in

Veckans horoskop: 21 – 27 augusti

Veckans horoskop
Bildkälla: Freepik

Hej mina änglar! På onsdag börjar planeten Merkurius gå baklänges. Vissa kommer påverkas mer än andra av detta, men gemensamt för oss alla är att det blir en del missförstånd. Mot slutet av veckan går hela fyra planeter baklänges samtidigt, så håll i er. Det kan hända mycket konstiga saker. Kram från Baby Venus. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Antar du utmaningen?
 • Oxen: Alltid redo!
 • Tvillingarna: Råkade du såra någon?
 • Kräftan: Du åker på en resa…
 • Lejonet: Kärlek står i din väg.
 • Jungfrun: Din värsta mardröm blir sann.
 • Vågen: Skyll på den ovala månen!
 • Skorpionen: Plocka all frukt du kan innan den ruttnar.
 • Skytten: Du blir räddad av Merkurius retrograd.
 • Stenbocken: Du vaknar upp ur dvalan.
 • Vattumannen: Världen blir som du vill att den ska vara.
 • Fiskarna: Du är på rätt väg.

Läs hela veckans horoskop här nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Du dras till eldiga och starka personligheter nu – inte helt olika dig själv. Kanske blir du till och med romantiskt intresserad av en sådan person snart. Men kom då ihåg att Venus går baklänges fortfarande, och påminner både dig och den andre parten om smärtsamt kärleksbagage! Dra ned på takten lite. Ovanpå allt detta går Merkurius baklänges från och med onsdag, och ställer till det i din kommunikation – du kan förvänta dig en massa missförstånd. Att dejta nu kan alltså kännas lite som en hinderbana. Men du gillar ju i och för sig utmaningar!


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Känner du dig otillräcklig just nu Oxis? Folk drar i dig, och du vill verkligen träffa dem, men du har svårt att hinna med. De kommande veckorna får du en del spontana förslag från andra, men något tycks alltid komma emellan. Det skulle nog underlätta för dig om du blev lite bättre på tempoväxling. Öva på att göra dig i ordning (välja kläder) snabbt. Och håll hemmet prydligt inför oväntade besök. Veckans mantra: alltid redo! 


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Du flyger på en social high nu! Du lär känna nya människor eller fördjupar redan befintliga relationer. Allt går så fort att du nästan inte hinner reflektera över det som hänt! Tyvärr är det möjligt att det blir en del svåra nätter för dig i veckan. För när mörkret och tystnaden omsluter dig kryper plötsligt dina orostankar fram: har jag glömt något? Har jag glömt någon? Skämde jag ut mig inför det där sällskapet? Blev någon sårad av mina skämt? Glöm ej din egentid i veckan, dina orostankar blir bara värre av stress!


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Du låter dig inspireras av dina gurus nu. Eller gurus, säger någon så ens, det kan lika gärna gälla någon du känner och ser upp till, kanske en kollega, en lärare eller en idol. Det finns något viktigt hos den personen som du kan lära dig av i dagarna. Det kommer ta dig på en resa långt utanför din comfort zone! Bli inte rädd. Du kan förvänta dig MASSOR av värdefull kunskap på köpet.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Du kan förvänta dig beröm i veckan (vilket du väl i och för sig alltid gör). Troligtvis får du komplimanger för något vackert som du skapat, det kan vara allt från din inredning till din frisyr, eller något du gjort bra på jobbet. Mycket kärlek står i din väg! Du kommer att ge kärlek, och få kärlek tillbaka. Men se till att öppna ögonen ordentligt bara, för kärleksförklaringar kan komma i de blygaste och mest kryptiska former. Alla är inte så raka och ärliga som du!


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

På onsdag börjar Merkurius gå baklänges igen. Merkurius retrograd. Din värsta mardröm. Nej, jag skoja, men om du är en person som tycker om ordning och reda, att planera in saker i god tid, och att ha en rak och effektiv kommunikation – ja, då kan det kännas lite kämpigt för dig nu. Allt det där blir nämligen krångligare. Men jag har goda nyheter också! Solen ställer sig i ditt tecken i veckan och du känner dig gladare, mer social, och något mer öppensinnad. Kanske gör det inte så mycket att den där personen inte dök upp, eller ställde in i sista minuten. Du är textboksexemplet av chill!


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kanske har något hänt nyligen som skakat om dig ordentligt. Det kan gälla ett chockerande besked om någon nära, eller en störig ny insikt om dig själv? Du kommer behöva smälta detta på egen hand. Sluta skjut upp det och ta dig lite egentid i veckan! Under måndagen är det lätt hänt att du fastnar i dina tankar. Kanske kan du då uppfattas som disträ. Om någon klagar över det så kan du skylla på den ovala månen som står i ditt tecken just då!


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

På tisdagen fylls du av ny energi och du känner dig som dig själv igen. En annan härlig grej är att de projekt du startat och de drömmar som du följt de senaste veckorna nu bär frukt, i form av pengar eller på andra materiella sätt. Rid på den vågen (typ tänk positivt och fortsätt följa dina drömmar) så länge det varar – innan nån ny planet bestämmer sig för att gå i retrograd och sätta käppar i hjulet för ditt pengaflyt. Plocka all frukt du kan innan den blir övermogen!


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Du har varit så taggad på att träffa folk att du nu plötsligt upptäcker att du är fullbokad en lång tid framöver. Det gör dig kanske lite stressad. Som tur är kommer Merkurius retrograd från och med onsdag orsaka förseningar och mixtra med tekniken (telefonen!) så några kommer säkert behöva ställa in med dig! Skönt va, du slipper erkänna att du råkat dubbelboka dig! Dessutom är du ändå mest sugen på att hänga med familjen nu. På torsdagen är det en särskilt bra tid att fördjupa familjerelationerna. 


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Du trivs precis där du är just precis nu. Du är nöjd med din vardag, din bostad, och du är bekväm med människorna som rör sig omkring dig, dag ut och dag in (särskilt familj, grannar och kollegor). Kanske har du äntligen funnit dig tillrätta! Eller så är du i en period då du bara känner dig allmänt nöjd. Men mot slutet av veckan blir det dags för dig att ta dig en funderare över vad som hänt den senaste tiden. Det är som att du vaknar ur en dvala, och nu inser hur mycket du varit med om. Vilka toppar och dalar du vandrat över!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Du vill känna dig fri. Du tycker inte om regler eller att bli tillsagd. Kanske känner du det nästan som att du blir lite kvävd när någon vill träffa dig varje dag. Du vill ju kunna vara spontan! Du vill ha en tom kalender! Kommande dag som ett blankt papper! Det passar kanske dig alldeles utmärkt nu när Merkurius retrograd träder i kraft på onsdag, och gör det svårt för folk att planera i alla fall. Hela världen blir mer spontan, precis som du vill att den ska vara. Den här veckan saknar din familj dig. Försök få till ett eller flera spontana häng med dem!


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Dina försök att vara en mer öppen och ärlig människa märks! Kul att du försöker se det roliga i vardagen också, good for you! I dagarna blir du troligtvis inbjuden till några roliga sociala sammanhang – grattis till det. Försök för övrigt se lite lättsamt på det mesta i veckan, vad livet än ger dig för utmaningar. Du är på rätt väg mot ett liv utan övertänkande!

Bild: Freepik