självförtroende och nu vill du ba leva lajf. Samtidigt börjar kommunikationsplaneten Merkurius att gå i retrograd, och missförstånd kan uppstå, men det gör inget för med din charm kan du släta över det som du sa fel. Det är bara gulligt!