in

Så blir sommaren för ditt stjärntecken

Sommaren är här, men hur blir den för ditt stjärntecken? Vi har svaret! Mer

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kra%CC%88ftan-1-1024x640.jpg

Kräftan, 22/6-22/7

Något kittlar din vänstra fot. Du tittar ner. En söt liten skimrande fisk cirkulerar runt dina fötter. Kanske dyker du ned och simmar med den (eller så är du en badkruka och sitter kvar på bryggan). Du vrider på huvudet. Med ansiktena vända mot solen och fötterna i det svalkande vattnet sitter din familj, eller kanske ditt kompisgäng, på rad. Du har förstås dragit med dem alla till landet – för sån är du: en god värdinna och engagerad vän. Du är nämligen jävligt trött efter alla fester som ägde rum i början på sommaren. Det är dags att ta det lite jävla lugnt, och det gäller inte bara dig utan även dina vänner, tycker du. För klarar de inte själva att dra ned på tempot, så får du hjälpa dem med det. Man ska slappna av på semestern! Man ska ta det lite jävla lugnt!

Och en lugn sommar kommer du också att få. Särskilt i juli får du tid att slappna av. Du hinner promenera många gånger längst vattenbrynet, dricka iste med väninnan som du trodde att du aldrig skulle ta upp kontakten med, och hänga med din älskling som du inte heller haft mycket tid med på senaste. Juli kan också vara en bra tid att förlåta någon på, då nymånen står i ditt tecken. Det skadar dig mer än den andre att fortsätta vara sur (och det är verkligen en riktigt dålig hämnd att klänga sig fast vid ilskan).

I slutet på sommaren börjar Merkurius att gå baklänges igen. Den här gången kan det ställa till det lite i din romantiska relation. Gör allt du kan för att undvika missförstånd! Passiv aggressivitet kommer inte att funka, och att förvänta dig att den andra “borde veta” vad hen gjort fel är inte heller en så himla bra idé, honestly. Du har en drömmig, och ibland orealistisk, bild av hur en kärleksrelation ska se ut. Kanske är den möjlig att uppnå, men hur ska du kunna nå drömmen om du inte berättar för personen hur du vill ha det?