in

Veckans horoskop: 28 augusti – 3 september

veckans
Bildkälla: Unsplash

Hej änglarna! Jag längtar tills jag får skriva ”KÖR! Gör allt ni drömt om!” men den tiden är inte här ännu. Det är fortfarande en tid för eftertanke. Vänd blicken inåt. Kramar, från er Baby Venus. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Ingen dumpar dig!
 • Oxen: Snart är det över.
 • Tvillingarna: Det blir knas.
 • Kräftan: Låt inte ditt ego styra dig nu.
 • Lejonet: Planeten Venus förändrar ditt liv!
 • Jungfrun: Njut av dina framgångar.
 • Vågen: Ta ingen skit!
 • Skorpionen: Ditt svåraste detektivarbete hittills väntar på dig.
 • Skytten: Våga prata om det som skaver.
 • Stenbocken: Ta det lugnt.
 • Vattumannen: Se upp så du inte blir lurad!
 • Fiskarna: Drömmar går i kras.

Läs hela veckans horoskop här nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Planeten Chiron står i ditt tecken nu, Vädur, och när den går i retrograd är det möjligt att du får lite lättare att släppa taget om grejer. Skönt för dig. Du kan istället ge plats åt tankar som gör dig gott och om du blir dumpad så känner du dig inte dissad, nej, du tänker att den där personen helt enkelt kände för mycket för dig för att orka. Du kan inspirera andra med den här självsäkra inställningen, men försök att inte bli för frustrerad om dina vänner har svårt att släppa taget lika snabbt som du gör.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Venus, din planet som du delar med Vågen, går i retrograd sina sista dagar för den här gången. Vilken resa det har varit va! Du har blickat inåt, bakåt, omvärderat relationer, kanske stött ihop med ett ex. Fortsätt med detta i några dagar till så ska du se att du kommer dra nytta av dina nya lärdomar och insikter i kommande relationer (eller i din nuvarande).


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Merkurius, din planet, går i retrograd nu, och jag vet inte om jag kan formulera det på ett bättre sätt än: det blir knas. Eftersom det kommer påverka ditt astrologiska hus för hemmaliv och trygghet är det troligt att det är här det kommer märkas av mest. Saker som brukar gå som en dans för dig går nu helt fel. Typ tvätten kanske blir missfärgad, eller så råkar du dricka utgången mjölk. Så, tänk ett varv till innan du gör saker som brukar ske per automatik.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Den här veckan drivs du av ditt ego. Du kanske inte alltid uppskattar en fet utseendekomplimang (eller jo förresten) men nu gör du i alla fall verkligen det. De längder du kan gå för att få lite beröm– det är imponerande faktiskt. Men det är ju inte bara ditt yttre som du vårdar, du tar väl hand om dina relationer också. Även om det ibland kommer från en plats där du vill ha cred för att du är en så bra vän, så blir resultatet att du faktiskt är det. Du ställer upp i alla väder! Men se upp så du inte gör något bara för att smörja ditt ego, och som du kommer få ångra längre fram. Ligg till exempel inte med ett toxic ex bara för bekräftelsens skull! 


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Sista veckan som Venus går baklänges är här! Räkna nerd dagarna tills ditt tillfälliga introverta humör vänder, och återgår till det normala igen. Kanske har du den senaste tiden ifrågasatt din utbildning, eller tänkt tillbaka på något du var väldigt bra på, och älskade att göra, när du var yngre. När Venus retrograd är över kanske det är dags att ta upp det där igen, eller byta karriärbana? Tacka för de värdefulla insikterna som kanske kommer förändra ditt liv!


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Det är verkligen en tid av framgång för dig, Jungfru. Någon du uppvaktat en längre tid fattar plötsligt vinken – och känner samma! Framförallt får du framgång på arbetet. Men väntar du på att göra en deal, skriva på ett kontrakt, göra en överenskommelse av något slag, så gör du klokt i att vänta med just detta. Njut av dina framgångar men ta inga förhastade beslut nu.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Nu står hämningslösa Mars i ditt tecken, och gör dig nog mer lättretlig än vanligt. Det är möjligt att du i veckan får ett besked kring din ekonomi som gör dig arg, eller får reda på att någon ljugit eller bedragit dig (usch, sånt här är verkligen aldrig kul att säga! Men don’t shoot the messenger). Mars har i alla fall en otrolig kraft som hjälper dig att ta dig igenom detta. Den här veckan låter du inte oförätter gå dig förbi. Ta ingen skit!


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Du förstår verkligen det här med att fördjupa sig i specifika ämnen. Bli proffs på en specifik, smal grej. Vända och vrida, veckla ut mysterium. Nu kommer det en tid för dig då du ska veckla ut det mysterium som heter: dig själv. Det är dags att fundera lite över varför du är som du är, och varför du har svårt att hantera vissa situationer som andra tycks ha lätt för. Fundera över ohälsosamma idoler och vilka ”vänner” du väljer att umgås med. Rensa i röran!


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Ibland uppfattas du som något av en clown. Man kan höra ditt skratt från flera kilometers avstånd (underbar egenskap). Men ibland tar skratten över dina möten med vänner, fullständigt dränker de samtal som hade kunnat utveckla dig, eller lugnat dig. Du är ju en smart person med många kloka reflektioner! Och ditt liv är inte helt okomplicerat! Varför är du då så rädd för att prata allvar, att berätta om dina problem? Våga prata om det som skaver och sluta skjut allt obekvämt åt sidan. 


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Ta hand om dina känsligare delar av kroppen i början av veckan, Stenbock. Det gäller framförallt dina leder samt hud och hår. Jag tolkar detta som att du kan träna lite lugnare än vanligt, och gör INGET nytt med ditt hår. Det kan kännas frustrerande när du är så sugen på att förnya dig, och visa dig från din bästa sida. Men vad ska man göra. Du kommer tacka mig sen.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Be någon att massera dina ömma vader som är extra ömma i veckan. Eller gå på en riktig massage! Det har du säkert råd med nu, när pengarna fullkomligt tycks strömma in?! Men akta dig så du inte blir alltför kaxig. Pengarna kan strömma in fort, men de kan försvinna lika snabbt. Det är en orolig tid nu och risken för att bli lurad – och missförstå exempelvis priser – är större än vanligt.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Din planet Neptunus fortsätter att gå i retrograd i ditt tecken. Jag känner flera av er och fattar inte hur ni fortfarande kan stå på benen. Så många övertygelser ni tvingats lämna! Ni har verkligen blivit inkastade med huvudet före in i den hårda verkligheten. Ni vandrar långt bort från det drömlika synsättet! Kommer ni någonsin att bli densamma igen? Jag tror faktiskt inte det. Och vägen genom sanningen är inte slut ännu (det vill säga, det blir några veckor till av hårt slit, rutinmässiga dagar, drömmar som går i kras, hemligheter som kommer fram). Kram.