in

Veckans horoskop: 3 – 9 juli

horoskop1
Bildkälla: Unsplash

Hej mina älskade änglar! Den här veckan börjar med en fullmåne som står i Stenbockens tecken. Månen har påmint mig om att berätta för er att när hon är full, är det ett perfekt tillfälle att sätta intentioner för vad ni vill lämna bakom er. Fullmånen hjälper er att hålla de där löftena till er själva sen. När den står i Stenbockens tecken är det extra fördelaktigt om affirmationerna handlar om att lämna slarv och larv bakom sig. Gör nu plats för pengaflöde och goda relationer! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Du känner dig tävlingsinriktad.
 • Oxen: Du längtar efter att känna dig som en del av något större.
 • Tvillingarna: Perfekt tid för att ta tag i hälsan!
 • Kräftan: Du tenderar att hålla dina negativa känslor för dig själv.
 • Lejonet: Du kan få vem som helst att känna sig bäst i världen.
 • Jungfrun: Du funderar över de stora frågorna. 
 • Vågen: Du är lättövertalad.
 • Skorpionen: Du kommer att få ett viktigt råd. 
 • Skytten: Du får en välförtjänt lugn vecka.
 • Stenbocken: Fullmånen står i ditt tecken!
 • Vattumannen: Det kan gå lite väl fort nu.
 • Fiskarna: Hejdå slarv, hej hårt arbete!

Läs hela veckans horoskop här nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Du känner en omisskännlig lust att lägga pengar på extravaganta saker i veckan. Gärna något som får dig att verkligen SYNAS. Kanske har detta att göra med att du känner dig extra tävlingsinriktad nu. Men vem tävlar du mot? Och om vad? Se upp så du inte låter dina känslor styra helt över veckans inköp. Den 3 juli vill fullmånen hjälpa dig att stå med stadigare fötter på jorden. Använd den energin för att slappna av i kroppen och känn efter vad den verkligen vill!


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Du vill känna att du gör nytta denna vecka. Har du plötsligt tid som räcker och blir över ska du använda den till att hjälpa andra, då det kommer göra att du känner dig som en del av något större – något som du längtar efter nu. Du är inte särskild imponerad av det andra åstadkommer omkring dig, men visa då själv hur det ska gå till! Var ska skåpet stå? Fullmånen på måndagen är ett perfekt tillfälle att få ett absolut avslut på det du försökt lämna bakom dig en längre tid. 


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Nu är en perfekt tid att starta det där hälsoprojektet du gått runt och funderat på! Imorgon tar du den där morgonpromenaden! Dricker spirulinan! Tar kallduschen! Sätter mobilen på stör ej-läge! Skriver tio snälla ord om dig själv! Eller vad det nu kan vara för hälsosam vana som du bestämt dig för. Det är stor chans att du lyckas hålla de goda rutinerna om du börjar nu. Fullmånen kommer med ett löfte om lyckade avslut, så fundera lite över vad du är redo att lämna bakom dig – för att göra plats för de nya goda vanorna.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kräftis! Du STRÅLAR. Du omges av ett hälsosamt, vackert, framgångsrikt skimmer. Men du tenderar att hålla inne dina negativa känslor, kanske för att upprätthålla den här härliga personan. Jag fattar – det känns onödigt att gå runt och gnälla över småsaker. Men ruva inte din irritation så länge att den växer sig till ett enormt utbrott sen, som lämnar din omgivning alldeles uppskakad. Då är det ändå att föredra att bara ta tjuren vid hornen och konfrontera på en gång. Kanske kan det vara en affirmation värd måndagens fullmåne, som den här gången står i ditt oppositionstecken Stenbocken. Säg högt: ”Jag vågar säga vad jag tycker och vad jag känner. Jag kan uttrycka mina behov. Min konflikträdsla har jag lämnat bakom mig.”


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Är du i en kärleksrelation känner du dig extra stolt över din partner just nu, jag skulle nästan kalla dig lite skrytig! Det är en av de allra finaste sidorna med att vara tillsammans med dig – att du vill visa upp en. Är du inte i en romantisk relation just nu så kan detta även appliceras på vänner. När du lägger manken till får du vem som helst att känna sig bäst i hela världen. Fullmånen på måndagen medför en tyngre energi som antingen kan få dig att känna dig trött och seg, eller – om du väljer att jobba med energin istället – lugn. Det kan underlätta att göra något fysiskt. Yoga, dansa, ligga.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Du funderar ovanligt mycket över de stora frågorna nu. Kanske; vad är meningen med mitt liv? Är jag på väg åt rätt håll? Vad behöver jag i en kärleksrelation, och vad har jag själv att erbjuda? Det är viktiga frågor att fundera över! Kanske kan fullmånen på måndagen hjälpa dig att gå vidare från negativa känslor. Denna vecka är det möjligt att du möts av det ockulta, även om du kanske inte är en sån som vanligtvis intresserar dig supermycket för det övernaturliga. Har du en vän som vill spå dig? Andligheten gör sig påmind oavsett om det är tankar som uppstår i dig eller om det kommer utifrån.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Den här veckan är det lätt för dig att tanklöst bara dras med. Nu är du inte särskilt svårövertalad. Det kan handla om en resa, nya åsikter – ja, det mesta egentligen. Du är villig att prova allt om någon kommer med förslaget. Kul! Men tur är nog att fullmånen på måndagen tar ned dig lite med sin jordiga stenbocksenergi. Då är det ett perfekt tillfälle att fundera över vad du är redo att säga adjö till. Vilka återkommande negativa tankar är du färdig med, en gång för alla? Ajöss med dem och hej till de nya impulsiva äventyren!


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Det går bra nu! Pengar rullar in som de ska nu! Det fortsätter att gå vägen för dig på jobbfronten. Du kan komma att få råd från din pappa, en fadersgestalt eller någon som du ser upp till. Lyssna noga på den vägledningen då den kan komma att ta dig ännu ett steg närmare dina mål. Fullmånen på måndagen hjälper dig att rensa ut det som håller dig tillbaka. Anamma Stenbockens framåtanda! Ut med det som tynger dig och in med det som gynnar dig!


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Det har varit mycket på gång den senaste tiden. Du har påbörjat tusen projekt och kanske inte avslutat ett enda. Nu kan det bli en något lugnare vecka för dig! Om du lyckas övertala dig själv att chilla lite så kan det verkligen bli några lugna dagar. Varför inte använda hemmatiden till en enkel fullmåneritual på måndagen? Skriv en lista på det som du är TRÖTT på just nu, och fundera över om de sakerna fortfarande förtjänar en plats i ditt liv. Det kan gälla negativa tankegångar, prylar, relationer – you name it. Fundera… does it spark joy… Bränn lappen och gå vidare från det som inte gör det!


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Veckan kickstartar för dig med en fullmåne som står i ditt tecken, Stenbock! Du kan därför känna av den lite extra, men på ett bra sätt förhoppningsvis – du är i ditt rätta element! Den här fullmånen uppmanar dig att avsluta påbörjade projekt. Gör klart dem och lägg det sedan bakom dig. Det kan också vara värt att fundera lite över vad för beteenden du håller på med som inte tjänar dig i dina nära relationer. Känns lite otrevligt att säga detta men den här veckan lämpar sig verkligen inte för att lata sig. Och OBS var extra uppmärksam på att ta hand om dina tänder denna vecka.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannis! Du funderar ovanligt mycket på vem och hur du är som person. Hur uppfattar människor dig? Varför hör inte den där gamla kompisen av sig? Du behöver inte oroa dig så mycket! Du är omtyckt! Och den där gamla vännen går med stor sannolikhet runt och tänker precis samma sak om dig – ”när ska hen höra av sig?:(” För övrigt kan det kan gå lite fort den här veckan, lätt att tappa grejer och snubbla över saker, sätta på sig tröjan ut och in och sånt där. När det känns som att allt händer på en gång och du bryter ihop av frustration: inspireras då av fullmånens jordenergi så ska du se att du får lite bättre ordning på tillvaron.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Den här månadens fullmåne talar om disciplin, ansvarstagande och en jävlar-anamma! Har du kanske slarvat på den fronten ett tag så är det dags att säga hejdå till slarvet och hej till hårt arbete. Det kommer att gynna dig senare, fiskis! Var inte rädd för en utmaning för sakens skull, du har massor av outnyttjad kraft som väntar på att få ta plats. Är du singel finns det goda chanser att stöta ihop med kärlek där du MINST ANAR DET. Tänk på det. Sitt inte hemma om du inte verkligen måste.