in

Veckans horoskop: 4 – 10 september

veckans horoskop
Bildkälla: halayalex / Freepik

Hej söta änglar! Vissa av er kan pusta ut och NÄSTAN återgå till det normala, medan andra av er får kämpa på med tråkigheter ett tag till. Kom ihåg – när ni ramlat är det bara att ta sig upp på hästen igen! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Du vill inte ha fler myskvällar!
 • Oxen: Gör om, gör rätt!
 • Tvillingarna: Dags att återställa harmonin.
 • Kräftan: Du ska få ett okonventionellt råd av mig!
 • Lejonet: Känns allt på liv och död?
 • Jungfrun: Du är en total virrpanna.
 • Vågen: Din bästa vän Mars går vid din sida.
 • Skorpionen: Du är en del av ett väloljat maskineri.
 • Skytten: Slarva inte!
 • Stenbocken: Det är svårt att fatta vad du menar.
 • Vattumannen: Du står upp mot en trångsynt familjemedlem!
 • Fiskarna: Du känner dig nostalgisk.

Läs hela veckans horoskop här nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Inte för att det brukar vara ett problem för dig, men nu vågar du verkligen be om det du vill! Jag talar förstås om hur du vill ha det i sängen, och hur du vill ha det på dejten. Venus retrograd är över och du har kommit på var det finns förbättringspotential i dina relationer. Sen kommer ju Mars och ger dig en push att våga ta upp detta också: nej, du vill inte ha en till myskväll – du vill bli utbjuden på restaurang (eller tvärtom)! Våga säg det!


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Woop, du kan äntligen ta upp ditt hemprojekt igen! Varje försök att fixa där hemma har den senaste tiden gått åt skogen. Du har spillt ut jorden när du skulle plantera om, tappat tavlan du skulle sätta upp, fått hem fel längd på gardinstången. Man tappar ju lusten att försöka mer, eller hur? Men testa mjukstarta ditt hemprojekt igen! Det är höst och dags att göra det mysigt igen.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Den här veckan kommer för dig att handla om att komma tillbaka till ditt utgångsläge skulle man kunna säga. Återanpassa dig. Försöka återställa balansen. Det kan handla om att du kommer tillbaka till arbetet efter semestern, och det blir en tid för dig att vänja dig vid det igen. Det kan också handla om att återställa harmonin i de relationer som du råkat, ursäkta språket, fucka upp den senaste tiden.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Jo, det är Merkurius retrograd fortfarande, och då brukar man ju säga att man ska ta det lugnt, vara metodisk osv. Men – du har precis genomlidit en uppskakande period för ditt hjärta, och eftersom jag känner sån himla empati för det, så tänker jag ge dig ett okonventionellt råd: unna dig att göra något kul. Månen kommer i alla fall göra dig rastlös i dagarna så du kan lika gärna ge dig hän! Men du får räkna med att det inte blir precis som du hade tänkt dig, det är trots allt fortfarande Merkurius retrograd.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Ja, du kanske går runt med en känsla av att allt som händer är på liv och död nu. Du känner STARKA känslor för din partner, och är du singel är du ivrig att träffa någon ny nu, nu, nu. Men gör det då! Kom bara ihåg att vara:

 • Jättejättesnäll.
 • Superdupertydlig med vad du vill. 

Så inga onödiga missförstånd uppstår. Lätt hänt nu!


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Du brukar ju som bekant veta precis just vad du vill och vad du tycker, men just nu är det lite luddigt i kanterna! Det kan till exempel visa sig att du i veckan känner dig mer velig, inte är lika snabb på att ta beslut, och kanske ångrar du till och med ett redan taget beslut. Se det som en lärorik tid där du kan gå utanför dina vanligtvis tydliga ramar och upptäcka något nytt (!) oavsett om det handlar om att ändra åsikt kring ett ”onyttigt” (enligt dig då) snack eller en filmgenre som du ”inte tål”.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Jo du Våg, ditt stingsliga, lättretade humör fortsätter att förfölja dig. Det är Mars som är i farten igen. Du kan se planeten som en vän du alltid kan ta stöd ifrån när du behöver säga till på skarpen. Mars ger dig nämligen kraft och mod att stå upp för dig själv och andra orättvisor! Men det här kommer pågå ett bra tag till så försök ändå spara på krafterna. Du behöver inte bekämpa all världens orättvisor på en dag (men kanske en per dag?). Se i alla fall det här stingsliga humöret som en tillgång! All skit som kastas i din väg klarar du av att hantera.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Du binder nya kontakter till dig nu! Folk vill hänga med dig fast du kanske själv känner att du inte är i ditt esse (dina skämt verkar till exempel inte flyga alls). Men dina vänner ställer upp för dig nu, så våga be dem om hjälp och råd. Sen är det också möjligt att du nu har det jävligt kul med en specifik person. Ni är som ett väloljat maskineri när ni smider planer för framtiden tillsammans!


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Hoppsan. På jobbet går det inte helt som du planerat. Du är så himla van vid att allt bara flyter på, och att dina sociala skills slätar över de flesta problem i möten med sura kunder. Nu är det plötsligt inte lika lätt! Du måste istället ta itu med problemen som uppstår på jobbet. Hugg i, och slarva inte. Det här är bra för dig, då får du öva på att göra jobbet ännu bättre, istället för att skämta dig ur problemen som du brukar!


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Sötis! Du har svårt att få fram din poäng nu! Du tror kanske själv att du är tydlig, men vi andra har lite svårt att fatta, och kanske gäller detta mest i text. Snälla! Undvik att spela cool och anta att folk kan läsa mellan raderna. Gud. Nej. Det är inte lätt för dig nu alltså. Var så tydlig du bara kan och bli inte irriterad när du behöver omformulera dig! Nu vet du i alla fall varför du behöver göra det (alltså inte för att andra är tröga, utan för att du är otydlig).


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Din planet Uranus går sedan några dagar tillbaka i retrograd. Uranus står för innovation, förändring och revolution. Sånt där som du brinner för alltså! Eftersom planeten påverkar ditt astrologiska hus för familj och hem är det möjligt att du börjar tänka om kring just detta. Kanske vågar du i dagarna stå upp mot din trångsynta familj? Eller så byter du själv åsikt kring till exempel ditt boende (typ: det kanske inte vore så hemskt att bo i den där delen av stan ändå, det är ju rätt gulligt där)?


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Under helgen och i början på veckan ger månen dig en analyserande blick. Du nästan letar efter otrevliga känslor i dig själv. Kanske tvivlar du på din inställning till din partner? Du känner dig säkert rätt nostalgisk också (typiskt dig haha), tänker tillbaka på hur det var i början när ni just träffats, och att det inte är detsamma nu. Jag tänker inte säga åt dig ”tänk positivt, glöm det där!”. Nej, överanalysera på du. Du ska se att din oro lugnar sig alldeles naturligt på egen hand!