in

Veckans horoskop: 5 – 11 juni

horoskop
Bildkälla: Unsplash

Någon behöver tro på sig själv, medan någon annan ska ställa in alla planer. Veckans horoskop är här! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Välkomna förändringar.
 • Oxen: Berätta vad du känner!
 • Tvillingarna: Ut och mingla.
 • Kräftan: Äntligen blir det lite lugnare.
 • Lejonet: Våga tro på dig själv!
 • Jungfrun: Nu får du skörda frukterna.
 • Vågen: Låt inte rädsla hindra dig från att utvecklas.
 • Skorpionen: Du kommer övervinna alla hinder.
 • Skytten: Ha lite tålamod.
 • Stenbocken: Ställ in planer!
 • Vattumannen: Våga ta risker.
 • Fiskarna: Sälj in en idé.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, just nu genomgår du stora förändringar. Det kan vara svårt för dig att veta vilken väg du ska ta – ditt hjärta vill gå en väg, och din hjärna en annan. Försök att inte känna dig stressad över det, det är okej att inte veta! Välkomna alla förändringar och försök hänga på. Dessutom ser det ut att bli en väldigt romantisk vecka för dig, och du kan se fram emot många positiva överraskningar.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Kära oxe, du står inför en del tuffa beslut. Tyvärr kommer du inte kunna tänka dig fram till vilket som är det bästa valet, utan du behöver lita på din intuition. Lyssna på din magkänsla! Den här veckan ska du också öva på att uttrycka dina känslor – om något gör dig ledsen eller glad är det helt okej att säga det. Vad du känner och tycker får också ta plats!


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, det har blivit en hel del egentid för dig de senaste veckorna. Och absolut, det har varit bra för dig. Men nu är det dags att komma ur ditt skal! Säg ja till sociala tillställningar, gå ut och mingla och skapa nya kontakter. Försök ha en positiv inställning, det finns otroliga möjligheter som väntar runt hörnet.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, det har varit en känslomässigt intensiv period för dig, men nu ser det ut att bli lite lugnare. Du känner dig mer stabil, dina rutiner fungerar och sakta men säkert försvinner saker från din att göra-lista. Efter ett stressigt halvår är det här precis vad du behöver. Läs en bok, gå en långpromenad och ät en lugn middag med dina vänner!


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, om du länge har spånat på en idé är det nu dags att omsätta den i praktiken. Våga tro på dig själv och lyssna på din magkänsla! Om idén rör något som har med ditt yrkesliv att göra kan du förvänta dig att nya möjligheter kommer dyka upp. Dessutom kommer du knyta nya kontakter på vägen!


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du har arbetat hårt den senaste tiden och det är nu dags att skörda frukterna! Detta gäller både ditt yrkesliv och ditt kärleksliv. Det här ser också ut att bli en bra vecka för samarbeten – och du kommer överraskas av hur mycket du kan lära dig om dig själv genom att umgås med andra.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, just nu kan allt kännas lite överväldigande. Men kom ihåg att förändring ofta leder till positiv utveckling! Kanske är det dags för dig att byta jobb? Eller göra en stor förändring i någon av dina relationer? Var inte rädd för att ta fel beslut – och låt inte rädsla hindra dig från att utvecklas.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu måste du tro lite på dig själv. Du ser ut att möta en del utmaningar framöver, men ditt mod och din starka vilja kommer hjälpa dig att övervinna alla hinder. Kom ihåg att vad du tycker och känner faktiskt spelar roll, så var inte rädd för att stå upp för dig själv. Veckan ser också ut att bjuda på en del oförutsedda möten.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, nu behöver du ha tålamod. Allt som du jobbat för kommer att ge resultat, men det kräver tid. Saker och ting kan bara blomstra om du vågar satsa långsiktigt. Det är också viktigt att du tar hand om din hälsa, inte blir för stressad och tar pauser när du behöver. Allt behöver inte vara så kämpigt hela tiden!


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, nu behöver du sätta dina behov först. Ta hand om dig själv, tacka nej till saker som inte känns kul och ställ in planer om du behöver. Om du vill spendera veckan i soffan framför en tv-serie så är det helt okej! Egentid är precis vad du behöver just nu för att kunna ladda dina batterier.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu är det dags för dig att satsa på dina drömmar. Ditt självförtroende kommer attrahera rätt människor, så var modig och våga ta risker. Det finns dessutom en stor chans att ditt mod kommer inspirera andra människor, vilket i sin tur kan leda till oväntade möjligheter för dig.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu behöver du skapa en balans i ditt liv. Organisera och strukturera –både på ett personligt och professionellt plan. Dessutom ska du inte vara rädd för att uttrycka dina tankar och känslor just nu. Du är väldigt bra på att kommunicera och människor runt dig har lätt att förstå ditt budskap. Om du vill pitcha en idé är det här precis rätt tidpunkt att göra det!