in

Veckans horoskop: 31 juli – 6 augusti

Veckans horoskop
Bildkälla: Unsplash

Hej änglarna! Veckan börjar med en fullmåne i Vattumannens tecken, som kan locka fram rebellen i många av er. Utöver detta går planeten Venus i retrograd, vilket gör att du och ditt ex dras som magneter till varandra. Ni bara råkar befinna er på samma plats vid just samma tidpunkt. Lycka till! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Ta inga förhastade beslut.
 • Oxen: Kanske är en tursam förändring på gång.
 • Tvillingarna: Read the room!
 • Kräftan: Spänningen väntar runt hörnet!
 • Lejonet: Blicka inåt för att kunna gå vidare.
 • Jungfrun: Var försiktig med hur du uttrycker dig.
 • Vågen: Dags för en make over?
 • Skorpionen: Framtiden känns hoppfull.
 • Skytten: Fokusera på dina finanser (och dina fötter!).
 • Stenbocken: Du är ett socialt geni.
 • Vattumannen: Du ger goda råd nu.
 • Fiskarna: Öppna ögonen!

Läs hela veckans horoskop här nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Oj, du har det flirtigt med någon nu, vilket gör dig lite förvånad. Kanske är det en otippad typ, inte din vanliga smak? Träd försiktigt fram och ta inga förhastade beslut vad gäller detta. Mot slutet av veckan, under lördag och söndag, kan det vara värt att dra ned på takten lite. Du kommer kanske fastna med vissa tankar som inte vill släppa taget om dig. Låt det få vara så. Bena ut de där tankarna och frågetecknen över helgen, så kan du gå vidare med ditt höga tempo lagom till nästa vecka börjar.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Eftersom kärleksplaneten Venus går baklänges nu är det möjligt att en del gamla ex till dig dyker upp. Du, tålmodiga Oxe, rör dig nu i det astrologiska huset för relationer, och har en förmåga att kunna ta riktigt bra beslut. Så förhoppningsvis hjälper den energin dig att på ett diplomatiskt sätt kommunicera med dina ex när de väl dyker upp (och när jag säger ex menar jag förstås också allt under kategorin gamla flammor, ligg och affärer)! För övrigt är en tursam förändring på väg! Som vanligt kan det kännas omskakande med förändring för dig, men det kommer bli bra. Du kommer att gynnas av det här.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Du är en snackig typ. Eller, du kan prata om det mesta när tillfälle ges kan man säga. Någon berättar om renoveringen av sin båt och även om du är totalt oinsatt så lyckas du ändå hålla samtalet igång med tusen följdfrågor och fun facts om det lilla du vet om ja, båtar, i just det här fallet. Något som är lite ovant för dig är att du nu gärna fördjupar dig mer i samtalen, och de får gärna handla om de lite tyngre ämnena, såsom kärlek, död och krig. Du kan uppfattas som rätt intensiv under den här perioden, kom ihåg att kanske inte alla vill prata om döden vid morgonkaffet!


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Likt Tvillingarna dras du just nu till de mörka samtalsämnena. Du vill riktigt grotta ned dig i samtal om död och sjukdom, men också sex! Eftersom sådana samtal inte är för alla, kanske det vore en bra idé att prata om just detta med din tvillingkompis som är inne på samma grej nu (och din skorpionvän som typ alltid är det, såklart). Var bara vaksam så att det inte blir för mycket för dig, Kräftis, till exempel så kan de där skräck- och mordpoddarna ge dig mer ångest än pirr i slutändan. För övrigt drömmer du om nya intryck, resor långt bort eller nya religiösa upplevelser. Leta i ditt närområde! Där kan du upptäcka mer än du tror.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Lojala Lejon! Mycket händer nu! Eller hur! Det här har du med stor sannolikhet redan märkt. Veckan börjar med en fullmåne som får dig att tänka lite extra på dina vänskapsrelationer. Kanske tar en vän upp att hen känner sig utanför, och i så fall gör du allt du kan för att ändra på det. Solen skiner i ditt tecken och ger dig massor av energi, och planeten Venus rör sig baklänges och påminner dig om gamla kärleksminnen. Vad vill du att de ska ta för plats i ditt liv? Exen alltså. Du vill känna att du är redo att gå vidare, att blicka framåt. Inga oavslutade kapitel!


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Ljuvliga Jungfru! Din pappa, eller någon typ av fadersfigur, kan komma att ta kontakt med dig och berätta något i veckan som han tycker är mycket viktigt. Möjligt att det har med din karriär eller framgång att göra. Var inte för snabb med att vifta bort råden. För övrigt fortsätter du att kommunicera på ett rakt och tydligt (läs: ibland okänsligt) vis. Men tough love är inte för alla! Kanske kan det vara värt att tänka till lite innan du råkar säga något alltför ärligt. Lär dig linda in sanningarna som du inte kan låta bli att framföra!


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Eftersom Venus är din planet, vackra Våg, är det möjligt att du känner av dess retrograd mer än andra. Det här kan innebära att du inte kan sluta tänka på ett ex. Det kan också göra att någon av dem till och med korsar din väg! Om du stöter ihop med dessa personer från ditt förflutna står du inför ett val – bearbeta eller trycka undan känslorna. Om du väljer det senare är det stor risk att personerna bara kommer fortsätta att dyka upp nästa gång som Venus går baklänges… men du väljer själv. För övrigt är det perfekt tajming att lägga lite extra tid på ditt utseende (låter ju helt sjukt att säga så men en liten make over lär verkligen gå vägen nu!).


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Du har en lättsam inställning till hur du blir uppfattad av andra! Du är lekfull vad gäller din LOOK nu. Lek med färger och form och fortsätt att skita fullständigt i vad andra tycker! Det är nu också ett bra tillfälle att investera i plagg som kommer att hålla länge, vilket är lägligt med tanke på ditt nyvunna intresse för stil. För övrigt känns det lätt för dig att se det roliga i tillvaron! Även om det knakar i fogarna lite vad gäller kärleksliv och arbete, så kommer det inte åt dig så värst mycket. Du drömmer om framtiden, och den känns hoppfull.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Du vill ha det bekvämt. Det här kan appliceras både på ditt hem och på ditt jobb. Envisas inte med sandaler när det är kallt! Det blir inte mindre sommar för att du använder sneakers. Månen ber dig nämligen att ta extra god hand om dina fötter och ben, särskilt i början av veckan. Det är också särskilt viktigt att du ser över dina finanser nu! Är det något som du glömt att betala för? En faktura som ligger och väntar?


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Din kraft och styrka ligger i ditt sätt att samtala nu. Det är ett perfekt tillfälle att i veckan tacka ja till tillställningar där du träffar mycket nya människor. Du är ett socialt geni! Du räds inte att ta upp de svåra ämnena. Just nu bärs du fram av tur från planeten Pluto vad gäller det sociala, så du kommer helt enkelt inte sjabbla bort dig eller skämma ut dig, vad du än säger! Så passa på att ta upp de svåra (men spännande) samtalsämnena, du hinner parera den obekväma stämningen med ett skämt innan någon ens hunnit blinka!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Den första augusti, alltså på tisdag, står fullmånen i Vattumannens tecken. Det här kan få dig att öppna ögonen för skillnaden på att arbeta på egen hand och att samarbeta med andra. Var försiktig så du inte tar på dig alltför mycket själv, men inte heller ber andra att göra alltihop åt dig! Det är en fråga om balans, helt enkelt. Veckan lämpar sig för att fundera över vad du kan lämna bakom dig vad gäller konflikter med andra. I övrigt tycks du ge folk goda råd nu.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Under veckan dras du till stabilitet och trygghet. Det kan till exempel innebära att du kommer vilja umgås mer med din familj eller att det blir extra viktigt för dig att hålla dig till dina rutiner. Mellan den tredje och fjärde augusti, alltså på torsdag och fredag, är det en särskilt bra tid för dig att ta in din omgivning. Sluta med det du håller på med, riktigt öppna ögonen och se dig omkring. Kanske upptäcker du något som du annars inte hade lagt märke till, något som det var meningen att du skulle se!