in

Så blir sommaren för ditt stjärntecken

Sommaren är här, men hur blir den för ditt stjärntecken? Vi har svaret! Mer

stenbocken 1

Stenbocken, 22/12-19/1

Dig hittar man i trädgården, där du i högsommarens hetta envisas med att gå skottkärra efter skottkärra med… jag vet inte ens vad det är. Jord? Kompost? Grenar? Du har i alla fall en tydlig vision för hur en trädgård SKA se ut, och du vill visa dina grannar just det, så att de förhoppningsvis tar efter dig (för du är absolut INTE nöjd med hur de skött sina tomter hittills). Du är inte rädd att hugga i, nej, det är till och med lite skämmigt att inte klara att göra det själv, tycker du. Även om du inte är proffs på trädgård, så mår du bra av att känna att du hjälper till, att du gör något för någon annan (kanske är det dina föräldrars tomt du fixar till). Det går inte skitsnabbt, men du vet att det blir värt det i slutändan. Tålamod har du mycket av. 

I början på sommaren har du störst chans att snärja någon du gillar! Visa allt det bästa med dig: att du har tålamod, är en asbra lyssnare, och tar saker i din takt. Du finns där när personen verkligen behöver dig, men tränger dig heller inte på, det är så jävla bra. Vill dejta dig.

När vi når juli börjar din kära planet Saturnus att gå i retrograd, och fortsätter att göra det under resten av sommaren OCH en bit in på hösten… men var inte rädd för den här retrograden! Det är alla andra som kommer att tycka den är tuff, men du som troligtvis redan har din shit together kommer bara glida med. Om du däremot INTE hållit ordning på livet på senaste, slarvat med deadlines till exempel, ja då kan det bli lite jobbigare! Lite som att en osynlig chef står och andas i din nacke, stressar dig… eller så gör din literal chef faktiskt det på riktigt. Men jaja, tror inte det kommer hända dig eftersom du är så ordningsam. Det du däremot kan göra är att använda den här retrograd-energin till din fördel! Kanske våga satsa lite mer, tänka större! Våga expandera.