in

Veckans horoskop: 9 – 15 oktober

veckans horoskop
Bildkälla: Mike Bowman / Unsplash

Hej mina käraste änglar! Denna vecka blir det både en solförmörkelse och en nymåne i Vågen. Veckodagarna kommer se olika ut för alla stjärntecken, men gemensamt för er alla är att ni under helgen gör klokt i att chilla lite. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Jag har varit alldeles för hård mot dig!
 • Oxen: Kroppen är ditt tempel.
 • Tvillingarna: Du söker dig till dina rötter.
 • Kräftan: Du är hela världens mamma.
 • Lejonet: Fokusera på din egen resa.
 • Jungfrun: Ge inte upp så himla lätt!
 • Vågen: Utmana dig själv.
 • Skorpionen: Ingenting är omöjligt!
 • Skytten: Du känner ett behov av att prata ut.
 • Stenbocken: Mycket snack och lite verkstad!
 • Vattumannen: Skörda nymånens energi.
 • Fiskarna: Du har svinbra intuition nu!

Läs hela veckans horoskop här nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Heej Väduren. Jag kanske har varit lite hård mot dig ändå, känner jag. Du kan faktiskt bete dig som en vuxen människa trots allt, förlåt för att jag inte trodde det tidigare. En grej du är väldigt bra på är att genomföra dina idéer, och det är ju inte ett dugg barnsligt faktiskt! Det är verkligen inte alla som kan säga att de klarar det! Du ger dig inte, trots motgångar. Den här veckan får du många nya kul idéer! Men just under helgen kan du dra lite i bromsen, för då säger solförmörkelsen åt dig att ta det lite lugnt.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Hej Oxis! ”Kroppen är mitt tempel” – en mening man inte hör dig säga särskilt ofta (är det något som är ditt tempel så är det väl ditt hem) men kanske nu! Du vägrar inte dig själv det goda i livet, men du lägger dig kanske till med några hälsosamma nya vanor. Nu får du öva på balans! Kanske hoppar du på den här nya jordningstrenden (du vet, att gå barfota i naturen för att bli friskare) eller så börjar du kallbada typ? Under helgen är det nymåne och den kanske gör dig lite känslosam! Var beredd på det, gör ingen stor grej av det, ta det lugnt.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Hej Tvillingarna! Du söker dig tillbaka till dina rötter nu, och visst socialiserar du dig fortfarande, men helst i ditt trygga hem, eller hos dina föräldrar. Du känner dig tävlingslysten också, inte minst med dina syskon. Det kommer märkas under familjemiddagarna! Under helgen gäller samma sak – håll dig hemma. Det finns nämligen mycket som behöver fixas där. Nymånen under helgen uppmuntrar dig att förnya dig. Evolve your look! Lycka till!


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Hej Kräftis! Du känner dig omhändertagande, som vanligt får man väl ändå säga. Du har ordning på läget nu, säkert har du koll även på andras lägen. Det är du som vet exakt när katten matades sist och var din partners tandborste ligger. Det låter ju inte så kul, att vara hela världens mamma, men du tycker säkert det! Nu njuter du av att vara den som folk vänder sig till i nöd. Du sitter på goda råd! I helgen kan det kännas lite tyngre, då är en solförmörkelse och nymåne i farten, och då är det dags att bara fokusera på dig själv. Ta ett bad!


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Tjo Lejon! Det finns folk omkring dig som vill tävla med dig nu. Här får du fundera lite själv över hur du ska bemöta det. Om du är en person som sporras att göra bättre ifrån dig när det ska tävlas så är ju det toppen! Men om tävling brukar ta fram en bråkig, dålig förlorare i dig så tycker jag du gör bäst i att ignorera det, hålla blicken i horisonten och fokusera på din egen resa liksom. Du är solen, ljuset… och det syns. Lätt att få avundsjuka ovänner då! En lott du dragit i livet som du måste vänja dig vid.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Hej Jungfru! Det känns som att du har många rivaler nu? Ett helt gäng med människor som vill stå på samma plats som du, och ha det du har. Kanske känns det som att flera andra vill dejta samma person som du vill dejta? Oavsett om det är i ditt huvud eller ej så se till att inte ge upp för lätt! Du blir bekväm, FÖR bekväm, när du möts av konkurrens ibland. Kämpa! Visa lite jävlar anamma. Visa vad du går för och vad och vem du vill ha.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Hej Vågis! Det här är sista veckan som planeten Mars står i ditt tecken. Vilken resa… mycket ilska har kantat din väg, men också mycket motivation att göra bättre ifrån dig. Det är nu en supertid att utmana sig själv! Särskilt eftersom solen fortfarande står i ditt tecken, du har mycket kraft just nu. Du kan se den här veckan som en biljett till framgång. Tappa inte bort den biljetten, ta chansen och satsa! Under helgen gör du klokt i att lita på din intuition.  


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Hej Skorpionen. Det är dags för dig att sikta högt. Du inspireras av dina idoler och det känns som att ingenting är omöjligt! På torsdag träder planeten Mars in i ditt astrologiska hus för utveckling och utbildning, och då blir det verkligen fart på dig. Ingenting är omöjligt som sagt! Det kan också bli en del flirtig stämning i veckan, särskilt på jobb och i skola. 


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Hej Skyttis! Vad härligt att du äntligen får fördjupa dig lite i dina känslor! Det är nu en tid då du inte bara skyndar vidare från tanke till tanke, känsla till känsla, utan istället stannar kvar en stund i dem. Kanske känner du ett större behov av att ”prata ut”? Sen har du säkert superbra sex nu, honestly. Mot helgen kommer nymånen i Vågen och ger dina vänskapsrelationer en skjuts! Om du har några önskningar kring hur du vill att ditt sociala liv ska se ut de kommande sex månaderna så är helgen ett perfekt tillfälle för att manifestera det.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Hej Stenbock! Vardagen känns trögare än vanligt för dig, men att träffa vänner och att socialisera dig rent allmänt känns kul och givande nu! Du är som i ett drömskt stadie nu, så jag kan tänka mig att samtalen med dina vänner lätt börjar handla om framtidsdrömmar. Kanske drömmer ni er tillsammans bort till en bättre värld, eller grämer er över hur långt det är till sommaren, och börjar redan nu planera vad ni ska göra ihop när den kommer tillbaka. Under helgen fortsätter troligtvis den här lusten till att hänga med folk. Nymånen ger dig då en större förståelse för dina nära och kära.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Hej Vattuman! Du tänker mycket på orättvisor nu. Det ligger visserligen i din natur att göra det, men se upp så det inte äter upp dig och gör dig deppig! Under denna helg bör du verkligen ta vara på nymåneenergin, riktigt skörda skiten ur den (ursäkta språket). För dig kan det gälla att tänka om kring dina relationer. Vilken vän önskar du att du träffade oftare? Vill du att det ska vara mindre bråkigt mellan dig och din familj? Är du sugen på att skaffa nya vänner? Sätt dig ned och skriv ned dessa önskningar i helgen. Jag hoppas de slår in för dig!


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Hej Fiskis! Planeten Neptunus står i ditt astrologiska hus för det dolda. Det här kan göra att du kanske drabbas av rädsla den kommande tiden (vad vet jag, du kanske tjuvstartad och kollat på massa läskiga halloweenrullar redan) eller att du känner det som att du har stark kontakt till det där som vi inte kan se, men känna… jag talar förstås om att du kanske kommer höra eller se ett spöke snart. OCH ha svinbra intuition, så lyssna verkligen på den nu!