in

Veckans horoskop: 8 – 14 maj

bildbild
Foto: Taylor Wright / Unsplash

Nyfiken på vad just du har att vänta av de kommande dagarna? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Sitt inte där och vänta!
 • Oxen: Du tar impulsiva beslut.
 • Tvillingarna: Du får äntligen gå vidare efter en lång period av frågetecken.
 • Kräftan: Lösningar kommer från oväntade håll!
 • Lejonet: Om du ska ta mer ansvar behöver du en plan.
 • Jungfrun: Någon i din närhet kommer betyda mycket för dig framöver.
 • Vågen: Ta itu med allt du skjutit upp.
 • Skorpionen: Undvik att låta din frustration gå ut över din omgivning.
 • Skytten: Improvisera inte!
 • Stenbocken: Ett samarbete visar sig vara oväntat gynnsamt.
 • Vattumannen: Du blir försäkrad om att något faktiskt kommer hända.
 • Fiskarna: Det blir en lättsam och rolig flört!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du har en aktiv vecka framför dig. Det här är inte en tid för att vänta på att saker ska trilla ned i ditt knä, nu behöver du jobba för att få det du vill ha. Veckan kan även komma med intressanta möjligheter gällande samarbete eller partnerskap! På kärleksfronten har du det extra mysigt just nu och dina relationer är stabilare än någonsin.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu gör du revolt. Veckan kommer med en eggande energi, nu måste någonting hända! Du är trött på rutiner och vill bryta dig loss inom något område av ditt liv, vilket kan leda till impulsiva beslut. Det ser dock ut att vara till din fördel, våga testa något nytt och var lite djärv! Mot veckoslutet får du klarhet i något som varit otydligt.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du har en inspirerande vecka framför dig! Trots att saker och ting fortfarande är rätt röriga, får du en chans att byta idéer med någon som inspirerar dig. Det här kan även handla om att du utvärderar dina planer, och funderar kring vad som faktiskt går att göra. Mot veckoslutet väntar många frågetecken gällande en specifik situation, men sen får du äntligen gå vidare.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, veckan kommer med ett besked. Nu blir det tydligare för dig vilken väg du ska ta, och lösningar kan komma från oväntade håll. Det här är en bra tid för allt som rör pengar! Några goda råd kan rädda din ekonomi nu. Generellt sett är det även en fin vecka för dina relationer, och du är mer inställd på att få saker att funka i det långa loppet nu.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du vill bryta dig fri. Den här energin är i huvudsak positiv, om du kan lyckas kanalisera den till produktivitet. Det finns dock en risk att du känner dig frustrerad och som att du inte har kontroll över en viss situation, vilket kan leda till illa genomtänkta beslut. Var inte en rebell bara för sakens skull, ha en plan! Vad ska du göra för skillnad, hur ska du styra skutan?


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du är en riktig samarbets-king. Under veckan hamnar du i en situation där du får ut riktigt mycket av ett gott samarbete med någon. Det kan även handla om att du får hjälp med något, eller bara inspireras av vad någon annan gör. Det finns även goda chanser för en ytlig bekantskap att utvecklas till riktig vänskap nu! Veckoslutet kan bli lite intensivt, men som tur är innebär den också slutet för en emotionellt rörig period.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, välkommen in i en produktiv vecka! Nu förvandlas du till en mästare på att ordna, planera och strukturera – ta tillfället i akt och få några trista sysslor gjorda! Perfekt för den som skjutit upp diverse ansökningar eller möten, nu tar du itu med saker och ting. Det här blir även en bra period för dina relationer, och du känner dig stöttad av dina närmsta nu.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu blir det rörigt. Du har svårt att kompromissa och känner dig lätt instängd i en relation. Det här kan leda till att du blir lite väl dramatisk och känner ett större behov av att på olika sätt slå dig fri. Undvik att ta ut det här på personer i din närhet, försök hitta lite egentid istället. Veckoslutet blir särskilt intensivt och något som varit aktuellt under en längre tid drivs till sin spets.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu behöver du ha extra bra koll. Veckan kan antingen belöna den som är väl förberedd – eller straffa den som inte är det. Nu behöver du ha extra bra koll på logistik och kommunikation. Kolla skräpposten, uppdatera kalendern och skriva att göra-listor. Även om du i vanliga fall kan improvisera är det bättre att lägga energi på att vara väl förberedd nu! Under veckan kan du även få stöd från någon nära dig, även om du har svårt att be om hjälp.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, snart vänder det. Du har haft en del otur på senaste, och snabba vändningar har förstört dina planer. Nu återtar du kontrollen över dina projekt och rör dig med stormsteg framåt. Veckan kommer nämligen med superbra förutsättningar för just det! Det kan handla om att du får klartecknet du väntat på, ny information som hjälper dig eller att ett samarbete visar sig vara oväntat välfungerande.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu blir det klirr i kassan! Veckan kommer med strålande nyheter rörande din ekonomi. Det kan handla om en oväntad gåva, ett kontrakt som går igenom eller en försäkran om att du får betalt längre fram i tiden. Det behöver nödvändigtvis inte röra pengar, utan kan handla om generella framtidsplaner som ser ut att gå igenom. På ett helt annat plan ser veckan dock ut att bjuda på ett missförstånd av något slag, och det finns en risk för konflikt.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, känn en doft av kärleken! Eller doften av en rolig flört åtminstone. Nu blir du utmanad av någon modig, som är oemotståndlig trots att du försöker hålla din gard uppe. Personen får dig dock att känna dig trygg, och det här kan bli lika delar seriöst som lättsamt och kul! Veckan kommer även med bra förutsättningar för den som vill reda ut ett missförstånd eller en allmänt oklar situation.