in

Så blir sommaren för ditt stjärntecken

Sommaren är här, men hur blir den för ditt stjärntecken? Vi har svaret! Mer

vagen

Vågen, 23/9-22/10

Det är kul att du är ett lufttecken, med tanke på hur mycket du hatar när vinden förstör din frisyr. Tips för att undvika detta denna sommar: kliv inte ombord på en motorbåt, cykla inte, gå inte ut på nån pir, veva inte ner rutorna på bilen, gör ingenting som är kul med sommarn, nej, vet du vad – gå inte ut alls. 

Skoja. Men du måste medge att du är lite av en mes på sommarn va? Jag tycker i alla fall att det är dags för dig att börja leva ut din inre obryddhet nu. Sätt på dig det fulaste du har (eller who am I kidding, du äger väl inte ens nåt fult. Du får låna av nån). Skit i att folk kan se dig. Rota runt i trädgården! Bli lite skitig! Svettas stora lökringar på tröjan och NJUT av att din kropp är så kompetent att den har förmågan att svalka ned dig! Äh, du fattar vad jag menar, slappna av lite. Ingen kommer att dö av att du inte är helt perfekt, men du kommer däremot fatta hur gött det är att bara släppa på dina egna regler ibland.

Det är faktiskt väldigt lägligt att ta upp ett sånt projekt som jag skrev om ovanför (att bli en chill person) eftersom du under en stor del av sommaren påverkas av det astrologiska hus som bestämmer hur du framställer dig inför andra. Du är redo att genomgå en förändring, en sån som syns utanpå. Det kan handla om klädstil, hår, men också om hur du uttrycker dig i typ tal! Kanske behöver dina sociala medier också en rensning (asså kolla igenom gamla grejer som du lagt upp och se om du ens vill ha kvar det). 

Så i slutet av sommaren ställer sig din älskade kärleksplanet Venus i ditt tecken. Det är dags att välkomna harmonin tillbaka till ditt liv!