in

Veckans horoskop: 7 – 13 augusti

veckans horoskop
Bildkälla: Freepik

Hej mina finaste änglar! Vi befinner oss mitt i en festlig lejonsäsong! Läs veckans horoskop för att få reda på hur just du påverkas av det. Kramar från er alldeles egna, Baby Venus. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Du återgår till dina rutiner.
 • Oxen: Du känner tacksamhet.
 • Tvillingarna: Du klantar dig.
 • Kräftan: Du väljer att inte bry dig.
 • Lejonet: Du undrar vart vissa tog vägen.
 • Jungfrun: du tar initiativ till ett och annat deep talk.
 • Vågen: Nu blir det eldigt!
 • Skorpionen: Du shoppar dumma grejer.
 • Skytten: Du knäcker koden!
 • Stenbocken: Du måste låta saker få bli som de blir!
 • Vattumannen: Du inspirerar någon.
 • Fiskarna: Du visar kraft och mod.

Läs hela veckans horoskop här nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Från en helg av analyserande dyker du in i en ny vecka, nu handfast och målmedveten, och fast besluten att få saker gjorda! Du dammar av någon gammal vänskapsrelation som du förbisett en tid. Kanske flera. Mot slutet av veckan återgår du till några positiva rutiner som du struntat i under sommaren och ledigheten. Jag är absolut ingen sån som säger att det är höst redan i augusti (!) men det är ändå som att dina gamla vanor blir tydligare igen, ramarna något skarpare. Kanske handlar det om att börja använda hårolja igen, eller att läsa lite varje kväll. Det behöver inte vara några stora grejer. Vidare mot en fungerande vardag, och rutiner som håller!


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

I början av veckan lyser månen med sitt kalla sken över ditt tecken. Du känner tacksamhet över det du har. Över ditt hem, din lediga tid. Att himlen sprack upp för en stund, och lät dig känna solens varma strålar, att asfalten doftar så gott när det regnat. Du inser kanske att du på senaste tiden haft en lite väl pessimistisk syn. Ta vara på denna månenergi och hitta tillbaka till den njutningsfulla, tacksamma person som du egentligen är! Mot slutet av veckan kanske du hamnar mellan två personer i konflikt, och måste agera diplomat och problemlösare.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Du är sugen på att reesaaa. Det behöver inte innebära en fysisk resa utan kan likaväl vara en själslig. Kanske blir du medbjuden på något som du aldrig trodde att du skulle testa på. Det kan också handla om ett sexuellt äventyr av något slag! Mot slutet av veckan känner du stor tacksamhet gentemot dina vänner, som lyssnar tålmodigt och uppmärksamt när du råkar ranta över något, kanske lite för länge än vad som egentligen skulle anses socialt accepterat.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Livet puttrar på för dig i stadig takt nu, Kräfta. Jobbet går bra. Du har ett mål i sikte och om resan dit råkar vara kämpig, så bekommer det dig inte just nu. Du har valt att inte bry dig. Ett tunnelseende kan tjäna dig just nu, Kräfta, särskilt vad gäller arbete. Fäst blicken mot horisonten. Mot slutet av veckan känner du dig tacksam över hur saker och ting har blivit. Det som varit tufft har du åtminstone lärt dig av. Du tänker tillbaka på människor du tappat kontakten med, funderar över om någon kanske är värd att börja prata med igen? 


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

I början av veckan funderar du en del över dina vänskapsrelationer. Både de som du underhåller aktivt, men också de som ”got away”. Du undrar; vad gör de nu? Vilka hänger de med istället för dig (HUR VÅGAR DE!)? I veckan kanske du stöter på någon av dessa personer som du tappat kontakten med. Lejonsäsongen är lite speciell i år, den är inte lika fylld med fest och fart som vanligt. Så du kan förvänta dig en rätt lugn vecka. Men i ditt inre mullrar ett oväder, en orkan som drar upp känslor och minnen från förr. Umgås med folk som du litar på och som du kan prata av dig med. 


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Merkurius står i ditt astrologiska hus för grupper och vänner. Troligt är att det kan bli ett och annat deep talk (förlåt för töntigt uttryck) med vänner. På ditt initiativ då, förstås. Du lider lite av förbättringssjukan – du vill förbättra precis allting. Det är en bra sak ibland, men det kan också göra att du ständigt går runt och letar efter fel när det egentligen inte finns några. Nåväl, ett allvarligt snack hit och dit skadar ju egentligen inte. Men med Mars hack i häl på Merkurius, vill jag också förvarna dig om att du komma att känna dig lite upprörd. Starka känslor kan bubbla upp till ytan. Håll i hatten!


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Du vrider och vänder på de problem som du stöter på. Kanske vrider du lika mycket på de problem som inte tillhör dig. Det hedrar dig! Dina vänner uppskattar hur du kan engagera dig i deras bekymmer. Men din vecka kommer förstås också handla om DIG. Du omger dig ju gärna med personer som syns och hörs mycket, du gillar den där eldenergin och all fart och fläkt som den erbjuder, fastän du själv tillhör elementet luft. Men nu är det dags för DIG att våga synas och höras mer. Det är din tur att anamma elden. Ta plats!


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Det är möjligt att du möts av lite finansiella bekymmer i veckan, Skorpion. Om inte några större faror, så kanske det blir lite många köp av onödiga småsaker. Jag fattar det, shoppingsuget blir stort när ens astrologiska hus för ägodelar står i ens stjärntecken, samtidigt som tusen planeter går baklänges, och man är mitt i en lejonsäsong som bara öser på med impulsiv energi. Men så länge du har detta i bakhuvudet så blir det förhoppningsvis inte alltför tokigt!


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Den här veckan har du större flyt än förra veckan vad gäller pengar! Det är också stor chans att du plötsligt knäcker koden vad gäller något du övat på ett tag. Det kan gälla en löneförhöjning, att du plötsligt orkar lyfta tyngre på gymmet, eller en godkänd sommartenta som du pluggat massa inför! Äntligen bär ditt envisa arbete frukt.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Du måste inte stressa upp dig för att hinna med allt roligt som du vill göra just nu. Det blir bra ändå, om du går ned i tempo lite, och låter det bli lite som det blir. Du har mycket i huvudet just nu, kanske rör sig dina tankar så mycket till det förflutna och framtiden att du glömmer bort att njuta av vad nuet har att erbjuda. Fundera mindre, känn mer. Och lyssna på vad hjärtat har att säga.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Nya möjligheter väntar dig! Sitt inte hemma så att du missar dem. I övrigt är du nu till god hjälp för dina vänner. Som stöd, lyssnare och rådgivare finns du verkligen där för dem. Men det är inte alltid som du är medveten om att du ger ett gott råd! Du är bara ditt underbara du, och då och då tar någon efter dig, låter sig inspireras av dig, fast du inte vet om det. Tänk vad fint det vore om du kunde inse det! Det är därför som jag berättar det för dig nu. Du. Är. Verkligen. Uppskattad.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Du känner dig mer och mer bekväm i ditt skal, din kropp, din röst, din person – för varje dag som går. Jag tycker du ska våga dig ut utanför din comfort zone i veckan, nu när du har kraft och mod att göra det. Har du väl tagit steget ut blir det svårare att backa tillbaka under dagar då du känner dig mindre modig (och rent astrologiskt, så kommer de tiderna också, och då kommer du kanske inte känna dig så himla kaxig, så passa på). Du är grym! Lita på det! Bevisa för dig själv vad du kan! Och never go back!