in

Så blir sommaren för ditt stjärntecken

Sommaren är här, men hur blir den för ditt stjärntecken? Vi har svaret! Mer

skorpionen 1

Skorpionen, 23/10-21/11

Ja du, Skorpionen. Då var det sommar igen och du vet förstås redan vad som väntar: en oerhörd hetta. Kanske är du en sån Skorpion som HATAR värmen med hela ditt väsen, som flyr solen som den vore en brinnande eld (ja, jag vet, det är ju just vad den är men du fattar vad jag menar), och OM man mot förmodan skulle hitta dig utomhus så sitter du garanterat i skuggan (i långärmat och hatt). ELLER så är du raka motsatsen. Du ÄLSKAR solen. Du gillar hur det nästan sticks i huden av värmen, när det riktigt bränner. Du fattar vad jag menar, det finns liksom inget mellanting när det gäller dig, inga gråskalor. Men aja, oavsett om din energi kommer från solens d-vitamin-boost, eller från ilska och frustration över att det känns som att du ska drunkna i din egen pöl av svett, så kan den locka fram kåtbocken i dig. Fy fan vilket äckligt ord, men vad fan ska jag säga då, det är ju sant!!! I alla fall: den som har turen att få ligga med dig i sommar kommer omöjligt kunna mätta dina behov (om det inte är just en Skorpion du ligger med förstås) så en god idé är att ställa in sig på att behöva ta hand om det själv lite då och då. Inte ställa så höga krav på andra…

Ett annat tips på sommaren kan vara att hitta kontakten med elementet vatten. Du är trots allt ett vattentecken, och i sommar finns det oerhört mycket eldenergi. Med andra ord: bada! Gör verkligen det. Det kommer att göra dig så himla gott. Eller bär en blomspruta med dig i väskan!

I övrigt kommer den här sommaren att handla mycket om ÄVENTYR för dig, Skorpionen! Du är inte känd för att va totalt ointresserad av äventyr, det ska jag verkligen inte påstå, men du tenderar att välja såna som ändå är under väldigt kontrollerade former. Kanske för att du helt enkelt är ett så moget tecken, som har glömt hur det är att ha barnsligt kul. Här kommer ett galet tips: häng med en Vädur (de barnsligaste vi har i det här jävla landet). Hen kan dra med dig på de allra dummaste idéerna – men jag tror det kan vara bra för dig ändå. Den här sommaren handlar trots allt om äventyr och om att embracea förändring!