in

Så blir sommaren för ditt stjärntecken

Sommaren är här, men hur blir den för ditt stjärntecken? Vi har svaret! Mer

jungfrun 1

Jungfrun, 24/8-22/9

Du vaknar upp i ett varmt och kvavt rum. Täcket har du kastat av dig i sömnen. Det måste vara efter lunchtid redan, med tanke på ljuset och värmen. Men du är ju ledig, och har ingenting annat inplanerat, så utan att ens försöka kliva upp tillåter du dig själv att somna om… INTE. Nej, nej, nej, NEJ – förlåt för den texten som måste ha gett dig fullständig panik. Det där är inte alls hur din sommar kommer att se ut, jag lovar dig det, för du skulle ju ALDRIG sova bort en hel underbar sommardag?! Nej, vid lunchtid har väl du redan hunnit med att laga en näringsrik frukost, vattnat blommorna och städat vardagsrummet samtidigt som du typ borstat tänderna, smörjt dig noga med spf, simmat några längder i sjön, cyklat hem samtidigt som du lyssnat på alla ljudinspelningar din vän skickat till dig under natten (hon har träffat nån på en fest som hon behöver ranta om) OCH dessutom hunnit svara på alltihop. När klockan slår tolv och din partner/familj/dina vänner börjat vakna en efter en (det märker du för att de börjar svara på dina meddelanden som du skickat klockan sju på morgonen) så har du redan hunnit jobba i minst en timme framför datorn, eller på ditt sommarprojekt på landstället, fastän alla sagt åt dig att du måste unna dig att vara ledig, när du faktiskt är det.

…och jag kommer att säga samma sak: chilla ner några jävla grader. Det är ingen tävling i vem som har det mest uppstyrda perfekta livet, Jungfrun. Det är sommar för fan! Ta det lugnt!

Även om du gillar idén av att vara fullständigt självständig och din egen lyckas smed, så blir det tydligt att dina relationer är viktiga också. För att formulera det på ett peppigare sätt: många kommer att vilja hänga med dig, OCH hjälpa dig med grejer den här sommarn. Ta emot den hjälpen. 

Mot slutet av sommarn går din planet Merkurius återigen i retrograd, och du har väl börjat lära dig vad det betyder vid det här laget. Men jag säger det ändå: missförstånd är ett faktum, och att försöka ta dagen som den kommer – ett måste. Den här gången lär den påverka ditt kärleksliv lite extra. Försök att prata mer IRL och mindre i telefon under den här tiden! Annars får du en superfin sommar tror jag.