in

Veckans horoskop: 23 – 29 oktober

horos
Bildkälla: Unsplash

Hej mina änglar! Scorpio season är här! Häng på tu man hand med era vänner och se om ni kan lära er mer om varandra. Passa på att fördjupa era relationer! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Var inte rädd.
 • Oxen: Du är inte ensam.
 • Tvillingarna: Du ömsar skinn!
 • Kräftan: Vifta inte bort tecken från universum.
 • Lejonet: Du har tur i kärlek.
 • Jungfrun: Du är i ditt esse!
 • Vågen: Det blir svårt att hålla ett poker face.
 • Skorpionen: Nu är det scorpio season!
 • Skytten: Du har en lång resa framför dig.
 • Stenbocken: Du har hittat hem.
 • Vattumannen: Var tydlig med dina intentioner.
 • Fiskarna: Följ flowet!

Läs hela veckans horoskop här nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Gud vilken drömmare du är nu! Du kan liksom inte låta bli att sväva iväg i framtidsplaner (med någon som du knappt känner än). Men det är ett hälsosamt avbrott från dina tusentals åtaganden och projekt. Det är tid för dig att chilla, drömma och önska dig bort. Njut av drömmeriet nu, för ibland är resan faktiskt viktigare än målet. Var inte rädd att stagnera, det kommer inte hända dig. Action kommer sen!


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Du är inte ensam (!) även om det kan kännas så under veckan. Du håller nämligen på att växa, och det snabbt, men dina vänner varken hinner eller vill hänga med på den resan tyvärr. Ja, bland är det en ensam väg att vandra, den mot självförverkligande. Under helgen står månen i ditt tecken och eftersom det är en månförmörkelse på detta är det möjligt att du möts av en och annan överraskning! Öppna hjärtat för dessa.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Låt inte de personer du ser upp till göra dig till en snobb. Bara för att de tycker att saker ska vara på ett visst sätt behöver du faktiskt inte tycka det också. Ja, nu får du jobba mycket på dig själv, oavsett om du vill det eller ej. Du ömsar skinn, förnyar dig! Under helgen kommer fullmånen och hjälper dig att släppa taget om den du inte har lust att vara längre. Ta dig egentid och säg farväl till det gamla!


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Nu du, Kräftis, händer det grejer. Månen fullkomligt skriker åt dig vilka förändringar som du måste göra för att nå din fulla potential. Tecken kommer rulla in under veckan, och bli som tydligast under helgen. Låt insikterna komma till dig, och vifta inte bort dem! Hett tips är att under helgen spendera mycket tid i naturen, eller på något annat ställe som du förknippar med njutning och avslappning.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Fiiiine, jag ger dig det, att du har tur i kärlek nu. Det är ett nice inslag i ditt nu uträknande, kanske svartsjuka humör (som inte är så trevligt). Ibland undrar jag hur folk orkar med dig när du är sådär intensiv och svartsjuk faktiskt. Verkligen cred till dina nära! Livet går för övrigt förvånansvärt bra för dig just nu: rutiner följs, hälsan tas om hand, och du har förstås tusen beundrare.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Ouuff, du är verkligen i ditt esse nu! Det mesta går som planerat, och gör det inte det så är du snabb med att åtgärda problemet. Jag tycker en rolig grej med dig är just din oslagbara inställning att allt går att lösa. Det spelar liksom ingen roll om du ”känner dig lite deprimerad” – det går förstås att lösa, precis som alla andra jordliga mänskliga små problem. I helgen är det fullmåne i Oxen och då kan det vara värt att lämna bakom dig sånt som gör dig otrygg.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Du är bra på ”smart ärlighet” – alltså att endast säga det som krävs i stunden, och undanhålla sånt som får dig att framstå som dålig, eller sånt som riskerar att såra någon. Du döljer ju en del nasty tankar egentligen (vi båda vet det). Skorpionsäsongen som träder i kraft på måndagen sätter dig på prov. Det blir svårare att hålla tyst om dina starka känslor. Din fascination för andras dumhet blir också svår att dölja! Skulle inte bli förvånad om du fler än en gång frågar någon ”hur fan tänker du?” under veckan. Jaja, månen i Oxen lugnar ned dig lite i helgen, och påminner dig om vad som gör dig lugn och belåten.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

På måndagen ställer sig solen i ditt tecken – det är äntligen scorpio season igen! Dina passionerade sidor får verkligen komma fram nu, inte minst när det gäller sex och kärlek. Du tänker säkert mycket på hur du kan göra dina relationer bättre just nu, och är väldigt noga med att inte fucka upp dem. Du väger dina ord på guldvåg, och kan få de mest svårflirtade att falla för dig nu. 


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Ditt stjärntecken påverkas mycket av både Skorpionens och Skyttens astrologiska hus. Det blir en ”härlig” mix av både allvarliga och lättsamma element. Möjligt att det blir en del snack om gemensam ekonomi om du har en partner. Eller kanske planeras det inför en stor, lång resa (behöver inte vara en fysisk resa utan kan lika gärna vara ett stort commitment som att typ planera att skaffa barn eller hund eller gemensam bostad). Hur som helst känns varje beslut du tar som att det kommer spela roll i framtiden. Och så är det ju. Typ alltid. Man vet bara inte på vilket sätt förrän det, ja, visar sig.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Du uppfylls av känslan att vara på helt rätt väg nu. Äntligen har du hittat… hem? Du känner dig som dig själv igen, fast något förnyad. Det är en ny årstid nu, en ny astrologisk säsong, och du är redo att ta den med storm. Ja, skorpionsäsongen är här och gör dig sugen på att fördjupa dina relationer. Det där ytliga och snabba, det har du inte mycket till övers för nu. 


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Nu vet man inte riktigt var man har dig (vet du ens det själv?). Ett mystiskt ljus omger dig, och det kan ju vara sexigt, särskilt i den här sensuella skorpionsäsongen som börjar nu, men det kan också bli rätt virrigt. Du säger att du tycker andra beter sig ”orimligt” och ”oresonligt”, men hur uppfattas du själv av andra tänker du? Skickar du så tydliga signaler som du tror?


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

I början av veckan står månen i ditt tecken och ger dig flooow. Låt det leda dig! Gå på magkänslan, vad den än säger dig (den kan verkligen överraska dig och ta dig till mycket otippade ställen och situationer). Sen har vi ju äntligen klivit in i ditt systerteckens, skorpionens, säsong. Var inte rädd för detta. Dina drömmar om djup, passionerad kärlek kan slå in nu. Våga drömma, och våga satsa!