in

Veckans horoskop: 24 – 30 juli

veckans horoskop
Bildkälla: Unsplash

Hej mina älskade änglar! Nu kliver vi in i Lejonets period, och dessutom står kärlekens planet, vackra Venus, i Lejonets tecken. Det påverkar varenda en av er! Nu är höjderna oändliga för hur mycket ni smyckar er innan ni går ut, och tystlåtna har ni inte lust att vara. Det blir kackligt och färgstarkt på uteserveringarna runt om i landet. Ha så kul och flirta lagom! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Lägg extra fokus på din familj.
 • Oxen: Du skrattar högst!
 • Tvillingarna: Du är ett bi som flyger från blomma till blomma.
 • Kräftan: Du tar ett första steg in i magins värld.
 • Lejonet: Dramatiken förföljer dig.
 • Jungfrun: Du har den vassaste tungan i stan!
 • Vågen: Du kanske träffar din idol?
 • Skorpionen: Låt de dåliga tankarna komma.
 • Skytten: Våga vara öppen för romantik.
 • Stenbocken: Läk gamla sår.
 • Vattumannen: Du vill visa upp dig!
 • Fiskarna: Neptunus fortsätter langa sanningar.

Läs hela veckans horoskop här nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Lägg lite extra fokus på familjen den här veckan. Du känner dig orädd och djärv i din kommunikation, vilket kan komma att föra er närmre varandra. I konflikter axlar du gärna rollen som den vuxne. En till grej som händer på stjärnhimlen just nu är att den lilla planeten Chiron går baklänges i ditt tecken, Vädur. Det kan hjälpa dig att se helheten, hur allt hänger samman, och förstå att du är en del av något större.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Nu går det din väg när det kommer till njutning och att ha kul! Du skrattar högst i gruppen och mmm:ar högst vid matbordet. Du är ännu mer av en livsnjutare än vanligt! Det är för att planeten Jupiter står i ditt hus för njutning och kärlek, vilket du också lär känna av – sommarromansen är nära nu! Våga också lita på din intuition då den är on point at the moment.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Är du singel är du som ett bi som flyger från blomma till blomma just nu, om du fattar vad jag menar. Är du i en relation känns det lättsamt och enkelt, det flyter på, lite så ”allt e väl bra, eller vadå?”. Du är kanske inte helt uppmärksam på din partners hintar, så försök anstränga dig för att lyssna lite bättre. Du uppskattar att synas, och gillar uppmärksamheten du får från främlingar nu.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Gör dig redo för det spirituella uppvaknande som du väntat på! Det kan komma när som helst nu. Fortsätt meditera, spetsa öronen för spökljud från vinden och ta fram kristallerna som bara ligger och dammar. Är du inte särskilt spirituellt lagd, eller rätt ointresserad, så tar du kanske ändå snart det första steget in i magins förtrollade värld. Om du spelar brädspel eller leker lekar i veckan så kan det komma att bli en hätsk stämning, inte minst från ditt håll. Och du kommer mötas av tuff konkurrens!


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Det mesta i ditt liv gör du med en viss… vad ska jag säga… dramatik? Du för dig som att varje steg följs av en kamera. Det är inte mer än rätt. Ditt liv är som en film just nu, och du är stjärnan. Bråken är passionerade, kärleken eldig, du kan till och med äta en macka och se teatralisk ut. Dramatiken förföljer dig. Jag måste även nämna att vi klivit in i din period nu, Lejon, och därför fylls du av en känsla som jag bara kan beskriva som att allt plötsligt faller på plats.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Om du ska ut och resa i veckan så kan det komma att bli lite tjafs med din resepartner, och om du studerar kan det komma att bli tjafsigt med dina klasskompisar. Du har inte det starkaste psyket för att hantera sådana dispyter just nu. Din tunga är vass och du lyckas kommunicera exakt vad du tänker. Men kanske lite för bra. Tänk på att din tunga verkligen är som en kniv och det kan göra jätteont att få ett hugg av den!


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Veckan börjar med en måne som står i ditt tecken, Vågis. Då, den 25 juli, är det dags för dig att samla kraft. Ta också extra bra hand om din hud som kan vara lite känslig just nu. Slarva inte med solskyddsfaktorn om du går ut. För övrigt finns det en stor chans att du träffar en gammal idol eller någon du sett upp till under veckan! Dessutom lär du ha stor framgång på jobbet.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Den 28 till 30 juli står månen i ditt tecken, Skorpion! Då kan du bli lite extra analyserande. Låt det få vara så. Låt tankarna komma, oroliga eller ej. Ta också extra hand om ditt könsorgan under dessa dagar, då det kan vara lite känsligt nu. På vilket sätt du gör det lämnar jag upp till dig! Resten av veckan kan du komma att upptäcka en ny styrka eller svaghet hos dig själv.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Våga vara öppen för nya romantiska relationer när lejonsäsongen börjar och kärleksplaneten Venus står i Lejonets tecken! Är du i en relation kan det vara kul att gå ut tillsammans med din partner och visa upp er för andra. Världen är er scen! Det här är också en perfekt tajming att ta det där viktiga samtalet med din chef, då dina kommunikationsfärdigheter är på topp just nu.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Du influeras en hel del av kommunikationsplaneten Merkurius som träder in i Jungfrun under veckan. Jungfrun är ju din jordkompis, så här inspireras du lite extra av det tecknets energi. Ett lugn och en självklarhet vilar över ditt sätt att formulera dig nu. Nu har också den lilla kometplaneten Chiron börja röra sig i retrograd och uppmuntrar dig till att läka gamla sår. Det är en mild och förlåtande energi som du förhoppningsvis känner av i veckan.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Om du haft några tvivel på dig själv börjar dessa sakta men säkert att lätta. Du är stolt över den du är, och det med rätta. Vattumannen står fortfarande i det astrologiska huset för jaget, hur du presenterar dig och ser på dig själv. Men med lejonsäsongen som dragit igång sätter det en kaxigare ton på det hela – från att ha gått runt och funderat över vem du är i din ensamhet, kanske haft lite  orostankar och tvivel, är du nu mest bara stolt över den du är. Du vill visa upp dig!


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Neptunus fortsätter langa sanningar och troligtvis till dig mer än till någon annan i zodiaken. Det är särskilt ovant för dig som verkligen kan tycka om att linda in saker. Kanske känner du dig så matt av detta att du glömmer bort att svara på meddelanden helt och hållet. Det här är ju något dina vänner behöver veta snarare än du, så tveka inte att visa den här texten för dem som bevis på varför du inte hör av dig så mycket just nu! DET ÄR NEPTUNUS RETROGRAD, med vänliga hälsningar Baby Venus.