in

Veckans horoskop: 29 maj – 4 juni

horoskop
Bildkälla: Unsplash

Pirriga flörtar, utbränd vibe och konflikter – de kommande dagarna erbjuder det mesta! Nyfiken på vad som gäller för just dig? Det är veckans horoskop här för att reda ut! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Du får tydlig vägledning.
 • Oxen: Du nås av viktig information.
 • Tvillingarna: Blir det en återförening eller ett breakup?
 • Kräftan: Låt dig inspireras, allt är möjligt!
 • Lejonet: Nu handlar det om dig.
 • Jungfrun: Romantisera mera.
 • Vågen: Ge dig själv cred för det du åstadkommit!
 • Skorpionen: Fokusera på det som faktiskt funkar.
 • Skytten: Du får se resultatet av något du länge jobbat med.
 • Stenbocken: Du behöver bli omhändertagen.
 • Vattumannen: Du känner dig lite trängd.
 • Fiskarna: Framtidsångest och pirr står på schemat.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan kommer med lite välbehövlig vägledning. Nu får du ett tecken som visar dig vilken väg du ska gå. Det kan handla om att något går mot sitt slut och att du får ett svar som försäkrar dig om något du länge undrat över. Relationsmässigt är du verkligen i fin balans med någon nu – det är nästan som att ni läser varandras tankar!


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, ha ett öppet sinne! Veckan exponerar dig för annorlunda sätt att tänka, nya möjligheter och oväntade vändningar. Var beredd på att information uppdagas, och att det inte nödvändigtvis behöver vara superbekvämt. Det här kan röra små detaljer, men också stora projekt.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du har en känslosam vecka att vänta. Nu blir det fullt fokus på dina relationer. Det här kan handla om ett tårdrypande deeptalk med en bästis, att ni inte alls hatar varandra utan att allt bara bygger på missförstånd. Eller också tar du mod till dig och gör slut med någon. Oavsett vad når du viktiga insikter under veckan.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du lever överallt förutom i nuet. Veckan spenderar du ovanpå molnen – det dagdröms, görs planer för framtiden och du ser livet genom rosafärgat glas. Det behöver inte vara något negativt! Det är superbra för dig att tänka att allt faktiskt är möjligt, och att du får chansen att inspireras och utforska kreativa sätt. Kasta dig ut och utforska det du drömmer om som vanligtvis känns ouppnåeligt eller fånigt.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu är det dags att du fokuserar på dig. Den senaste tiden har varit fylld av kompromisser, även om de har känts nödvändiga eller till och med roliga. Det kan handla om små saker som att du tagit socialt ansvar eller jobbat ihop med en större grupp, men oavsett vad är det dags att du lyssnar till dina egna behov. Unna dig en rolig kväll, gör saker du njuter av och ha kul!


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, det är okej att inte vara realistisk. Det kan till och med vara hälsosamt! Under veckan bjuds du in till en drömvärld. Du får se vardagen som magisk, romantisera de små sakerna och låtsas att du lever i en film! Det här kan märkas lite extra inom dina relationer. Det kan även handla om att du behöver ta till dig ett råd från någon i din närhet, och släppa din kritiska syn på något.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, ibland har man bara tur. Under veckan kan något verka för bra för att vara sant, men så är nödvändigtvis inte fallet. Det kanske faktiskt är så att du förtjänar det du får, och att saker är bra för att du jobbat för att de ska bli det! Ge dig själv credden för det du åstadkommit. Det här kan även bli en extra inspirerande vecka, ta vara på nya idéer!


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, livet behöver inte vara så svårt! Det kanske känns dödsseriöst på flera plan just nu, men veckan är här med en dos lättsamhet för att påminna dig om att leva mer i nuet. Det kan låta klyschigt, men nu ska du luta dig tillbaka och njuta av det som faktiskt funkar. Gräv inte ned dig i djupa hål, försök inte rätta till saker eller anpassa så att allt ska gå ihop. Ta saker och ting som de kommer och fokusera mer på det som faktiskt känns kul!


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, det är nu det gäller. Nu får du se resultatet av något du jobbat mot under de senaste sex månaderna. Det kan bokstavligen handla om jobb, men det kan också handla om en inre resa. Kanske har du jobbat upp modet för att säga ifrån om något, eller har du kämpat med en sida av dig själv du har svårt att visa upp? Under veckan är du i alla fall redo att inta rampljuset och stå upp för dig själv.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du behöver stanna upp. Under veckan blir det tydligt att du kört på i en hög hastighet ett tag nu och att det har sitt pris. Du behöver komma i kontakt med dina känslor och behov, det är klart att det är lätt att ignorera när man bara kör full fart framåt hela tiden! Nästan som att det är en… coping mechanism? Det finns dock gott om goda romantiska utsikter för veckan, låt någon när dig pyssla om dig lite!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du kan inte gömma dig. Någon i din närhet drar i dig, försöker få dig att berätta saker och visa mer än vad som känns naturligt. Det kan leda till en smått laddad situation, i vilken du agerar irrationellt till följd av att du känner dig trängd. Försök tänk det bästa om personen, den vill dig väl.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du har en urmysig vecka framför dig! Och kanske att den blir lite krisig också. Å ena sidan har du tankarna på framtiden just nu, vilket kan kännas ödesdigert. Vilken väg ska du gå? Vad vill du egentligen ägna dig åt? Vilka är dina ambitioner? Det är frågor du får svar på nu, innerst inne vet du ju. Åter till det mysiga – det kan bli superflörtigt! Pirrigt värre, och handlar det inte om en person handlar det om en nyfunnen passion i något du gör.