in

Så blir sommaren för ditt stjärntecken

Sommaren är här, men hur blir den för ditt stjärntecken? Vi har svaret! Mer

oxen 2

Oxen, 20/4-20/5

Att solen fortsätter att gå upp varje morgon, även denna sommar, är nästan precis lika självklart som att hitta dig på stadens bästa uteservering. Du är punktlig, förstås, har kommit i god tid för att norpa den bästa platsen. Ja, där sitter du och njuter, i skjorta och manchestershorts. Och de dyra solglajjorna som du tagit väl hand om sedan du köpte dem för åtta år sedan? De är förstås också med. Kanske väntar du på en vän, eller en dejt, eller så har du inte planerat in något mer än en god middag i ditt egna sällskap. För sån är du: så jävla avslappnad, och  tycker inte att det är ett dugg pinsamt att sitta ensam på en restaurang. Det viktigaste för dig är att maten är god (och det vet du att den är, eftersom du nästan aldrig går någon annanstans än just hit). Medan du väntar där i solen på uteserveringens bästa plats, så läser du en bok, eller kanske VeckoRevyn, eftersom varje stund finns till för att njutas av. Det här blir ett tema för dig i sommar: jakten på myset i varje situation, fastän det nästan är helt perfekt redan. 

Under juli månad händer det grejer. Du drabbas av en plötslig desperation! Du vill ha MER. En längtan efter pengar, sex och kanske också makt fyller dig! Detta blir vad du gör det till. Det kan leda till bråk och svartsjuka i din kärleksrelation, men också ta er vidare till nya nivåer (fri tolkning men jag tänker såklart på allt nytt ni kommer att testa i sängen). Du som är singel är inte sämre – här kan det bli stormigt mellan dig och ditt love interest! Ett varningens ord tho (känns sjukt att ens behöva nämna detta men): tänk på att du inte äger någon annan, inte kan bestämma över hen, även om du verkligen verkligen vill att det ska bli ni. Du förtjänar passion och bekräftelse, visst, men kan inte kräva det från någon annan. Kanske var hen bara inte för dig, om kärlek inte uppstår mellan er! 

I slutet på sommaren känns det viktigt för dig att saker görs på ett visst sätt. Den där avslappnade typen du var i början på sommaren blir ett minne blott. Kanske har du träffat någon under semestern som det börjar bli mer seriöst med, och det blir tydligt för dig att du är rätt kräsen när det gäller relationer. Eller så gäller detta din träning och dina rutiner som plötsligt blir SUPERVIKTIGA för dig. Oavsett vad det gäller så är målet perfektion… och I hate to say it, men det är verkligen bound to att misslyckas att ha perfektion som målbild. Men det blir några väldigt fina avslutande veckor på sommaren i alla fall. Skönhet och harmoni står i din väg!