in

Veckans horoskop: 25 september – 1 oktober

Horoskop
Bildkälla: Freepik

Hej mina änglar. Nu är Vågens säsong äntligen här! Vissa av er kommer bli mer dejtingsugna nu, medan ni andra väljer att fokusera på er personliga utveckling. Mot slutet av veckan är det fullmåne i Väduren, och då är det dags att vara lite ego – och göra precis det ni har lust till. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Drömmen är inom räckhåll!
 • Oxen: Häng med dina bästisar.
 • Tvillingarna: Du är aaall over the place.
 • Kräftan: Du är en fågel!
 • Lejonet: Hoppas du är redo för en kärleksresa.
 • Jungfrun: En mystisk slöja omger dig.
 • Vågen: Du är villig att gå långt för kunskap.
 • Skorpionen: Kräv det som du förtjänar!
 • Skytten: Slappna av lite.
 • Stenbocken: Dags att bli den du vill vara.
 • Vattumannen: Tänk innan du talar.
 • Fiskarna: Det är dags att rensa!

Läs hela veckans horoskop här nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Hej Vädur! Du rör dig i det astrologiska huset för kommunikation och talang nu, och eftersom planeten Merkurius som styr över just det huset äntligen slutat gå i retrograd, får dessa egenskaper en riktig skjuts i dig nu. Du kan känna dig trygg i din förmåga att kommunicera med andra nu. Jag skulle typ säga; våga hålla ett föredrag, ta plats på möten, håll tal på fest? Du kommer göra det bra. I slutet av veckan står fullmånen i ditt tecken och då kan det vara klokt att hålla ögon och öron öppna – en dröm du suktat efter länge kan vara inom räckhåll! 


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Hej Oxis! Ditt stjärntecken befinner sig i det astrologiska huset för den privata sfären nu. Vad innebär det då, undrar du förstås, och det ska jag berätta för dig! Det kan handla om att du blir mer sugen på att hänga hemma, att du känner dig mer dragen till dina allra närmsta, trygga vänner snarare än dina nya. Häng med dina syskon! Kanske får du lust att ringa din mamma eller någon annan modersfigur i din närhet och be om råd. Chansen är stor att hon skjuter det mesta åt sidan för att ge dig uppmärksamhet nu. Mys i övrigt på och ställ inga höga krav på dig själv!


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Hallå Tvilling! Jag har en fråga till dig: Vad har du gjort i dag som gör dig stolt över dig själv? Kliv ut ur dina rutiner en stund och gör något utöver det vanliga! Att ifrågasätta är att växa. Ifrågasätt dina rutiner! Ditt stjärntecken påverkas av flera astrologiska hus samtidigt nu, vilket kan dra dig åt massa olika håll, göra dig lite så ”all over the place”. Men du kan se det som en fördel också, en chans att välja helt fritt vad du vill lägga fokus på och ”thrivea” i! Vill du bli starkast på gymmet? Satsa på det nu. Vill du komma igång med dina kreativa projekt? Ja, men börja genast då! Du känner dig inspirerad och det är en perfekt tid att göra en förändring.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Hej Kräftis! Livet är så vackert, eller hur! Du är som en fågel nu, på många sätt. Du känner att du har en slags överblick, ett fågelperspektiv, över ditt liv som du inte haft på länge. Du kan se det dåliga, det som är bra, och det som ligger i nån slags gråskala. Men du lägger ingen större värdering i det, du betraktar och konstaterar att saker och ting bara är som de är. Det är okej. Men som en sommarfågel är du nu redo att ta dig till nya breddgrader! Du längtar kanske efter att bli tagen med storm, medragen på äventyr, men till dess att du blir det… är du väldigt duktig på att hitta på egna äventyr i din vardag.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Hej Lejon! Visste du att ordet passion kommer från ordet ”lidelse”? Nu står faktiskt kraftig, kärleksfull passion i din väg. Är du i en relation kan du förvänta dig djupa samtal, omvälvande sex, och kanske svartsjuka (om det vill sig illa). Är du singel är det VERKLIGEN dags att gå ut och dejta nu, du är in for a ride. Djup connection. Förgörande kyssar. Ja, för även om passion är något du alltid strävar efter, så innebär den också en slags död – döden för den du var alldeles innan. Stark passion förändrar dig alltid. Men oroa dig inte, det är meningen att den ska göra det. 


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Heeej Jungfrun. Du gör verkligen ett intryck på dem du träffar nu. Du är så vacker, modig i allt du gör och säger, och dessutom har du nån mystisk slöja över dig nu som gör att man blir så himla nyfiken på dig. Blir nästan irriterad över hur perfekt du ska hålla på och vara. Planeten Merkurius hjälper dig i alla fall med kommunikation nu, vilket väl är bra för dig som klantar dig ibland med dina (ibland, som sagt) känslokalla formuleringar. Särskilt duktig är du på att kommunicera dina känslor nu! Passa på att fördjupa dina kärleksrelationer nu när du för ovanlighetens skull är på det humöret.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Hej Vågis! Det här är första gången på året som en hel vecka fullkomligt genomsyras av din energi. Även om du präglas mycket av att väga saker för och emot (du är säkert trött på att höra om just det, vilken diplomat du är och sådär, haha), så är baksidan att det också kan göra dig velig och obeslutsam. Men det kommer du förhoppningsvis inte stoppas av denna vecka, för planeten Mars ger dig en knuff! Du har dina mål i sikte, och du har kraft och mod att försöka nå dem. Du vill lära dig nya saker, och du är villig att gå långväga för att göra det.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Hej söta Skorpion! Du dras till Stenbockar nu, eller hur?! Eller så är det de som dras till dig (lätt hänt). Det kan vara så, att det är något ni ska lära av varandra. Jag tror personligen att du kan inspireras av Stenbockens driv. Kanske behöver du fokusera mer på din karriär, och våga ta dig själv på allvar. Kräv det du förtjänar, både i lön och ansvar. Eller så är det dags att byta bana. Oavsett vilket, så tror jag att du innerst inne vet vad du behöver göra för att utveckla din yrkespersonlighet. Ta dig själv och dina drömmar på allvar! Tiden går, och det finns inget du kan göra för att stoppa den.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Hej Skyttis! Dina svagheter gör sig påminda under veckan, och troligtvis är det någon annan som påpekar det för dig. Men det är lugnt, det är inte hela världen! Du behöver inte alltid vara starkast, klara allt på egen hand och vara perfekt. Testa till exempel att att lägga upp något mindre tillgjort, och mer ärligt, på sociala medier istället för det perfekta som du brukar. Ja, slappna av lite, skulle jag faktiskt vilja säga dig. Slappna av lite – det får bli din veckas mantra.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Hej Stenbock! Nu har du under en tid lagt mycket tankekraft på hur andra uppfattar dig, och det kommer nog att fortsätta ett tag till. Kanske känner du att den du är inte fått komma fram ordentligt, folk har missförstått den du själv tycker att du är. Kanske stämmer inte din utsida överens med den du ser dig som? Du är liksom mitt i en förändringsfas, en fjärilslarv som inte fått sina vingar än. Kanske är du sugen på en ny klädstil, eller att uppdatera dina sociala medier så de stämmer bättre överens med den du är i dag? Lycka till med din resa mot vingarna!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Hejsan Vattuman! I början av veckan är du mycket i ditt huvud, det är månen som uppmuntrar dig att vrida och vända på de funderingar som besvärar dig. I övrigt påverkas du en del av det astrologiska huset som står för jaget nu. Hur agerar du i jobbiga situationer du ställs inför? Hur agerar du när saker går din väg, känner du tacksamhet då? Nej, ibland låter du de positiva sakerna i livet gå dig förbi. Tänk lite på hur du kan uppfattas av andra, och ställ dig frågan: Hade jag velat att någon annan skulle behandla mig såhär? Det finns nog ett och annat fräckt du understår dig att säga till folk, som du aldrig skulle acceptera om någon sa till dig! Sluta opp med det.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Hej på dig Fiskis! Du går verkligen igenom en sån typisk höstfas nu, där du är så sugen på att rensa ut det gamla för att ge plats åt det nya! Det kan gälla en storrensning av garderoben, av kryddhyllan i köket, eller kanske den överfulla bokhyllan – oavsett gäller det något materiellt som fysiskt går att rensa bort. Jag kan verkligen tänka mig att du drömmer en del om nya saker du vill köpa, och då kan jag säga dig att de är inom räckhåll! Pengaflöde och lyx närmar sig dig. Under mitten av veckan hamnar du i nåt övertänk-mode, men slå inte ned dig själv för det – du behöver säkert ändå en paus i allt rensande.

Bildkälla: Freepik