in

Veckans horoskop: 22 – 28 maj

jason blackeye IShAuJTJIE4 unsplash
Foto: Jason Blackeye / Unsplash

Nyfiken på vad just du har att vänta av de kommande dagarna? Veckans horoskop är här för att guida dig! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Hur mycket kan du säga ja till egentligen?
 • Oxen: Det blir mindre fokus på dig. 
 • Tvillingarna: Din säsong är äntligen här!
 • Kräftan: Säg inte vad du känner, visa det istället.
 • Lejonet: Var tacksam för det du har.
 • Jungfrun: Tänk långsiktigt.
 • Vågen: Se det för vad det är!
 • Skorpionen: Ditt sociala liv känns spännande.
 • Skytten: Det mesta är roligare att göra ihop med andra.
 • Stenbocken: Någon är superstörig. 
 • Vattumannen: Ta konsekvenserna av dina handlingar.
 • Fiskarna: Vissa saker är bättre i tanken än i verkligheten.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, sommaren är här! Veckan kommer med en energiboost som gör dig till en pratkvarn utan dess like, ett socialt lejon och framförallt superkreativ. Det finns dock absolut en risk att du överanstränger dig och säger ja till lite väl mycket, du behöver vara realistisk med vad du orkar med.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu saktar saker och ting ned. Det har varit ett himla fokus på dig den senaste tiden, och veckan kommer med ett skönt ombyte – nu blir saker och ting lugnare. Runt tisdagen får du självförtroende nog att klara av stora uppgifter, men kom ihåg att inte säga ja bara för att. 


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, grattis! Din säsong är här nu och veckan ger dig vind i seglen. Nu är det dags för dig att känna efter. Vad vill du? Vad behöver du? Fokusera mindre på vad andra vill och förväntar sig och mer på vad du själv känner. Veckans första dagar är perfekta för utmaningar, nu tar du dig an det mesta med bravur. 


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, sommaren får en kaotisk start. Veckan inleder en period som för dig kommer innebära en hel del dolda budskap, läsande mellan raderna och osagda meningar. Det gäller inte bara dig, utan människor i din närhet också. Det blir å ena sidan svårare att tolka vad folk säger, men som tur är lättare för dig att lita på din magkänsla. Go with the flow och visa vad du känner, istället för att beskriva det. 


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, just nu är det mycket på gång och vårkänslorna spritter i kroppen! Därför kan det vara svårt för dig att känna dina begränsningar. Försök ta dig tid att landa, tids nog får du den bekräftelse du suktar efter. Det här handlar även om att vara ödmjuk inför sin omgivning och att stanna kvar i nuet, försök var tacksam för det du redan har.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, under veckan kan det vara bra för dig att försöka knyta an till andra för att ta dig framåt, tillsammans kommer ni längre. Tänk på kollektivet – the more the merrier! Det här är verkligen en period som även kan handla om hur du lever ihop med andra, hur mycket gruppmänniska är du egentligen? Ta fram din inre lagspelare.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu är det lite trubbel på relationsfronten. Kanske är verkligheten inte så fantastisk som du hoppats, men det är bättre att stirra sanningen i vitögat nu än att den rasar från en högre höjd senare. Det är tungt att möta en annan verklighet och växa in i den. Låt det ta sin tid! Mot helgen ser det ljusare ut igen, och nu finns en chans att du bjuds på nya fräscha perspektiv. 


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du är redo att ta ett språng ut i det okända. Du kan våga ta emot någon i din närhet helhjärtat, och kanske kan den personen få saker att kännas spännande. För dig kan det här antingen innebära att du just nu umgås med personer som ser saker ur ett annat perspektiv, eller att du träffar någon helt ny. Oavsett vad, blir det stimulerande vecka rent socialt.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, veckan blir en fröjd för dina relationer. Nu är du trygg nog att ta ut svängarna med någon och du får chansen att lära känna något på ett annat sätt. Det finns även goda möjligheter för äventyr under veckan! Det här ser ut som någon slags aktivitet eller utflykt du gör tillsammans med någon, eller som du åtminstone vill göra ihop med nån. 


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, ibland är man bara orimlig och så är det inte så mycket med det. Under veckan ser det ut att bli skakigt på relationsfronten, och det finns absolut en risk att konflikt blåser upp till följd av att någon är lite hänsynslös. Det kan handla om att någon beter sig irrationellt eller bara oberäkneligt. Oavsett vad blir det en onödig huvudvärk för dig, men frustrationen blir som tur är inte långvarig. 


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du behöver sluta skylla ifrån dig. Självkärlek handlar till stor del om att respektera sig själv, och det gör man delvis genom att ta konsekvenser för sina handlingar. Det kan låta som stora ord, men nu befinner du dig på ett eller annat sätt i en situation som kräver mer ansvar av dig. Det innebär inte att alla andra är felfria, men helt enkelt att du inte kan skylla ifrån dig. 


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, alla bra idéer funkar inte i praktiken. Det är något du dessvärre kommer få lära dig den hårda vägen under veckans gång, och något går inte som du tänkt dig riktigt. Det kan även handla om att en grandios plan verkar svår att genomföra i verkligheten, och att det faktiskt var bättre i ditt huvud. Låt dock inte detta hindra dig från att testa andra sätt!