in

Veckans horoskop: 24 – 30 april

samsung uk SH5Stmpf5OQ unsplash
Foto: Samsung UK / Unsplash

Oväntade vändningar och rutiner som skakas om – det blir några händelserika dagar framöver! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Ta risker!
 • Oxen: Ingenting går som planerat.
 • Tvillingarna: Ta en timeout.
 • Kräftan: Du genomgår en stor förändring.
 • Lejonet: Testa en ny väg.
 • Jungfrun: En dörr stängs – men ett fönster öppnas.
 • Vågen: Något behöver förändras för att du ska komma vidare.
 • Skorpionen: Ett spontant möte blir toppen för dig.
 • Skytten: Ha tålamod.
 • Stenbocken: Det går framåt på kärleksfronten!
 • Vattumannen: Det är inte så illa som du tror.
 • Fiskarna: Du känner dig mer kreativ än någonsin!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan ger dig en riktig energikick! Du tänker i nya banor nu, och är inte rädd för att mixtra lite med dina rutiner. Nu är en bra tid att våga satsa och ta risker! Men pengamässigt kan en eller annan oväntad utgift dyka upp, och nu behöver du vara försiktig med att spendera för mycket.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu blir det rörigt. Ingenting går enligt planerna, men det kan faktiskt vara bra för dig! Du kommer märka att saker löser sig, även om det först känns skakigt. Se veckan som en möjlighet för dig att öva på att vara lite mer flexibel. Det kan även handla om att du ändrar åsikt eller inställning till något, vilket kan leda till nya initiativ. Håll kalendern öppen och omfamna spontana infall.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du har en stressig vecka framför dig. Du har huvudet i sanden just nu och vill helst av allt avskärma dig från omvärlden. Det kan vara ett bra läge för dig att ligga lågt, men inte med allt. Det finns nämligen en rad uppgifter och åtaganden som väntar på att du ska ta itu med dem! Vila från sociala sammanhang om det behövs, men undvik att hamna i en ond spiral av ändlöst scrollande och bortglömda arbetsuppgifter.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du håller ett högt tempo! Du har varit inne på en viss bana ett bra tag nu, och kört full fart framåt. Veckan kommer dock med en viss vändning, vilket kan leda till ändrade planer. Det kan även handla om att du följer ditt hjärta och själv förändrar något. Det här är något positivt för dig och kan generera uppmärksamhet från din omgivning!


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, lita på din magkänsla. Du har något i sikte som det fokuseras lite extra på just nu, men under veckan kan du stöta på problem. Förseningar, missförstånd och slarvfel kantar vardagen. Som tur är finns det en möjlighet för dig att vända detta till något positivt, genom att göra saker och ting lite annorlunda. Gå på känsla!


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, ta det lugnt. Du är lite all over the place just nu och tvingas hantera ändrade planer utan att egentligen ha någon ork till övers för det. Det kan handla om en resa eller ett jobb som behöver läggas om eller ställas in, men veckan öppnar även nya fönster! Du får nämligen en möjlighet att göra något annat kul, njut av det.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, det är dags att bli seriös. Veckan kommer med viktiga reflektioner kring vad du innerst inne vill, men med det kommer även insikten att det kanske inte är så enkelt som du trott. Du kommer behöva ge upp något eller göra en förändring för att nå dina mål! Det kommer kräva viljestyrka och mod, men nu är du på rätt plats för att fundera kring hur du ska göra.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, relationer är oberäkneliga. Veckan kommer med en glad överraskning på det området! Det kan handla om allt från att du träffar någon du inte sett på länge, till att du får för dig att ta ett spontant initiativ som blir hur bra som helst. Det här är även en bra tid för dig att reflektera kring hur du kommunicerar dina behov.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu behöver du tänka om. Veckan är här för att skaka om dina rutiner, vare sig du vill det eller inte. Det handlar framförallt om små saker i vardagen och på jobbet, och du tvingas testa en ny väg. Det får dock positiva resultat och leder kanske till och med till en ny vana! Överlag kan veckan dock präglas av bristande kommunikation och missförstånd, ha tålamod med dina nära och kära nu.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, det är nu det händer! Du har varit ovanligt relationsorienterad på senaste, och vill lägga all tid och kraft på dina närmsta. Under veckan ska du få göra just det, och du får till en riktigt lyckad träff med någon. För er som dejtar kan veckan bli extra kärleksfull – du är träffas plötsligt av Amors pilar! Till och med de mest kontrollerade stenbockar kommer ha svårt att inte visa känslor.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, släpp kontrollen! Veckan är här för att visa att du inte alltid vet bäst, och att saker kan bli bättre än du tror. Du tänker mycket på en situation eller person ur ditt förflutna nu, men inser att det kanske finns andra sätt att se på saken. Oavsett vad som sker lämnas du med en hoppfull känsla.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan kommer med en oväntad lösning. Du tampas med någon slags låsning – du har svårt att komma loss från något, antagligen rör det skrivande eller arbete. Som tur är välsignas du med en kreativ boost som gör att det lossnar! Du inspireras som aldrig förr och får chansen att testa ett nytt sätt att göra saker på. Det här kan även handla om att du löser något genom att kommunicera med andra.