in

Veckans horoskop: 26 juni – 2 juli

veckanshoroskop
Bildkälla: Unsplash

Hej mina käraste änglar! Den här veckan påverkas vi av Neptunus gåtfulla krafter, några av er mer än andra. Från och med fredagen den 30 juni rör sig planeten i retrograd, och som i ett vindslag slopas plötsligt det drömlika synsättet, och vi tvingas se saker för vad de verkligen är. Inte det lättaste alltid, men nödvändigt. Lycka till! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Försök hålla dig i kragen!
 • Oxen: Det finns chans till sexy time.
 • Tvillingarna: Du känner dig flörtig.
 • Kräftan: Ha tålamod, du kommer få svar.
 • Lejonet: Du måste inte alltid skrika högst.
 • Jungfrun: Fördjupa relationen!
 • Vågen: Du känner dig modig.
 • Skorpionen: Nu är du extra bra på ditt jobb.
 • Skytten: Fråga dig själv vart du är på väg.
 • Stenbocken: Var ärlig när det gäller hjärtats frågor.
 • Vattumannen: Se upp för frosseri.
 • Fiskarna: Du får några nya insikter!

Läs hela veckans horoskop här nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Oj! Nu kan du vara lite väl snabb på att explodera, Vädur! Din impulsivitet får verkligen komma fram den här veckan, och det gäller även din ilska. Glöm bara inte bort att låta andra förklara sin del i eventuella gräl också. Det finns alltid två sidor av ett mynt. Är det inte ilska du känner i dagarna så kan det handla om ett beslut du tar för fort. Försök hålla dig i kragen lite, så du inte gör saker som du kommer att ångra.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Mmm njutig vecka, Oxe! Minst sagt. Du gillar ju att hänga hemma, och den här veckan kanske ännu mer än vanligt. Gör det ihop med andra. Du är bästa värden ju! Bjud hem ett gäng på middag! Din förmåga att göra det mysigt omkring dig märks och uppskattas verkligen av andra. Det här kan komma att leda till en del sexy time, förlåt för det äckliga ordvalet, men så är det. Du känner dig sensuell, och det syns! Stjärnorna tjatar även om en granne, kanske finns det en sån som också är värd en middagsinbjudan?


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Du känner dig flörtig i början på veckan! Du slänger med håret, sätter på dig din bästa tröja, och kanhända pratar du ännu mer med kassapersonalen än du brukar. Folk vänder sig efter dig på gatan, och du vänder dig efter dem. Det är nu en bra tid för att göra planer, du har koll och kontroll över läget kan man säga. Någon i din närhet, möjligtvis en granne eller någon i familjen, kan behöva din hjälp denna vecka, kanske på grund av sjukdom.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Nu vill du planera in roliga saker, helst tillsammans med människor som du älskar! Du vill ju visa hur mycket du vill hänga med de här personerna. Du menar väl, men det finns en risk att du uppfattas som lite klängig den här veckan. Dina vänner ser dina meddelanden och svarar alldeles snart! Ha tålamod. Dina roliga förslag på semesterplaner kommer att gå hem. För övrigt kan din kärleksrelation börja kännas lite som en syskonrelation. Är det dags att göra något romantiskt ihop?


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Dina relationer kan kännas extra intensiva och viktiga för dig denna vecka. Du vill känna dig uppskattad, och nu är du inte rädd att be om det. Ibland kämpar du så hårt för att bli sedd, pratar högst och mest, fast du är trött och hellre lutar dig tillbaka och lyssnar på andra för en stund. Du måste inte alltid skrika högst – folk ser dig ändå, och älskar dig! Du behöver inte prestera i alla sociala sammanhang, det är inte en social tävling att käka middag med gänget.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Det är dags att fördjupa någon eller några av dina relationer, Jungfru. Använd din förmåga att gå in på detaljnivå och dyk ned tillsammans med din vän, partner eller älskare. Det finns tankar och känslor där som du vill dela med dig av till den andre. Kanske frågor som du vill ställa? Gör det! Med Neptunus som rör sig baklänges från och med fredagen den 30 juni förstärks den här sanningsägar-energin ännu mer. Du går från klarhet till klarhet.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

I början av veckan känner du dig modig! Du säger vad du tycker och backar inte i diskussioner. Det känns lustfyllt att argumentera för saker du är insatt i, och när du får mothugg så känns det för en gångs skull okej. Från och med den 30 juni rör sig Neptunus baklänges. Neptunus står för drömmar och verklighetsflykt, och när den rör sig i retrograd tvingas du se verkligheten som den är. Slöjan lyfts. Det kan kännas motigt. Eller inte. Du hittar en pusselbit som du inte visste saknades! Avsätt tid för att kunna ta in de nya insikterna och beskeden som du kan komma att mötas av nu.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Nu tar du det du gör på stort allvar. Du har ingen lust att fejka dig till toppen. Du vill vara bra på det du gör på riktigt, om du nu ska få beröm för det. Detta gör dig väldigt bra på ditt jobb. Du gör inte bara det som krävs av dig, utan gärna lite till. För övrigt känner du ett sug efter att göra världen till en bättre plats. Det kan förstås gälla stora frågor som att stå upp mot miljöförstöring, men också gälla det lilla. Du kanske engagerar dig lite extra i att göra din arbetsplats bättre för de anställda, eller försöker se till att kompisgänget blir bättre på att ses oftare?


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kanske känner du dig lite förvirrad. Vart är du på väg? Vad är syftet med det du gör? Kanske har du inte ens hunnit ställa dig själv dessa frågor, du har bara tutat och kört så att säga, utan någon plan. Just nu är det lätt för dig att prioritera bort dina egna önskningar för någon annans välmående. Det behöver inte vara något dåligt! Du blir glad när du får se någon annan nöjd denna vecka.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Saturnus rör sig fortfarande baklänges och detta känner du troligtvis av, med tankar om vad som kunde ha blivit. Men! Tvillingarnas energi är här för att lätta upp dig lite, och det är en välkommen push som gör att du får saker gjorda lite snabbare än vanligt. På fredagen den 30 juni börjar Neptunus röra sig baklänges, och då är det dags att vara helt ärlig mot dig själv och andra! Var särskilt ärlig i hjärtats frågor. Säg högt vad det är du vill. Nu är inte tid för verklighetsflykt! 


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Den här veckan söker du dig till de små vardagskickarna i livet. Du vill känna att livet är göttigt – och det nu! Tyvärr handlar det troligtvis om kickarna av den typ som inte brukar resultera i nåt särskilt härligt, utan istället snudda vid frosseri. Det kan handla om att du impulsköper dyra grejer som du egentligen inte har råd med just nu, eller ligger med ett ex för att det är soooo good (för att sen ångra dig bittert, ni skulle ju inte ses mer). För övrigt känns schemat pressat, försök planera in lite egentid i veckan.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Planeten Neptunus står för drömmar, verklighetsflykt, spiritualitet och illusion. Det här är ju din planet, fiskis, så du blir nog inte särskilt förvånad när jag berättar att du av alla stjärntecken kan påverkas lite extra av den här planeten. Från och med den 30 juni rör den sig baklänges, och då sker ett energiskifte i dig. Slöjan lyfts. Kanske får du höra något otippat skvaller! Du tvingas i alla fall möta sanningar som du blundat för en tid. För dig som är en särskilt drömmig typ kan det här bli utmanande, minst sagt. Men det kommer att ta dig framåt! Skriv ned dina nya insikter så att du inte glömmer bort dem lika fort som de kom.